Hayırlı zamanda gelsin bakalım, bir sıraya da biz ilişirizBen kacinci siraya yerlescem acaba
ben üçüncü sıraya talibim
Bende okuyorum kitabı güzel bilgilendiriciBen de hypnobirthing diye bir kitap okuyorum, gidip süt alıp içeceğim şimdi :) hala yatağa gidesim yok valla
Bende denicem bunları benimkide dönmedi haftaya kontrolum var şuan 33+3 deymBebeği makat gelişi olan hanımlar, klasik kedi hareketleri var sırtı kamburlastirip indirme bu arada popo ve kafa dik gergin olacak. Sonrada iki ellerini ileri itip esneme hareketi. Ne kadar rahatlatti belimi karnımı. Bu kediler bu yüzden esnekler sanırım. Resmen dört ayak kaldım evin içinde. Böyle bir rahatlık yok. Bebek ve tüm ağırlık boşluğa salınıyor. Kasiklar, bel ve bacaklar aşırı rahatlıyor. Keşke düzenli yapsaymisim bu hareketleri baştan beri
Aslında sadece makat gelişi bebeği olanları değil, herkesi rahatlatır bu hareketler. Bütün gün ağırlık belimize ve kasiklarimiza biniyor. Karnım sert taş gibi oluyordu, bu hareketlerle rahatladı ilginç sekilde
Gözünüz aydınKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Benimde bebiş ters umarım döner hareketlere baslcam bugunbugün kontrolden geldik kızlarrr. bebiş çok tatlıydı, gülümsüyordu. doktor karnımı biraz dürttü hareket etsin diye, hemen kaşlarını çattı ve en ufak hareket etmedi. halbuki evde sürekli hareketli. doktorum dedi ki ultrasonu ve dürtülmeyi sevmiyolarmuş. dedim öyle dürtünce canı acımasın. yok dedi acımaz, o güvende.
sonraaa, ters duruyodu bebiş, dönmüş ya çok sevindimmm. doktorum bana bir iki masaj hareketi göstermişti, bunları yap döner demişti. hakkaten 2 gün yaptım ve hemencecik döndü. hissettim. ultrasonda görünce iyice rahatladım.
bi de idrar yolları enfeksiyonum vardı, o da iyileşmiş sanırım çok şükür. nioli yağı vermişti bana gerçekten çok etkili oldu.
Ayyyy cok heycanlı tablolar
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli st1248 09.10.2020 Kız - 37+5 2.900 47 Sezaryen
Allah analı babalı büyütsün kuzumKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Bu renk genelde anne karnında kakasını yapan bebeklerin suyunun rengi oluyor ama suyunun gelmesi için erken değil miKızlar bu sabah ıdrara gittiğimde kalkarken bunu gördüm sizce ciddi birşeymıdır bebekte hareketsız suan doktora gitsem mi bılemedim kahverengi leke gibi birşey başına gelen varmı ?
Gözünaydın canım geçmis olsun darısı başımıza inşallahhKizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Tesekkur ederim canim darisi sizlere saglikla alin bebislerinizi kucaklarinizaAllah analı babalı büyütsün kuzummaşallah size
Sagolasin canim darisi sizlereGözünaydın canım geçmis olsun darısı başımıza inşallahh
Doğal doğum kitabında Dr gülnihal bülbül eskiden Anadoluda köy ebeleri doğum yapcak kadının önüne leğenle kirli çamaşır verirlermişGünaydın kızlar
Ben hergün yürüyüşe çıkacağım diye söz veriyorum kendime ama hiç yürüyemiyorum. Yürüyüş doğum için çok iyiymiş ama ben hamileliğimin başından beri bir türlü bunu yapamadım.
Ben yapıyorum bu videoda güzel anlatmışlar göstererek.Kızlar perine masajı yapan var mı ki?
Ben hiç anlamadım ki. Yani anladım da aslında ama zor gibi.
Yapamam gibi korkunç geldi.
madlenbebelçikolatadan verdim ben. çikolata atölyesi, denizin çikolataları ya da hacı şerif de tercih edilen yerlerKızlar bebek çikolatası siparisini nerelerden verdiniz
Kendim yaptım çokda uyguna mal oluyor. Kolonya şişeside yapıyorum şimdi lavanta keseside yapıcaz kısmetse hepsi el emeği bir tek magneti sipariş verdim o kadarKızlar bebek çikolatası siparisini nerelerden verdiniz
Tadi nasıl canım. Madlen marka olanda filli bi model var benim konseptime çok uyuyor sarı gri ama kötü çıkarsa diye korkuyorum.madlenbebelçikolatadan verdim ben. çikolata atölyesi, denizin çikolataları ya da hacı şerif de tercih edilen yerler
Cok tesekkur ederimmadlenbebelçikolatadan verdim ben. çikolata atölyesi, denizin çikolataları ya da hacı şerif de tercih edilen yerler
Ellerine sağlık güzel görünuyorlar ama benim yeteneğim sıfırKendim yaptım çokda uyguna mal oluyor. Kolonya şişeside yapıyorum şimdi lavanta keseside yapıcaz kısmetse hepsi el emeği bir tek magneti sipariş verdim o kadar
tadı iyi ama baskısı soluk gibi. ben zaten kutusunu götürmicem. şu şekilde çikolataları hediyelerin yanına koydum. çikolatanın ambalajı da atılacağı için çok önemli değil.Tadi nasıl canım. Madlen marka olanda filli bi model var benim konseptime çok uyuyor sarı gri ama kötü çıkarsa diye korkuyorum.
Ben de çikolata konusunda kararsızım ... ne zaman sipariş verilmeli ? Nereye verilmeli ? Erken mi ? Şöyle bişey gördüm hoşuma gittiCok tesekkur ederim
Çok güzel olmuş canım eline sağlık. malzemeleri nerden temin ettin pekiKendim yaptım çokda uyguna mal oluyor. Kolonya şişeside yapıyorum şimdi lavanta keseside yapıcaz kısmetse hepsi el emeği bir tek magneti sipariş verdim o kadar
Yaa çok tatlıymış bu gerçektenBen de çikolata konusunda kararsızım ... ne zaman sipariş verilmeli ? Nereye verilmeli ? Erken mi ? Şöyle bişey gördüm hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?