- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
40 geç geç olur canım bence annende bi 15 gün kal sende her şeyi öğrenirsin o surec de adapte olursun biraz bebek ele avucada gelir .Eşini çok uzaklaştırma o da sorumluluk alsın hem sana destekçi de olur .hmm esim okulu var o 1saat uzaklikta biryerde
Annemde cok rahat edemyir
Kendi evini istiyor haliyle
Bende 40im cikana kadar kalayim istiyordum ama mümkün degil gibi
Ya biz okadae ayri kaldikki hamileligim kotuydu bneimya kaxaydir zaten ayriyiz
Ben cogunluugu annemde gecirdim hep
Hastaneye yakin hem kusmamdan dolayı
İyice aramiz açılacak gibi bilemedim
zaten direk mama değil. önce emzirme üzerine 15-30cc mama.ben de senin gibi düşünüyorum. özellikle uyku için ben bazen mama ccsini arttırıyordum. çünkü yorgunluktan sütüm azalıyordu artık. annenin konforu da süt için önemliİlk doğumumda sütümün gelmesi 2. Günü bulmuştu, mama verdim ama sütüm geldiği andan itibaren vermemiştim, 2. Gebeliğimde ise doğumdan yarım gün sonra falan şeffaf süt gelmeye başlamıştı, o yüzden hiç belli olmuyor bu süt işleri, bi de ben biraz rahat bi anneyim sanırım, çocuğu ağlatmaktan ya da sarılık yapmaktansa veririm 2 gün mama napim. Zaten ameliyatlığım ona iyi bakmak için önce benim de iyi olmam lazım.
bence annen size gelsin. bebek için de annen içinde kendi evinizin düzeni daha iyi olacaktır. sonrasında eve döndüğünüzde bebek de yadırgayıp huy değişebilir.KizLaR ben annemde kalcam doğumdan sonra
İlk çocuğun olacak annem yardimci olacak
Acaba kacgunde alisir evime gecerim
Esim cok durmami istemiyor
Cok guzelmis canim adiyla saglikli yasasin Sila prensesKapı süsümüzde bugün geldi. Nasıl kızlar ben çok beğendim.
benim de eşim okudu. bunda da öyle yapacağız.Canım benim esim okumustu... Sizde öyle yapabilirsiniz illa neden hoca gelsin ya da hocaya gidesiniz ki?!
Ev ahalisi den birisi okuyabilir.. Bir de illa isim kulağa okunacak diye bir sey var mı zorunlu mu sanmıyırm.. Herkes dilediği gni davranıyor.
Hayırlı olsun canımBizde gününü belirleyenler kervanına katıldık, 2 kasım olacak inşallah. Her şey yolunda şükür.
Aslında 29 ekimi soracağım 37+4 oluyorum ama sormama da gerek var mı bilmiyorum çünkü verdiği tarih aralığı 2-9 kasım erkende olmasın çok 39 karada kalmak istemiyorum canım ya günler geçmiyor sanki.11 .11 bende düşündüm de o gün hastane aşırı yoğun olur yengem 12.12 doğurmuştu özel hast old halde mahşer yeri gibiydi ☺
Ayy tarih bike seçemiyorumEşim de 3 kasım salı olsun 5 günlük babalık iznimi tam kullanayim derdinde .Bizim kafalar karışık
zaten direk mama değil. önce emzirme üzerine 15-30cc mama.ben de senin gibi düşünüyorum. özellikle uyku için ben bazen mama ccsini arttırıyordum. çünkü yorgunluktan sütüm azalıyordu artık. annenin konforu da süt için önemli
satılmadı herhalde daha eviniz dimi? Hayırlısıyla değerinde gitsin o da.Ben annede kalma konusunda şanslıyım sanırım geçen hafta evimi kapattım buraya geldim. Benim babam rahmetli oldu annemle kız kardeşim var evde. Evde 3+1 kocaman ev. Nisan-mayıs ayına kadar burdayız eşimle. Eşim kendi istedi. Çünkü biz doğma büyüme bu mahalleliyiz ikimizde tüm akraba ve arkadaşlarımız burda. Eşimin işine ve hastaneyede çok yakın burası 10 dakikada işe gidiyor. Evide zaten satışa çıkarmıştık satılınca bu tarafa geçeceğiz kısmetse.
