2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kesinlikle bence esit olmalı idi... Bir erkke bşr kadın doğurmalı idi..
Bende ilk gebeliğim de aynısını düşünürdüm sonra doğum anı ve doğumdan hemn sonra odada ddm ki esime 2.yi sen doğurursan yaparım o derece net konustum ama bakın 2.ye hamileyim
Erkekler bunu beceremez cidden ama olsaydı böle bşr sey Allah ona göre yaratırdı onları ve kadın erkek anlaşamazlıkları daha minimum olurdu diye düşünüyorum

Evet ben de ilkinde hem çıtçıtlı hem zıbın koymuştum. Zıbını giydirmişler, çıtçıtlıyı geri koymuşlardı:) Fazladan battaniye istememişlerdi ama... Bir de alt üst takım giydirmek daha kolay oluyor demişti doğum servisinde çalışan bir hemşire arkadaşım. Onun tavsiyesi ile alt üst takım koymuştum tulum yerine.

İlkinde ne güzel annem giydirirken hemşirenin yanında durmuş. Şimdi korona var kim izin verecek öyle şeye. Bakalım nasıl olacak tek refakatçi, bize mi bakacak bebeğe mi sahip çıkacak...

O zaman cümbür cemaat, babaannesi kızımı almış odaya çıkmış. Annem de ameliyathaneden çıkmamı beklemiş dışarıda.

Merhaba benımde tansıyonum yuksek dedı hemsıre 13.5-9.5 cıktı flaan preaklapsi ne oluyor ?? Bende korkuyorum buaralar sureklı tansıyon olcuruyorlar

Ben de ameliyattan çıkarken hastane koridorlarını inletiyordum
BEN BİR DAHA ÇOCUK DOĞURMAYACAĞIM
diye
Ahahah ne utanç verici bir anı... :)
Şimdi ikiyi doğuracağım neredeyse.
Ahahah aynı ben
Valla 2.ye karar vermem bir sene sürdü ikinci in olması ilk ay ilk denemede oldu. Hangisine dert yansam bilemedim aynen surda doğurmama da az kaldı

Fx

35 günün kalmış :) Verdi mi doktor bir tarih?
29ekim veya 3kasım
İkisinden birisi.... 29ekim için hastane personeli tatil değilse o gün olacak doğum.... Bnde 29ekim olsun istiyorum ama elbette hayırlısı
Senin belli mi

29ekim veya 3kasım
İkisinden birisi.... 29ekim için hastane personeli tatil değilse o gün olacak doğum.... Bnde 29ekim olsun istiyorum ama elbette hayırlısı
Senin belli mi
Ay 29 Ekim güzel olurmuş aslında, özel bir gün :) Ama yeni nesil okulda filan kutluyor doğum gününü.
Benim doğum günüm de 28 Ekimdi ama hep 29u sanıyordum annemler o gün kutluyorlardı sizinki de tam tersi olmasın...
Bizim henüz belli değil tarih olarak normal doğumu bekleriz diye konuştuk şimdilik.

Benimki mecburi sezeryan canım. Doğum ameliyat zamanları Dr nın pers ve salı imiş bu iki gün oluyo yani
29ekim için hem aldığım tulum sapka anlamlı olur dye düşündüm... Atatürk imzalı filan

Benimki mecburi sezeryan canım. Doğum ameliyat zamanları Dr nın pers ve salı imiş bu iki gün oluyo yani
29ekim için hem aldığım tulum sapka anlamlı olur dye düşündüm... Atatürk imzalı filan
Ay çok güzel olur Cumhuriyet bebişi olur :) Umarım oluyordur 29 Ekim doktor için uygun.

Benimkilerde doyasiya yasadilar hamileligim kusmalarimi ilk tekme atisini her muaneye goturmek istiyodum ama bi kere kismet oldu ultrasyona sasirdilar cok heyacanlilar kucuk anne olacaklarmis kucuk kizim biraz dilli anne son bi kez test yaptir belki erkek cikar diyo erkegi sen dogur kizim dedim bu aralar hastaneye takmis durumdalar kacgun kalacaksin biz sana uzuluruz ozleriz diyollar minik kuslarim benim Rabbim hepimizin evladina guzel hayirli omurler yazsin insallah

diye
Kiz bende oyle yaptim esime bagiriyodum bi daha dogurmam ben diye seninki narkozlami oldu belden spinalmi merak ediyorum yataga geldiginde hemen agri kesici falan yapiyolar ya acaba belden dahami az hissediyosun narkozda uyayana kadar hicbisey yok uyanincada agri hissi daha fazla oluyomus

Yok ya narkoz değildi benim spinal tamamen kendi huysuzluğumdu
Spinalde ağrı olmuyor pek ameliyat sonrası yavaş yavaş açılıyor çünkü. O zamana zaten sana serumdan ağrı kesici vermiş oluyorlar.

diye
Aynı benn 10 sene sonra ancak bir cesaret oldu bebisim ama dogum kismini atlamisim karar alirken kiz kardesim dalga geciyor bir daha ben dogurmam diyene asla inanmam sen 2ciyi yaptiysan herkes dogurur diye

Ayyy kasimdadaaşk başkadir❤Bende 29 ekim yada 1 kasimcok istiyordum en sevdigim ay kasimdir ana bundan donra en sevdigim ay ekim oldu❤Hepimiz zamaninda sagliklica dogum yapalim insallah canim
En sevmediğim ay kasım dır hiç bitmez bana yılın kasım ayı gelince ayrı bi stres olurdum. Ama sanırım mucizem kasım ayında gelecek artık oğlumun hatrına severim napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…