Bende de var bu durum gece uyanınca hapşurmaya başlıyorum sonra uykular gidiyoKızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Gündüz severiz ya hu gece uyusunUğraşalım kız uyanıp oturup sevelim ne güzel ben mutlu olurdum digerlerinde uyanmış diye koşardım uyku falan kalmazdı bende gece uyanıyorum uykumu almış olarak bekliyorum vücudumuz emzirmeye sık sık uyanmaya hazırlanıyor Allahin hikmeti
Ben ıkı doktora gidiyorum asıl kendı doktorum defıldı ama bence bu dktor fazla kaba davrandı nefes almamı beklemedi bile inledim resmen dktordan doktora fark vardırK Kidem34 fitili ben kullandım bi sikinti ilmadi cok sukur ilk 3 aydan sonra cok yaziliyo. Çatı muaynesi olmadım bilmiyorum ama perine masaji yaparken hafif bi yanma ve aci oluyor o da belki ilk gun diyedir. Stres yapma kakayi 40 haftadan once yapmzlar diye dusunuyorm. Dr.um muayneye gittiğin dr un muydu kendinin. Biraz korktum sen acıdı deyince.
korkum var rahim filmini çektirdiğimde hastaneyi inletmiştim doktora bırak ben istemiyorum kalkacam diye bagırıyordumizlemeyin zaten korkunuz varsa artar..
dr ve ekibine güveniyorsanız hele akışına bırakın..
Evet herkesin doğumu kendine özel acı eşiği Farklı. Bende acıya dayanamazsam tekrar sezeryana al desem alır mi acabaSakin video izleme seni cok etkiler herkesin dogumu kendine ozeldir kimsinki zor kimininki kolay olur olur olmaz etkilenirsin
Hastaneye rahat yetişirsen evde o süreç geçse çok güzel olur. Benim hastaneye 1.30 saat mesafem var inş gidene kadar açılmamın çoğu olur diyorum ama benim çok ağrım olur bağrırsam eşim kesin panik olur diye korkuyorum sezeryan mi olsam diye Ama herşey normal doğuma uygunken vazgeçmek istemiyorumBence normal doğum videosu izleme illa izlemek istiyosan hypnobirthing videoları izle Onları ürkütücü bulmadım.
İnşallah doğum dalgaları evde gelir 5 dk da bire düşene kadar evde ilerler diye dua ediyorum bu videoları izledikten sonra. Evde kendi ortamında daha rahat geçer zaten bebek kanal girip iyice açıldıktan sonra bişey kalmıyo. Ne kadar kolay doğum yaptım diyen varsa kendini rahat hissederek doğurmuş. O yüzden kendimizi kötü doğum deneyimlerine maruz bırakmak iyi olmaz.
Evet haklsın en basından beri onlar hoşuma gidiyor ama atılacak bişey çok para vermek istemedim isim baskılı aldım. Ucuza gelirse pleksi yakınlarıma biraz yaparım belki diye düşündümpleksiler güzel duruyor ama esprisi yok. atılıyor hep. ondan bende vazgeçtim.yoksa yaptırabileceğim yerler vardı çarşıda reklamcılar falan. boşuna para vermedim o sebeple.
Evet benim eşimde doktor ve ekibine baklava alayım yine çikolata odada olsun diyor. Ki iş yerindeki arkadaşlarına tayin olup geldiğimiz yerdeki eski İş arkadaşlarına hep baklava yaptıracakmışBu hafta hiç geceleri uyuyamadım mide yanması be bulantı hala devam ediyor geçmedi gitti doktora gittim enfeksiyon var dedi o kadar da dikkat ediyorum ama yine de oluyor demekki ben çikolata yaptırmadım bizde hastanededirler baklava tatlı alınır dağıtılır gerçi bu süreçte onu yapabilecek miyiz bilmiyorum
Bende kapı süsü yaptırdım kuzuma ama aldığım sayfa çok özenmemiş gibime geldi
Bende annemi götüreceğim ve romatizma tansiyon hastası çok çekiniyorum ama kimsesiz gibi tek kalmakta istemiyorum. Hastaneyle görüştüm yenidoğan hemşireleri çok yardımcı oluyormuş annemi oda dışına pek çıkarmayacağım o gün kat yoğun olmazsa eşimde kalabilirmişÇikolata siparişi vermekten çekiniyorum tadı nasıl gelir nasıl olur doğuma kadar bayatlar mı bilmiyorum ama ablamın doğumunda ben lokum kutuları almıştım lokumları kutulara koymuştum güzel olmuştu.Aslında üşenmesem evde minik kekler yapıp kutulara koyardım öyle hastaneye giderdim de işte bebeğin geleceği tarih belli değil pandemide var doğuma annemi nasıl götüreceğim astım hastası onun sıkıntısı da var nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
Bende sol tarafıma yattım mı burun tıkanması oluyor zor nefes alıyorum tek alternatif sürekli sağa yatıyorum. Gündüz bende de bişi yokKızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Yarım kılo madlenden kaç adet cıktı ?İnstagramda kutucumuz diye bir sayfa var. Ordan sipariş ettim canım çok güzel şeyler var ve uygun.
