2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa bu kadar uykumu almış olamam, neyin uyanması bu gerçekten anlamıyorum.
Vücut bizi uykusuzluğa hazırlıyor ilk aylar akşam 8 de yatar ertesi gün 11 de kalkardim şimdi sona yaklaştıkça uyanıyorum sanki saatlerdir uyumuş gibi.Hersey muazzam ve kusursuz düşünülmüş başka açıklaması olamaz bence

Off bu uyuyamadığım sürede bebekle uğraşmış olmayım nolur yaa, uyansın emsin uyusun ne var ki

Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Uyku moduna geçince tıkanıyor ağızdan nefes alıyorum burnumu yıkıyorum kolanya falan kokluyorum yok tıkalı çok fena horluyorum eşim inanmadığım için video çekmiş bu ben miyim dedim .artan progesteron hormonu yüzünden burun masajı biraz rahatlatıyor.

Galiba çok öyle olmuyor Alt katta yeni doğan bi bebek var sürekli ağlıyor şimdi yine ağlıyor
İnşallah uslu olur bizimkiler yaa, karnımda bi o tarafa bi bu tarafa şu an zaten, neyse sağlıkla gelsinler inşallah hepsi gelip geçiyor napalım.

Ya bende horluyormuşum ay sinir oldum doğumdan sonra geçecektir umarım

Merhaba herkese, siz benden hafta olarak önde olduğuz için bir sorum var. 32. Hafta çalışabilir raporu alan oldu mu, idarenin pandemi nedeniyle kabul etmeyebileceğini duydum. İdareye sordum kendileri de bilmiyor, alın değerlendiririz dediler. Uzaktan çalışma kapsamında devam ediyorum çalışmaya devlet memuruyum. Tecrubenizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı doğumlar dilerim :)

☺Geçer inş yoksa kaçarlar bizden

Boğazım yanıyor kursagim hiçbirşey yemedim yemeklere tuz bike atmıyorum herkes kendi tabağına atıyor. Bu yanma beni çok zorluyor
Bende de çok fazla oluyordu yemekle suyun arasını açtım baya azaldı canm . Yani yemekten 45 dk önce suyu içmiş ol bide yemekten 2 saat sonraya kadar su içme belki sanada iyi gelir hiç bir sıvı şey tüketme yani

Aaaa ben kursagim yandıkça su içiyorum 2 gini uyandım 1 lt fazla su ıctim hafifte soğuk yaptım rahatliyim diye.Bunu deniyim canım

Aaaa ben kursagim yandıkça su içiyorum 2 gini uyandım 1 lt fazla su ıctim hafifte soğuk yaptım rahatliyim diye.Bunu deniyim canım
Hem reflü hem gastirit dediler bendekine yani kusuyordum kusmazsam boğazım alev alev yanıyordu su yediklerimizi yukarı çıkarıyormuş tetikliyormuş öğünlerdeki miktarı azalt sıvıyla öğünün arasını aç dediler hiç ümidim yoktu ama mşallah gaviscon bile içmiyorum epeydir

Maşallah canim bende bi deniyeyim artık ağlıyorum sinir sistemim bozuldu gözümden uyku akıyor uyuyamiyorum. Yemekle de çok su içiyorum sabahtan itibaren deniycem umarım bana da faydası olur

Günaydın banada aynisini söylediler.Raporu al elinde bulunsun.rapor olmazsa zaten aktaramazsın dediler.ben aldim işyerine verdim.çalışabilir rap.alıp fiilen çalış durumu normal zamanda evet.ama şuanda virüsten dolayı aynı zamanda hamileler idari izinli.o yüzden net bilmiyor kurumlarda.sen al rap.elinde bulunsun.zaten şuanda kurumdakilerde dönusumlu calişiyorlar.gerekirse haftanın 1 günüde ben gelirim dogumdan sonrada izne ihtiyacım olacak dedim.virüste sen gelme az kaldı riske atma dedi müdur rap.al elinde bulunsun dedi

Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?

aynen nefes alamıyorum çok kötü bi şey ya. balkonu açmak istiyorum sürekli yoksa mümkün değil. bak bu gece gavalar soğuk diye açmadık, gecenin 5inde uyandım. yatakta dönüp duruyorum. napcaz böyle

Bu arada pleksi hangi siteden sipariş ettin oda uygunmuş benim baktıklarım hep pahalıydı
İnstagramda kutucumuz diye bir sayfa var. Ordan sipariş ettim canım çok güzel şeyler var ve uygun.
Aynen canım pleksi hangi sitedenn?? Emınonunde madlen cıkolatamı aldın ınce ? Kılosu kaça kalın cıkoların bılgın varmı
Pleksiyi instagram adresi kutucumuz olan bi yerden sipariş ettim. Ben madlen çikolata aldım yarım kilosuna 40₺ ödedim kalın fındık parçalı çikolatanınsa kilosunun 120-130 tl olması lazım sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam.

Eklentiler

• 0D156ECF-7CE8-42CC-B6D7-B578E9994006.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 048CB04C-693C-465D-8B48-99A534B6FBCC.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 32
Off bu uyuyamadığım sürede bebekle uğraşmış olmayım nolur yaa, uyansın emsin uyusun ne var ki
Uğraşalım kız uyanıp oturup sevelim ne güzel ben mutlu olurdum digerlerinde uyanmış diye koşardım uyku falan kalmazdı bende gece uyanıyorum uykumu almış olarak bekliyorum vücudumuz emzirmeye sık sık uyanmaya hazırlanıyor Allahin hikmeti

Ben aldım kabul ettıler uzaktan ders veriyorum

dün gece doğuruyorum sandım çok garip bir sancı yaşadım sırtımda ve tüm karın bölgeme yayılan, midem çok bulandı... allahtan oğlum hareketliydi sancının şiddeti de artmadı korkmamaya çalıştım eşime seslendim biraz sırtımı ovar mısın diye uyku sersemliğiyle sırtımı kaşıdı ve dönüp uyudu böylece anlamış oldum zor durumda kocama imdat diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…