Kuşburnu oda iyiymiş tovbe tovbe o kadar da yardim etmissinSağ olasın canım.
Ay ne güzel valla sağ olsunlar halletmişler sizinkiler.
Benim kayınvalide pek bir şey yapmadı sağ olsun iki tane kuşburnu kaynatmış verdi. Zaten yazın da köyde kendimiz çalıştık topladık ettik her şeyi hamileyim demedim yardım ettim.
İyi oluyor ama bebek varken böyle hazır şeyler filan, pratiklik sağlıyor yemek yaparken. İyi yapmışsın bol bol hazırlık yapmakla.
Senin kizda cazgir olacak galibaBende sabah nst girdim hafif sancım çıktı ama sorun yok dedi. O kadar hareketliydi bizim minnoş hanım nst bağlanan yerleri tekmeledi sesinden yanımda nst bağlanan hamilenin bebişinin sesi duyulmadı kadın 40 hafta olmus panikledi bayağı ses duyulmayınca bişe mi oldu diye hemşire bu kızın sesinden duyamıyoruz dediben çıkınca başladı
Bu gittiğim doktor durumunun gayet iyi olduğunu geriden gelmediğini söyledi tam haftasıyla uyumlu 2697 gr boyu 49 cm dedi normal düşünüyor musun dedi olabilecekse düşünüyorum dedim. Kafası dönmüş normale uygun dedi çatı muayenesi yaptı henüz açılmam yok normal doğuma engel bi durum yok gayet uygun herşey dedi.
Kaynatıp streclerim heralde yada steril poşete koyarım kapağı da varkızlar biberonları neye koyup doğum cantasına koydunuz
Ben buzdolabi posetine koydum klipsli olanlar canimkızlar biberonları neye koyup doğum cantasına koydunuz
Normal normal artik buyuduler sigamiyorlar benimkininde tekmelerin yerini ittirmeler aldi hic korkmabayanlar merhaba,
bebegim 33+3'te ve bi kaç gündür tuhaf derecede inanılmaz hareketli maşallah..
kendine yer açar gibi ittiriyor geriyor karni..alttan üstten baskısı bitmiyor.
pozisyonunuda aldığını söylüyor dr.
rahime baya baya baskı yaptığını da hisseder oldum.
bu haftalarda normal midir?
daha ileri haftalardaki ark'lar yorum yapabilir mi?
yalanci sancılarim mi başlıyor acaba?
Sağ ol canım aynen kalmadı eksik artık fazlası gereksiz oluyor cidden ama işte insan gidince alası geliyorÇorap patik filan alırdım belki, mereka etrin gelen ürünleri.
Kizlar her ntsden sonra idrar verecekmisim
İlkdefa duydum
Simdi sonuclari doktora gosterecem
Bana suan erken dogum icin dedi
Inşallah normal olur dedi
Esimde ordan normal normal diyir
Gelinde siz yapin normali dedim
Evet canım montesorri yataklara, çadırlara falan asıyorlar, resmini ekliyorum bak;ışıklı top neodasına falan mi asılıyor ben hiç bakmadım bim ürünlerine ne geliyormuş gideyim bari ne kalmış bende bakayım
Bnmde bugün tüm testlerim yapıldı bebeğim 2.250 g 46 cm görünüyor 35 haftalık 34+3 le uyumlu günüm son 4 kasım dedi önümüzdeki hafta tam günüm belli olacak ameliyatımı yapacak dr umla görüşeceğim bakalım. bebek bana bekledigim gibi ufak geldi ama dr iyi dedi
Çok sevindim canım benim inşanlah bende haftaya hayırlı haberler alırım çatı muanesi kaçıncı haftada yapılıyor kızlar bilginiz var mıBende sabah nst girdim hafif sancım çıktı ama sorun yok dedi. O kadar hareketliydi bizim minnoş hanım nst bağlanan yerleri tekmeledi sesinden yanımda nst bağlanan hamilenin bebişinin sesi duyulmadı kadın 40 hafta olmus panikledi bayağı ses duyulmayınca bişe mi oldu diye hemşire bu kızın sesinden duyamıyoruz dediben çıkınca başladı
Bu gittiğim doktor durumunun gayet iyi olduğunu geriden gelmediğini söyledi tam haftasıyla uyumlu 2697 gr boyu 49 cm dedi normal düşünüyor musun dedi olabilecekse düşünüyorum dedim. Kafası dönmüş normale uygun dedi çatı muayenesi yaptı henüz açılmam yok normal doğuma engel bi durum yok gayet uygun herşey dedi.
