2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gruptan İlk doğum yapan biri olarak bi tavsiye konuşuldu mu bilmiyorum ama emzirmek ve süt ile ilgili ben ilk ay hastane tipi süt sağma makinesi kiraladım gerçekten sütün gelmesini sağladı ama gögüs acısı çok yaptı tabiki çekimi çok die şuan lansinohun tekli elektrikli süt pompasını kullanıyorum ve çok memnunum heryere taşıyorum küçük olduğu için tavsiye ederim almayı düşünen varsa ve süt için humana still tea alın doğuma yakın için çok iyi bi çay emziren anneler için zaten çantanızda bulunsun derim

İyi akşamlar kızlar
Bu sabah hemen medıpol pendıke gittik esımle. Doktor cagırdı bakalım dedi. Alttan baktı herşey normal dedi. Üstten baktı oda normal dedi. Ne pekı bu renk dedım kaka yapmıs olabılırmı. Oyle birşey gorunmuyor suan kı ultrasonda kaka gorunmuyormus:/ ben hıcbırseu anlamadım bebek kaka yaptı diye mılleti acıl sezeryana almıyorlarmı? O doktorlar nasıl farkedıyor pekı! Nst de yaptırdı normal dedi fitil yazdı bi . Bu fitili kullanan varmı kızlar

Eklentiler

• 19EC92DD-3713-4AE7-ACAC-69B88DB9A6C5.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar hayatımda ılk yaşadım bugün çatı muayenesi yaptı alttan boyle bır acı olamaz ağlıcaktım nefes alamadım resmen dktora hocam cok acıyo diyorum bastırıyo hala umrunda dgıl cok uyuz oldum bıdaha nasıl baktırıcam bılmıyorum yaptıran varmı ben gibi

Canım kacırdım ben heralde 35. Haftada goruluyyorsun ne zaman dogum yaptın?

Canim bende de var ama bi tarafimda sislik ayaga kalkinca sisiyo seninkidemi oyle dr gosterdim cok kotu olmus dedi bebek dogduktan sonra gel bakalim dedi
Ayağa kalkmadanda hissediyorum canım şişliğini benimde bir tarafı bu şekilde şiş belirgin yani inşallah doğum şeklini etkileyecek kadar bir boyuta gelmez

Acıyormu pekı yaparken bugün doktor bana yaptı gibi fena ınledım cok kötü ya allahım korku olustu bende iyice

Ben kullandım canım bunu. Mantar olmuştum geçen ay hafif. Hemen geçirdi. Seninki de enfekte bir durum olabilir belki ondan vermiştir doktor. Ne için verdiğini diye sorsaydın keşke.

K Kidem34 çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır . Tanıyan varmı arayıp durumunu öğrense
Canım sabah hemen acıle gittik doktor alttan ve ustten baktı ama bırsey yok suyun gayet yerınde su gelmemıs dedi. Kaka olayını ultrasondan anlayamıyorlar zaten e nasıl anlasılcak bende onu anlamadım. Nst ye girdim iyi cıktı . Senle ışgılo bı durumdur bebekten dolayı değildir dedi:/ fitil verdi bana

Geçmiş olsun canım tek bisey çıkmasında koyu renk akintin olmuştur bebegin suyunun sızıntısı olsa dr bilirdi bu fitili ilk gebeligimde kullanmıştım

Valla benimde çatı muayenesinde canım yandı. Doktor elinden geldiğince kısa tutmaya çalıştı ama nafile

Kızlar iyi geceler, zorlanmaya başladık galiba bende uyuyamayanlardan olarak aranıza geldim. Birkaç gündür kaşıklarım da agri vardı bugün eşim farketti ki karnım asagiya inmiş bebekte döndü galiba baya hareketleri değişti. Bakalım bu hafta içi doktora gideceğim

K Kidem34 fitili ben kullandım bi sikinti ilmadi cok sukur ilk 3 aydan sonra cok yaziliyo. Çatı muaynesi olmadım bilmiyorum ama perine masaji yaparken hafif bi yanma ve aci oluyor o da belki ilk gun diyedir. Stres yapma kakayi 40 haftadan once yapmzlar diye dusunuyorm. Dr.um muayneye gittiğin dr un muydu kendinin. Biraz korktum sen acıdı deyince.

ablam ilk çocuğunu doğuracağı gün hemşire öyle bişey yapmış üstüne çıkmış hatta,normal doğumdu.
su geldi ama sancı yoktu..
geçen ayın 16'da sezeryan ile 4.yu doğurdu 2.gun ayağı kalktı mis gibi herşeyi normal..aci ağrı minimum..
zaten artık eskisi gibi kocaman bi kesik atmıyorlarmış dr'un maharetli ile izinde kısa zamanda kaybolur..
kendine bunu dert edip strese sokma bencede..

benimkisi 31.haftada dönmüş, karnimda aşağıda..
33.haftadayim şimdi ama karnim cok büyük daha fazla duruyor ve bende hareketlerinde değişiklik hissediyorum..asagilara baski yapıyor sürekli bi karni içeriden ciddi ciddi itiyor..yer mi açıyor kendine bilemedim.
şu saniye devam ediyor hareketleri..
görümcemde sürekli 39 haftayı bulmazsin sen yakin doğum yakın gibi duruyor deyip duruyor.
normalde sakinim bi sorunum da yok ama bu kadının sözleri strese sokmuyor değil.

bu her gebeye yapılıyor mu farkli bi durum halinde ihtiyac mi?

Gecmis olsun canim dr bisey olsaydi farkederdi gonlunu ferah tut en azindan bu kontrolden sonra icin rahatlamistir

Bende normal doğum hikayelerini izlemeye cesaret edemiyorum aslında normal düşünüyorum ama çokta çekiniyorum
Sakin video izleme seni cok etkiler herkesin dogumu kendine ozeldir kimsinki zor kimininki kolay olur olur olmaz etkilenirsin
Kaç haftaliksin S sevgim38 takviminde yok günün bellimi
35.haftadayim canim carsamba ozeldeki dr kontrole gidcem netlestiririz heralde

Jn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…