2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı şey bana da oluyor saniyelik baş dönmesi göz kararması o an bayılacam sanıyorum sonra hemen geçiyor, ben de eşimden çok büyük destek göreceğimi zannetmiyorum pek dirayetli biri değil zaten benden önce bayılır

Günaydın herkese. Dün gece mide bulantısı karın agrısı ile geçirdim. Nasıl korktum arkası dogum gelecek diye çantam hazır ama doktorum cocugu hastalanmış izinde.bir yandan soguk soguk terledim bir yandan doktor yok korkusu oldu. Kızlar herseye hazırlıklı olun ben dün gece anladım ki bu dogum işinin belirsizliği cok fazla

Bende normal doğum hikayelerini izlemeye cesaret edemiyorum aslında normal düşünüyorum ama çokta çekiniyorum
Benim zorunlu sezeryan olmasa normali dusunebilirdim canim yaa boyle bebegi koynuna kyuyorlar o sırada o kisimlari cok izledim bayiliyorum o kisimlara

Ben de eşimi eğitime alıcam panik yapmasın diye
Doktorum banada hypnbirthing kıtabını almamı soyledi daha bitiremedim ama cok degısık ya okadar kolay anlatmıslarkı normal dogumu
Çok güzel anlatmışlar Hypnobirthing kitabında bi de dr. Gülnihak Bülbül’ün doğal doğum kitabı var o da çok iyi. Türkiye’den yaşanmış doğum hikayeleri var beni çok iyi motive etti.
Memelilerin neredeyse hepsi yalnız başına bu işi sakin sakin hallediyolar aslında. Tabi biz yardımsız yapamayız ama hastaneye girince de kendimizi hasta olarak kabul edip geriliyoruz gerilince vücut yoruluyo. Benim ilk doğumumda tamamen böyle oldu. Annem refakatçi olarak kaldı bütün sülale suni sancı ile sancı alırken gelip geçmiş olsun dedi sonra tabi doğum zor ilerledi bu sefer sadece eşim olucak yanımda ve ziyaretçi kabul etmiycem

Yarım kılo madlenden kaç adet cıktı ?
80 tane çıktı canım.
Süslenmıs halı varmı merak ettim nasıl yaptıngaza geldım bugun emınonune gidebilirim . Acaba baska yerdekı elitteki fıyatlarla emınonundeki aynımıdır
Süslenmiş halini ekledim. İnan hiç bilmiyorum fiyatlar aynımıdır heryerde ama internettende bakabilirsin madlen çikolatalara. Pleksilerim 3 günde geldi.

Eklentiler

• image.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 49

ya dün havada mı bir şey vardı anlamadım. Biz de sabah açık hava pikniğe gitti, hava da güzeldi. Eve geldim, migrenim tutmuş gibi ama tam da değil. Kafam gülle gibi ağır, başım ağrıyor ama uyuşmuş gibi de hissediyorum. Başım da döndü hep. Normalde anksiyetem var, atak mı dedim ama güzel bir gün geçirdim neden atak olsun ki anlamadım. Bugün uyandım kafam yine kazan gibi sanki birisi sıkıştırıyor. Evde dursam kurucam gibi, eminönündeki mağazalar açıksa ben de çikolata almaya gideyim oyalanırım dedim. İlk bebekte de elitçikolatadan aldım ben her şeyleri nefis. Canım çekti vallahi gidip yemek için alasım var

Ben de dun acaba doğuruyor muyum dedim ya belim ağriyip midem bulaninca. Her sey hazir ama valize yerlestirmedim ben sadece hepsini bir cekmeceye koydum valize koysam iyi olacak. Allah korusun her an her sey olabilir.
Dr bana dedi artık hazırla ve bundan sonra bekle diye..sezeryan olmama rağmen. Suyun gelirse ve kanaman olursa korkma dedi hastaneye gel dedi.

Benim devlet hastanesi oldugu için eşimi kabuk etmiyorlar bakalım hayırlısı olur inşallah

Benim zorunlu sezeryan olmasa normali dusunebilirdim canim yaa boyle bebegi koynuna kyuyorlar o sırada o kisimlari cok izledim bayiliyorum o kisimlara
Sezeryanda da genel anestezi almayınca yine annenin yüzüne yaslıyolar ilk temas çok heyecanlı. normalde olsa sezeryanda olda kolay doğumlarımız olsun inş

1 ay önce bende kullandım bu fitili mantar vardı alttan muayne olmuştum bende braz can sıkıcı bir muayne ama mecbur spekulum ile bakmıştı. Çatı muaynesi cok daha kolay demişti o sırada bana
Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
Bende geberiyorm burun tıkanıklıgından
Merhaba ben özelde çalışıyorum ama 32.hafta raporumu verdim ve kabul edildi
günaydınnnn

şafak 15
Oyyyii cok heycanlııııı

Benim devlet hastanesi oldugu için eşimi kabuk etmiyorlar bakalım hayırlısı olur inşallah
Önlemini alırsın canım antibakteriyel ıslak mendille güzelce siler temas edeceği yerleri bol bol hijyen malzemesi de koy çantana. İnş güzel olur herşey hepimiz için

Kızlar ya sağ kalçam acayip ağrıyor bıçak saplanır gibi sağa sola dönerken bazen kilitleniyorm hatta özellikle yoruldugumda iyice dayanılmaz oluyor bacağıma vuruyor varmı yaşayan
Benimde oluyor sola yattigim icin kalktigimda sol kalcamı hissetmiyorum gecene kadar oturur vaziyette uyuyorum,kalıyorum gecince tekrar soluma yatıyorum

Siz aldıktan sonra kabul etmiyorum deme lüksleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…