2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ben çok cirkinlestim bence erkek bebek anneyi cirkinlestiriyor kız bebek de annenin güzelliğine güzellik katıyor .Çevremde gözlemlediğim de bu şekilde. Benim ağzım burnum küçüktü şimdi kocaman burun,küçücük ağzım çuval gibi bide dolgunlasti tenimde ergenlikte bile sivilce görmedim şimdi sivilce leke pütürlü. Bide her yerimde et benleri cıktı kulağımın içinde bile beyaz renkte var gobegimdekiler kırmızı renkli doğumdan sonra geçmezse aldıracağım sinirimi bozuyor.

Erkek bebek anneyi güzellestirir kız bebek annenin güzelligini çalar derler benim ilk oğlumda yüzümde ne yaptiysam gecmeyen sivilceler vardı elimle oynardım sürekli hicbirsey kalmadı cildim cok güzel olmuştu 2.de erkek aynaya bakinca cildim herzamankinden güzel görünüyor.Senin bebe kız olmasın sakınYalnız cok kilo aldım +18 eşimde bu kiloları verceksin dimi diyip duruyor

En sevmediğim ay kasım dır hiç bitmez bana yılın kasım ayı gelince ayrı bi stres olurdum. Ama sanırım mucizem kasım ayında gelecek artık oğlumun hatrına severim napiyim
Benimde nefret ettiğim ay kasım babamı kaybettim kasım ayında ben şimdi Allahın işi babamın ölüm yıldönümünde doğum yapabilirim ne enteresan.

hayal alemi canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Merhaba benımde tansıyonum yuksek dedı hemsıre 13.5-9.5 cıktı flaan preaklapsi ne oluyor ?? Bende korkuyorum buaralar sureklı tansıyon olcuruyorlar
bu tansiyon yüksek. bence takip et gün içerisinde. günde 3kere falan ölçüp not al. eğer böyle 13ve üzeriyse doktorunu mutlaka bilgilendir.preaklampsi gebelik zehirlenmesi demek.herkeste olacak diye bir kaide yok tabi. ama plesentaya giden damarlarda direnç oluşuyor ve bebek beslenemiyor. bu da bebeğin bir an önce alınmasını gerektiriyor. ilk gebeliğimde yaşadım 33ten 37+3e kadar gelebildik. 36dan sonra direnç başlamıştı.

günaydınla
P Pelinimben et ben ve kırmızı benler bende de çok çıktı. normal benim çok var zaten bir etleri eksikti. özellikle boynumda çok var. ben daha önce aldırmıştım yine aldırırım herhalde düşmezse

Ben de ameliyattan çıkarken hastane koridorlarını inletiyordum
BEN BİR DAHA ÇOCUK DOĞURMAYACAĞIM
diye
Ahahah ne utanç verici bir anı... :)
Şimdi ikiyi doğuracağım neredeyse.
Of bende anneme demiştim yeter artık bi daha çocuk falan istemiyorum diye, bu kuzum da kendiliğinden gelince bişi diyemiyorum, kendi aklımla isteyeceğim bişi değildi henüz, unutmadım bir önceki doğumu hala

Canım anneler bebeğimin kilosu 1900 olmuş boyu da azcık uzun dedi
Kilomuz iyi mi acaba ben çok kilo aldım diye yemelerimi azalttım reflüden de çok yiyemiyorum zaten kilosu uyumlu dedi de ama ne bileyim 32.haftada bazılarının kilosu 2200 2300 diye okudum

Merhaba benımde tansıyonum yuksek dedı hemsıre 13.5-9.5 cıktı flaan preaklapsi ne oluyor ?? Bende korkuyorum buaralar sureklı tansıyon olcuruyorlar
Canım normal tansiyon 12-8dir senin ikisi de 1.5 değer fazla çıkmış aslında öyle çok çok çok aşırı bi yüksek değil. Bazı insanların tansiyonu stabil seviyelerde kalır , kimisinin düşüktür kendini iyi hisseder kimisinin biraz yüksektir ama yine kendini iyi hisseder yani bu durum kişiden kişiye göre değişir . Ben hastanede pleeklamsi gebelerde ne tansiyonlar ölçtüm 17-11 16-12 yani kendine stres yapma çok öyle aman aman yüksek değil sadece takip et daha fazl yükselmesin

Canım ben 31-32. Haftalarımda gittiğimde 1700dü şu an 34teyim 2300 yani iyi bence senin de

Günaydın çok güzel bir hafta olsun inşallah.Bende dün sabah uyandıgimda başım dönüyor gibiydi tansiyonum 8e 5 cıktı nabız 100 1saat sonra 9a 5 oldu nabız 90.baş dönmem gecmişti.yüksek tansiyon sıkıntı sanırım.Son haftalarıda gecirip sağlıkla kucagımıza alabilseydik bebeleri.Her sabah 4te uyaniyorum sol tarafım uyuşmuş bir sekilde sonra biraz evin icinde yuruyorum oturuyorum.teekrar yatiyorum.zombi gibiyimBir sıkıntı olmasında uyuşukluk olsun napalım

Benimde boynumda küçük kahverengi et benleri çktı hamilelikte hiç geçecegini sanmıyorm
Bende 32 hafta 2 kg dı daha ctesi günü gittim kontrole normal bencede

Bunu ilk gördüğümde bayağı gülmüştük yaa hakketen çoğu böyle süslü püslü benim daha resmim yok doğru düzgün
Ben de tam aynısıyım canım Ne hamile Kıyafetleri alıp giymişler geziyorlar ben aktarıp dönderip üç hamile pantolonu giyiyorum evin içinde de eşimin şortları istila ettim. Çirkinlik kıyafetimden bile akıyor

Ben kız annesi olacam ilk 3 ay ergenlikte çıkmayan sivilceleri çıkardım sonra düzeldi dedim sevindim bu kez olmayacak yerlerde tüylenmelerim başladı hadi bi ihtimal doğumdan sonra dökülür diye Ümit ediyorum 3. Trimester ve yanağıma çiller hoşgeldin dedik maske sevmiyorum ama çillerden sonra kamufle olmayı sevdim hamileyken fondöten sürmek istemiyorum hiç

ekim annelerinden bir arkadaş 13-8le gebelik zehirlenmesi geçirdi sadece hastaneye gittiğinde 15e çıkmış öncesi hep 13müş.1haftadır baş ve mide ağrım vardı dedi. yani çok yükselmese de olabiliyor. o sebeple takipte olmasında fayda var. benim de 13-8 13-9du preaklampsi başlangıcı denmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…