- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Bende folbiol kullanyom folik asit, b12 vitamin iğnesini her ay vurduryorum bu ay vurdurmadım kadın doğuma sormayı unuttum kendiside çok ilgisiz bi doktordu zaten bi daha gıtmıyecem ne folik asitten nede b12 vitaminden bahsetmedi, bu senin rahimin buda kesen bebeğin gelişip tutunması önemli net bişi diyemem 2 hafta sonra gelÇok kuzu one ya ben 150 ye çok diom bide ay nolcak halimiz bilmiom Allah yardımcımız olsun bide bana folik asit ve b12 içeren vitamin yazdi folidoce diye 2 ay kullan sonra elenatal 1 e devam et dedi
Çok para ama kuzu suanki durumda en mantiklisi özel başka çare yok sağlıktan önemli deil para sağlık olmadiktan sonra parayı ne edem mecbur vericez su olaylar bitene kadar
Zaten 1 ödemeye 2 kere gidiosun sonrada zaten ayda 1 kere çağırıyorlar her ay 150 200 vermek zor gelmemeli ki ben sigara içiyordum bıraktım hamileyim die onun parasını veririm bebeğim için
Cnm sen keseyidemi görmedin ?Meraba arkadslar insallah hepimizde hayirlisiyla kucagimiza aliriz bende 2 gun once hastaneye gittim kanim 4000 cikti ultrasyonda gozukmedi fazada zorlamdi dr cuma gunu tekrar gel dedi benim hamileliklerim sikintili geciyo Rabbim hayirlisini versin
Bende evlendiğim ilk ay hemen bıraktım bazen eşim içince bi fırt yapıyom o bile başımı ağrıtıyo iyiki bırakmışımBende senelerdir genel içiciydim. İçmiyor yiyordum resmen çok isteyipte hiç bırakamadım. Ocak ayında pat diye bıraktım aklıma bile gelmiyor nasıl oldu bu hala inanamıyorum
Cnm şahsım adıma söylim tiryaki deildim keyfi içiyordum tek seferde bıraktım ama kayınpederim maraş otu kullanarak bırakmıştı bi araştır istersen sen hamilesin mutlak önce bi doktora danış amaSigarayı nasıl bıraktın benimde acilen bırakmam lazım
Amin inşaallah canım benim Dr özelde ama işte özelde osla devlette olsa yne de hastane işte.. İçim rahat etmiyor..Gitmesek bi dert gitsek bi dert devlet bana uzak minibüse binmek istemedim hastane kalabalık onuda göze alamadım bu olaylar bitene kadar özele gidiyorum kuzum yürüme mesafesi 5 6 dakka hem hastane daha bos sakin bi süre böyle idare etmek gerekecek sigortamda yok 150 tl muayéne ucreti veriyorum insallah su hastalik tez zamanda biter hem.maddi.hem.manevi rahatlarız
İnşallah bende bırakabilirim kendim. Yarından itibaren içmicem diye şartladım kendimiCnm şahsım adıma söylim tiryaki deildim keyfi içiyordum tek seferde bıraktım ama kayınpederim maraş otu kullanarak bırakmıştı bi araştır istersen sen hamilesin mutlak önce bi doktora danış ama
Bende evlendiğim ilk ay hemen bıraktım bazen eşim içince bi fırt yapıyom o bile başımı ağrıtıyo iyiki bırakmışım
Iki cocugumdada özele gittim hep ozelde yaptim doğumlarımı hatta ayni gun iki farkli özel hastaneye gidip doktorların dediklerini kıyas ederdim pinpiriklenirdim. ilk kez devlete gitmek istedim yine gidemeyeceğim ortalık durulsada gidemem artik ben devlete gene özele gider im muayeneye de doğumadaÇok para ama kuzu suanki durumda en mantiklisi özel başka çare yok sağlıktan önemli deil para sağlık olmadiktan sonra parayı ne edem mecbur vericez su olaylar bitene kadar
