2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten bende neye inanacağımı şaşırdım

Bende bende 8dr gezdim ben Kzımda 3ayrı özel Dr de muayene olurdum her ay
Bunda çok şükür rahatım.. Kızımda Doğum yaptıgım özel hastane ve Dr de muayene olup orada yne aynı Dr de doğuracağım inşaallah
Bu cuma randevum.. Nasıl bir zamanda gebe kaldıysal artık rabbim aklımıza mukayyet olsun
Bir an evvel atlatmak nasip olsun su zor günleri

Bence böyle şeylere kafanı takma bu yazdıkların hepsini hamileliklerimde yedim hiç bir sıkıntı olmadı et protein çiğer yeriyle kan yapar hurma zaten cennet meyvesi

Ben geldim.
Ban yemişim
Nasılsınız.
Doktora gitmek için çatlıyorum.
Ama nasıl gidicem napıcam bilmiyorum.
Değerden de haberim yok keseden de.
Yükseldi mi durdu mu ne oldu hiç bilmiyorum
İnşallah her sey yolundadır canım
Neden ban yedin

Güzel bi hamilelik geçirelim sağlıkla alalım kucağımıza da kilo muhabbet olsun die konuşuyoruz işte çok önemli değil

Z Zafece senin bulantıların basladı mı canım

Cnm şahsım adıma söylim tiryaki deildim keyfi içiyordum tek seferde bıraktım ama kayınpederim maraş otu kullanarak bırakmıştı bi araştır istersen sen hamilesin mutlak önce bi doktora danış ama
Yalnız maraş otu denilen şey bildiğin uyuşturucu

Merhaba arkadaşlar, greyfurt ,nâr düşük sebebi diye biliyorum,maydanoz ve limon da abartilmadan yenilebilir,kafein de çok az olmalı...sigara Sigara bebeğe giden kandaki oksijen ve besin maddelerinde azalmaya neden olarak, anne karnında bebeğin gelişiminin geri kalmasına neden olmasıdır.Tansiyon yükselmesi, idrarda protein çıkması, vücutta aşırı ödem, görme bulanıklığı ile giden gebelik zehirlenmesi tablosudur. Anne ve bebek hayatı için risk söz konusudur....sigaranın zararından bahsetmek bile endişe verici....bunlar benim bildiklerim

Kizlar 1 ay once folik asit eksikligim vardi cerrahpasada doktor 5 mg folik asit vermisti 1 hafta once hamileligimi ogrendim ama zarari yoktur diye folik asite devam ettim. bugun esim saglik ocagina hcg sonuclarimi almaya gittiginde aile hekimine kullandigim ilaci soylemis dr daha once bana sormamisti cunku.
Fakat doktor (nasil kullanir 5 mg cok yuksek hemen kessin sakin kullanmasin) 400 mikrogram gibi bisey soyleyip onu kullansin demis.. anlayacaginiz esimi de tepkisiyle korkutmus bende cok korktum sonra internette arastirma hatasina dustum daha cok stres oldum.. 5 mg cok yuksek sanirim ilaca devam ettigimde bebegim icin iyi olacagini dusunurken kotuluk mu yaptim offff kafamdaki sorular bitmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20200318-152124_Google.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba kızlar. Ben de az önce doktordan geldim. Bu gün tam 5+0 gebeyim. Kanama vardı. Progestan iğne ve ilaç kullandım. Bugün son iğnemi vuruldum. Yeniden yazmadı doktor. Kanama durdu şükür. İlaca devam edicem.

Beslenme konusunda ilk üç ay her şeyi yiyebilirsin dedi. Canım ne istiyorsa sık sık ye.bol bol yumurta ye. Salam sosis gazlı içecekten uzak dur. Bol su iç dedi. Maydanozun düşük yaptığını ilk kez duydum. İlginç

Arkadaşlar sımdı çıktım doktordan vajınal ultrasonla göründü bebıs çok şükür . Dört haftalık dedı haftaya gel tekrar keseye bakıcaz dedı yol kesesını gorelım dedı o ne demek bılmıyorum. Bakalım suan doğru yere tutundugunu dış gebelık olmadığını soyledı doktorumdan çok memnunum asırı ıyı herkese tavsiye ederım ıstaöbulda olan

Eklentiler

• AF4121F4-99B5-415F-B175-49E0E6235A45.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 31
Canım gözün aydın. İnşallah güzelce kalp atışınıda duyarsın. O görünen bebeğin kesesi. Yolk kesesi o kesenin içinde oluşan diğer kese bebeğin varlığını gösteren. Şuan erken olduğu için gözükmez

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

Teşekkür ederim evet çevredekiler hepsi aynı demek ki bilmeyen neden yapmıyorsun diyor bilen neden böyle oluyor hamile kalırsın ay yine düşmez inşallah diyip beni darlıyor... inşallah bu sefer vakti gelmiştir diyelim

Ay
Ayyy ben etsiz hele hele ciğersiz bi hayat asla düşünemiyom bide kokoreçi saymıyorum zaten onlarsız dünya boş sen millete kulak asma doktora sor kafana takılan bişi olursa ben ilk çocuğumda et ve şerbetli tatlı sadece yerdim çokkkk şükür oğlum sağlıkla doğdu allahın izniyle bu çocuğumda öle doğar inş hamileliğim çok iyi geçti ve benm doğumum çok rahattı

Tamam canım ınsallah onu da saglıkla görürüz

Amin inş allah can sağlığı versin kuzularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…