cesaret isi kolay degilBu erkeklere ne kolay geliyor dimi doğur ne varki herkes doğurmuş modundalar, sinir oluyorum bende.
Hatta ben hamile değilken ya da hamileliğin ilk zamanlarında bile normal doğururum falan diyodum ama o işler öyle olmuyor işte, karnın burnunda, her yerin ağrıyor, elin ayağın şiş, insan bi defa daha düşünüyor nasıl doğacak diye
Sen bu bulantılarınla ne yesen kar hiç takılma.ben normalde muz cok severdim hamileligimde hic yiyemedjm
doktor dediki su son zamanda kusma erken dogumu tetikleyebilri dediSen bu bulantılarınla ne yesen kar hiç takılma.
doktor dediki su son zamanda kusma erken dogumu tetikleyebilri dediSen bu bulantılarınla ne yesen kar hiç takılma.
Akışına bırak canım, hep diyorum gün alıp gününden önce kaç cm açıklıkla normal doğuran arkadaşlarım oldu benim, düşün açılmayı hissetmemiş bile, aksine normal için çabalayıp son dk sezaryen olan arkadaşlarım da oldu, o yüzden akışına bırak bebiş karar veriyor zaten.cesaret isi kolay degil
Cesur olcaksin yapana saygim sonsuz
Ben suan birsey demedim âmâ sanmam normal yapacagimi
Akışına bırak canım, hep diyorum gün alıp gününden önce kaç cm açıklıkla normal doğuran arkadaşlarım oldu benim, düşün açılmayı hissetmemiş bile, aksine normal için çabalayıp son dk sezaryen olan arkadaşlarım da oldu, o yüzden akışına bırak bebiş karar veriyor zaten.
Bnmde bugün tüm testlerim yapıldı bebeğim 2.250 g 46 cm görünüyor 35 haftalık 34+3 le uyumlu günüm son 4 kasım dedi önümüzdeki hafta tam günüm belli olacak ameliyatımı yapacak dr umla görüşeceğim bakalım. bebek bana bekledigim gibi ufak geldi ama dr iyi dedi
Aaa bir bebek daha geldi masallah canim ikinizede vatana millete ailesine hayirli evlat olsun insallah kacinci haftada dogurdun canim senKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
endiselenme kzus bir sey olmaz ins pozitif değilsindir de hemen gecer karantına temaslıydın galiba değil mi?
Canım inşallah yolundadır korkma sen, genelde doktorlar 36dan sonra her hafta ya da daha sık çağırıyorlar, o zamana da sen inşallah karantinadan çıkmış olacaksın. Babandı dimi? Nasıl oldu?
Oh güle güle kullansınlar
Ayy çok güzelmiş yaa güle güle kullansınKızlar bizim kapi susumuzde hazir ayyy cok heyecanliyim ya balon standimizda geldi aman allahim inanamiyorum gun sayiyoruz
Ay gidemedim ki valla neyse nasip değilmiş :)kısmetinizde varsa kalmıştır merak etme sen. Büyüğe masa sandalye almıştım ben eşim kurdu az önce şahane oldu ihtiyacın varsa ona bak.
Canım bu haftalardan sonra idrar yolu enfeksiyonu önemli, o yüzden büyük ihtimalle. Nstde de sıkışık olmak iyidir belki d
ahahah bi yazı görmüştüm;Dr doğumu nasıl düşünüyorsunuz diye soruyor; eşi normal istiyoruz diyo, doktorda sizi normal doğurturuz eşinize sordum diyo
Evet canım montesorri yataklara, çadırlara falan asıyorlar, resmini ekliyorum bak;
Eki Görüntüle 2702435
Yok yok iyi canim bak bende 35+4 gunluktum ama 35 haftaya uyumlu kilomuzuda demistm sana 2500 kg diye seninkide normalBnmde bugün tüm testlerim yapıldı bebeğim 2.250 g 46 cm görünüyor 35 haftalık 34+3 le uyumlu günüm son 4 kasım dedi önümüzdeki hafta tam günüm belli olacak ameliyatımı yapacak dr umla görüşeceğim bakalım. bebek bana bekledigim gibi ufak geldi ama dr iyi dedi
Yok canım benim benim bebiş 34 haftalık 2.180 grm dedi doktorKac dedi canım senin 2400 değil miydi senin benden daha iyi tam aslinda inşallah 3 kilo yu bulurlar 3 4 haftamiz var daha
Çok tesekkur ederiz canimAyy çok güzelmiş yaa güle güle kullansın
Ben dahada ağırlık verdim muz ceviz süt yoğurtMuzu çok severek yiyorum mutlaka da yiyorum sütle yumurta yiyemiyorum da onları da zorlayacağım artik
Tıpkı bnm bebeğim gibi ama bana dr gayet normal dedi hiç bozma moralini bu son haftalar dikkat ederiz bizde güzel yeriz olduğu kadar olur benim obur çocuklarımda 3 kg doğdular demekki bizim yapımız buymuş şimdide oğlanları durduramıyorum enine boyuna büyüyorlar doğunca güzel büyürler insallahYok canım benim benim bebiş 34 haftalık 2.180 grm dedi doktorbence doğana kadar alır diye umuyorum ufak tefek dedi bebege doktora zaten karnım da minnacık biraz morelim bozuldu haftayada gel dedi gelişimi takipe alalım dedi.
Hep cazgır bizim kızlar galiba rahatımızı bozmayın der gibi itiyolar nst yiSenin kizda cazgir olacak galibabenimkide nts ye baglandigimda habire ittiriyordu sanki bu be cikar der gibi
Aaa çok güzelmiş gittim de bişi kalmamış vallakısmetinizde varsa kalmıştır merak etme sen. Büyüğe masa sandalye almıştım ben eşim kurdu az önce şahane oldu ihtiyacın varsa ona bak.
Canım bu haftalardan sonra idrar yolu enfeksiyonu önemli, o yüzden büyük ihtimalle. Nstde de sıkışık olmak iyidir belki d
ahahah bi yazı görmüştüm;Dr doğumu nasıl düşünüyorsunuz diye soruyor; eşi normal istiyoruz diyo, doktorda sizi normal doğurturuz eşinize sordum diyo
Evet canım montesorri yataklara, çadırlara falan asıyorlar, resmini ekliyorum bak;
Eki Görüntüle 2702435
İnş canım herşey yolunda gider. Ben bugün 35+5 tim. normal düşünüyorum deyince çatı muayenesi yaptı banaÇok sevindim canım benim inşanlah bende haftaya hayırlı haberler alırım çatı muanesi kaçıncı haftada yapılıyor kızlar bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?