2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selam . Dün kontrolüm vardı. Bebegım 2700 gram olmuş . Bir hafta on gün ılerde dedı . Ben de her şey yolunda toplamda 7 kılo aldım suan agırlasmam yok karnım arada tas gbı oluyor ama agrı sancı yok . Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebıslerle sağlıklı huzurlu nice mutlu senelere ınsallah . Nst bağladı her şey yolunda dedı . On güne tekrar çağırdı . Bakalım normal doğum görünüyor suan ama ne olur sonra bılemeyız tabı . Giresundayım ben herkese sevgiler

Ben de hypnobirthing diye bir kitap okuyorum, gidip süt alıp içeceğim şimdi :) hala yatağa gidesim yok valla
Bende okuyorum kitabı güzel bilgilendirici
Bende denicem bunları benimkide dönmedi haftaya kontrolum var şuan 33+3 deym
Kizlar ben dogurdum normal diye aksam yatirdilar sabah sezeryanla aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kilosu usgden az geldi 2900gr 47 cm bizim cimcime darisi dogum yapacaklarin basina
Gözünüz aydın
Benimde bebiş ters umarım döner hareketlere baslcam bugun
Bebeğine Kavuşan AnnemizDoğum TarihiBebeğin CinsiyetiBebeğin İsmiBebeğin HaftasıBebeğin KilosuBebeğin BoyuDoğum Şekli
st1248 09.10.2020Kız-37+52.90047Sezaryen
Ayyyy cok heycanlı tablolar bize hiç sıra gelmicek gibiydi resmen

Kızlar bu sabah ıdrara gittiğimde kalkarken bunu gördüm sizce ciddi birşeymıdır bebekte hareketsız suan doktora gitsem mi bılemedim kahverengi leke gibi birşey başına gelen varmı ?
Bu renk genelde anne karnında kakasını yapan bebeklerin suyunun rengi oluyor ama suyunun gelmesi için erken değil mi 40 haftayı geçen gebelerde oluyor genelde. Başka birşey de olabilir. Hemen doktoruna danış canım hatta git muayene etsin.

Doğal doğum kitabında Dr gülnihal bülbül eskiden Anadoluda köy ebeleri doğum yapcak kadının önüne leğenle kirli çamaşır verirlermiş diyr yazmış. Hareket önemli bi de çömelme hareketi de işe yarıyor anladığım kadarıyla.
Kızlar perine masajı yapan var mı ki?
Ben hiç anlamadım ki. Yani anladım da aslında ama zor gibi.
Yapamam gibi korkunç geldi.
Ben yapıyorum bu videoda güzel anlatmışlar göstererek.

Kızlar bebek çikolatası siparisini nerelerden verdiniz
Kendim yaptım çokda uyguna mal oluyor. Kolonya şişeside yapıyorum şimdi lavanta keseside yapıcaz kısmetse hepsi el emeği bir tek magneti sipariş verdim o kadar

Eklentiler

• image.webp
    95,3 KB · Görüntüleme: 100
madlenbebelçikolatadan verdim ben. çikolata atölyesi, denizin çikolataları ya da hacı şerif de tercih edilen yerler
Tadi nasıl canım. Madlen marka olanda filli bi model var benim konseptime çok uyuyor sarı gri ama kötü çıkarsa diye korkuyorum.

Kendim yaptım çokda uyguna mal oluyor. Kolonya şişeside yapıyorum şimdi lavanta keseside yapıcaz kısmetse hepsi el emeği bir tek magneti sipariş verdim o kadar
Ellerine sağlık güzel görünuyorlar ama benim yeteneğim sıfır canım cok tez sabrim yok siparis vermek daha makul benim icin

Tadi nasıl canım. Madlen marka olanda filli bi model var benim konseptime çok uyuyor sarı gri ama kötü çıkarsa diye korkuyorum.
tadı iyi ama baskısı soluk gibi. ben zaten kutusunu götürmicem. şu şekilde çikolataları hediyelerin yanına koydum. çikolatanın ambalajı da atılacağı için çok önemli değil.

Eklentiler

• IMG_20201002_093203.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…