- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten bende neye inanacağımı şaşırdımHerkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli
Bende bende 8dr gezdim ben Kzımda 3ayrı özel Dr de muayene olurdum her ayIki cocugumdada özele gittim hep ozelde yaptim doğumlarımı hatta ayni gun iki farkli özel hastaneye gidip doktorların dediklerini kıyas ederdim pinpiriklenirdim. ilk kez devlete gitmek istedim yine gidemeyeceğim ortalık durulsada gidemem artik ben devlete gene özele gider im muayeneye de doğumada
Bence böyle şeylere kafanı takma bu yazdıkların hepsini hamileliklerimde yedim hiç bir sıkıntı olmadı et protein çiğer yeriyle kan yapar hurma zaten cennet meyvesiHerkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli
İnşallah her sey yolundadır canımBen geldim.
Ban yemişim
Nasılsınız.
Doktora gitmek için çatlıyorum.
Ama nasıl gidicem napıcam bilmiyorum.
Değerden de haberim yok keseden de.
Yükseldi mi durdu mu ne oldu hiç bilmiyorum
Güzel bi hamilelik geçirelim sağlıkla alalım kucağımıza da kilo muhabbet olsun die konuşuyoruz işte çok önemli değilAaaa benle aynı kilodasınhoşgeldin aramıza bende ilk çocuğumda 10 kilo almıştım doğumdan sonra hemen bebekle birlikte o kilolar gitti bunda hamileliğimi ilk öğrendiğimde 50 idim doğuma yakın kaç olcam çok merak ediyorum
Naptın canım kanama durdu mu? NasılsınHer kafadan bir ses çıkıyor gerçekten bende neye inanacağımı şaşırdım
Yalnız maraş otu denilen şey bildiğin uyuşturucuCnm şahsım adıma söylim tiryaki deildim keyfi içiyordum tek seferde bıraktım ama kayınpederim maraş otu kullanarak bırakmıştı bi araştır istersen sen hamilesin mutlak önce bi doktora danış ama
Canım gözün aydın. İnşallah güzelce kalp atışınıda duyarsın. O görünen bebeğin kesesi. Yolk kesesi o kesenin içinde oluşan diğer kese bebeğin varlığını gösteren. Şuan erken olduğu için gözükmezArkadaşlar sımdı çıktım doktordan vajınal ultrasonla göründü bebıs çok şükür . Dört haftalık dedı haftaya gel tekrar keseye bakıcaz dedı yol kesesını gorelım dedı o ne demek bılmıyorum. Bakalım suan doğru yere tutundugunu dış gebelık olmadığını soyledı doktorumdan çok memnunum asırı ıyı herkese tavsiye ederım ıstaöbulda olan
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınHayir aklın takili kalmasin ultrasonda ses dalgalariyla görüntü alınıyor ya kalp atışı görünüyorsa ses dalga boyunu vs arttırıp bebeği strese sokmaya gerek yok sık sık bile gitmemeli dr a kalbi atiyir bebek kese vs görünüyor tamam iste tahlil test gunlerin geldiginde gidersin yeniden bana da diger çocuklarım da oyle göstermişti baslarda
Durdu canım ilaç kullanmaya devamNaptın canım kanama durdu mu? Nasılsın
Teşekkür ederimHayırlı olsun hayatım şimdiden inş tekrar aynı acıları yaşamazsın şu çevredeki boş konuşan insanlardan nefret ediyorum onları hiçççç umursama ben 3 yıllık evliyim düşüğüm yada kimyasalım hiç olmadı 2 yaşında oğlum var çevremdekiler niye öocuk getırmıyon bı sıkıntımı var diye diye psikolajimide bozdular bnm ilk çocuğum evlendiğim ilk ay tutmuştu bu 2. Biraz zor oldu hiçbirseyim olmadığı halde 1 yılın sonunda tuttu demekki vakti gelmişti çevremdekileride elimden gelse ağızlarına kürek vurasım varama neyseee biz kendimizi bozmayalım, rabbim can sağlığı versin yavrularımıza
Ayyy ben etsiz hele hele ciğersiz bi hayat asla düşünemiyom bide kokoreçi saymıyorum zaten onlarsız dünya boş sen millete kulak asma doktora sor kafana takılan bişi olursa ben ilk çocuğumda et ve şerbetli tatlı sadece yerdim çokkkk şükür oğlum sağlıkla doğdu allahın izniyle bu çocuğumda öle doğar inş hamileliğim çok iyi geçti ve benm doğumum çok rahattıHerkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli
Bendede yapıyo inanmıyorum bu yüzdenmiydiki ben diyom hamileyim herhalde yediğim şeyler dokunyoCanım folbiol bende aşırı derecede ishal yaptı
Tamam canım ınsallah onu da saglıkla görürüzCanım gözün aydın. İnşallah güzelce kalp atışınıda duyarsın. O görünen bebeğin kesesi. Yolk kesesi o kesenin içinde oluşan diğer kese bebeğin varlığını gösteren. Şuan erken olduğu için gözükmez
Amin inş allah can sağlığı versin kuzularımızaTeşekkür ederimevet çevredekiler hepsi aynı demek ki bilmeyen neden yapmıyorsun diyor bilen neden böyle oluyor hamile kalırsın ay yine düşmez inşallah diyip beni darlıyor... inşallah bu sefer vakti gelmiştir diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?