Ben çay kaşığı ile vermiştim ilk kızımda. Yine öyle çay kaşığı ile veririm ihtiyaç olursa. Bir şey almadım valla.
Canım rahim toplansın diye yapılıyor, doğumdan hemen sonra rahmin toplanıp küçülmesi lazım aksi durum daha riskli, merak etme öyle saatler süren kötü bi durum değil, toplanmış mı diye kontrol ediliyor yoksa hafif bir masaj yapıyorlar, ama ameliyat yeni olunca insan ürküyor.Kızlar ben ekim annelerinde okudum şimdi karna bastırılıyormuş neden ki çok acılı biseymis bana da bastırırlar mi .Ben çok mız mız bişeyim canım da kıymetli ameliyatimda mimicik kesiler için bile ortalığı yikmisim. Sanırım çok acılı bi işlem beni bekliyor çok korkmaya başladım☹
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
Ayy listemiz güncellendikçe heyecanlanıyorum.
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli 35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen
Ben de bugün kontrole gittim. Tahmin ettiğim gibi covid olmuş doktorum karantina ptesi bitmiş tahmin ettiğim gibi. Herşeye iyi dedi önde gitme durumu devam ediyo ama hiç onu düşünmüyorum ultrasona körü körüne güvenmiyorum çünkü. 3600 olsa bile doğurursun çünkü ikinci bebek dedi baya moral verdi doktorum. Bi de perine masajını hergün bile yapabilirsin dedi. İlk doğumda yapmadım sadece bi sıyrık oluştu inşallah bu masaj işe yarar şimdi.
Şimdilik doğal doğuma uygun görünüyo ama acil bi durum olur da sezeryana dönerse spinal mi epidural mi önerirsiniz.
Sanki epidural daha iyi gibi geliyo çünkü zarın içine girmiyolar ama her ikisini deneyimleyenler ne der merak ediyorum
Bnm 34 gibi kasılmalarım artmıştı ama o kasılmalar rahatsız ediyo insanı sadece bi kere 5-6 saat sürdü
Kızım küvözdeyken sağdığım sütü ve mamayı şırıngayla vermişler evde de babası bi kez şırıngayla besledi ben hijyene taktığım için hiç temiz gelmiyodu inatla emzirdim farklı silikon uçları denedim ve güzel kilo aldı. Sarılık sınırı geçmedi ama çok geç bitti ama artık kafaya taksam da faydası yok diye sadece emzirdim.
Hastaneye biberon götürmeyi düşünmüyorum sadece mochi götürürm birinden emzirirken diğerini toplasın diye.
İlk altı ay birini emzirdikçe diğerinden de süt geldi benim ve bu durum bebeğin ihtiyacı olan sütü sağlamak için yapıyomuş eğer akıp gitmezse taş gibi oluyodu biraz sağıyodum bebek içmezse. Altı ay sonra bwbeğin ihtiyacı kadar yapıyo meme de sütü. Sonra o aşırı dolgunluk gidiyo. Haliyle sönük kalmış gibi geliyo ama asıl sütten kesince ilk başta çok söndü 26 ay emzirdikten sonraama zamanla normal haline geldi diyebilirim. Egzersizin göğse direk faydası yok çünkü kas değil ama daha iyi bi görüntü oluşturuyor kesinlikle.
Ben acıyacak diye düşünüp kastım biraz ama hiç acımadı canım çok kısa sürüyor zatenhmm catida aci var mi
Ben de yurumuyorumGünaydın kızlar
Ben hergün yürüyüşe çıkacağım diye söz veriyorum kendime ama hiç yürüyemiyorum. Yürüyüş doğum için çok iyiymiş ama ben hamileliğimin başından beri bir türlü bunu yapamadım.
Evt tekme ya da yumruk atiyo galiba arada oluyo dediğinz seyler.Kızlar selam sizin de bu haftalarda vajinada ağrı oluyor mu? Hani adet olunca zonklar ya aynen öyle oluyor özellikle yataktan kalkarken
Kanama kontrolu canim o anlik bisey dişini sık hemen geciyoKızlar ben ekim annelerinde okudum şimdi karna bastırılıyormuş neden ki çok acılı biseymis bana da bastırırlar mi .Ben çok mız mız bişeyim canım da kıymetli ameliyatimda mimicik kesiler için bile ortalığı yikmisim. Sanırım çok acılı bi işlem beni bekliyor çok korkmaya başladım☹
Ben kacinci siraya yerlescem acaba
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli 35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen
ben üçüncü sıraya talibimBen kacinci siraya yerlescem acaba
Benim de çok çişim geliyorBen de yurumuyorumhem hemen cisim geliyor disarda hem de çok yoruluyorum.
Hiç bu renk görmedim yeşil tonu gibi hiç bekleme canım direk hastaneye gitKızlar bu sabah ıdrara gittiğimde kalkarken bunu gördüm sizce ciddi birşeymıdır bebekte hareketsız suan doktora gitsem mi bılemedim kahverengi leke gibi birşey başına gelen varmı ?
Evt biraz garip yavKızlar perine masajı yapan var mı ki?
Ben hiç anlamadım ki. Yani anladım da aslında ama zor gibi.
Yapamam gibi korkunç geldi.
Ne güzel ya keşke benim de bebeğim donmus olsa da bunları konuşuyor olsam doktorla. En güzeli normal dogum, zaten bir komplikasyon gelişirse hemen sezaryana dönerler. En güzeli ilaçsız kendi doğal seyrinde olması. Düşün bence, doktorun güzel akıl vermiş.Ben de yurumuyorumhem hemen cisim geliyor disarda hem de çok yoruluyorum.
Evt tekme ya da yumruk atiyo galiba arada oluyo dediğinz seyler.
Biz de kontrole gittik bugun 35+3 2700 olmusuz. Doktorumuz su an normal doğum icin bebisin yapısı boyutu cok uygun görünüyor normal istersen 38de cati muaynesi yapariz perine masajina basla dedi. Ben de korkuyorum dedim çatı muayenesinde sonra tekrar konusuruz sen bilirsin istiyosan doğum gününde de aliriz bi muayne edelim belki de uygun değil dar olur belli olmaz ama normali desteklerm dedi. 21 ekim tam 37+0 olduğu icin rapor almaya gidicem tekrar hem de muyaneye.
Ya daha inmedi bebis sormadım unutmuşum ama hala çok yukarda karnim ama dr donmedi falan demedi hala kafayı sol kasikta hissediyorum en azından yukarda değil kafası cok sukur. döneceğini düşünüyor heralde normal icin cesaretlendirdi cocuk iri değil cati da uygunsa normal icin cok uygun gidiyor su an dedi ama hala göğsümün hemen altında karnim mesela bi arkadaş daha var gebe bi kwc.gjn geride benden 2 hafta önce konuştuğumuzda kafazi angaje olmus doğum yoluna girmiş bile dr 3. Cocuk olduğu icin normal demis. Bizim ilk doye galiba inmesine demek ki.Ne güzel ya keşke benim de bebeğim donmus olsa da bunları konuşuyor olsam doktorla. En güzeli normal dogum, zaten bir komplikasyon gelişirse hemen sezaryana dönerler. En güzeli ilaçsız kendi doğal seyrinde olması. Düşün bence, doktorun güzel akıl vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?