2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
benim ilki 3.buçuk kilo doğdu buda toparlanır doğuma kadar inşanlah ama her çocuk bir olmuyor işte

İnş canım herşey yolunda gider. Ben bugün 35+5 tim. normal düşünüyorum deyince çatı muayenesi yaptı bana
Hiç başka doktorun ultrasonunda bakıldı mi senin?
Benim ilk gebeligimde çatı muanesi yapıldı sonra doğumum başladığı anlaşıldı. Ama bazılarına erken yapılıyor sanırım. Başka doktora gitmedim kendi doktorum yıllardır. Artık haftaya ne dicek bilmiyorum ona göre karar veririm

Canım ultrasondan ultrasona değişiyor o kilo hatta aynı ultrasonda bi daha baktığında bile değişiyor hareketinden karındaki pozisyonundan yanıltabiliyor değerler. Sen diğer doktora gittiğinde belki tam gününde çıkacak. Bak doğum yapan arkadaş yazmış ya bebeği de söylenenden farklı doğmuş bunlar Yaklaşık değerler sanırım.

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallah
kızlar biberonları neye koyup doğum cantasına koydunuz
Canım ben iyice kurutup kilitli poşetlere koydum emzikler ayrı biberonlar ayrı gögüs kalkanları vs ayrı

Nasıl masaj hareketleri? Benimki de hala dönmedi, ben de deneyeyim

Bebeğine Kavuşan AnnemizDoğum TarihiBebeğin CinsiyetiBebeğin İsmiBebeğin HaftasıBebeğin KilosuBebeğin BoyuDoğum Şekli
st1248 09.10.2020Kız-37+52.90047Sezaryen
35yagmur35 canım bu tabloyu demiştim, eğer yazalım istersen bilgilerini yazda ilk sıraya senin minnoş hanımı ekleyelim.

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Allah analı babalı büyütsün canım.Allah sağlık sıhat versin bebişine.Kac haftalık dogdu bebisin.birde canım usg yle dogduktan sonraki kilosu arasında cok fark oluyormu.

Hayırlı olsun saglıkla güzel günlerde büyüt inşallah Darısı başımıza

3 gundur geçmeyen bir boğaz ağrısı var ben de. Geçmediği gibi artti. Başka da bir belirti yok, umairm korona değilimdir eşim de evden çalışıyor kimden ne geçecek bilmem son bir aydır gece kalip süt içiyorum dolaptan soğuk süt mü yaptı acaba diyorum

Aynen evet çok şükür sağlığımız yerinde plesentasi falan iyi durumdaymış kanlanma vs problem yok herşey iyi bende iyiyim olduğu kadar artık senin de dediğin gibi diğer hast de de bakılınca aşağı yukarı belli olur

Dur bakalım artarsa bi test yaptirirsin için rahat etsin diye her boğaz ağrısı korona değildir ya belki uşutmussundur

Be

Bende bimden yürütec araba.müslin bornoz.boncuk battaniye aldım fiyatları uygundu
Ben eşimi yolladım reflü yatağı aldı ponpon ışıklı toplar bulut led aydınlatma 2 tane yastık avokado ve tavşan Müslin örtü istedim bornoz almış onu da beğendim ama güzel civcivli pamuk ve wellsoft battaniye silikon mama önlüğü 3 tane ilk sözcük kartlarından hiç bişi bırakmamış

Kimi doktor doğumda yapıyor evet normale uygun değilse hemen sezeryana alıyor. Dediğim gibi cihaza göre bebeğin pozisyonuna göre bile ölçülen değerler değişiyormuş. Fikir olsun diye gidebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…