2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok kuzu one ya ben 150 ye çok diom bide ay nolcak halimiz bilmiom Allah yardımcımız olsun bide bana folik asit ve b12 içeren vitamin yazdi folidoce diye 2 ay kullan sonra elenatal 1 e devam et dedi
Bende folbiol kullanyom folik asit, b12 vitamin iğnesini her ay vurduryorum bu ay vurdurmadım kadın doğuma sormayı unuttum kendiside çok ilgisiz bi doktordu zaten bi daha gıtmıyecem ne folik asitten nede b12 vitaminden bahsetmedi, bu senin rahimin buda kesen bebeğin gelişip tutunması önemli net bişi diyemem 2 hafta sonra gel dedi sinir şey bak yine aklıma geldi , doktor olmuş ama adam olamamış

Bende senelerdir genel içiciydim. İçmiyor yiyordum resmen çok isteyipte hiç bırakamadım. Ocak ayında pat diye bıraktım aklıma bile gelmiyor nasıl oldu bu hala inanamıyorum

Meraba arkadslar insallah hepimizde hayirlisiyla kucagimiza aliriz bende 2 gun once hastaneye gittim kanim 4000 cikti ultrasyonda gozukmedi fazada zorlamdi dr cuma gunu tekrar gel dedi benim hamileliklerim sikintili geciyo Rabbim hayirlisini versin
Cnm sen keseyidemi görmedin ?

Bende senelerdir genel içiciydim. İçmiyor yiyordum resmen çok isteyipte hiç bırakamadım. Ocak ayında pat diye bıraktım aklıma bile gelmiyor nasıl oldu bu hala inanamıyorum
Bende evlendiğim ilk ay hemen bıraktım bazen eşim içince bi fırt yapıyom o bile başımı ağrıtıyo iyiki bırakmışım

Sigarayı nasıl bıraktın benimde acilen bırakmam lazım
Cnm şahsım adıma söylim tiryaki deildim keyfi içiyordum tek seferde bıraktım ama kayınpederim maraş otu kullanarak bırakmıştı bi araştır istersen sen hamilesin mutlak önce bi doktora danış ama

Amin inşaallah canım benim Dr özelde ama işte özelde osla devlette olsa yne de hastane işte.. İçim rahat etmiyor..
Neyse hayırlısı ile gidelim döenmlim diyelim

Cnm şahsım adıma söylim tiryaki deildim keyfi içiyordum tek seferde bıraktım ama kayınpederim maraş otu kullanarak bırakmıştı bi araştır istersen sen hamilesin mutlak önce bi doktora danış ama
İnşallah bende bırakabilirim kendim. Yarından itibaren içmicem diye şartladım kendimi

Bende evlendiğim ilk ay hemen bıraktım bazen eşim içince bi fırt yapıyom o bile başımı ağrıtıyo iyiki bırakmışım

Bıraktıktan bir ay sonra bi fırt çektim bende midemi bulandırdı O kadar sene nasıl içimişim ben bunu dedim iyikide bırakmışız yavrularımızın sağlığı herşeyden önemli

Iki cocugumdada özele gittim hep ozelde yaptim doğumlarımı hatta ayni gun iki farkli özel hastaneye gidip doktorların dediklerini kıyas ederdim pinpiriklenirdim. ilk kez devlete gitmek istedim yine gidemeyeceğim ortalık durulsada gidemem artik ben devlete gene özele gider im muayeneye de doğumada

Ben geldim.
Ban yemişim
Nasılsınız.
Doktora gitmek için çatlıyorum.
Ama nasıl gidicem napıcam bilmiyorum.
Değerden de haberim yok keseden de.
Yükseldi mi durdu mu ne oldu hiç bilmiyorum

İnşallah bende bırakabilirim kendim. Yarından itibaren içmicem diye şartladım kendimi
Yani bırak bencede ve şöle düşün bebeğinin senden beslendiğini unutma sigara şuan sana zarar vermiyor olabilir o havayı içine çekiyorsun ve içinde minik bir mucizenin varlığını aklından çıkarma onlar bizim gibi dayanıklı değil daha doğmamış olan çocuğunu zehirleme

Hepsi aklımda yarın inşallah başarabilirim iyice şartladım kendimi

Bıraktıktan bir ay sonra bi fırt çektim bende midemi bulandırdı O kadar sene nasıl içimişim ben bunu dedim iyikide bırakmışız yavrularımızın sağlığı herşeyden önemli
Aynen hayatım şuan öldürseler beni bi tane sigarayı içip bitiremem en fazla 2 yada 3 duman sonra baş ağrısı mide ağrısı iyyyy iyiki kurtulmuşum

Kızlar benim aklıma şu ara yediklerimiz içtiklerimiz takılıyor. Mesela yemeklerde kullanılan et bulyonların çok zararlı olduğu söyleniyor. Maydonoz da yeme dediler herhalde düşüğe sebep oluyormuş. Bunun gibi yenmesi içmesi sakıncalı neler var bildiğiniz?

Maydanozun düşük yaptığını ilkkez senden duyuyorum genelde maydanoz suyu zararlı gebelere cnm ve ben daha çok az pişmiş yumurta, tavuk, et ve deniz ürünleri kesinlikle yasak diye duydum ve kola, kutu meyve suları, salam, sosis gibi işlem görmüş ürünleri özellikle hamileyken evinizden uzak tutun diyolar

Canım folbiol bende aşırı derecede ishal yaptı

Herkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli

Benim doktorum progestan çocuğun gelişimi için de çok iyi kullanmaya devam et dedi yani lekelenmesi olmayam biri de içebilir Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…