- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Bende son anda valizin üstüne koyayım dedim ama unutursam yolumda uzunben ütüleyip astım ama benim öyle çok önemli değil kırışmasıvalizin en üstüne ikiye katlayıp koyacağım
Ayy benim getirecek kimsem de yok ev uzak olacak unutmamam lazımBende herkesi tembihledim o lohusa takımına dünya para verdim ben unutsamda siz getirin getirmezseniz doğurmam diye
haklısın canımBen katlayıp kilitli posete koydum büyük boy. Birşey olmadı. Ama zaten o kadar kırıssa da olur kimbilir ben ne halde olucam
Teşekkür ederim çapada yapıldı negatif çıktı zaten ama iğne vurulma haftasını baya bir geçtiğim için doğumdan sonra vurulacak dendi çapadaMerhaba benim de pozitif çıkmıştı başka bir labaratuvarda yaptırdım negatif çıktı ve iğneyi oldum. Titrasyonlu ölçüm yapan bir labaratuvar tercih edin.
3 haftadır makat pozisyonunda yüzünün ortasında kordonu var elleriyle yüzü kapalı. Benim zorunlu sezeryan olacaktı zatenBenim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
AhahahaÇocugun doğum pozisyonuna dönmesi için evde yapılabilen hareketleri yapayım dedim kocam dibimde bittibiraz da bana yap bu hareketleri diyor. Zaten karnım burnumda sinirim tepemde bebe makat gelişi diye
Baya iş var öyleyseben de bekarken öyleydim ama şimdi 9 yıllık evliyim öğrendim... dolapların içinde ki tabakları bardakları vs çıkarıp yıkadım, içinde ki örtüleri de yıkadım ... dolabın içini de cif tüm yüzeyler için olan ile sildim , sonra duruladım ... Dün üst rafları yaptım bugün de alt kısmı yapmayı planlıyorum ..
Evet herkes sık gidiyor benim dr da 1 ay değilde 3 hafta sonra dedi bekledim bende valla 3 hafta şimdi bebegin kilosunu vs çok merak ediyorum ara uzun olmuş olduKızlar selam 34+5 haftalık hamileyim doktor en son gittiğimde 18 eylülde bir ay sonra gel dedi sizce normal mi grupta herkes daha sık gidiyor
Ay bizim grubun bebisleri maşallah iri olacak ben cuma gidicem 2.500 bile olmuş müdür şüpheliyim karnim bana kucuk geliyor ya alıştım yada bebek ufak diye düşünüyorumBugün kontrolüm vardı kızlar her hafta gidiyorum maşallahHaftaya yine gideceğim oğlumun yüzü kapalı en son 24.haftalarda sanırım en son görmüştüm.
34+2 49 cm 2780 kilo hafta da 280 gr almış tahmini doğum 2-9 kasım arası.
Tansiyonum biraz yüksek 13-8 takip edeceğiz her hafta çağırdı nts girdim sancı yok
Benim de 2 3 hafta sonra gel dedi 32 de. Sadece haftasındaki gidebiliyoruz esimin isinden dolayi ve 2. Haftasonu isi vardi 3. Haftaya aldik ama bu haft geçmek bilmiyor benim icin. Daha once de 5 6 haftada bir gidiyordum koronadan dolayi riske atmak istemiyorum demisti dr um D Dimitra85Evet herkes sık gidiyor benim dr da 1 ay değilde 3 hafta sonra dedi bekledim bende valla 3 hafta şimdi bebegin kilosunu vs çok merak ediyorum ara uzun olmuş oldu
Benim göbeğim de küçük kuzum bebek de küçük :/Ay bizim grubun bebisleri maşallah iri olacak ben cuma gidicem 2.500 bile olmuş müdür şüpheliyim karnim bana kucuk geliyor ya alıştım yada bebek ufak diye düşünüyorum
Valla ilkinde cok aktiftim 10 yıl önce tabi bebisim erken dogdu o ayrı.şimdi dedigin gibi corabimi ayakkabiyi eşim giydiriyor yapamiyorum kasmıyorumda hafta sonu esim elinden geldigince yapiyor.hic kasmiyorum bu bebişimi zamanında doguracamAynen bende egilip kalkamıyorum corap ve ayakkabı giymek ıskence resmen esım giydiriyor . Yapmakta ıstıyorum bırseyler evde ama mecalım yok anlamadım bazıları cok hareketlı yüruyor temızlıyr bende sıfır
Dikkat et ozaman yavaş yavaş yap.Aman diyimmmTek basıma yapıyorum ve kendime hayret ediyorumüstelik çalışıyorum ... eşimi bekliyorum ama o da çok yoğun çalıştığı için yapamıyor... gözüme gözüme batıyor işler ... mutfağı 3 güne böldüm ki küçücük mutfağım
İşte gelecek kadına güvenemem her yere dokunacak virüs Allah korusun.Ben söylerim esim yapacak artik kiyamiyorum ama yapacak birsey yokBende sendenim canım hadi bi işe başlayım diyorum yarım yarım kalıyor yapamıyorum evi süpürme silme işini bile haftasonu eşim yapıyor cam perde dolap içi yapabilmem imkansız gibi geliyor. Cam balkonu bi eşime sildirmeyi denedim beceremedi. Artık doğuma yakın mecbur kadın çağracağım maskemi takıp gezerim yanında
Bencede tombalak diyor doktorum ben toplamda 4.5 kilo olmuşum sonunda karnım küçük dikkatli bakımca anlaşılıyor. Sağlıklı olsunlarda canım kilo önemli değil ben aldıklarım olmıycak diye korkuyorumAy bizim grubun bebisleri maşallah iri olacak ben cuma gidicem 2.500 bile olmuş müdür şüpheliyim karnim bana kucuk geliyor ya alıştım yada bebek ufak diye düşünüyorum
Ben bir kaç gün önce valizimi paylaşmıştım canım uzunlamasina 2 kat yapip koydum en üste ama kırışıyor. 3 kez ütülendi neden bu kadar kırışıyor anlamadım yumak gibi .Bavula koydum çünkü kesin unutturum benKızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
doğuma çağırsaymışKızlar selam 34+5 haftalık hamileyim doktor en son gittiğimde 18 eylülde bir ay sonra gel dedi sizce normal mi grupta herkes daha sık gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?