2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ben ütüleyip astım ama benim öyle çok önemli değil kırışmasıvalizin en üstüne ikiye katlayıp koyacağım
Bende son anda valizin üstüne koyayım dedim ama unutursam yolumda uzun

Bende herkesi tembihledim o lohusa takımına dünya para verdim ben unutsamda siz getirin getirmezseniz doğurmam diye
Ayy benim getirecek kimsem de yok ev uzak olacak unutmamam lazım

Ben katlayıp kilitli posete koydum büyük boy. Birşey olmadı. Ama zaten o kadar kırıssa da olur kimbilir ben ne halde olucam
haklısın canım bende hurca güzelce katladım koydum ama gecelik makineden çıktıgı gibi kırışık hal almış sanki hiç ütülenmemiş gibi

Kızlar selam 34+5 haftalık hamileyim doktor en son gittiğimde 18 eylülde bir ay sonra gel dedi sizce normal mi grupta herkes daha sık gidiyor

Merhaba benim de pozitif çıkmıştı başka bir labaratuvarda yaptırdım negatif çıktı ve iğneyi oldum. Titrasyonlu ölçüm yapan bir labaratuvar tercih edin.
Teşekkür ederim çapada yapıldı negatif çıktı zaten ama iğne vurulma haftasını baya bir geçtiğim için doğumdan sonra vurulacak dendi çapada

Çocugun doğum pozisyonuna dönmesi için evde yapılabilen hareketleri yapayım dedim kocam dibimde bitti biraz da bana yap bu hareketleri diyor. Zaten karnım burnumda sinirim tepemde bebe makat gelişi diye
Ahahaha adam dayanamadı görünce. Bizdede benm eşim cok korkuyor bişe olur diye yanaşmıyor yav

Baya iş var öyleyse 9 dolabım + erzak dolabı var hayırlısı galiba annemi çağırmam gerekebilir . Kızlar sizde yormayın

Bugün kontrolüm vardı kızlar her hafta gidiyorum maşallah Haftaya yine gideceğim oğlumun yüzü kapalı en son 24.haftalarda sanırım en son görmüştüm.
34+2 49 cm 2780 kilo hafta da 280 gr almış tahmini doğum 2-9 kasım arası.
Tansiyonum biraz yüksek 13-8 takip edeceğiz her hafta çağırdı nts girdim sancı yok

Kızlar selam 34+5 haftalık hamileyim doktor en son gittiğimde 18 eylülde bir ay sonra gel dedi sizce normal mi grupta herkes daha sık gidiyor
Evet herkes sık gidiyor benim dr da 1 ay değilde 3 hafta sonra dedi bekledim bende valla 3 hafta şimdi bebegin kilosunu vs çok merak ediyorum ara uzun olmuş oldu

Ay bizim grubun bebisleri maşallah iri olacak ben cuma gidicem 2.500 bile olmuş müdür şüpheliyim karnim bana kucuk geliyor ya alıştım yada bebek ufak diye düşünüyorum

Evet herkes sık gidiyor benim dr da 1 ay değilde 3 hafta sonra dedi bekledim bende valla 3 hafta şimdi bebegin kilosunu vs çok merak ediyorum ara uzun olmuş oldu
Benim de 2 3 hafta sonra gel dedi 32 de. Sadece haftasındaki gidebiliyoruz esimin isinden dolayi ve 2. Haftasonu isi vardi 3. Haftaya aldik ama bu haft geçmek bilmiyor benim icin. Daha once de 5 6 haftada bir gidiyordum koronadan dolayi riske atmak istemiyorum demisti dr um D Dimitra85

Valla ilkinde cok aktiftim 10 yıl önce tabi bebisim erken dogdu o ayrı.şimdi dedigin gibi corabimi ayakkabiyi eşim giydiriyor yapamiyorum kasmıyorumda hafta sonu esim elinden geldigince yapiyor.hic kasmiyorum bu bebişimi zamanında doguracamtemizlik beklesin

Dikkat et ozaman yavaş yavaş yap.Aman diyimmm

İşte gelecek kadına güvenemem her yere dokunacak virüs Allah korusun.Ben söylerim esim yapacak artik kiyamiyorum ama yapacak birsey yok

Ay bizim grubun bebisleri maşallah iri olacak ben cuma gidicem 2.500 bile olmuş müdür şüpheliyim karnim bana kucuk geliyor ya alıştım yada bebek ufak diye düşünüyorum
Bencede tombalak diyor doktorum ben toplamda 4.5 kilo olmuşum sonunda karnım küçük dikkatli bakımca anlaşılıyor. Sağlıklı olsunlarda canım kilo önemli değil ben aldıklarım olmıycak diye korkuyorum

Kızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
Ben bir kaç gün önce valizimi paylaşmıştım canım uzunlamasina 2 kat yapip koydum en üste ama kırışıyor. 3 kez ütülendi neden bu kadar kırışıyor anlamadım yumak gibi .Bavula koydum çünkü kesin unutturum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…