Nst de sancı çıkınca birden karar verdi çatı muayenesi yapmaya bende tamam dedim haliyle. Muayeneden sonra kanama lekelenme ya da ağrı gibi bi olay yaşamadım. Açılmayı da tetiklemedi. Benim canım yandı biraz ama herkeste aynı olmuyormuş.
Nst de sancı çıkınca birden karar verdi çatı muayenesi yapmaya bende tamam dedim haliyle. Muayeneden sonra kanama lekelenme ya da ağrı gibi bi olay yaşamadım. Açılmayı da tetiklemedi. Benim canım yandı biraz ama herkeste aynı olmuyormuş.
İyi akşamlar kızlar, varis konusuyla ilgili bir sorum olucak size ben 2-3 hafta önce fark ettim genital bölgemde varis oluşmuş hafif ağrı yapıyor bir de şişlik var doktorumla konuştum bacaklarda oluyor genital bölgede de olanlar var doğumdan sonra geçer çok ilerlemedikçe normal doğuma engel olmaz dedi sizde böyle bir durum oluştu mu hiç
Canim bende de var ama bi tarafimda sislik ayaga kalkinca sisiyo seninkidemi oyle dr gosterdim cok kotu olmus dedi bebek dogduktan sonra gel bakalim dedi
Kizlar o kadar cok sayfa geride kalmiski bugun biraz temizlik yapayim dedim dinlene dinlene tulumlar susler cok guzel olmus bebde magnet siparisi vericem ama erkenmi diye dusunuyorum yavas yavas sona yaklastik saglicakla zamaninda gelsinler bebisleri
Emünönünde meşhur bir çikolatacı var elit çikolata diye 18 sene evvel babamın mevlüt şekeri için bulmuştuk çok eski bir yer ordan yarım kilo aldık 80 tane geldi. Pleksiyi internetten sipariş ettim tanesi 50 kuruş. Kurdele heryerde mevcut silikon tabancası ile hallettik yapıştırma işini. Kolonya şişelerini de eminönünden 1.80₺ ye aldık içlerine bimden kolonya alıp doldurcaz. Lavanta keselerinide evde saten kumaş vardı annem dikicek babannemin zamanında yaptığı bir dantel vardı bana ince çeyizime onu uçlarına dikip kurdeleyle süslicez o kadar
Benimde nst de hafif sancı çıkmıştı birde normal doğum üzerine konuşunca çatı muayesi yaptı doktor uygun mu diye. Benim canım acımadı pek hatta o kadar hızlı oldu ki anlamadım bile. Açılma yok dedi normalde haftada bir çağıracaktı artık aksi bi durum görmediği için iki hafta sonra gel dedi
Emünönünde meşhur bir çikolatacı var elit çikolata diye 18 sene evvel babamın mevlüt şekeri için bulmuştuk çok eski bir yer ordan yarım kilo aldık 80 tane geldi. Pleksiyi internetten sipariş ettim tanesi 50 kuruş. Kurdele heryerde mevcut silikon tabancası ile hallettik yapıştırma işini. Kolonya şişelerini de eminönünden 1.80₺ ye aldık içlerine bimden kolonya alıp doldurcaz. Lavanta keselerinide evde saten kumaş vardı annem dikicek babannemin zamanında yaptığı bir dantel vardı bana ince çeyizime onu uçlarına dikip kurdeleyle süslicez o kadar