Yaaa mehmet efendinin karşısında yaşlı bi amca küçük bi dükkanEmünönünde meşhur bir çikolatacı var elit çikolata diye 18 sene evvel babamın mevlüt şekeri için bulmuştuk çok eski bir yer ordan yarım kilo aldık 80 tane geldi. Pleksiyi internetten sipariş ettim tanesi 50 kuruş. Kurdele heryerde mevcut silikon tabancası ile hallettik yapıştırma işini. Kolonya şişelerini de eminönünden 1.80₺ ye aldık içlerine bimden kolonya alıp doldurcaz. Lavanta keselerinide evde saten kumaş vardı annem dikicek babannemin zamanında yaptığı bir dantel vardı bana ince çeyizime onu uçlarına dikip kurdeleyle süslicez o kadar
Perine masajina bugun basladim ilk günden cok zorlamak istemedim cunku hafif bir yanma oluyor. Ve göbeğinden erişmek zor. 5 dk yaptim haftada 5 gun yapmayı düşünüyorum jnsallah ise yarar evde bütün sağlikli yağlar var bende. Badem yağiyla yaptım ama normalde yağ vajjna florasina bozar ve mantara yatkınlık yapar diye biliyorum umarım oyle olmaz. Düşündüğümden daha zormus.
İkisini de onermisler zeytinyağı bile olurmus ama yağ yağdır bence mantar acisindan bi farkları var mi bilmiyorum.ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum mantar önleyici diye biliyorum
Gayet uygun Dig er yerden fiyat gelirse bana da yazar mısın ben hediyelik magnet yaptırdım nasil olmuşama bu da çok hoşuma gitti .Birde lokum alacağım minik lokum kutularina koyacağım.
Bu kahveler migroslarda 12 li satılıyor 7.5 tl falan kart baskı çıkaran yerlerde var evde de yapilabilinir aslında. Herşey çok güzel yaa.
Canım az önce döndü 6 TL diyorGayet uygun Dig er yerden fiyat gelirse bana da yazar mısın ben hediyelik magnet yaptırdım nasil olmuşama bu da çok hoşuma gitti .Birde lokum alacağım minik lokum kutularina koyacağım.
Bu kahveler migroslarda 12 li satılıyor 7.5 tl falan kart baskı çıkaran yerlerde var evde de yapilabilinir aslında. Herşey çok güzel yaa.
Canım tasarımını nasıl yaptırdın ? Var mi resmî ?Evet ben yaptiriyorum kargoda suanda gelince sizinle paylasicam canim eger yaptirmak istiyosan ozelden numarasini verebilirim
Pembe rengini yaptirdim canim tasarimda fiyat degisiyo bende gerek gormedim sonucta yiyip cope atilcak birde abajur mumluk yaptirdim yanına baska sayfadan tmtasarim dan oda gelicek onuda paylasicamCanım tasarımını nasıl yaptırdın ? Var mi resmî ?
Doğru diyorsun aslında ... paylaştığında beni etiketler misin ?Pembe rengini yaptirdim canim tasarimda fiyat degisiyo bende gerek gormedim sonucta yiyip cope atilcak birde abajur mumluk yaptirdim yanına baska sayfadan tmtasarim dan oda gelicek onuda paylasicam
Tabiki canim kargo mesaji geldi pazartesi gelir galibaDoğru diyorsun aslında ... paylaştığında beni etiketler misin ?
Belim ağrıyor korkuyorum baska bi şikayet yok simdilik ins sorun yoktur. Bi dus aldim oturdum geçmesini bekliyorum.Nasıl hissediyorsunuz hanımlar? Benim karnım çok sert, biraz da basım dönüyor çok hafiften. Yatmak uzanmak istiyorum akşamları. Gün içi daha iyiyimkl keyfinde enerjimde yerinde. Öğleden sonra azalıyor enerjim akşama sadece yatmak istiyorum
Çok şükür büyüyo 985 gram olduk şğkür 15 gram sonra 1 kilo olucazEda Deniz nasıl oldu canim ? Sen nasilsin?
Bende ameliyatla aldırdım hymeni. Septalı ve kalındı. Çatı muayenesinde bile çok canım yandı ki nerdeyse 2 yıllık evliyim hala ilişkiye girdiğimde canım acıyor. Normal doğum nasıl yapıcam bakalım..Ya benim daha once bir ameliyat geçmişim var himenektomi. Yani vajkna girişi cok sertti ve dardı ameliyatla aldırdım hymeni. bu normal doğumu engeller mi dedim dr a sen masajini yap cati muaynesinde bakarım engel olcak gibi mi dedi yani ben yapsam iyi olur gibi cunku o bölge iste bende normal insanlardan sert. Geç bile kaldım galiba.
Cati muaynesinde dr sikinti olmaz mi dedi ins benim de olmaz yaBende ameliyatla aldırdım hymeni. Septalı ve kalındı. Çatı muayenesinde bile çok canım yandı ki nerdeyse 2 yıllık evliyim hala ilişkiye girdiğimde canım acıyor. Normal doğum nasıl yapıcam bakalım..
Beline biniyor bütün ağırlık diye oluyor o. Biraz dört ayak pozisyonda dur karnını boşluğa sal, rahatlatıyor o beldeki ağrıyı.Belim ağrıyor korkuyorum baska bi şikayet yok simdilik ins sorun yoktur. Bi dus aldim oturdum geçmesini bekliyorum.
Canım ben Serche Shoptan yaptırdım internet siteleri de var Instagramda da var. Ben 2 sene önce kızımda hacı şeriften yaptırmıştım renkleri soluk gelmişti o yüzden bu sefer farklı yer denedim güzel geldiler fikir olur bakmak istersen :)Kızlar bebek çikolatası siparisini nerelerden verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?