2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selamlar
birşey danışmak istiyorum
kordon kanı saklama hakkında bilgisi olan var mı
ben saklatmak istiyorum ama net bir bilgim yok
size bir sormak istedim
Bu konuda hic bilgim yok canım bir kac arkadas daha yazmıştı ama cevap alamadılar sanırım direk internetten işlemi yapan yerlerle görüşmek faydalı olacaktır

Evet ilk kez anne olacaklar gözü yaşlı keselerde dursalar ya . Ben hiç ayrılmak istemiyorum. Senin gibi bir yandanda merak ediyorum gelsin bebisler

Bende günlük yürüyüşünü düzenli yapanlardanim en az 5000 adim evdeki hareketliliği saymıyorum bile evde de her işimi hala kendim yapıyorum çok şükür riskli bir gebeliğim olmadı halsizligimde olsa kalkıp işime gücü ne çocuklarıma baktim henüz hiç birşey için eşimden yada bir başkasından yardim almadım riskli bir durum yoksa hasta gibi takılmak kendini dinleyip halsiz gezmek bana göre değil hiç bir hamileliğimde de öyle olmadim şimdi işlere başlıyorum halıları yollayıp yavaş yavaş temizliğimi yine kendim yapicam bayramlarda vs de kendim yapmıştım zaten çocukların bakımı uğraşları dersleri derken akşam olunca kendimi yatağa dar atıyorum

Ben de geç atması bittikten sonra kesilmesini istiycen gerçi geçen sefer ben söylemeden de öyle yapmışlardı sanırım. Bi de doğduktan sonra çok acil bişey olmazsa ilk bir saat yanımdan almamalarını ve doğar doğmaz çıplak göğsüm üstüne tentene temas için koymalarını istiycem hatta merino yünü bi battaniye mi alsam diyorum üstüne örtmek için

Ben de ilkinde hareketsizdim, ikinci olunca mecbur hareket ediliyor. Benim 5bin adım olmuş bile bugün, kızımı yürüttüm dışarıda geldik o sırada market işlerimi filan da hallettik.
Ama enerjim var mı diye sorarsanız yok Valla bıraksalar ne güzel yatarım.

onu hiç duymamıştım
bir araştırayım çok teşekkür ederim

vallahi ben de öyleyim. iki yemek yapıyorum resmen taşikardi oluyorum nefes nefese kalıyorum. ben de ağırlaşmadan ütüleri yapmıştım. eşim güya evi temizliyor ama ertesi gün leş. ikimizin de işleri askıda o yüzden hep evdeyiz ve hep kirleniyor. çocuk da var tabi, o da zıp zıp tüm gün toz kalkıyor. Ben bir eğilsem yerimden kalkamıyorum karnım gülle gibi. Dolap içini geçtim ev temiz olsa yeter şu an bana

yok ya her hamilelik farklı sonucta. ben,m enerjim yerinde aslında ama korkuyorum eğilip kalkmaktan ağır seyler yapmaktan.
Benim enerjimde yok nefes nefese kalıyorum hemen dediğin eğilip kalkarken de bişey olur korkusu da var

34+4 teyim bebiş çok hareketli bi araya tekme bi buraya dirsek kaburgalarım acıyı İnanın ki 2300 gram küçücük şey nasıl Çan acıtıyor hiç anlamıyorum :)

Merhaba benim de pozitif çıkmıştı başka bir labaratuvarda yaptırdım negatif çıktı ve iğneyi oldum. Titrasyonlu ölçüm yapan bir labaratuvar tercih edin.

Kızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
Ben katlayıp kilitli posete koydum büyük boy. Birşey olmadı. Ama zaten o kadar kırıssa da olur kimbilir ben ne halde olucam

Ben de kontrole gittim bugün ilk defa suyum sınırda çıktı 7.9 Muş şeker de var tabi biraz canım sıkıldı ama Allah korusun bişey olmaz insallah. Bir sorun olmazsa 9 Kasım olabilir dedi doğuma 10 gün sonrası içinde tahliller için cagirdi kavuşmaya az kaldı Allah izin verirse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…