Aynen benim 27 ekimZorunlu sezaryenler ekim sonu baslar sonra biz başlarız insallah
Benimde bugun sabah yataktan kalkinca ilk defa oldu sonra gecti bende korkmustum ama normalmişKızlar selam sizin de bu haftalarda vajinada ağrı oluyor mu? Hani adet olunca zonklar ya aynen öyle oluyor özellikle yataktan kalkarken
kimse ani bi dogum yapmazsa sira bende galibaBen kacinci siraya yerlescem acaba
Benim kızımın adı eda deniz
Emünönünde meşhur bir çikolatacı var elit çikolata diye 18 sene evvel babamın mevlüt şekeri için bulmuştuk çok eski bir yer ordan yarım kilo aldık 80 tane geldi. Pleksiyi internetten sipariş ettim tanesi 50 kuruş. Kurdele heryerde mevcut silikon tabancası ile hallettik yapıştırma işini. Kolonya şişelerini de eminönünden 1.80₺ ye aldık içlerine bimden kolonya alıp doldurcaz. Lavanta keselerinide evde saten kumaş vardı annem dikicek babannemin zamanında yaptığı bir dantel vardı bana ince çeyizime onu uçlarına dikip kurdeleyle süslicez o kadarÇok güzel olmuş canım eline sağlık. malzemeleri nerden temin ettin peki
Tadi güzelse baskısı çok önemli değil canım bende ordan sipariş vereyimtadı iyi ama baskısı soluk gibi. ben zaten kutusunu götürmicem. şu şekilde çikolataları hediyelerin yanına koydum. çikolatanın ambalajı da atılacağı için çok önemli değil.
Çok sevimli tanesi kaçaymışBen de çikolata konusunda kararsızım ... ne zaman sipariş verilmeli ? Nereye verilmeli ? Erken mi ? Şöyle bişey gördüm hoşuma gitti
Ben normalde spor yapan hareketli biriydim ama şimdi arada squat yapıyorum sadece belki o iyi gelir.Doğal doğum kitabında Dr gülnihal bülbül eskiden Anadoluda köy ebeleri doğum yapcak kadının önüne leğenle kirli çamaşır verirlermişdiyr yazmış. Hareket önemli bi de çömelme hareketi de işe yarıyor anladığım kadarıyla.
Ben yapıyorum bu videoda güzel anlatmışlar göstererek.
Henüz dönmedi ama başka sayfadan fiyat aldım 1,75 dedi... hatta burdan bi arkadaş tavsiye etmiştiÇok sevimli tanesi kaçaymış
Eda Deniz nasıl oldu canim ? Sen nasilsin?Tamam canım 28. 08.2020 doğumu 28inci haftada 790 gram doğdu eda deniz adı
Canim benim ilk doğum da sezeryandi, ama hiç bastırma falan hatırlamıyorum canim. Her doktor yapmıyordur bence.Kızlar ben ekim annelerinde okudum şimdi karna bastırılıyormuş neden ki çok acılı biseymis bana da bastırırlar mi .Ben çok mız mız bişeyim canım da kıymetli ameliyatimda mimicik kesiler için bile ortalığı yikmisim. Sanırım çok acılı bi işlem beni bekliyor çok korkmaya başladım☹
Merhaba canım yapışıklık oluştuysa mejburi olacaksın histereskopi. Ben sana orada Evrim Bostancı Ergen i tavsiye ederim doçent dr kendisi. Bende ona yaptırdımMerhaba bendede yapışıklık çıktı kürtajdan dolayı histeroskopi yapilmasi lazimmi Zeynep Kamil hangi doktoru önerirsiniz acabaa
Gayet uygun Dig er yerden fiyat gelirse bana da yazar mısın ben hediyelik magnet yaptırdım nasil olmuşHenüz dönmedi ama başka sayfadan fiyat aldım 1,75 dedi... hatta burdan bi arkadaş tavsiye etmişti
Evet ben yaptiriyorum kargoda suanda gelince sizinle paylasicam canim eger yaptirmak istiyosan ozelden numarasini verebilirimHenüz dönmedi ama başka sayfadan fiyat aldım 1,75 dedi... hatta burdan bi arkadaş tavsiye etmişti
Tebrik ederim. Yağ konusu beni de düşündürüyor masaj yapalım derken bir de mantara sebep olursak epey sıkıntılı olur süreç.Perine masajina bugun basladim ilk günden cok zorlamak istemedim cunku hafif bir yanma oluyor. Ve göbeğinden erişmek zor. 5 dk yaptim haftada 5 gun yapmayı düşünüyorum jnsallah ise yarar evde bütün sağlikli yağlar var bende. Badem yağiyla yaptım ama normalde yağ vajjna florasina bozar ve mantara yatkınlık yapar diye biliyorum umarım oyle olmaz. Düşündüğümden daha zormus.
Canım çok sevindim. MaşallahBir de süt gelmesi kesinlikle sezaryenle alakalı değil.
Plesanta rahimden ayrıldığı an süt gelmeye başlar hatta çoğu kadının sütü daha hamileyken geliyor.
Sezaryen oldum sütüm gelmedi demeyin.
Gelen sarı kıvamlı sıvı da süt, insanlar onu saymıyorlar ama bebek için en önemli şey o yoğun Kolostrum olacak.
Hatta cahillik işte onu sağıp atarlarmış bilmeyenler.
Ya benim daha once bir ameliyat geçmişim var himenektomi. Yani vajkna girişi cok sertti ve dardı ameliyatla aldırdım hymeni. bu normal doğumu engeller mi dedim dr a sen masajini yap cati muaynesinde bakarım engel olcak gibi mi dedi yani ben yapsam iyi olur gibi cunku o bölge iste bende normal insanlardan sert. Geç bile kaldım galiba.Tebrik ederim. Yağ konusu beni de düşündürüyor masaj yapalım derken bir de mantara sebep olursak epey sıkıntılı olur süreç.
ben yapmaya cesaret edemiyorum şu an. Fitili bile binbir zahmetle yapıyorum neredeyse.
hoffff içime dert oldu bu masaj işi
Cok tsekkurler rabbim isteyen ve vicdan sahibi herkese nasip eder insallah.Selam kızlar. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah. Sağlıcakla kucağınıza alın. Ay çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?