2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
cesaret isi kolay degil
Cesur olcaksin yapana saygim sonsuz
Ben suan birsey demedim âmâ sanmam normal yapacagimi

cesaret isi kolay degil
Cesur olcaksin yapana saygim sonsuz
Ben suan birsey demedim âmâ sanmam normal yapacagimi
Akışına bırak canım, hep diyorum gün alıp gününden önce kaç cm açıklıkla normal doğuran arkadaşlarım oldu benim, düşün açılmayı hissetmemiş bile, aksine normal için çabalayıp son dk sezaryen olan arkadaşlarım da oldu, o yüzden akışına bırak bebiş karar veriyor zaten.

35.haftasinda 2 kg yu aşmış annesi doğuma kadar 3 kg yu bulur..
dediklerine göre bebegin ciddi kilo aldığı haftalardasin.
kuruyemis, muz bilhassa bebeğe kilo aldirir diyorlar.
Sağlıkla gelsin bebiş

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Aaa bir bebek daha geldi masallah canim ikinizede vatana millete ailesine hayirli evlat olsun insallah kacinci haftada dogurdun canim sen

endiselenme kzus bir sey olmaz ins pozitif değilsindir de hemen gecer karantına temaslıydın galiba değil mi?

Evet canım temaslıyım. Pozitif değilimdir inşallah hiç belirtimiz yok bir hafta oldu

Evet canım 36 itibariyle serbest olacağım korkuyorum sancı falan gelir de ne annem ne eşim eşlik edebilir diye. Babam iyi çok şükür hafifçe atlatıyor

Ay gidemedim ki valla neyse nasip değilmiş :)

Yok yok iyi canim bak bende 35+4 gunluktum ama 35 haftaya uyumlu kilomuzuda demistm sana 2500 kg diye seninkide normal

Kac dedi canım senin 2400 değil miydi senin benden daha iyi tam aslinda inşallah 3 kilo yu bulurlar 3 4 haftamiz var daha
Yok canım benim benim bebiş 34 haftalık 2.180 grm dedi doktor bence doğana kadar alır diye umuyorum ufak tefek dedi bebege doktora zaten karnım da minnacık biraz morelim bozuldu haftayada gel dedi gelişimi takipe alalım dedi.

bugün kontrolden geldik kızlarrr. bebiş çok tatlıydı, gülümsüyordu. doktor karnımı biraz dürttü hareket etsin diye, hemen kaşlarını çattı ve en ufak hareket etmedi. halbuki evde sürekli hareketli. doktorum dedi ki ultrasonu ve dürtülmeyi sevmiyolarmuş. dedim öyle dürtünce canı acımasın. yok dedi acımaz, o güvende.

sonraaa, ters duruyodu bebiş, dönmüş ya çok sevindimmm. doktorum bana bir iki masaj hareketi göstermişti, bunları yap döner demişti. hakkaten 2 gün yaptım ve hemencecik döndü. hissettim. ultrasonda görünce iyice rahatladım.

bi de idrar yolları enfeksiyonum vardı, o da iyileşmiş sanırım çok şükür. nioli yağı vermişti bana gerçekten çok etkili oldu.

Tıpkı bnm bebeğim gibi ama bana dr gayet normal dedi hiç bozma moralini bu son haftalar dikkat ederiz bizde güzel yeriz olduğu kadar olur benim obur çocuklarımda 3 kg doğdular demekki bizim yapımız buymuş şimdide oğlanları durduramıyorum enine boyuna büyüyorlar doğunca güzel büyürler insallah

Aaa çok güzelmiş gittim de bişi kalmamış valla

Çok sevindim canım benim inşanlah bende haftaya hayırlı haberler alırım çatı muanesi kaçıncı haftada yapılıyor kızlar bilginiz var mı
İnş canım herşey yolunda gider. Ben bugün 35+5 tim. normal düşünüyorum deyince çatı muayenesi yaptı bana
Hiç başka doktorun ultrasonunda bakıldı mi senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…