2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasıl masaj hareketleri? Benimki de hala dönmedi, ben de deneyeyim
canım benim bebeğin ayakları sağda aşağıdaydı. sırtı da soldaydı. bu yüzden doktorum karnımı soldan sağa doğru okşamamı söyledi. artık bebeğini böyle sevceksin dedi.
şimdi senin bebeğin pozisyonuna göre belli bi yönde okşaman lazım. ne tarafa doğru dönerse dönüşü daha kolay olur? eğer bunu hesap edebilirsen karnını hep o yönde okşa. hesap edemezsen en bilindik eski metod, emeklemek. gün içinde biraz zaman ayırıp yerde emekle, bu şekilde bebeğine dönmesi için alan veriyosun. bi de onunla konuş, artık eminim, dediğimiz her şeyi anlıyolar.

bebeklerin %25i 30.haftada ters duruyomuş. ama doğuma kadar ters kalanlar sadece %3müş. inşallah tatlı tatlı döner senin minik de

Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
hayırlı olsun canım benim, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Emekleme hareketini çok yapiyorum. Kedi gibi sirt kamburlastirip geri birakma bir de elleri az öne alıp gerinme hareketi acayip rahatlatıyor. Benim kafası midemde ayakları sol yanda poposu aşağıda. Ben de ona göre masajla oksayayim elimle. İnşallah ise yarar hepsi

Aynen önemli olan sağlıklı olması plesantası falan iyi durumdaymış çok şükür. gelişmesinin devam etmesi için bunlar önemli zaten

Ooo eşinde toplamış maşallah herşeyi, ellerine sağlık, sağlıkla gelsinler de güzel güzel kullanalım inşallah

Kimi doktor doğumda yapıyor evet normale uygun değilse hemen sezeryana alıyor. Dediğim gibi cihaza göre bebeğin pozisyonuna göre bile ölçülen değerler değişiyormuş. Fikir olsun diye gidebilirsin canım
Sagol canım benim teşekkür ederim bilgilerin için

Dur bakalım artarsa bi test yaptirirsin için rahat etsin diye her boğaz ağrısı korona değildir ya belki uşutmussundur
Evet öyledir belki. Yine de insanın canı sıkılıyor. Son haftalara geldim bir de bu mu çıktı başıma diyorum. ama pozitif düşüneceğim haklisin

Hayırlısı böyleymiş demekki hayırla sağlıkla büyütün yavruşunuzu darısı başımıza artık
Aynen canim darisi dogum yapacaklarin basina

Aaaa ne güzel bi haber hayırlı olsun canım İyi olmamıza çok sevindim. sancın mi tuttu hastaneye gittin
Yok canim bulantim var diye doktoruma yazmistim nst ye cagirdi muayene ettiler eve geldim kanamam oldu normal beklerken hemsirelen kemik cikintisi var hoslanmadim deyince bu sabah sezeryana karar verildi

Maşallah canım erken mi oldu sanki biraz sancin mi tutup yatmıştın sen güle güle büyüt çok geçmiş olsun

37+6ydim cnm bence iyi ya zaten beklemek istemiyodum bende pek sukur kavustum sancim falan yoktu kanama olunca geldim sonra suyun geliyor sizinti seklinde derken bugun doguma alindim darisi bekleyenlerin basina saglikli dogumlar olsun hepimize

inşallah döner canım bi an önce. internette okuduğum bazı yöntemler de vardı, karnının alt kısmına ışık tutarsan kafasını o tarafa getiriyomuş, aynı şekilde müzik de. bi diğer yöntem de karnın üst kısmına soğuk bi şey, alt kısmına sıcak bi şey koyma yöntemiymiş. çünkü bebekler ısıya ve ışığa ve de sese yöneliyolarmış. babasının karnının alt kısmına konuşması "bu tarafa gel oğlum" demesi de etkiliymiş
son olarak bu yöntemlerin hiç birisi işe yaramazsa, uzman ebelerin bildiği bi yönten varmış ki karnının üstünden belli yerleribe bastırarak yumuşakça bebeğin dönmesini sağlıyolarmış. o da işe yaramazsa artık nasipte yok denilşyomuş.

hakkında enn hayırlısı olsun canım

Evet bana o masajı yapacaklar bu pazartesi. Öyle demişti doktor geçen hafta gittiğimde.

Bebeğine Kavuşan AnnemizDoğum TarihiBebeğin CinsiyetiBebeğin İsmiBebeğin HaftasıBebeğin KilosuBebeğin BoyuDoğum Şekli
st1248 09.10.2020Kız-37+52.90047Sezaryen
Yaa ilk ben varim ama benden once doguran olmustu dimi

Allah analı babalı büyütsün canım.Allah sağlık sıhat versin bebişine.Kac haftalık dogdu bebisin.birde canım usg yle dogduktan sonraki kilosu arasında cok fark oluyormu.
Valla canim 3 gun once benimki 3125gr 48.5cm di bugun 2900 47.5cm dogdu biraz daha kucumen cikti benimki

Hayırlı olsun saglıkla güzel günlerde büyüt inşallah Darısı başımıza
Sagol canimm darisi hayirlisiyla sizlerin basina insallah

Ooo eşinde toplamış maşallah herşeyi, ellerine sağlık, sağlıkla gelsinler de güzel güzel kullanalım inşallah
İnşallah canım valla çok beğendim hepsini kullanmak nasip olsun

Eklentiler

• AF255169-418F-4151-97F9-A997CD6894F5.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 95
Canım sezeryan mı oldun nasıldı sipinal mi neler yaşadın

Sipinal dediginiz belden asagisi dimi canim oyle oĺdu uyustururlarken hicbirsey hissetmedim zaten hazirliklar tmamlanana kadar uyusmustum cok degisik his 5dk da cikiyo bebek sonra bebisime bakarken diktiler asiri agrim olmadi daha kotu bekliyordum ben acikcasi herkesin agri esigiyle alakali heralde ama bi sure agri kesici verdiler sanirim ona borcluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…