2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Greyfurt aldm ki portakal yerine bol bil yiyeyim diye. 3 gündür duruyor yemek kısmet olmadı

Canım ben

Canım ben hamilelikten önce yaklaşık bir senedir ciddi anlamda sağlıklı beslenme üzerine yoğunlaştim. Hatta şu an atalik tohumlardan kendi yiyeceklerimizi yetiştirme çabasındayiz. Bir de migroslarda iyi tarım ürünleri var. Sebze meyvelerde. Onları tercih edebilirsin, tarım ilacı vs. Kullanilmiyor. Bunun dışında yemekten kesinlikle kacindigim şeyler; margarin, Vita yağı, UHT süt, paket meyve suları, tavuk-et bulyon, paketli ürünlerin tamamı, hazır nuggetler, beyaz ekmek (ekşi mayalı tercih etmeye çalışıyoruz)... Mutfakta en çok kullanılan ve şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnanın yapması zor değil, ne kadar iyi geldiğini birkaç ay içinde fark edeceksiniz. Bir kreşte müdür olarak çalışıyorum, günümüzdeki çocuklarda o kadar çok zihinsel-bilissel problem var ki bu tesadüf olmaz. Çok büyük ölçüde sağlıksız beslenmenin sonuçları. Ve telafisi yolları alıyor ya da bazen mümkün olmuyor. Mesela emnyaygin kullandığımız margarin 3. Nesilde kısırlık yapıyor. Biz sanırım ikinci nesiliz, bizim çocuklarımız kısır olan nesil olacak. Ki şu an bile yuzde 80 insan istediği zaman hamile kalamiyor. Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama bu alanda çalışan ve çok tecrübe edinmiş biri olarak gerçekten sonuçlarını bilseniz bebeklerinize bunu yapmaya asla kiyamazsiniz. Beslenme çok çok önemli. Sigara içen arkadaşlarım zaten hemennnn bırakmali. Özellikle ilk üç ay bebeğin dış etkilere en açık ve hassas olduğu dönem....

Ama kuzum bi araştır o uyuştıruyor insanı. Çok zararlı yani sigarayı iç onu kullanma o derece zararlı. Ben bağımlılık üzerine ders aldım birde arkadaşım maraşlıydı babası kullanıuordu ordan biliyorum

cnm benim de 3 sezeryan . oldugu icin hem ozrl hem iyi bi devlet araştırma hastahanesi istiyordum ama bu durumda şimdilik yurune mesafesinde 200 lira ucreti olan ve doktoru hosuma gitneyen hast.ye gitcem galiba. her doktor 3. sezeryan a cok ta iyi bakmıyor

Allah yardımcımız olsun kuzum nediyebilirimki çok zor zamanlar inşallah biran önce biter atlatırız

Arkadaşlar pembe akıntı durmadı. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Şimdi sıra bekliyorum. İlk kez göreceğiz bebeği nasip olursa. Dua edin her şey yolunda gitsin..
Sen pembe akıntıyla gitmişsin ben kanamayla gittim doktor durumun iyi dedi korkma inşallah bişey olmayacak

Çok doğru yazmışsın ben de dikkat etmeye çalışıyorum yememe içmeme bebeğin direk etkilendiği şeyler bizim yediklerimiz. O yüzden sağlıklı şeyler tüketmemiz gerekiyor

Benim tanıdığım biri 4. Sezaryenini yaptı neden sıcak bakılmıyor

Haklı olabilirsin cnm sen yinede dikkat et kendine

Bende alicam mecbur
Iyi doktor önemli ya benimki iyi cıktı çok şükür ilgili bugün mesaj attım cevap verdi hemen gayet iyi gidioz şuan
Aynen bencede olamamış
Cins insan çok canım napıcan muhatap olmayacan böle değişik insanlarla (doktor dahi) olsa ..

Arkadaşlar pembe akıntı durmadı. Doktoru aradım gel hemen bakalım dedi. Şimdi sıra bekliyorum. İlk kez göreceğiz bebeği nasip olursa. Dua edin her şey yolunda gitsin..
Kuzum çıkınca haberdar et merak ediyorum durumunu inşallah herşey yolundadir kuzum

Benimde kahverengi akıntım var 3 gündür ara ara geliyor ve tanıdığım bazı kişilerde de olmuş ben dış gebelikten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…