2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
O benimde hep düşündüğüm şey bu aralar, hamilelikten mi oldu yaşım mi ilerledi diye degisiyorum bilmem. Yüzümde sivilce yA da ben yok ama et beni boğazımda göğsümde çıktı. Karnım da kırmızı benler var. Ben de en belirgin şey üst bacak kalınlaşması ve selülit olusumu. Kendim hep ufak tefek zAyif biri oldum. Kilo almam da göbek göğüs üst bacak kısmında oldu. Çatlama yok neyseki ama üst bacak bölgem de selülit görünce deliye dönüyorum ben de. Doğumdan sonra bacak çalışacağım. Su an 13 kilo aldım. Vücudum kaldirmiyor

32. Haftaya göre normal canım 2200 2300 olanlar biraz önden giden bebektir. Ki bu ultrason değerleri aşağı yukarı ölçümler

Bunu ilk gördüğümde bayağı gülmüştük yaa hakketen çoğu böyle süslü püslü benim daha resmim yok doğru düzgün
Canim yalniz degilsin agrilatdan gece yatamiyorum yuruyemiyorum pandemiden dolayida disatiya cikamiyoruz evde pijamayla ben 2 kizimdada cirkinlesmedim bundada oyleyimkisiden kisiye farkediyo heralde

KızLAr 3 arasında kaldim
Fikir verirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20201005-103343.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20201005-103326.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20201005-103402.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba hepinize az once kontrolden geldik 32+1 deyiz oglusum 1900-2000 gr arasi boy 42 cm olmus gelisim iyi dedi ama doktor suyumun biraz oldugunu soyledi beklenenden erken gelebilir diyince tedirgin oldum arastirip duruyorum su an neler yapabilirim su arttirmak icin tavsiyesi olan yada bu durumla karsilasan varmi?

Havuc suyu okumstm ben burda iyi geliyor diye ins ise yarar.

daha önceden kullandinmi hic nasil
yok kullanmadım. ekim annelerinde bir arkadaş almıştı benim de özellikleri hoşuma gitti aldım. yalnız bu 2 tip. bir dastana bir dandini var. ucuz olanında sadece müzik ekranı led değilmiş başka farkı yokmuş. omu öğrenmiştim aldığım mağazadan. ben nette vipbebekten aldım

Tabi takipte kalması lazım 2 dk sonrasında yükselip yükselmeyeceği belli olmaz tedbir şart. Ama fazla streste zarar kafaya takmasın takipte kalsın İnşallah bir sorun çıkmaz

Valla bi ara bizde şüphe ettik ama pipiyi gördük popom geniştir benim küçüldü göbeğim varla yok arası gibi önden belli sadece.Bilmem çevremde kıza hamileleri düşünüyorum da ciltleri cam gibi parlıyor bana şimdi profesyonel makyaj bile yapsalar düzelmem o kadar çirkinim yani ☺Verirsin canim hiç dert etme kiloları

Basın sağolsun kardeşim. Hayat böyle bisey doğuyor ölüyor insanoğlu. Kasim ayında bebegimin olacağını tahmin bile etmezdim öyle sevmezdim kasim i ve hiç bitmez o ay bana cevremde de çoğu kişi bilir strese girerdim büyük konuşmuşum. Sen ne yaptin cıktın mi hastaneden

Aynı benn 10 sene sonra ancak bir cesaret oldu bebisim ama dogum kismini atlamisim karar alirken kiz kardesim dalga geciyor bir daha ben dogurmam diyene asla inanmam sen 2ciyi yaptiysan herkes dogurur diye
Uuu sen ama yine iyisin baya açmışsın arayı canım

Gunaydin canım çok sinir bozucu duruyor ya zormu aldırmak o bölgeyi uyuşturup alıyorlarmış doğru mu .kulagimin içinde bile çıkmış ya

Of bende anneme demiştim yeter artık bi daha çocuk falan istemiyorum diye, bu kuzum da kendiliğinden gelince bişi diyemiyorum, kendi aklımla isteyeceğim bişi değildi henüz, unutmadım bir önceki doğumu hala
Ya senin hikayen de ilginç valla, sürpriz bebiş ama tatlı olur sürprizler de Di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…