2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Güzel bi hamilelik geçirelim sağlıkla alalım kucağımıza da kilo muhabbet olsun die konuşuyoruz işte çok önemli değil
Valla cnm ne yalan söylim ben kilo almak çok istiyom ama sağlıkla doğsunlar inş

Yalnız maraş otu denilen şey bildiğin uyuşturucu
Yok kız daha neler kayınpederim tütün kağıdına koyar ufak bi şekilde sarıp dudağı ve dişinin aradına yerleştirirdi sigara aklına geldikçe bunu yapardı kendini öyle avutuyordu bi nevi sakız nıyetine

Çok fazla maydanoz düşüğe sebep oluyor evet. Çiğ az pişmiş et. Yumuşak peynirler. sucuk,sala,sosis.Pastörize edilmemiş süt.Bazı bitki çayları tüketilmemeli.

merhaba canım,
bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende İstanbul dayım hangi dktora gidiyorsun acaba?

Bunu bana da aile hekimim söyledi ama Allah korusun adet gecikmesine kadar olan sürede kullanilan ilaclar bebege etki etmiyor etki etse düşükle sonuçlanıyor yoksa etki etmedi demektir sen bir muddet folik asit kullanma

Bende özele gidiyorum 10 günde bir yeniden ücret veriyorum. Onun dışında tahlillerede para ödüyoruz. Daha tenha oluyor diye cumartesi gününe randevu aldım kalp atışı duymak için
Tarihlerimiz aynıymış benim de cumartesi randevum var özel hastaneye gidiyorum ben de ama emin değilim gitme konusunda geçen hafta sadece görmüştük bakalim

Canım ciğerde bebekte leke olayı cehalet ama ciğerin içinde sanırım a vitamini miydi ne bi vitamin çok yüksek.
Hamilelere o yüzden zararlı.
Canın istiyorsa arada bir ye tabiki ama çok abartmadan yemek iyisi.

Sigarayı nasıl bıraktın benimde acilen bırakmam lazım
Eşime söz vermiştim ve kendime bi anda birakamadim ama gunde 1 2 sigaraya dusurdum sadece eşimden 2 3 dört aliom akşamları gündüz hiç icmiom kuzum bazen onuda icmiom çok dayanamicak duruma gelmedikçe

Bende alicam mecbur
Iyi doktor önemli ya benimki iyi cıktı çok şükür ilgili bugün mesaj attım cevap verdi hemen gayet iyi gidioz şuan
Aynen bencede olamamış

Bende senelerdir genel içiciydim. İçmiyor yiyordum resmen çok isteyipte hiç bırakamadım. Ocak ayında pat diye bıraktım aklıma bile gelmiyor nasıl oldu bu hala inanamıyorum
Tebrikler kuzum
Bende çok içiyordum hamile kaldığımı öğrendim gibi hemen 1 2 taneye düşürdüm sonra günde bi kaç firta çok yakında oda biticek artık kokusunu bile almicam inşallah
Evlatlara yazık içmeyelim

Bunu bana da aile hekimim söyledi ama Allah korusun adet gecikmesine kadar olan sürede kullanilan ilaclar bebege etki etmiyor etki etse düşükle sonuçlanıyor yoksa etki etmedi demektir sen bir muddet folik asit kullanma
Bana iki doktorum da folbiol yazdı sorun olsa yazmazlardı bence

Amin inşaallah canım benim Dr özelde ama işte özelde osla devlette olsa yne de hastane işte.. İçim rahat etmiyor..
Neyse hayırlısı ile gidelim döenmlim diyelim
Amin kuzum
Aynen kuzum hastane orasi öyle ama yinede devletten iyi geliyor bana kalabalık olarak hani özelde oluyor 5 6 kişi devlette var bilmem kaç kişi bide özeller hasta almıyor burda devletlerin bazıları aliyor karantina falan var
Aynen kuzum insallah

Ben kızım da özele gittim hep ama doğum devlette oldu bu da büyük ihtimal aynı olacak kuzum başka çare yok özelde doğum yapacak bütçemde yok normal doğum yaptım ama yinede pahalı ücretler
Ben devlete gidicektim bu olaylar yuzunden olmadi bakalim hayirlisi kuzum

Kizlar napiyorsunuz❤
Ben işimi bitirdim yemek tatlı kek yaptım kızla resim çizdik şimdi salata yapicam yemek vakti ❤

Eklentiler

• 20200318_160806.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 20200318_160757.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar et balık organik tavuk, yumurta, özellikle Norveç somonu, fındık fıstık kaju, kuru üzüm yıkanarak, yoğurt kuru baklagiller muhakak yeşillikler sirkeli suda bekleyecek muhakkak, maydanoz abartmadan azıcık nanade aynı şekilde yiyin ayriyeten doğulular bilir kişniş otu (aş otuda denir) bununyemeyin grayfurt düşük sebebidir ayriyeten ananas ta aynı şekilde hurma başta yenmemeli doğuma yakın çünkü oda erken doğum sebebi muz yiyin peynir, süt için muhakkak hergün, aslında evde çocuk yetiştiren bilir hani deriz ya herşeyin vitaminini alsın yavrumuz aynı zihniyet herşey yiyin çiğköfte etli asla yeneyin, et balık tavuk yumurta tam pişsin yarasın yavrulara inşallah kusura bakmayın fazla yazdım ama beslenme konusunda ihtisasım var gelişim geriliği ile mücadele ettiğim için ah birde sigara konusu var kızımda bıraktım tekrar başladım maalesef çok değil ama içiyorum çok üzgünüm inş bırakıcam (şunu söylemeliyim kızlar kim ne derse desin hamilelik stresi asla kaldırmaz su için keyifle için hiç bişeyi fazla takmayın. Stres en büyük düşmannnn bunu çok iyi bilirim ) yavrularımız Allah'a emanet olsunlar ömrleri varsa inanın dünyaya geliyor yoksa kendinizi yırtın olmuyor Allah'a tevekkül edin hayırlısı ve sağlıklı isteyin canlarım benim önümüzdeki aylar inşallah hepimizin çok güzel geçer hepimiz mutluluğumuzu anlatırız

Ben geldim.
Ban yemişim
Nasılsınız.
Doktora gitmek için çatlıyorum.
Ama nasıl gidicem napıcam bilmiyorum.
Değerden de haberim yok keseden de.
Yükseldi mi durdu mu ne oldu hiç bilmiyorum
Canım sen niye ban yedim acep.
Ben de son kez dün beta verdim. 3. Kez. Artış gayet iyi. Artık bir rahatsızligimiz olmazsa inşallah bir sorun da yaşamayız. Doktora da gitsek şu an yapacağı bir şey yok. Ben de çok merak ediyorum da bu şartlarda gitmemek daha iyi. Dün sağlık ocağındaki hemşireler bile beş karış surat ne acelesi vardı diye. Dedim vardı herhalde acelesi ki geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…