2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa mehmet efendinin karşısında yaşlı bi amca küçük bi dükkan çok tatlı bi amcaydı aklımda kalmış çikolataları çok lezzetli

ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum mantar önleyici diye biliyorum

çok tatlı olmuş bu fil magnet. ben de ayetel kürsi magneti yaptırmak istiyorum. üzerinde bebek adı olunca kimse kullanmıyo o magnetleri ya ondan üzülüyorum. ayetelkürsi olsa böyle bakır felan herkes kullanır diye düşündüm.

Canım az önce döndü 6 TL diyor ama bu gönderdiğim sayfaya da güvendim ben , kampanya varmış zaten o yüzden fiyatı uygunmuş ... ben pek uğraşamıyorum öyle şeylerle ... senin magnetler çok güzel olmuş , yanına çikolata tamam bence ben de şans bilekliği yaptırdım , aklım kahve ve çikolatada .. nursen616161 yaptırmış onunkiler gelsin ona göre ben de sipariş vereceğim

Nasıl hissediyorsunuz hanımlar? Benim karnım çok sert, biraz da basım dönüyor çok hafiften. Yatmak uzanmak istiyorum akşamları. Gün içi daha iyiyimkl keyfimde enerjimde yerinde. Öğleden sonra azalıyor enerjim, ne oturmak mümkün ne yurumek. akşama sadece yatmak istiyorumz yatınca da karnım kocaman rahatsız ediyor

Belim ağrıyor korkuyorum baska bi şikayet yok simdilik ins sorun yoktur. Bi dus aldim oturdum geçmesini bekliyorum.

İyi akşamlar kızlar, varis konusuyla ilgili bir sorum olucak size ben 2-3 hafta önce fark ettim genital bölgemde varis oluşmuş hafif ağrı yapıyor bir de şişlik var doktorumla konuştum bacaklarda oluyor genital bölgede de olanlar var doğumdan sonra geçer çok ilerlemedikçe normal doğuma engel olmaz dedi sizde böyle bir durum oluştu mu hiç

Kızlar benim isimli bebek tulum geldi...içime de sindi çokşükür.cikolatayi da hacı şeriften söyledim.pazartesi de bebek arabam geliyor şükür.

Eklentiler

• Screenshot_20201007-125538_Hepsiburada.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20201010_164613_682.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 52
Bende ameliyatla aldırdım hymeni. Septalı ve kalındı. Çatı muayenesinde bile çok canım yandı ki nerdeyse 2 yıllık evliyim hala ilişkiye girdiğimde canım acıyor. Normal doğum nasıl yapıcam bakalım..

Cati muaynesinde dr sikinti olmaz mi dedi ins benim de olmaz ya

Belim ağrıyor korkuyorum baska bi şikayet yok simdilik ins sorun yoktur. Bi dus aldim oturdum geçmesini bekliyorum.
Beline biniyor bütün ağırlık diye oluyor o. Biraz dört ayak pozisyonda dur karnını boşluğa sal, rahatlatıyor o beldeki ağrıyı.

Kızlar bebek çikolatası siparisini nerelerden verdiniz
Canım ben Serche Shoptan yaptırdım internet siteleri de var Instagramda da var. Ben 2 sene önce kızımda hacı şeriften yaptırmıştım renkleri soluk gelmişti o yüzden bu sefer farklı yer denedim güzel geldiler fikir olur bakmak istersen :)

Bu arada doğum haberleri gelmeye başlamış çok heyecanlı Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı sağlıklı sıhhatle biz geri kalanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…