2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Bende de var bu durum gece uyanınca hapşurmaya başlıyorum sonra uykular gidiyo

Gündüz severiz ya hu gece uyusun

Ben ıkı doktora gidiyorum asıl kendı doktorum defıldı ama bence bu dktor fazla kaba davrandı nefes almamı beklemedi bile inledim resmen dktordan doktora fark vardır

izlemeyin zaten korkunuz varsa artar..
dr ve ekibine güveniyorsanız hele akışına bırakın..
korkum var rahim filmini çektirdiğimde hastaneyi inletmiştim doktora bırak ben istemiyorum kalkacam diye bagırıyordum dayanabilir miyim tedirginim ama herşey uygunken doğal olandan vazgeçmek istemiyorum
Sakin video izleme seni cok etkiler herkesin dogumu kendine ozeldir kimsinki zor kimininki kolay olur olur olmaz etkilenirsin
Evet herkesin doğumu kendine özel acı eşiği Farklı. Bende acıya dayanamazsam tekrar sezeryana al desem alır mi acaba

Hastaneye rahat yetişirsen evde o süreç geçse çok güzel olur. Benim hastaneye 1.30 saat mesafem var inş gidene kadar açılmamın çoğu olur diyorum ama benim çok ağrım olur bağrırsam eşim kesin panik olur diye korkuyorum sezeryan mi olsam diye Ama herşey normal doğuma uygunken vazgeçmek istemiyorum

pleksiler güzel duruyor ama esprisi yok. atılıyor hep. ondan bende vazgeçtim.yoksa yaptırabileceğim yerler vardı çarşıda reklamcılar falan. boşuna para vermedim o sebeple.
Evet haklsın en basından beri onlar hoşuma gidiyor ama atılacak bişey çok para vermek istemedim isim baskılı aldım. Ucuza gelirse pleksi yakınlarıma biraz yaparım belki diye düşündüm

Evet benim eşimde doktor ve ekibine baklava alayım yine çikolata odada olsun diyor. Ki iş yerindeki arkadaşlarına tayin olup geldiğimiz yerdeki eski İş arkadaşlarına hep baklava yaptıracakmış birazcık durumu abartıyor benimki
Buarada özensiz görünmüyor güzel olmuş bence

Bende annemi götüreceğim ve romatizma tansiyon hastası çok çekiniyorum ama kimsesiz gibi tek kalmakta istemiyorum. Hastaneyle görüştüm yenidoğan hemşireleri çok yardımcı oluyormuş annemi oda dışına pek çıkarmayacağım o gün kat yoğun olmazsa eşimde kalabilirmiş

Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Bende sol tarafıma yattım mı burun tıkanması oluyor zor nefes alıyorum tek alternatif sürekli sağa yatıyorum. Gündüz bende de bişi yok

Yarım kılo madlenden kaç adet cıktı ?

Allah'a şükür ya korkuttunn valla . Bin şükür şurda doğuma hiçbirsey kalmadı . Üzücü bir haber almadan hepimizin kucağımiza almayi nasip etsin rabbim .
Amınn canım bızde esımle cok korktuk doktor yazıyor bı yandan bebek hareketlımı diye bebekte hıc hareketlı degıldı bende uyku sersemi daha hastane valızım bıle hazır defıldı sabah nasıl hazırladım ne koydum bılmıyorum acıl sezeryaan alırlar sandım neysekı oyle bısı olmadı rabbım hepımızn cocukları korusun kollasın ınsallah

Doktorum banada hypnbirthing kıtabını almamı soyledi daha bitiremedim ama cok degısık ya okadar kolay anlatmıslarkı normal dogumu

Senden haber gelene kadar bende çok merak ettim, neyseki iyisiniz

Süslenmıs halı varmı merak ettim nasıl yaptıngaza geldım bugun emınonune gidebilirim . Acaba baska yerdekı elitteki fıyatlarla emınonundeki aynımıdır

Ilgincler gerçekten Dün gece oturduğum yerde kafam karıncalandı uyuştu ve bayılma hissi geldi en zor gecemdi sanırım seslendim geldi bayılacak gibiyim tansiyonuma bi bak dedim ayaklarımı ovuyor ismini söylediğim an ayaklarimi ovmaya başlıyor. Gece ben bir sürü yastıkla yatağa giriyorum o da bacağını kolunu sağını solunu yastık doldurmuş yatakta şuan 1 hamile yastığı 2 kafa yastığı 4 de salondaki yastıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…