2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım sağolsun benim hiç güvenim yoktu ama senin dediğin gibi şeyler dedi gerekirse tek gogusde 45 dk bekleyin dedi emmese bile ağzı memede kalsin prolaktin hormonu beyne sinyal gönderip süt hormomunu uyarıyormuş. Her annenin sutu olmak zorunda yapılan hata bu çocuk ac deyip mama takviyesi vermek diyor .Uyuyorsa ayaklarını durtup uyandiracakmisim. Gece uyandiranin yoksa alarm kur dedi 2 saatte bi uyandır ağzıma ver diyor.Esim sanıyor ki bebeği beşiğe koyucaz yetişkin insan gibi sabah uyanacak uyuyan çocuğu neden uyandıralım diyor Farklı bi bakış açısı
Benim göğüslerim bide yarim limon hep küçüklerde hâlâ küçükler ben bundan endişe ediyordum sutu yapan meme değil beyin dedi .
Hepimizin bol bol sütleri olsun öyle bol olsun ki paketleyip dondurucuya bile atalım inşallah

Ben de bugün kontrole gittim. Tahmin ettiğim gibi covid olmuş doktorum karantina ptesi bitmiş tahmin ettiğim gibi. Herşeye iyi dedi önde gitme durumu devam ediyo ama hiç onu düşünmüyorum ultrasona körü körüne güvenmiyorum çünkü. 3600 olsa bile doğurursun çünkü ikinci bebek dedi baya moral verdi doktorum. Bi de perine masajını hergün bile yapabilirsin dedi. İlk doğumda yapmadım sadece bi sıyrık oluştu inşallah bu masaj işe yarar şimdi.

Şimdilik doğal doğuma uygun görünüyo ama acil bi durum olur da sezeryana dönerse spinal mi epidural mi önerirsiniz.

Sanki epidural daha iyi gibi geliyo çünkü zarın içine girmiyolar ama her ikisini deneyimleyenler ne der merak ediyorum

Bnm 34 gibi kasılmalarım artmıştı ama o kasılmalar rahatsız ediyo insanı sadece bi kere 5-6 saat sürdü

Kızım küvözdeyken sağdığım sütü ve mamayı şırıngayla vermişler evde de babası bi kez şırıngayla besledi ben hijyene taktığım için hiç temiz gelmiyodu inatla emzirdim farklı silikon uçları denedim ve güzel kilo aldı. Sarılık sınırı geçmedi ama çok geç bitti ama artık kafaya taksam da faydası yok diye sadece emzirdim.
Hastaneye biberon götürmeyi düşünmüyorum sadece mochi götürürm birinden emzirirken diğerini toplasın diye.

İlk altı ay birini emzirdikçe diğerinden de süt geldi benim ve bu durum bebeğin ihtiyacı olan sütü sağlamak için yapıyomuş eğer akıp gitmezse taş gibi oluyodu biraz sağıyodum bebek içmezse. Altı ay sonra bwbeğin ihtiyacı kadar yapıyo meme de sütü. Sonra o aşırı dolgunluk gidiyo. Haliyle sönük kalmış gibi geliyo ama asıl sütten kesince ilk başta çok söndü 26 ay emzirdikten sonra ama zamanla normal haline geldi diyebilirim. Egzersizin göğse direk faydası yok çünkü kas değil ama daha iyi bi görüntü oluşturuyor kesinlikle.

Kızlar ben ekim annelerinde okudum şimdi karna bastırılıyormuş neden ki çok acılı biseymis bana da bastırırlar mi .Ben çok mız mız bişeyim canım da kıymetli ameliyatimda mimicik kesiler için bile ortalığı yikmisim. Sanırım çok acılı bi işlem beni bekliyor çok korkmaya başladım

Ben hiç hatırlamıyorum karna bastırıldığını ilk sezeryanimda olmadı öyle birşey bence gözünüzü korkutmayın akışına bırakın deri bunları düşünüp kendinizi bunaltmayi benim sezeryanim çok rahat ti bir tek acı hissetim yer ilk ayağa kalktigim zaman oldu başka da olmadı sizde düsünmeyin bence ben doğumu hiç düşünmüyorum bile birşekilde çıkacak ordan

Bi anlık bisi rahimde odem ve kan gitsin diye

Aynen bendimm sezeryan banada risksiz gelıyo bebiş için ozellıkle pamuk gibi cıkarıyolar stres olmadan. Napıcam bılmıyorum hayırlısı

Kızlar bu sabah ıdrara gittiğimde kalkarken bunu gördüm sizce ciddi birşeymıdır bebekte hareketsız suan doktora gitsem mi bılemedim kahverengi leke gibi birşey başına gelen varmı ?

Eklentiler

• 908BDB3E-887F-4D4C-9D9B-419C064E38AF.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 81
Kaç cm den sonra epidural yaptırdın pekı??

Hiç görmedim böyle birşey ne renk bu tam anlaşılmıyor
Aynen bende hıc anlamadm uyku sersemiydim kahverengi gibi sulu ama kıvamlı degıl doktoruma yazdım umarım görür ama belkı aramızda boyle olan vardır diye attım acaba nişan başlangıcı mı

Kıyamam ya yorulmalarını birden hayal ettim de herkesin kuzusu sağlıkla gelsin nasil bir duygu acaba anne olmak kucağına ilk aldığında ne hisseder bi insan çok merak ediyorum

Kızlar bu sabah ıdrara gittiğimde kalkarken bunu gördüm sizce ciddi birşeymıdır bebekte hareketsız suan doktora gitsem mi bılemedim kahverengi leke gibi birşey başına gelen varmı ?

Yesilimsi gibi gordum ben ama ihmal etme derim doktoruna gorun resim at ya da git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…