- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
Aynı şey bana da oluyor saniyelik baş dönmesi göz kararması o an bayılacam sanıyorum sonra hemen geçiyor, ben de eşimden çok büyük destek göreceğimi zannetmiyorum pek dirayetli biri değil zaten benden önce bayılırIlgincler gerçekten Dün gece oturduğum yerde kafam karıncalandı uyuştu ve bayılma hissi geldi en zor gecemdi sanırım seslendim geldi bayılacak gibiyim tansiyonuma bi bak dedim ayaklarımı ovuyor ismini söylediğim an ayaklarimi ovmaya başlıyor. Gece ben bir sürü yastıkla yatağa giriyorum o da bacağını kolunu sağını solunu yastık doldurmuş yatakta şuan 1 hamile yastığı 2 kafa yastığı 4 de salondaki yastıklar var
Benim zorunlu sezeryan olmasa normali dusunebilirdim canim yaa boyle bebegi koynuna kyuyorlar o sırada o kisimlari cok izledim bayiliyorum o kisimlaraBende normal doğum hikayelerini izlemeye cesaret edemiyorum aslında normal düşünüyorum ama çokta çekiniyorum
Ben de eşimi eğitime alıcam panik yapmasın diyeHastaneye rahat yetişirsen evde o süreç geçse çok güzel olur. Benim hastaneye 1.30 saat mesafem var inş gidene kadar açılmamın çoğu olur diyorum ama benim çok ağrım olur bağrırsam eşim kesin panik olur diye korkuyorum sezeryan mi olsam diye Ama herşey normal doğuma uygunken vazgeçmek istemiyorum
Çok güzel anlatmışlar Hypnobirthing kitabında bi de dr. Gülnihak Bülbül’ün doğal doğum kitabı var o da çok iyi. Türkiye’den yaşanmış doğum hikayeleri var beni çok iyi motive etti.Doktorum banada hypnbirthing kıtabını almamı soyledi daha bitiremedim ama cok degısık ya okadar kolay anlatmıslarkı normal dogumu
80 tane çıktı canım.Yarım kılo madlenden kaç adet cıktı ?
Süslenmiş halini ekledim. İnan hiç bilmiyorum fiyatlar aynımıdır heryerde ama internettende bakabilirsin madlen çikolatalara. Pleksilerim 3 günde geldi.Süslenmıs halı varmı merak ettim nasıl yaptıngaza geldım bugun emınonune gidebilirim . Acaba baska yerdekı elitteki fıyatlarla emınonundeki aynımıdır
Ilgincler gerçekten Dün gece oturduğum yerde kafam karıncalandı uyuştu ve bayılma hissi geldi en zor gecemdi sanırım seslendim geldi bayılacak gibiyim tansiyonuma bi bak dedim ayaklarımı ovuyor ismini söylediğim an ayaklarimi ovmaya başlıyor. Gece ben bir sürü yastıkla yatağa giriyorum o da bacağını kolunu sağını solunu yastık doldurmuş yatakta şuan 1 hamile yastığı 2 kafa yastığı 4 de salondaki yastıklar var
Dr bana dedi artık hazırla ve bundan sonra bekle diye..sezeryan olmama rağmen. Suyun gelirse ve kanaman olursa korkma dedi hastaneye gel dedi.Ben de dun acaba doğuruyor muyum dedim ya belim ağriyip midem bulaninca. Her sey hazir ama valize yerlestirmedim ben sadece hepsini bir cekmeceye koydum valize koysam iyi olacak. Allah korusun her an her sey olabilir.
Benim devlet hastanesi oldugu için eşimi kabuk etmiyorlar bakalım hayırlısı olur inşallahBende annemi götüreceğim ve romatizma tansiyon hastası çok çekiniyorum ama kimsesiz gibi tek kalmakta istemiyorum. Hastaneyle görüştüm yenidoğan hemşireleri çok yardımcı oluyormuş annemi oda dışına pek çıkarmayacağım o gün kat yoğun olmazsa eşimde kalabilirmiş
Sezeryanda da genel anestezi almayınca yine annenin yüzüne yaslıyolar ilk temas çok heyecanlı. normalde olsa sezeryanda olda kolay doğumlarımız olsun inşBenim zorunlu sezeryan olmasa normali dusunebilirdim canim yaa boyle bebegi koynuna kyuyorlar o sırada o kisimlari cok izledim bayiliyorum o kisimlara
1 ay önce bende kullandım bu fitili mantar vardı alttan muayne olmuştum bende braz can sıkıcı bir muayne ama mecbur spekulum ile bakmıştı. Çatı muaynesi cok daha kolay demişti o sırada banaİyi akşamlar kızlar
Bu sabah hemen medıpol pendıke gittik esımle. Doktor cagırdı bakalım dedi. Alttan baktı herşey normal dedi. Üstten baktı oda normal dedi. Ne pekı bu renk dedım kaka yapmıs olabılırmı. Oyle birşey gorunmuyor suan kı ultrasonda kaka gorunmuyormus:/ ben hıcbırseu anlamadım bebek kaka yaptı diye mılleti acıl sezeryana almıyorlarmı? O doktorlar nasıl farkedıyor pekı! Nst de yaptırdı normal dedi fitil yazdı bi . Bu fitili kullanan varmı kızlar
Bende geberiyorm burun tıkanıklıgındanKızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Merhaba ben özelde çalışıyorum ama 32.hafta raporumu verdim ve kabul edildiMerhaba herkese, siz benden hafta olarak önde olduğuz için bir sorum var. 32. Hafta çalışabilir raporu alan oldu mu, idarenin pandemi nedeniyle kabul etmeyebileceğini duydum. İdareye sordum kendileri de bilmiyor, alın değerlendiririz dediler. Uzaktan çalışma kapsamında devam ediyorum çalışmaya devlet memuruyum. Tecrubenizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı doğumlar dilerim :)
Oyyyii cok heycanlıııııgünaydınnnn
şafak 15
Önlemini alırsın canım antibakteriyel ıslak mendille güzelce siler temas edeceği yerleri bol bol hijyen malzemesi de koy çantana. İnş güzel olur herşey hepimiz içinBenim devlet hastanesi oldugu için eşimi kabuk etmiyorlar bakalım hayırlısı olur inşallah
Benimde oluyor sola yattigim icin kalktigimda sol kalcamı hissetmiyorum gecene kadar oturur vaziyette uyuyorum,kalıyorum gecince tekrar soluma yatıyorumKızlar ya sağ kalçam acayip ağrıyor bıçak saplanır gibi sağa sola dönerken bazen kilitleniyorm hatta özellikle yoruldugumda iyice dayanılmaz oluyor bacağıma vuruyor varmı yaşayan
Siz aldıktan sonra kabul etmiyorum deme lüksleri yokMerhaba herkese, siz benden hafta olarak önde olduğuz için bir sorum var. 32. Hafta çalışabilir raporu alan oldu mu, idarenin pandemi nedeniyle kabul etmeyebileceğini duydum. İdareye sordum kendileri de bilmiyor, alın değerlendiririz dediler. Uzaktan çalışma kapsamında devam ediyorum çalışmaya devlet memuruyum. Tecrubenizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı doğumlar dilerim :)
Olmaaaaz ekim de de doğursan sen bir kasım annesisin bizdensinBen de ekim annesi olacağım kızlar29 ekime sezaryen günü aldık
Şafak 17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?