2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende normal doğum hikayelerini izlemeye cesaret edemiyorum aslında normal düşünüyorum ama çokta çekiniyorum
Bence normal doğum videosu izleme illa izlemek istiyosan hypnobirthing videoları izle Onları ürkütücü bulmadım.
İnşallah doğum dalgaları evde gelir 5 dk da bire düşene kadar evde ilerler diye dua ediyorum bu videoları izledikten sonra. Evde kendi ortamında daha rahat geçer zaten bebek kanal girip iyice açıldıktan sonra bişey kalmıyo. Ne kadar kolay doğum yaptım diyen varsa kendini rahat hissederek doğurmuş. O yüzden kendimizi kötü doğum deneyimlerine maruz bırakmak iyi olmaz.

lansinoh candıraz kahrımızı çekmedi 1 sene. bende çok memnun kaldım.

geçmiş olsum tekrar. kaka değildi bencede. ama sen yinede bebeğinin hareketlerini takipte ol. nst de görülürdü bir olumsuzluk olsa.

Bakayım bende olmazsa kendim yaptırım biraz almıstım çikolata isim baskılı ama pleksilerde çok beğeniyorum birazda öyle yapayım diyorum
pleksiler güzel duruyor ama esprisi yok. atılıyor hep. ondan bende vazgeçtim.yoksa yaptırabileceğim yerler vardı çarşıda reklamcılar falan. boşuna para vermedim o sebeple.

Inşallah benimde öyle olur yoksa sürekli ağlak bi şekilde dolaşırım. Kimisi çok rahat diyor kimisi farklı anlatıyor bünyeye bağlı sanırım yaşayıp göreceğiz

6 tl pahalıymış Kahve ve çikolata bende çok beğendim ama dediğin gibi yeter ya magnet çikolata lokum bide lohusa şerbeti yapılacak.Daha buzluğa börek pasta atma faslı var amma telaşlı işlermiş

Bu hafta hiç geceleri uyuyamadım mide yanması be bulantı hala devam ediyor geçmedi gitti doktora gittim enfeksiyon var dedi o kadar da dikkat ediyorum ama yine de oluyor demekki ben çikolata yaptırmadım bizde hastanededirler baklava tatlı alınır dağıtılır gerçi bu süreçte onu yapabilecek miyiz bilmiyorum
Bende kapı süsü yaptırdım kuzuma ama aldığım sayfa çok özenmemiş gibime geldi

Eklentiler

• B51346FE-32C5-4FA9-A84A-8BD6E907F6CD.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 44
Haklısın O yuzden ben 1.derece hariç kimseye vermiycem benim dolapda da kimsenin yok.Aksam eşim buz dolabını sildi kapakta gittiğim yerlerin epeyce magneti var ama dediğin gibi ayet-el kürsü lü duali olan magnetlerin bazıları kopmak üzere duruyor atamıyorum günah olur diye

Beni de bu hafta çok zorladı yemekle alakalı değil bence çok dikkat ediyorum.
Eşim de baklava dağıtacaktı ama şu ortamda baklava olmas vericeklerimizin ambalajlı olması lazım bence. Güzel gözüküyor pembe pembe

Çikolata siparişi vermekten çekiniyorum tadı nasıl gelir nasıl olur doğuma kadar bayatlar mı bilmiyorum ama ablamın doğumunda ben lokum kutuları almıştım lokumları kutulara koymuştum güzel olmuştu.Aslında üşenmesem evde minik kekler yapıp kutulara koyardım öyle hastaneye giderdim de işte bebeğin geleceği tarih belli değil pandemide var doğuma annemi nasıl götüreceğim astım hastası onun sıkıntısı da var nasıl yapacağım hiç bilmiyorum

Bitki çayımı hastane çantama koydum bazı yorumlar da sütün kalitesini bozduğu söyleniyor sulandiriyormus doğru mu. Makinam yok ihtiyaç olursa tavsiyeni dikkate alacağım canım hiç araştırmadım çünkü.

Grupda alan arkadaşlar var tadı güzelmiş mesela hacı serifte 70 tane +kolanya 120 tl, bu gruptaki arkadaşların aldığı madlen çikolatada 100 tane çikolata +kolanya 90 tl .Bu hafta sipariş vereceğim ben bisey olmaz havalar serinleri benim de eşim çok pipirikli kim bilir üretim yeri nasıldır illa isim yazmak zorunda değil git kaliteli bi markadan ver siparişini diyor ama duymuyorum onu .Lokum kutusu da güzel 50 ad kutu ort 25 tl lokumu da koska dan alicam güzel oranın hastanede veririz.
Annen dışında kimse yok mu canım dikkat ederse bisey olmaz ama başka seçenek varsa değerlendirebilirsin. Ben kardeşimi goturucem

Allah'a şükür ya korkuttunn valla . Bin şükür şurda doğuma hiçbirsey kalmadı . Üzücü bir haber almadan hepimizin kucağımiza almayi nasip etsin rabbim .

Ayaklarım çok şiş gece oldu mu kaşınmaya başlıyor sağlık ocağı ve hast 15 gün önce tahlil yaptı ama sonuçlarım da bisey çıkmadı ama bu hafta yine soyliycem bilek kısmında boğum yeri oluşmuş kızarmış ici su dolu gibi. Hamilelik hastalık değil diyorlar ama gecenin bu saatinde istifar edilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…