- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım şu ebenin sayfasında gönderisine baksana biBenim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Evet canim donuyolar benim 31 haftada makatti 33 de donmusduBende 32 haftada makat geliş dedi daha dönebilir ama. Seninde sancı anında bile dönebiliyormuş neden hemen sezeryan düşünüyorsun son ana kadar beklemicekmsin
Canım benim çok teşekkür ederim rahatlattin beni bu konuda
Işte çok yeni olduğu için korkuyor insan.
bir de 2018 de bir düşük olmuştu ama o zaman kontrollu olmamisti. Bu sefer her seyi yapiyoruz tahliller ilaclar filan Rabbim sonunu güzel eylesin
Çok şükür inşallah hep öyle devam eder birşey cıkmazyok tansiyon ilacına gerek görülmedi ilkinde de bunda da. doktorum zaten bu gebelikte de hazırlıklı olalım dedi beni kardiyoloğa o sebeple yollamıştı 20.haftalarda.ama çok şükür bunda problemsiz gidiyor tansiyonum.
Tek basıma yapıyorum ve kendime hayret ediyorumTek basina yapmiyorsundur dimi.temizlemeyi birak ben tabagı üst rafa koyamiyorum siz nasil yapiyorsunuz anlamiyorum bende 34.haftamdayım.burda okudukca dip köşe giresim var ama bu halde mümkün değil
tamam bakayım buna, cok tesekkur ederimCanım şu ebenin sayfasında gönderisine baksana bi
Aynen canım her işi bizde de eşim yapıyor ama camı beceremiyorBizde de silme süpürme işlerini eşim yapıyor. Birşey kaldırma, cam silme, alışveriş gibi işleri de öyle. Ben yemek yapabiliyorum sadece.
Sağ Bileğimde sıslık yok ama elim ve yüzüm puf pufCanım sağ ayak bileğinde bariz şişlik var mı geçmeyen . Sen sakin ol sakin kalmazsan yine yükselir bu tansiyon böyle gıcık bir şey stres düşmanı
Valla bende ona sinir oldum iki kere utuleyip koymustum sanirim careyi carrefourda kirisiklik acici sprey alacam eger işe yariyorsa hastanede onu sıkariz artikKızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
yok ya her hamilelik farklı sonucta. ben,m enerjim yerinde aslında ama korkuyorum eğilip kalkmaktan ağır seyler yapmaktan.Aynen canım her işi bizde de eşim yapıyor ama camı beceremiyorbende yemek yapıyorum ama bazen ona bile enerjim olmuyor. Hala enerjisi olup işlerini yapan arkadaşlara çok imreniyorum. bende mi bir sorun var diye merak ediyorum valla
Aynen ılk deneyımı olanları korku sardı gibi mesela benGünaydın kizlar . Doğumlara az kaldı resmen ilk günün heyecanını untamamisken şıp doğuruyoruz . 48 günden şafak saymaya başladım benheyecan basıyor . Bide herkes kız erken doğar diyor 38 göreyim bende diyorum. Psikolojik hazırım doğuma ama ruhum hala kabul etmiyor sanki ben dogurmayacak misim modunda ayrı takılıyorlar .
Benımmde enerjım sıfır yürümek bıle ıskence . Doktorsa yürü diyor cidden hergün en az 5 bın adım atan varmı yada 10 bın:/yok ya her hamilelik farklı sonucta. ben,m enerjim yerinde aslında ama korkuyorum eğilip kalkmaktan ağır seyler yapmaktan.
Hıcbır bılgım yok canım :/Kızlar selamlar
birşey danışmak istiyorum
kordon kanı saklama hakkında bilgisi olan var mı
ben saklatmak istiyorum ama net bir bilgim yok
size bir sormak istedim
Aynen bende egilip kalkamıyorum corap ve ayakkabı giymek ıskence resmen esım giydiriyor . Yapmakta ıstıyorum bırseyler evde ama mecalım yok anlamadım bazıları cok hareketlı yüruyor temızlıyr bende sıfırYa ben hicbir iş yapamiyorum.yere birsey düsse egilip alamiyorum bile.2 hareket etsem nefes nefese kaliyorum.cuma kontrolüm var dr.a sorcam sezaryen günüm nezaman netlesir diye.tam gün verirse ona göre temizlige gircem.eşim yapacak.halilar yikanmaya verilecek perdeler yikanacak.heryer silinip supurulecek.gozumde buyudu.eşim yapacak mecbur.viruste kadinda alamiyorum.gözümde buyutmekte istemiyorum.strese gerek yok.bende yavaş yavaş yardim ederim.sezaryen günüm belli olsaydı bi.bebegin odasini onceden hazirlamistim.yikayip ütülemistim herseyini allahtan onları yapmisim onceden
Benımmde enerjım sıfır yürümek bıle ıskence . Doktorsa yürü diyor cidden hergün en az 5 bın adım atan varmı yada 10 bın:/
Ben varım oturdukca oturasi geliyor insanin ben günlük minumum 7 bin adımla tamamlıyorum günü cok fazla oturunca ağrım oluyor zatenBenımmde enerjım sıfır yürümek bıle ıskence . Doktorsa yürü diyor cidden hergün en az 5 bın adım atan varmı yada 10 bın:/
Kordon kanı saklamak yerine doktorumla konusup kordonun geç kesilmesini kanın bebege geçmesini isteyeceğim. Bunu da bi araştırın bazıları saklamakdan daha iyi olacagını düşünüyor. İnşallah doktor sıcak bakar bu konuyaKızlar selamlar
birşey danışmak istiyorum
kordon kanı saklama hakkında bilgisi olan var mı
ben saklatmak istiyorum ama net bir bilgim yok
size bir sormak istedim
Ayni şekilde en son giderken koymaya karar verdim canım kırışıyor malesefKızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?