Zaten 1 ödemeye 2 kere gidiosun sonrada zaten ayda 1 kere çağırıyorlar her ay 150 200 vermek zor gelmemeli ki ben sigara içiyordum bıraktım hamileyim die onun parasını veririm bebeğim için
Yani bırak bencede ve şöle düşün bebeğinin senden beslendiğini unutma sigara şuan sana zarar vermiyor olabilir o havayı içine çekiyorsun ve içinde minik bir mucizenin varlığını aklından çıkarma onlar bizim gibi dayanıklı değil daha doğmamış olan çocuğunu zehirlemeİnşallah bende bırakabilirim kendim. Yarından itibaren içmicem diye şartladım kendimi
Hepsi aklımda yarın inşallah başarabilirim iyice şartladım kendimiYani bırak bencede ve şöle düşün bebeğinin senden beslendiğini unutma sigara şuan sana zarar vermiyor olabilir o havayı içine çekiyorsun ve içinde minik bir mucizenin varlığını aklından çıkarma onlar bizim gibi dayanıklı değil daha doğmamış olan çocuğunu zehirleme
Aynen hayatım şuan öldürseler beni bi tane sigarayı içip bitiremem en fazla 2 yada 3 duman sonra baş ağrısı mide ağrısı iyyyy iyiki kurtulmuşumBıraktıktan bir ay sonra bi fırt çektim bende midemi bulandırdı O kadar sene nasıl içimişim ben bunu dedimiyikide bırakmışız yavrularımızın sağlığı herşeyden önemli
Maydanozun düşük yaptığını ilkkez senden duyuyorum genelde maydanoz suyu zararlı gebelere cnm ve ben daha çok az pişmiş yumurta, tavuk, et ve deniz ürünleri kesinlikle yasak diye duydum ve kola, kutu meyve suları, salam, sosis gibi işlem görmüş ürünleri özellikle hamileyken evinizden uzak tutun diyolarKızlar benim aklıma şu ara yediklerimiz içtiklerimiz takılıyor. Mesela yemeklerde kullanılan et bulyonların çok zararlı olduğu söyleniyor. Maydonoz da yeme dediler herhalde düşüğe sebep oluyormuş. Bunun gibi yenmesi içmesi sakıncalı neler var bildiğiniz?
Canım folbiol bende aşırı derecede ishal yaptıBende folbiol kullanyom folik asit, b12 vitamin iğnesini her ay vurduryorum bu ay vurdurmadım kadın doğuma sormayı unuttum kendiside çok ilgisiz bi doktordu zaten bi daha gıtmıyecem ne folik asitten nede b12 vitaminden bahsetmedi, bu senin rahimin buda kesen bebeğin gelişip tutunması önemli net bişi diyemem 2 hafta sonra geldedi sinir şey bak yine aklıma geldi , doktor olmuş ama adam olamamış canım bende folbiol aşırı derecede ishal yaptı sende de oldumu
Herkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekliMaydanozu ilkkez senden duyuyorum ben daha çok az pişmiş yumurta, tavuk, et ve deniz ürünleri kesinlikle yasak diye duydum ve kola, kutu meyve suları, salam, sosis gibi işlem görmüş ürünleri özellikle hamileyken evinizden uzak tutun diyolar
Benim doktorum progestan çocuğun gelişimi için de çok iyi kullanmaya devam et dedi yani lekelenmesi olmayam biri de içebilir Allah kolaylık versin inşallahBana yazdınız sanırım :)
Doktorumun asistanı “kahverengi lekelenme çok sorun yaratacak bi şey değil, istirahat edin ve bol sıvı alın, pembe lekelenme olursa gün içinde gene haber verin ilaç yazalım” dedi. Şimdilik durdu lekelenme olayları, takipteyim bakalım..
Annemle aynı sitede oturuyoruz, sabah uyanınca 15 aylık oğlumla beraber ona geldik, ben uzanıyorum annem oğlumu oyalıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?