Sevdim evet ilgilenmesi vs çok iyiydi haftaya tam günümü hüma da ki doktorumdan alacağım hemde 36. Hafta muayenesi olur bebegi yeniden görmüş oluruz kilosuna vs de bakılır yeniden daha da 25 günüm var 25 günde de alır heralde kilo biraz dahagözün Aydın canım, o kadar gün gerilik ya da minik bir bebek sayılmaz bence, uyumlu gayet günüyle. Tam gününü hümadaki doktordan mı alacaksın? Hüseyin beyi sevdin mi?
Bence doğana kadar 3 kiloyu bulur. Benimkide baya düşük geldi kilosuBnmde bugün tüm testlerim yapıldı bebeğim 2.250 g 46 cm görünüyor 35 haftalık 34+3 le uyumlu günüm son 4 kasım dedi önümüzdeki hafta tam günüm belli olacak ameliyatımı yapacak dr umla görüşeceğim bakalım. bebek bana bekledigim gibi ufak geldi ama dr iyi dedi
Kac dedi canım senin 2400 değil miydi senin benden daha iyi tam aslinda inşallah 3 kilo yu bulurlar 3 4 haftamiz var dahaBence doğana kadar 3 kiloyu bulur. Benimkide baya düşük geldi kilosu
Sevdim evet ilgilenmesi vs çok iyiydi haftaya tam günümü hüma da ki doktorumdan alacağım hemde 36. Hafta muayenesi olur bebegi yeniden görmüş oluruz kilosuna vs de bakılır yeniden daha da 25 günüm var 25 günde de alır heralde kilo biraz daha
aynenn esimde oyle diyir normal istiyormuşkısmetinizde varsa kalmıştır merak etme sen. Büyüğe masa sandalye almıştım ben eşim kurdu az önce şahane oldu ihtiyacın varsa ona bak.
Canım bu haftalardan sonra idrar yolu enfeksiyonu önemli, o yüzden büyük ihtimalle. Nstde de sıkışık olmak iyidir belki d
ahahah bi yazı görmüştüm;Dr doğumu nasıl düşünüyorsunuz diye soruyor; eşi normal istiyoruz diyo, doktorda sizi normal doğurturuz eşinize sordum diyo
Evet canım montesorri yataklara, çadırlara falan asıyorlar, resmini ekliyorum bak;
Eki Görüntüle 2702435
Muzu çok severek yiyorum mutlaka da yiyorum sütle yumurta yiyemiyorum da onları da zorlayacağım artikoo bu haftadan sonra asıl kilo alımları başlıyor, hiç takılma sen, ama aklında kalmasın muz kaşar peyniri yemeye çalış, ben mutlaka muz yemiştim kızımda her gün, hem krampa hem bebiş gelişimine iyi geliyor.
Bu erkeklere ne kolay geliyor dimi doğur ne varki herkes normal doğurmuş modundalar, sinir oluyorum bende.aynenn esimde oyle diyir normal istiyormuş
Sen doguuruusn normaldedim
ben normalde muz cok severdim hamileligimde hic yiyemedjmMuzu çok severek yiyorum mutlaka da yiyorum sütle yumurta yiyemiyorum da onları da zorlayacağım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?