- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Kesinlikle bence esit olmalı idi... Bir erkke bşr kadın doğurmalı idi..Cok sevindim
Hamilelik dunyanin en guzel seyi onceden hep derdimki bu dunyaya erkek olarak gelmek vardi derdim ama boyle bir duyguyu yasayinca rabbime binlerce kez şukurler olsun iyiki kadin olarak dunyaya gelmisim diyorum annelik dunyanin en kutsal gorevi
Evet ben de ilkinde hem çıtçıtlı hem zıbın koymuştum. Zıbını giydirmişler, çıtçıtlıyı geri koymuşlardı:) Fazladan battaniye istememişlerdi ama... Bir de alt üst takım giydirmek daha kolay oluyor demişti doğum servisinde çalışan bir hemşire arkadaşım. Onun tavsiyesi ile alt üst takım koymuştum tulum yerine.Kızlar ilk doğuma neden çıtçıtlı veriyorsunuz ki? İçinden çıkan zıbın var ya onu niye vermiyorsunuz? Genelde onu istiyor ve giydiriyorlar, tam 1 tk artı mutlaka fazladan bir battaniye daha istedikleri, ben giderken battaniyeyi bohça yapıp öyle almışlardı fazla bişi getirme dediler.
Merhaba benımde tansıyonum yuksek dedı hemsıre 13.5-9.5 cıktı flaan preaklapsi ne oluyor ?? Bende korkuyorum buaralar sureklı tansıyon olcuruyorlarben hamile kalmadan 4ay pilatese gittim. onun etkisi ile baya sıkılaşmıştım. 79kga kadar düştüm ama daha az görünüyordum. 1.63boyum.o şekilde hamile kalınca benim de sadece karnım büyüdü. kızımda baya yayılmıştım resimlerdeama şu an iştahım çok arttı. yine yayılma haftalarına geldim korkuyorum açıkcası bir anda kilo almaktan. doğum sonrası yine pilatese gideceğim inş.
benim kontrol çarşamba. 2 gün önce nstdeydim bir sıkıntı yoktu. ben hep 2haftada 1 gittim artık haftya düşecektir tahminim.en son 2376 gr mı neydi aklımda tutamadım. şimdilik sıkıntı yok Allaha şükür. ilkinde bu haftalarda tansiyon aleti ile geziyordum preaklapsi başlangıcı vardı.
Ahahah aynı benBen de ameliyattan çıkarken hastane koridorlarını inletiyordum
BEN BİR DAHA ÇOCUK DOĞURMAYACAĞIM
diye
Ahahah ne utanç verici bir anı... :)
Şimdi ikiyi doğuracağım neredeyse.
Zaten istemiyorum diyenden korkacaksın diyorlardı hahahaAhahah aynı ben
Valla 2.ye karar vermem bir sene sürdü ikinci in olması ilk ay ilk denemede oldu. Hangisine dert yansam bilemedim aynen surda doğurmama da az kaldı
Ahahaha he vallaZaten istemiyorum diyenden korkacaksın diyorlardı hahaha
35 günün kalmış :) Verdi mi doktor bir tarih?Ahahaha he valla
29ekim veya 3kasımFx
35 günün kalmış :) Verdi mi doktor bir tarih?
Ay 29 Ekim güzel olurmuş aslında, özel bir gün :) Ama yeni nesil okulda filan kutluyor doğum gününü.29ekim veya 3kasım
İkisinden birisi.... 29ekim için hastane personeli tatil değilse o gün olacak doğum....Bnde 29ekim olsun istiyorum ama elbette hayırlısı
Senin belli mi
Benimki mecburi sezeryan canım. Doğum ameliyat zamanları Dr nın pers ve salı imiş bu iki gün oluyo yaniAy 29 Ekim güzel olurmuş aslında, özel bir gün :) Ama yeni nesil okulda filan kutluyor doğum gününü.
Benim doğum günüm de 28 Ekimdi ama hep 29u sanıyordum annemler o gün kutluyorlardısizinki de tam tersi olmasın...
Bizim henüz belli değil tarih olarak normal doğumu bekleriz diye konuştuk şimdilik.
Ay çok güzel olur Cumhuriyet bebişi olur :) Umarım oluyordur 29 Ekim doktor için uygun.Benimki mecburi sezeryan canım. Doğum ameliyat zamanları Dr nın pers ve salı imiş bu iki gün oluyo yani
29ekim için hem aldığım tulum sapka anlamlı olur dye düşündüm... Atatürk imzalı filan
Benimkilerde doyasiya yasadilar hamileligim kusmalarimi ilk tekme atisini her muaneye goturmek istiyodum ama bi kere kismet oldu ultrasyona sasirdilar cok heyacanlilar kucuk anne olacaklarmis kucuk kizim biraz dilli anne son bi kez test yaptir belki erkek cikar diyoOf hemde hiç doğurmamış gibi heyecanlanıyorum en çok ameliyat stresi ama olup bitecek bisekilde diye telkin veriyorum kendime sağ selamet kurtulalım canım senin kızlar ne yapıyor heyecan durumları ne benim çocuklar karnımı öpe öpe bi hal oldular beklemekten bıktılar
Kiz bende oyle yaptim esime bagiriyodum bi daha dogurmam ben diyeBen de ameliyattan çıkarken hastane koridorlarını inletiyordum
diye
Yok ya narkoz değildi benim spinal tamamen kendi huysuzluğumduBenimkilerde doyasiya yasadilar hamileligim kusmalarimi ilk tekme atisini her muaneye goturmek istiyodum ama bi kere kismet oldu ultrasyona sasirdilar cok heyacanlilar kucuk anne olacaklarmis kucuk kizim biraz dilli anne son bi kez test yaptir belki erkek cikar diyoerkegi sen dogur kizim dedim bu aralar hastaneye takmis durumdalar kacgun kalacaksin biz sana uzuluruz ozleriz diyollar minik kuslarim benim Rabbim hepimizin evladina guzel hayirli omurler yazsin insallah
Kiz bende oyle yaptim esime bagiriyodum bi daha dogurmam ben diyeseninki narkozlami oldu belden spinalmi merak ediyorum yataga geldiginde hemen agri kesici falan yapiyolar ya acaba belden dahami az hissediyosun narkozda uyayana kadar hicbisey yok uyanincada agri hissi daha fazla oluyomus
Doktor için uygun...Ay çok güzel olur Cumhuriyet bebişi olur :) Umarım oluyordur 29 Ekim doktor için uygun.
Aynı benn 10 sene sonra ancak bir cesaret oldu bebisim ama dogum kismini atlamisim karar alirkenBen de ameliyattan çıkarken hastane koridorlarını inletiyordum
diye
En sevmediğim ay kasım dır hiç bitmez bana yılın kasım ayı gelince ayrı bi stres olurdum. Ama sanırım mucizem kasım ayında gelecek artık oğlumun hatrına severim napiyimAyyy kasimdadaaşk başkadir❤Bende 29 ekim yada 1 kasimcok istiyordum en sevdigim ay kasimdirana bundan donra en sevdigim ay ekim oldu ❤Hepimiz zamaninda sagliklica dogum yapalim insallah canim
CeeeeeeIns bu gece iyi bi uyku uyurz hepimiz
Bunu ilk gördüğümde bayağı gülmüştük yaa hakketen çoğu böyle süslü püslü benim daha resmim yok doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?