- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Bu konuda hic bilgim yok canım bir kac arkadas daha yazmıştı ama cevap alamadılar sanırım direk internetten işlemi yapan yerlerle görüşmek faydalı olacaktırKızlar selamlar
birşey danışmak istiyorum
kordon kanı saklama hakkında bilgisi olan var mı
ben saklatmak istiyorum ama net bir bilgim yok
size bir sormak istedim
Evet ilk kez anne olacaklar gözü yaşlıAynen ılk deneyımı olanları korku sardı gibi mesela benhem merak ediyorum gelsınn ıstıyorum hemde korkuyorum bakabılcekmıyım diye hayatımda neler degıscek bılmıyorum cok degısık duygular buaralar duygusala bagladım aglayıp duruyorım artık bu saatten sonra dunyanın neresine gidersek gidelim anne degilim diyemicez anneyiz cok tuhaf cok degısık rabbım layıkıyla anne olmamızı nasıp etsın ıns
Ben de geç atması bittikten sonra kesilmesini istiycen gerçi geçen sefer ben söylemeden de öyle yapmışlardı sanırım. Bi de doğduktan sonra çok acil bişey olmazsa ilk bir saat yanımdan almamalarını ve doğar doğmaz çıplak göğsüm üstüne tentene temas için koymalarını istiycem hatta merino yünü bi battaniye mi alsam diyorum üstüne örtmek içinKordon kanı saklamak yerine doktorumla konusup kordonun geç kesilmesini kanın bebege geçmesini isteyeceğim. Bunu da bi araştırın bazıları saklamakdan daha iyi olacagını düşünüyor. İnşallah doktor sıcak bakar bu konuya
onu hiç duymamıştımKordon kanı saklamak yerine doktorumla konusup kordonun geç kesilmesini kanın bebege geçmesini isteyeceğim. Bunu da bi araştırın bazıları saklamakdan daha iyi olacagını düşünüyor. İnşallah doktor sıcak bakar bu konuya
vallahi ben de öyleyim. iki yemek yapıyorum resmen taşikardi oluyorum nefes nefese kalıyorum. ben de ağırlaşmadan ütüleri yapmıştım. eşim güya evi temizliyor ama ertesi gün leş. ikimizin de işleri askıda o yüzden hep evdeyiz ve hep kirleniyor. çocuk da var tabi, o da zıp zıp tüm gün toz kalkıyor. Ben bir eğilsem yerimden kalkamıyorum karnım gülle gibi. Dolap içini geçtim ev temiz olsa yeter şu an banaYa ben hicbir iş yapamiyorum.yere birsey düsse egilip alamiyorum bile.2 hareket etsem nefes nefese kaliyorum.cuma kontrolüm var dr.a sorcam sezaryen günüm nezaman netlesir diye.tam gün verirse ona göre temizlige gircem.eşim yapacak.halilar yikanmaya verilecek perdeler yikanacak.heryer silinip supurulecek.gozumde buyudu.eşim yapacak mecbur.viruste kadinda alamiyorum.gözümde buyutmekte istemiyorum.strese gerek yok.bende yavaş yavaş yardim ederim.sezaryen günüm belli olsaydı bi.bebegin odasini onceden hazirlamistim.yikayip ütülemistim herseyini allahtan onları yapmisim onceden
Acaba işe yarar mıValla bende ona sinir oldum iki kere utuleyip koymustum sanirim careyi carrefourda kirisiklik acici sprey alacam eger işe yariyorsa hastanede onu sıkariz artik
Benim enerjimde yok nefes nefese kalıyorum hemen dediğin eğilip kalkarken de bişey olur korkusu da varyok ya her hamilelik farklı sonucta. ben,m enerjim yerinde aslında ama korkuyorum eğilip kalkmaktan ağır seyler yapmaktan.
Dolaba astım tekrar hepsini. Benim doğum şekli belli değil daha normal olupta telaştan yanıma almayı unuturum diye de tedirgin oluyorumAyni şekilde en son giderken koymaya karar verdim canım kırışıyor malesef
ben ütüleyip astım ama benim öyle çok önemli değil kırışmasıDolaba astım tekrar hepsini. Benim doğum şekli belli değil daha normal olupta telaştan yanıma almayı unuturum diye de tedirgin oluyorum
3500 normal doğum için ideal 3600 normal doğum için zorlar seni dedi doktor zaten4 küsür falan direk sezeryanenaz 3 dogsa bari cok birşey beklemiyorum da
3 3500 olsa bari
hmm hayırlısı olsun3500 normal doğum için ideal 3600 normal doğum için zorlar seni dedi doktor zaten4 küsür falan direk sezeryan
Beni doktorum takibe aldı 13-8 cıktı idrarda sorun kacak yok ama sağ gözümde ışıklar çakıyor bir kaç gündür her hafta kontrole gideceğimBenim tansıyon yüksek ama ıdrarda kaçak yok dedi doktor. Her hafta ıdrar testi mi yaptırayım
Merhaba benim de pozitif çıkmıştı başka bir labaratuvarda yaptırdım negatif çıktı ve iğneyi oldum. Titrasyonlu ölçüm yapan bir labaratuvar tercih edin.Yok kuzum yapmıyorlar 3-4 doktora sordum zaten eğitim araştırma hastanesine gidiyorum test pozitif çıkınca iğne yapılmıyor maalesef daha önce düşükler sebebi ile vurulduğum rhogamlar var zaten perinatolog takibi gerekiyor bende ona gidiyorum. Yarın tekrar test isteyebilir bende bilmiyorum ama acıbademdeki doktorum amerikandaki doktorum okmeydanı eah daki doktor birde eski tüp bebek merkezimdeki doktor iğne vurulamayacağını söledi test pozitif olduğu için.
Ben katlayıp kilitli posete koydum büyük boy. Birşey olmadı. Ama zaten o kadar kırıssa da olur kimbilir ben ne halde olucamKızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
Bende herkesi tembihledim o lohusa takımına dünya para verdim ben unutsamda siz getirin getirmezseniz doğurmam diyeDolaba astım tekrar hepsini. Benim doğum şekli belli değil daha normal olupta telaştan yanıma almayı unuturum diye de tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?