2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuşburnu oda iyiymiş tovbe tovbe o kadar da yardim etmissin

Bende sabah nst girdim hafif sancım çıktı ama sorun yok dedi. O kadar hareketliydi bizim minnoş hanım nst bağlanan yerleri tekmeledi sesinden yanımda nst bağlanan hamilenin bebişinin sesi duyulmadı kadın 40 hafta olmus panikledi bayağı ses duyulmayınca bişe mi oldu diye hemşire bu kızın sesinden duyamıyoruz dedi ben çıkınca başladı
Bu gittiğim doktor durumunun gayet iyi olduğunu geriden gelmediğini söyledi tam haftasıyla uyumlu 2697 gr boyu 49 cm dedi normal düşünüyor musun dedi olabilecekse düşünüyorum dedim. Kafası dönmüş normale uygun dedi çatı muayenesi yaptı henüz açılmam yok normal doğuma engel bi durum yok gayet uygun herşey dedi.

Senin kizda cazgir olacak galiba benimkide nts ye baglandigimda habire ittiriyordu sanki bu be cikar der gibi

bayanlar merhaba,
bebegim 33+3'te ve bi kaç gündür tuhaf derecede inanılmaz hareketli maşallah..
kendine yer açar gibi ittiriyor geriyor karni..alttan üstten baskısı bitmiyor.
pozisyonunuda aldığını söylüyor dr.
rahime baya baya baskı yaptığını da hisseder oldum.
bu haftalarda normal midir?
daha ileri haftalardaki ark'lar yorum yapabilir mi?
yalanci sancılarim mi başlıyor acaba?

Normal normal artik buyuduler sigamiyorlar benimkininde tekmelerin yerini ittirmeler aldi hic korkma

Sağ ol canım aynen kalmadı eksik artık fazlası gereksiz oluyor cidden ama işte insan gidince alası geliyor Çorap patik filan alırdım belki, mereka etrin gelen ürünleri.

kısmetinizde varsa kalmıştır merak etme sen. Büyüğe masa sandalye almıştım ben eşim kurdu az önce şahane oldu ihtiyacın varsa ona bak.
Kizlar her ntsden sonra idrar verecekmisim
İlkdefa duydum
Simdi sonuclari doktora gosterecem

Canım bu haftalardan sonra idrar yolu enfeksiyonu önemli, o yüzden büyük ihtimalle. Nstde de sıkışık olmak iyidir belki d
Bana suan erken dogum icin dedi
Inşallah normal olur dedi
Esimde ordan normal normal diyir
Gelinde siz yapin normali dedim

ahahah bi yazı görmüştüm;Dr doğumu nasıl düşünüyorsunuz diye soruyor; eşi normal istiyoruz diyo, doktorda sizi normal doğurturuz eşinize sordum diyo

ışıklı top ne odasına falan mi asılıyor ben hiç bakmadım bim ürünlerine ne geliyormuş gideyim bari ne kalmış bende bakayım
Evet canım montesorri yataklara, çadırlara falan asıyorlar, resmini ekliyorum bak;

gözün Aydın canım, o kadar gün gerilik ya da minik bir bebek sayılmaz bence, uyumlu gayet günüyle. Tam gününü hümadaki doktordan mı alacaksın? Hüseyin beyi sevdin mi?

Çok sevindim canım benim inşanlah bende haftaya hayırlı haberler alırım çatı muanesi kaçıncı haftada yapılıyor kızlar bilginiz var mı

gözün Aydın canım, o kadar gün gerilik ya da minik bir bebek sayılmaz bence, uyumlu gayet günüyle. Tam gününü hümadaki doktordan mı alacaksın? Hüseyin beyi sevdin mi?
Sevdim evet ilgilenmesi vs çok iyiydi haftaya tam günümü hüma da ki doktorumdan alacağım hemde 36. Hafta muayenesi olur bebegi yeniden görmüş oluruz kilosuna vs de bakılır yeniden daha da 25 günüm var 25 günde de alır heralde kilo biraz daha

Bence doğana kadar 3 kiloyu bulur. Benimkide baya düşük geldi kilosu

oo bu haftadan sonra asıl kilo alımları başlıyor, hiç takılma sen, ama aklında kalmasın muz kaşar peyniri yemeye çalış, ben mutlaka muz yemiştim kızımda her gün, hem krampa hem bebiş gelişimine iyi geliyor.

aynenn esimde oyle diyir normal istiyormuş
Sen doguuruusn normaldedim

Muzu çok severek yiyorum mutlaka da yiyorum sütle yumurta yiyemiyorum da onları da zorlayacağım artik

aynenn esimde oyle diyir normal istiyormuş
Sen doguuruusn normaldedim
Bu erkeklere ne kolay geliyor dimi doğur ne varki herkes normal doğurmuş modundalar, sinir oluyorum bende.

Hatta ben hamile değilken ya da hamileliğin ilk zamanlarında bile normal doğururum falan diyodum ama o işler öyle olmuyor işte, karnın burnunda, her yerin ağrıyor, elin ayağın şiş, insan bi defa daha düşünüyor nasıl doğacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…