benim ilki 3.buçuk kilo doğdu buda toparlanır doğuma kadar inşanlah ama her çocuk bir olmuyor işteTıpkı bnm bebeğim gibi ama bana dr gayet normal dedi hiç bozma moralini bu son haftalar dikkat ederiz bizde güzel yeriz olduğu kadar olur benim obur çocuklarımda 3 kg doğdular demekki bizim yapımız buymuş şimdide oğlanları durduramıyorum enine boyuna büyüyorlar doğunca güzel büyürler insallah
Benim ilk gebeligimde çatı muanesi yapıldı sonra doğumum başladığı anlaşıldı. Ama bazılarına erken yapılıyor sanırım. Başka doktora gitmedim kendi doktorum yıllardır. Artık haftaya ne dicek bilmiyorum ona göre karar veririmİnş canım herşey yolunda gider. Ben bugün 35+5 tim. normal düşünüyorum deyince çatı muayenesi yaptı bana
Hiç başka doktorun ultrasonunda bakıldı mi senin?
Canım ultrasondan ultrasona değişiyor o kilo hatta aynı ultrasonda bi daha baktığında bile değişiyor hareketinden karındaki pozisyonundan yanıltabiliyor değerler. Sen diğer doktora gittiğinde belki tam gününde çıkacak. Bak doğum yapan arkadaş yazmış ya bebeği de söylenenden farklı doğmuş bunlar Yaklaşık değerler sanırım.Bnmde bugün tüm testlerim yapıldı bebeğim 2.250 g 46 cm görünüyor 35 haftalık 34+3 le uyumlu günüm son 4 kasım dedi önümüzdeki hafta tam günüm belli olacak ameliyatımı yapacak dr umla görüşeceğim bakalım. bebek bana bekledigim gibi ufak geldi ama dr iyi dedi
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt inşallahKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Canım ben iyice kurutup kilitli poşetlere koydum emzikler ayrı biberonlar ayrı gögüs kalkanları vs ayrıkızlar biberonları neye koyup doğum cantasına koydunuz
Nasıl masaj hareketleri? Benimki de hala dönmedi, ben de deneyeyimbugün kontrolden geldik kızlarrr. bebiş çok tatlıydı, gülümsüyordu. doktor karnımı biraz dürttü hareket etsin diye, hemen kaşlarını çattı ve en ufak hareket etmedi. halbuki evde sürekli hareketli. doktorum dedi ki ultrasonu ve dürtülmeyi sevmiyolarmuş. dedim öyle dürtünce canı acımasın. yok dedi acımaz, o güvende.
sonraaa, ters duruyodu bebiş, dönmüş ya çok sevindimmm. doktorum bana bir iki masaj hareketi göstermişti, bunları yap döner demişti. hakkaten 2 gün yaptım ve hemencecik döndü. hissettim. ultrasonda görünce iyice rahatladım.
bi de idrar yolları enfeksiyonum vardı, o da iyileşmiş sanırım çok şükür. nioli yağı vermişti bana gerçekten çok etkili oldu.
Bende bimden yürütec araba.müslin bornoz.boncuk battaniye aldım fiyatları uygunduÇekilin açılın doğuruveririm bakın öncelik benim dersin bugün bebek ürünleri günü müydü bimin ne almak istiyorsun
sana tolgami bakti catimuayensinde altanmi baktiİnş canım herşey yolunda gider. Ben bugün 35+5 tim. normal düşünüyorum deyince çatı muayenesi yaptı bana
Hiç başka doktorun ultrasonunda bakıldı mi senin?
Kısmet canım ben 9 da gittim buçuğa ne bişi kaldı nede bimde biriAaa çok güzelmiş gittim de bişi kalmamış valla
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli st1248 09.10.2020 Kız - 37+5 2.900 47 Sezaryen
Allah analı babalı büyütsün canım.Allah sağlık sıhat versin bebişine.Kac haftalık dogdu bebisin.birde canım usg yle dogduktan sonraki kilosu arasında cok fark oluyormu.Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Hayırlı olsunKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Aynen evet çok şükür sağlığımız yerinde plesentasi falan iyi durumdaymış kanlanma vs problem yok herşey iyi bende iyiyim olduğu kadar artık senin de dediğin gibi diğer hast de de bakılınca aşağı yukarı belli olurCanım ultrasondan ultrasona değişiyor o kilo hatta aynı ultrasonda bi daha baktığında bile değişiyor hareketinden karındaki pozisyonundan yanıltabiliyor değerler. Sen diğer doktora gittiğinde belki tam gününde çıkacak. Bak doğum yapan arkadaş yazmış ya bebeği de söylenenden farklı doğmuş bunlar Yaklaşık değerler sanırım.
Güle güle kullanin canım epey arkadaş faydalandı bim ganimetlerinden güzelde oluyor ürünleriBe
Bende bimden yürütec araba.müslin bornoz.boncuk battaniye aldım fiyatları uygundu
Dur bakalım artarsa bi test yaptirirsin için rahat etsin diye her boğaz ağrısı korona değildir ya belki uşutmussundur3 gundur geçmeyen bir boğaz ağrısı var ben de. Geçmediği gibi artti. Başka da bir belirti yok, umairm korona değilimdireşim de evden çalışıyor kimden ne geçecek bilmem son bir aydır gece kalip süt içiyorum dolaptan soğuk süt mü yaptı acaba diyorum
Adlari ne acaba kızların kızlar maşallah elini çabuk tuttu geldiler35yagmur35 canım bu tabloyu demiştim, eğer yazalım istersen bilgilerini yazda ilk sıraya senin minnoş hanımı ekleyelim.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok mutlu oldumCok tesekkur ederim canim darisi basiniza
37+6 da dogurdum canim saglikla hepinizin basina hayirli dogumlar ins
Evet canim ben 37+6ydim
Ben eşimi yolladım reflü yatağı aldı ponpon ışıklı toplar bulut led aydınlatma 2 tane yastık avokado ve tavşanBe
Bende bimden yürütec araba.müslin bornoz.boncuk battaniye aldım fiyatları uygundu
Kimi doktor doğumda yapıyor evet normale uygun değilse hemen sezeryana alıyor. Dediğim gibi cihaza göre bebeğin pozisyonuna göre bile ölçülen değerler değişiyormuş. Fikir olsun diye gidebilirsin canımBenim ilk gebeligimde çatı muanesi yapıldı sonra doğumum başladığı anlaşıldı. Ama bazılarına erken yapılıyor sanırım. Başka doktora gitmedim kendi doktorum yıllardır. Artık haftaya ne dicek bilmiyorum ona göre karar veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?