O benimde hep düşündüğüm şey bu aralar, hamilelikten mi oldu yaşım mi ilerledi diye degisiyorum bilmem. Yüzümde sivilce yA da ben yok ama et beni boğazımda göğsümde çıktı. Karnım da kırmızı benler var. Ben de en belirgin şey üst bacak kalınlaşması ve selülit olusumu. Kendim hep ufak tefek zAyif biri oldum. Kilo almam da göbek göğüs üst bacak kısmında oldu. Çatlama yok neyseki ama üst bacak bölgem de selülit görünce deliye dönüyorum ben de. Doğumdan sonra bacak çalışacağım. Su an 13 kilo aldım. Vücudum kaldirmiyorKızlar ben çok cirkinlestim bence erkek bebek anneyi cirkinlestiriyor kız bebek de annenin güzelliğine güzellik katıyor .Çevremde gözlemlediğim de bu şekilde. Benim ağzım burnum küçüktü şimdi kocaman burun,küçücük ağzım çuval gibi bide dolgunlasti tenimde ergenlikte bile sivilce görmedim şimdi sivilce leke pütürlü. Bide her yerimde et benleri cıktı kulağımın içinde bile beyaz renkte var gobegimdekiler kırmızı renkli doğumdan sonra geçmezse aldıracağım sinirimi bozuyor.
32. Haftaya göre normal canım 2200 2300 olanlar biraz önden giden bebektir. Ki bu ultrason değerleri aşağı yukarı ölçümlerCanım anneler bebeğimin kilosu 1900 olmuş boyu da azcık uzun dedi
Kilomuz iyi mi acaba ben çok kilo aldım diye yemelerimi azalttım reflüden de çok yiyemiyorum zaten kilosu uyumlu dedi de ama ne bileyim 32.haftada bazılarının kilosu 2200 2300 diye okudum
Canim yalniz degilsin agrilatdan gece yatamiyorum yuruyemiyorum pandemiden dolayida disatiya cikamiyoruz evde pijamayla ben 2 kizimdada cirkinlesmedim bundada oyleyimkisiden kisiye farkediyo heraldeBunu ilk gördüğümde bayağı gülmüştük yaa hakketen çoğu böyle süslü püslü benim daha resmim yok doğru düzgün
Teşekkür ederim geçmis olsunSanmıyorum yoksa doktor derdi uzun bı sure yüksek seyretmesi sıkıntılı bı durum .
bagiyi aldım ben. diğerleri hakkında bilgim yok.KızLAr 3 arasında kaldim
Fikir verirmisiniz
daha önceden kullandinmi hic nasilbagiyi aldım ben. diğerleri hakkında bilgim yok.
Havuc suyu okumstm ben burda iyi geliyor diye ins ise yarar.Merhaba hepinize az once kontrolden geldik 32+1 deyiz oglusum 1900-2000 gr arasi boy 42 cm olmus gelisim iyi dedi ama doktor suyumun biraz oldugunu soyledi beklenenden erken gelebilir diyince tedirgin oldum arastirip duruyorum su anneler yapabilirim su arttirmak icin tavsiyesi olan yada bu durumla karsilasan varmi?
yok kullanmadım. ekim annelerinde bir arkadaş almıştı benim de özellikleri hoşuma gitti aldım. yalnız bu 2 tip. bir dastana bir dandini var. ucuz olanında sadece müzik ekranı led değilmiş başka farkı yokmuş. omu öğrenmiştim aldığım mağazadan. ben nette vipbebekten aldımdaha önceden kullandinmi hic nasil
Tabi takipte kalması lazım 2 dk sonrasında yükselip yükselmeyeceği belli olmaz tedbir şart. Ama fazla streste zarar kafaya takmasın takipte kalsınekim annelerinden bir arkadaş 13-8le gebelik zehirlenmesi geçirdi sadece hastaneye gittiğinde 15e çıkmış öncesi hep 13müş.1haftadır baş ve mide ağrım vardı dedi. yani çok yükselmese de olabiliyor. o sebeple takipte olmasında fayda var. benim de 13-8 13-9du preaklampsi başlangıcı denmişti
Baby Plus bende kiKızLAr 3 arasında kaldim
Fikir verirmisiniz
Havuc suyu okumstm ben burda iyi geliyor diye ins ise yarar.
Tesekkur ederim cevabin icin canim ya minik de dogsa kilosu filan onemli degil ama solunum sikintisi filan olur diye beni korkutuyor erken dogum kacinci haftada ciger gelisimi tamamlaniyor ki bebislerin kuveze girmeye gerek kalmamasi icin bunlari dusunmeye basladim simdi
Valla bi ara bizde şüphe ettik ama pipiyi gördükErkek bebek anneyi güzellestirir kız bebek annenin güzelligini çalar derler benim ilk oğlumda yüzümde ne yaptiysam gecmeyen sivilceler vardı elimle oynardım sürekli hicbirsey kalmadı cildim cok güzel olmuştu 2.de erkek aynaya bakinca cildim herzamankinden güzel görünüyor.Senin bebe kız olmasın sakınYalnız cok kilo aldım +18 eşimde bu kiloları verceksin dimi diyip duruyor
Basın sağolsun kardeşim. Hayat böyle bisey doğuyor ölüyor insanoğlu. Kasim ayında bebegimin olacağını tahmin bile etmezdim öyle sevmezdim kasim i ve hiç bitmez o ay bana cevremde de çoğu kişi bilir strese girerdim büyük konuşmuşum. Sen ne yaptin cıktın mi hastanedenBenimde nefret ettiğim ay kasım babamı kaybettim kasım ayında ben şimdi Allahın işi babamın ölüm yıldönümünde doğum yapabilirim ne enteresan.
@hayal alemi canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Hadi bakalım hayırlısı canım.Doktor için uygun...Amma hastane personeli tatil mi onu sorarız dedi... 16ekim randevum var o zaman belli olur...
Uuu sen ama yine iyisin baya açmışsın arayı canımAynı benn 10 sene sonra ancak bir cesaret oldu bebisim ama dogum kismini atlamisim karar alirkenkiz kardesim dalga geciyor bir daha ben dogurmam diyene asla inanmam sen 2ciyi yaptiysan herkes dogurur diye
Gunaydin canım çok sinir bozucu duruyor ya zormu aldırmak o bölgeyi uyuşturup alıyorlarmış doğru mu .kulagimin içinde bile çıkmış yagünaydınla
P Pelinimben et ben ve kırmızı benler bende de çok çıktı. normal benim çok var zaten bir etleri eksikti. özellikle boynumda çok var. ben daha önce aldırmıştım yine aldırırım herhalde düşmezse
Ya senin hikayen de ilginç valla, sürpriz bebiş ama tatlı olur sürprizler de Di miOf bende anneme demiştim yeter artık bi daha çocuk falan istemiyorum diye, bu kuzum da kendiliğinden gelince bişi diyemiyorum, kendi aklımla isteyeceğim bişi değildi henüz, unutmadım bir önceki doğumu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?