2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok güzel olmuş canım eline sağlık. malzemeleri nerden temin ettin peki
Emünönünde meşhur bir çikolatacı var elit çikolata diye 18 sene evvel babamın mevlüt şekeri için bulmuştuk çok eski bir yer ordan yarım kilo aldık 80 tane geldi. Pleksiyi internetten sipariş ettim tanesi 50 kuruş. Kurdele heryerde mevcut silikon tabancası ile hallettik yapıştırma işini. Kolonya şişelerini de eminönünden 1.80₺ ye aldık içlerine bimden kolonya alıp doldurcaz. Lavanta keselerinide evde saten kumaş vardı annem dikicek babannemin zamanında yaptığı bir dantel vardı bana ince çeyizime onu uçlarına dikip kurdeleyle süslicez o kadar

tadı iyi ama baskısı soluk gibi. ben zaten kutusunu götürmicem. şu şekilde çikolataları hediyelerin yanına koydum. çikolatanın ambalajı da atılacağı için çok önemli değil.
Tadi güzelse baskısı çok önemli değil canım bende ordan sipariş vereyim

Ben normalde spor yapan hareketli biriydim ama şimdi arada squat yapıyorum sadece belki o iyi gelir.
ben bu masajı becerebilir miyim hiç bilmiyorum.

K Kidem34 çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır . Tanıyan varmı arayıp durumunu öğrense

Canim benim ilk doğum da sezeryandi, ama hiç bastırma falan hatırlamıyorum canim. Her doktor yapmıyordur bence.

Merhaba bendede yapışıklık çıktı kürtajdan dolayı histeroskopi yapilmasi lazimmi Zeynep Kamil hangi doktoru önerirsiniz acabaa
Merhaba canım yapışıklık oluştuysa mejburi olacaksın histereskopi. Ben sana orada Evrim Bostancı Ergen i tavsiye ederim doçent dr kendisi. Bende ona yaptırdım

Henüz dönmedi ama başka sayfadan fiyat aldım 1,75 dedi... hatta burdan bi arkadaş tavsiye etmişti
Gayet uygun Dig er yerden fiyat gelirse bana da yazar mısın ben hediyelik magnet yaptırdım nasil olmuş ama bu da çok hoşuma gitti .Birde lokum alacağım minik lokum kutularina koyacağım.
Bu kahveler migroslarda 12 li satılıyor 7.5 tl falan kart baskı çıkaran yerlerde var evde de yapilabilinir aslında. Herşey çok güzel yaa.

Eklentiler

• 20201010_182641.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 56
Perine masajina bugun basladim ilk günden cok zorlamak istemedim cunku hafif bir yanma oluyor. Ve göbeğinden erişmek zor. 5 dk yaptim haftada 5 gun yapmayı düşünüyorum jnsallah ise yarar evde bütün sağlikli yağlar var bende. Badem yağiyla yaptım ama normalde yağ vajjna florasina bozar ve mantara yatkınlık yapar diye biliyorum umarım oyle olmaz. Düşündüğümden daha zormus.

Tebrik ederim. Yağ konusu beni de düşündürüyor masaj yapalım derken bir de mantara sebep olursak epey sıkıntılı olur süreç.
ben yapmaya cesaret edemiyorum şu an. Fitili bile binbir zahmetle yapıyorum neredeyse.
hoffff içime dert oldu bu masaj işi

Canım çok sevindim. Maşallah Hayırlı olsun cinsiyeti ne?

Selam kızlar. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah. Sağlıcakla kucağınıza alın. Ay çok heyecanlı

Ya benim daha once bir ameliyat geçmişim var himenektomi. Yani vajkna girişi cok sertti ve dardı ameliyatla aldırdım hymeni. bu normal doğumu engeller mi dedim dr a sen masajini yap cati muaynesinde bakarım engel olcak gibi mi dedi yani ben yapsam iyi olur gibi cunku o bölge iste bende normal insanlardan sert. Geç bile kaldım galiba.

Bu pilates topuyla hurma olayına ne zman başlanıyor onu sormayi unuttum 36 miydi?

Selam kızlar. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah. Sağlıcakla kucağınıza alın. Ay çok heyecanlı
Cok tsekkurler rabbim isteyen ve vicdan sahibi herkese nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…