2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cati muaynesinde dr sikinti olmaz mi dedi ins benim de olmaz ya
Nst de sancı çıkınca birden karar verdi çatı muayenesi yapmaya bende tamam dedim haliyle. Muayeneden sonra kanama lekelenme ya da ağrı gibi bi olay yaşamadım. Açılmayı da tetiklemedi. Benim canım yandı biraz ama herkeste aynı olmuyormuş.

Yok yok yani himenektomi yaptirmis olmak normal icjn siiknti yaratır mı bir sey dedi mi

Kızlar bu perine masajının nasıl olduğunu ben anlayamadım detaylı anlatabilecek biri var mı acaba Önceden yazıldıysa da göremedim kusura bakmayın

Canim bende de var ama bi tarafimda sislik ayaga kalkinca sisiyo seninkidemi oyle dr gosterdim cok kotu olmus dedi bebek dogduktan sonra gel bakalim dedi

Çok güzel düşünmüşsün canım bayıldım çok güzel olmuşlar bu çikolatacının internet adresi var mi peki

Benimde nst de hafif sancı çıkmıştı birde normal doğum üzerine konuşunca çatı muayesi yaptı doktor uygun mu diye. Benim canım acımadı pek hatta o kadar hızlı oldu ki anlamadım bile. Açılma yok dedi normalde haftada bir çağıracaktı artık aksi bi durum görmediği için iki hafta sonra gel dedi

İkisini de onermisler zeytinyağı bile olurmus ama yağ yağdır bence mantar acisindan bi farkları var mi bilmiyorum.
Genelde badem yağı ve Hindistan cevizi yağı diye okudum bende. zeytinyağı saf ise kullanılır diye okudum hazırlarda katkılar var galiba

Bu arada pleksi hangi siteden sipariş ettin oda uygunmuş benim baktıklarım hep pahalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…