- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Valla cnm ne yalan söylim ben kilo almak çok istiyom ama sağlıkla doğsunlar inşGüzel bi hamilelik geçirelim sağlıkla alalım kucağımıza da kilo muhabbet olsun die konuşuyoruz işte çok önemli değil
Yok kız daha neler kayınpederim tütün kağıdına koyar ufak bi şekilde sarıp dudağı ve dişinin aradına yerleştirirdi sigara aklına geldikçe bunu yapardı kendini öyle avutuyordu bi nevi sakız nıyetineYalnız maraş otu denilen şey bildiğin uyuşturucu
Çok fazla maydanoz düşüğe sebep oluyor evet. Çiğ az pişmiş et. Yumuşak peynirler. sucuk,sala,sosis.Pastörize edilmemiş süt.Bazı bitki çayları tüketilmemeli.Herkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli
merhaba canım,Arkadaşlar sımdı çıktım doktordan vajınal ultrasonla göründü bebıs çok şükür . Dört haftalık dedı haftaya gel tekrar keseye bakıcaz dedı yol kesesını gorelım dedı o ne demek bılmıyorum. Bakalım suan doğru yere tutundugunu dış gebelık olmadığını soyledı doktorumdan çok memnunum asırı ıyı herkese tavsiye ederım ıstaöbulda olan
Bunu bana da aile hekimim söyledi ama Allah korusun adet gecikmesine kadar olan sürede kullanilan ilaclar bebege etki etmiyor etki etse düşükle sonuçlanıyor yoksa etki etmedi demektir sen bir muddet folik asit kullanmaKizlar 1 ay once folik asit eksikligim vardi cerrahpasada doktor 5 mg folik asit vermisti 1 hafta once hamileligimi ogrendim ama zarari yoktur diye folik asite devam ettim. bugun esim saglik ocagina hcg sonuclarimi almaya gittiginde aile hekimine kullandigim ilaci soylemis dr daha once bana sormamisti cunku.
Fakat doktor (nasil kullanir 5 mg cok yuksek hemen kessin sakin kullanmasin) 400 mikrogram gibi bisey soyleyip onu kullansin demis.. anlayacaginiz esimi de tepkisiyle korkutmus bende cok korktumsonra internette arastirma hatasina dustum daha cok stres oldum.. 5 mg cok yuksek sanirim ilaca devam ettigimde bebegim icin iyi olacagini dusunurken kotuluk mu yaptim offff kafamdaki sorular bitmiyor
İyi canım benim gözün aydınDurdu canım ilaç kullanmaya devam
Tarihlerimiz aynıymışBende özele gidiyorum 10 günde bir yeniden ücret veriyorum. Onun dışında tahlillerede para ödüyoruz. Daha tenha oluyor diye cumartesi gününe randevu aldım kalp atışı duymak için
İnşallah her sey yolundadır canım
Neden ban yedin
Herkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli
10 gün dolarsa alırlar canım randevuyu kontrol olarak alıcaksın birdeBende özele gidiyorum 10 günde bir yeniden ücret veriyorum. Onun dışında tahlillerede para ödüyoruz. Daha tenha oluyor diye cumartesi gününe randevu aldım kalp atışı duymak için
Eşime söz vermiştim ve kendime bi anda birakamadim ama gunde 1 2 sigaraya dusurdum sadece eşimden 2 3 dört aliom akşamları gündüz hiç icmiom kuzum bazen onuda icmiom çok dayanamicak duruma gelmedikçeSigarayı nasıl bıraktın benimde acilen bırakmam lazım
Bende alicam mecburBende folbiol kullanyom folik asit, b12 vitamin iğnesini her ay vurduryorum bu ay vurdurmadım kadın doğuma sormayı unuttum kendiside çok ilgisiz bi doktordu zaten bi daha gıtmıyecem ne folik asitten nede b12 vitaminden bahsetmedi, bu senin rahimin buda kesen bebeğin gelişip tutunması önemli net bişi diyemem 2 hafta sonra geldedi sinir şey bak yine aklıma geldi , doktor olmuş ama adam olamamış
Tebrikler kuzumBende senelerdir genel içiciydim. İçmiyor yiyordum resmen çok isteyipte hiç bırakamadım. Ocak ayında pat diye bıraktım aklıma bile gelmiyor nasıl oldu bu hala inanamıyorum
Bana iki doktorum da folbiol yazdı sorun olsa yazmazlardı benceBunu bana da aile hekimim söyledi ama Allah korusun adet gecikmesine kadar olan sürede kullanilan ilaclar bebege etki etmiyor etki etse düşükle sonuçlanıyor yoksa etki etmedi demektir sen bir muddet folik asit kullanma
Hepimi sağlıkla alalım kucağımıza inşallahİyi canım benim gözün aydınsağlıkla al kucagına inşaallah
Amin kuzumAmin inşaallah canım benim Dr özelde ama işte özelde osla devlette olsa yne de hastane işte.. İçim rahat etmiyor..
Neyse hayırlısı ile gidelim döenmlim diyelim
Ben kızım da özele gittim hep ama doğum devlette oldu bu da büyük ihtimal aynı olacak kuzum başka çare yok özelde doğum yapacak bütçemde yok normal doğum yaptım ama yinede pahalı ücretlerIki cocugumdada özele gittim hep ozelde yaptim doğumlarımı hatta ayni gun iki farkli özel hastaneye gidip doktorların dediklerini kıyas ederdim pinpiriklenirdim. ilk kez devlete gitmek istedim yine gidemeyeceğim ortalık durulsada gidemem artik ben devlete gene özele gider im muayeneye de doğumada
Canım sen niye ban yedim acep.Ben geldim.
Ban yemişim
Nasılsınız.
Doktora gitmek için çatlıyorum.
Ama nasıl gidicem napıcam bilmiyorum.
Değerden de haberim yok keseden de.
Yükseldi mi durdu mu ne oldu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?