Pleksiyi instagram adresi kutucumuz olan bi yerden sipariş ettim. Ben madlen çikolata aldım yarım kilosuna 40₺ ödedim kalın fındık parçalı çikolatanınsa kilosunun 120-130 tl olması lazım sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam.
Amınn canım bızde esımle cok korktuk doktor yazıyor bı yandan bebek hareketlımı diye bebekte hıc hareketlı degıldı bende uyku sersemi daha hastane valızım bıle hazır defıldı sabah nasıl hazırladım ne koydum bılmıyorum acıl sezeryaan alırlar sandım neysekı oyle bısı olmadı rabbım hepımızn cocukları korusun kollasın ınsallahAllah'a şükür ya korkuttunn valla . Bin şükür şurda doğuma hiçbirsey kalmadı . Üzücü bir haber almadan hepimizin kucağımiza almayi nasip etsin rabbim .
Doktorum banada hypnbirthing kıtabını almamı soyledi daha bitiremedim ama cok degısık ya okadar kolay anlatmıslarkı normal dogumuBence normal doğum videosu izleme illa izlemek istiyosan hypnobirthing videoları izle Onları ürkütücü bulmadım.
İnşallah doğum dalgaları evde gelir 5 dk da bire düşene kadar evde ilerler diye dua ediyorum bu videoları izledikten sonra. Evde kendi ortamında daha rahat geçer zaten bebek kanal girip iyice açıldıktan sonra bişey kalmıyo. Ne kadar kolay doğum yaptım diyen varsa kendini rahat hissederek doğurmuş. O yüzden kendimizi kötü doğum deneyimlerine maruz bırakmak iyi olmaz.
Senden haber gelene kadar bende çok merak ettim, neyseki iyisinizAmınn canım bızde esımle cok korktuk doktor yazıyor bı yandan bebek hareketlımı diye bebekte hıc hareketlı degıldı bende uyku sersemi daha hastane valızım bıle hazır defıldı sabah nasıl hazırladım ne koydum bılmıyorum acıl sezeryaan alırlar sandım neysekı oyle bısı olmadı rabbım hepımızn cocukları korusun kollasın ınsallah
Süslenmıs halı varmı merak ettim nasıl yaptınİnstagramda kutucumuz diye bir sayfa var. Ordan sipariş ettim canım çok güzel şeyler var ve uygun.
Pleksiyi instagram adresi kutucumuz olan bi yerden sipariş ettim. Ben madlen çikolata aldım yarım kilosuna 40₺ ödedim kalın fındık parçalı çikolatanınsa kilosunun 120-130 tl olması lazım sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam.
İnşallah faydası olurMaşallah canim bende bi deniyeyim artık ağlıyorum sinir sistemim bozuldu gözümden uyku akıyor uyuyamiyorum. Yemekle de çok su içiyorum sabahtan itibaren deniycem umarım bana da faydası olur
MaşallahÇok şükür büyüyo 985 gram olduk şğkür 15 gram sonra 1 kilo olucaz
Ilgincler gerçekten Dün gece oturduğum yerde kafam karıncalandı uyuştu ve bayılma hissi geldi en zor gecemdi sanırım seslendim geldi bayılacak gibiyim tansiyonuma bi bak dedim ayaklarımı ovuyor ismini söylediğim an ayaklarimi ovmaya başlıyor. Gece ben bir sürü yastıkla yatağa giriyorum o da bacağını kolunu sağını solunu yastık doldurmuş yatakta şuan 1 hamile yastığı 2 kafa yastığı 4 de salondaki yastıklar vardün gece doğuruyorum sandım çok garip bir sancı yaşadım sırtımda ve tüm karın bölgeme yayılan, midem çok bulandı... allahtan oğlum hareketliydi sancının şiddeti de artmadı korkmamaya çalıştım eşime seslendim biraz sırtımı ovar mısın diye uyku sersemliğiyle sırtımı kaşıdı ve dönüp uyuduböylece anlamış oldum zor durumda kocama imdat diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?