2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben çay kaşığı ile vermiştim ilk kızımda. Yine öyle çay kaşığı ile veririm ihtiyaç olursa. Bir şey almadım valla.

Çay kaşığı da olur enjektör de olur ama öncesinde süt gelmemiş olsa bile bol bol emzirip en son mama vermek lazım, aslıhancım sana yazdım ama genel bilgi için, sen zaten tecrübelisin seni alıntılanmışım

Canım rahim toplansın diye yapılıyor, doğumdan hemen sonra rahmin toplanıp küçülmesi lazım aksi durum daha riskli, merak etme öyle saatler süren kötü bi durum değil, toplanmış mı diye kontrol ediliyor yoksa hafif bir masaj yapıyorlar, ama ameliyat yeni olunca insan ürküyor.

Ayy listemiz güncellendikçe heyecanlanıyorum.

ayy çok sevindim normal haline gelmesine. masaj falan yapıyorum ama hiç egzersiz yapmıyorum. görüntü de hiç hoşuma gitmiyo.
bu arada doğal doğurursun bence de. hele ki ikinci bebekmiş, kolayca çıkıverir.
benim doktorum doğal doğumcu. böyle ağır kilolu bebek doğurmaya geliyolar ona. 4 kilo üstünü dahi doğal doğurttuğu oluyo. sanırım işi bilen biliyo, nefes egzersizler vs. ile. zaten biliyosundur ultrasonda görünen kilosundan farklı oluyomul bebişler. umarım kolayca olur

Günaydın kızlar
Ben hergün yürüyüşe çıkacağım diye söz veriyorum kendime ama hiç yürüyemiyorum. Yürüyüş doğum için çok iyiymiş ama ben hamileliğimin başından beri bir türlü bunu yapamadım.

Kızlar selam sizin de bu haftalarda vajinada ağrı oluyor mu? Hani adet olunca zonklar ya aynen öyle oluyor özellikle yataktan kalkarken

Ben de yurumuyorum hem hemen cisim geliyor disarda hem de çok yoruluyorum.
Kızlar selam sizin de bu haftalarda vajinada ağrı oluyor mu? Hani adet olunca zonklar ya aynen öyle oluyor özellikle yataktan kalkarken
Evt tekme ya da yumruk atiyo galiba arada oluyo dediğinz seyler.

Biz de kontrole gittik bugun 35+3 2700 olmusuz. Doktorumuz su an normal doğum icin bebisin yapısı boyutu cok uygun görünüyor normal istersen 38de cati muaynesi yapariz perine masajina basla dedi. Ben de korkuyorum dedim çatı muayenesinde sonra tekrar konusuruz sen bilirsin istiyosan doğum gününde de aliriz bi muayne edelim belki de uygun değil dar olur belli olmaz ama normali desteklerm dedi. 21 ekim tam 37+0 olduğu icin rapor almaya gidicem tekrar hem de muyaneye.

Kanama kontrolu canim o anlik bisey dişini sık hemen geciyo

Anladım kızlar kısa süren bi işlem umarım haber vermeden o basma işini yaparlar biraz rahatladım.

Kızlar perine masajı yapan var mı ki?
Ben hiç anlamadım ki. Yani anladım da aslında ama zor gibi.
Yapamam gibi korkunç geldi.

Kızlar bu sabah ıdrara gittiğimde kalkarken bunu gördüm sizce ciddi birşeymıdır bebekte hareketsız suan doktora gitsem mi bılemedim kahverengi leke gibi birşey başına gelen varmı ?
Hiç bu renk görmedim yeşil tonu gibi hiç bekleme canım direk hastaneye git

Ne güzel ya keşke benim de bebeğim donmus olsa da bunları konuşuyor olsam doktorla. En güzeli normal dogum, zaten bir komplikasyon gelişirse hemen sezaryana dönerler. En güzeli ilaçsız kendi doğal seyrinde olması. Düşün bence, doktorun güzel akıl vermiş.

Ya daha inmedi bebis sormadım unutmuşum ama hala çok yukarda karnim ama dr donmedi falan demedi hala kafayı sol kasikta hissediyorum en azından yukarda değil kafası cok sukur. döneceğini düşünüyor heralde normal icin cesaretlendirdi cocuk iri değil cati da uygunsa normal icin cok uygun gidiyor su an dedi ama hala göğsümün hemen altında karnim mesela bi arkadaş daha var gebe bi kwc.gjn geride benden 2 hafta önce konuştuğumuzda kafazi angaje olmus doğum yoluna girmiş bile dr 3. Cocuk olduğu icin normal demis. Bizim ilk doye galiba inmesine demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…