2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim gibi bebeği makat pozisyonunda olan var mı? Ya da daha önceki doğumlarinda makat pozisyonunda olduğu için sezeryan olan?
Canım şu ebenin sayfasında gönderisine baksana bi

Eklentiler

• Screenshot_20201006_125450_com.instagram.android.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 38

Bizde gectik canim bu yollardan artik dogumu bekliyoruz hepimizin sonu guzel olsun insallah

Çok şükür inşallah hep öyle devam eder birşey cıkmaz

Tek basina yapmiyorsundur dimi.temizlemeyi birak ben tabagı üst rafa koyamiyorum siz nasil yapiyorsunuz anlamiyorum bende 34.haftamdayım.burda okudukca dip köşe giresim var ama bu halde mümkün değil
Tek basıma yapıyorum ve kendime hayret ediyorum üstelik çalışıyorum ... eşimi bekliyorum ama o da çok yoğun çalıştığı için yapamıyor... gözüme gözüme batıyor işler ... mutfağı 3 güne böldüm ki küçücük mutfağım

Bizde de silme süpürme işlerini eşim yapıyor. Birşey kaldırma, cam silme, alışveriş gibi işleri de öyle. Ben yemek yapabiliyorum sadece.
Aynen canım her işi bizde de eşim yapıyor ama camı beceremiyor bende yemek yapıyorum ama bazen ona bile enerjim olmuyor. Hala enerjisi olup işlerini yapan arkadaşlara çok imreniyorum. bende mi bir sorun var diye merak ediyorum valla

Kızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim

Kızlar bu gecelik lohusa takımı nasıl yerleştirdiniz valize veya çantanıza sürekli kırışıyor sanki özensiz gibi. Yine ütüledim ama dolaba astım çantama tam giderken mi koyayım bilemedim
Valla bende ona sinir oldum iki kere utuleyip koymustum sanirim careyi carrefourda kirisiklik acici sprey alacam eger işe yariyorsa hastanede onu sıkariz artik

yok ya her hamilelik farklı sonucta. ben,m enerjim yerinde aslında ama korkuyorum eğilip kalkmaktan ağır seyler yapmaktan.

Aynen ılk deneyımı olanları korku sardı gibi mesela ben hem merak ediyorum gelsınn ıstıyorum hemde korkuyorum bakabılcekmıyım diye hayatımda neler degıscek bılmıyorum cok degısık duygular buaralar duygusala bagladım aglayıp duruyorım artık bu saatten sonra dunyanın neresine gidersek gidelim anne degilim diyemicez anneyiz cok tuhaf cok degısık rabbım layıkıyla anne olmamızı nasıp etsın ıns

yok ya her hamilelik farklı sonucta. ben,m enerjim yerinde aslında ama korkuyorum eğilip kalkmaktan ağır seyler yapmaktan.
Benımmde enerjım sıfır yürümek bıle ıskence . Doktorsa yürü diyor cidden hergün en az 5 bın adım atan varmı yada 10 bın:/

Aynen bende egilip kalkamıyorum corap ve ayakkabı giymek ıskence resmen esım giydiriyor . Yapmakta ıstıyorum bırseyler evde ama mecalım yok anlamadım bazıları cok hareketlı yüruyor temızlıyr bende sıfır

Benımmde enerjım sıfır yürümek bıle ıskence . Doktorsa yürü diyor cidden hergün en az 5 bın adım atan varmı yada 10 bın:/

benim ilk hamileliğim de öyleydi. Şimdi düşünüyorum baya premses gibi geçirmişim. Şimdi 2.5 yaşında kızım var halim olsa da olmasa da hareket ediyorum. Onun sayesinde 5-6 bin adım oluyo. Yerde oturup oynuyorum kucağıma alıyorum. İlk hamileliğim kesinlikle böyle değildi

Selam kızlar kontrolden geliyorum 32+4 oldu oğlum 2115 gram olmuş Kocaman da burnu var baş aşağı duruyor son bir aydır nst ye de bağlandım herhangi bir sorun yok dedi doktorum. Sadece artık vajina bölgem ağrıyor onun dışında bir sıkıntım yok Umarım sizde de her şey yolundadır

Ben varım oturdukca oturasi geliyor insanin ben günlük minumum 7 bin adımla tamamlıyorum günü cok fazla oturunca ağrım oluyor zaten ama ben çalışıyorum ondan birazda sabah 7 buçukta kalkıp uzaktan eğitime giren oğlum var kahvalti yapiyoruz arkasından aksam yemeği icin yemek pisirip ise gidiyorum aksam yemek bulasik otur derken tüm günü ayakta geciriyorum nerdeyse

Kızlar selamlar
birşey danışmak istiyorum
kordon kanı saklama hakkında bilgisi olan var mı
ben saklatmak istiyorum ama net bir bilgim yok
size bir sormak istedim
Kordon kanı saklamak yerine doktorumla konusup kordonun geç kesilmesini kanın bebege geçmesini isteyeceğim. Bunu da bi araştırın bazıları saklamakdan daha iyi olacagını düşünüyor. İnşallah doktor sıcak bakar bu konuya

Ayni şekilde en son giderken koymaya karar verdim canım kırışıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…