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım.Hayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kavuştursun
Yok daha satılmadı çıldırmamak elde değil. İnsanlarda haklı kredi çekmeye korkuyorlar yarın öbürgün nolcak belli değil pandemi yüzünden diye. Parası olup yatırımlık almak isteyende üst kattada mutfak istiyor bizim üst katta bir oda ve banyo var mutfak yok biz alırken öyle bir ihtiyaç hissetmedik zaten teras için aldık evi bölüp bi katı kiraya vermek gibi bir düşüncemiz olmadı.yok bence bi aksilik olmasın inşallahta 37 çok erken hiç heveslenme, anne karnında ne kadar durursa o kadar bilinçli doğuyor bebek, erken doğanlarda emme sıkıntısı vs yaşanma ihtimali daha yüksek, bırak dursun çocuk 42ye kadar yolu var zaten
valla aynı fikirdeyim, annem gece alıp 1 öğün mama veriyordu ben uyuyodum o arada, uyanıncahem sütüm dolmuş oluyodu hemde daha dinç oluyodum, anne sütünü isteyen bebek her türlü meme istiyor zaten. Bizimkiler 1. Ayın sonunda mamayı diliyle itiyordu meme istiyordu.
satılmadı herhalde daha eviniz dimi? Hayırlısıyla değerinde gitsin o da.
Aynı korku bendede var dün eşim dalga geçti hatta benle baya payladım onuda kaç tane doğurdun da biliosun dedim oda bende senle vahvahlarsam iyice korkarsın dedi haklı die sustum. Normal doğumda sancıdan korkuyorum sezeryanda anesteziden ben çünkü anesteziyi kolay kolay atamıyorum üstümdenDoğum zamanı yaklaştıkça beni bir korku saldıhastaneye ayaklarım geri geri gidiyorum. Hiç hazır değilim sanırım. Düşününce dünyada kaç milyon kadın doğuruyor abartma diyorum kendi kendime. Daha da çocuk yapmam herhalde
☺☺☺Doğum zamanı yaklaştıkça beni bir korku saldıhastaneye ayaklarım geri geri gidiyorum. Hiç hazır değilim sanırım. Düşününce dünyada kaç milyon kadın doğuruyor abartma diyorum kendi kendime. Daha da çocuk yapmam herhalde
Bende eğer iş seyahatinde olmazsa en yakın arkadaşımın babasına okutucam rahmetli babamında en yakın arkadaşıydı kendisi babam gibi severim. Doğumunda bi aksilik olmazsa gelicem dedi istanbula. O olmazsa kaynıma okuturum heralde. Oda kendi kızına okumuştu çünkü. Kayınpederinin mekanı cennet olsun inşAllah eşin güzel düşünmüş benim eşim istese bende okuturdum ona ama o korkar beceremem diye gider cami hocası getirirBizim de çocukları kp okuyup koymuştu adını, biz bu bebeği öğrendiğimizden 1 gün sonra ani bi şekilde kaybettik maalesef kayınpederimi. Şimdi onun adını koyacağız kısmetse. Eşim başka kimseyi istemem ben okuyup koyacağım diyor, bence onun öyle çok ayrı bi ritüeli yok, duasını edip ezanı okunup adı koyuluyor, bence de illa cami hocası şart değil.
yok bence bi aksilik olmasın inşallahta 37 çok erken hiç heveslenme, anne karnında ne kadar durursa o kadar bilinçli doğuyor bebek, erken doğanlarda emme sıkıntısı vs yaşanma ihtimali daha yüksek, bırak dursun çocuk 42ye kadar
Yegenimde 37+4 de doğdu ki 3500 kilo doğdu ama doğmadan 4 tane ciğer geliştirici vurdular demekki 3 günün bile anne karnında önemi var en iyisi hiç sormiyim
İnstagram ribellacollection sayfanın adı kuzum 20 günde yapıyor.
Allah Allah academic hospital neden izin vermiyor acaba. Gerçi onlar pandemi yokkende oda süslemesinde herşeye karışıyordu duvarlar falan zarar görmesin diye ama odaları çok iyi bir senin bebekle kaldığın büyük banyolu odan var birde misafir ağırladığın televizyonlu oda. Ama bnm doktorum acıbademde ve hastane annemin evine yürüyerek 3 dakika bende annemdeyim burayı tercih ettim.
Hayır canım yapışkanlı değil. Duvara asıyorsun. Ama çok ağır birşey değil istersen çift taraflı bantla yapıştırabilirsin. İnstagram ribellacollection diye bir sayfadan aldık
Aynen ya hem normalden hem sezeryandan korkuyorum. Tek istediğim zamanın akıp gecmesi. Şükür kanamali ağrılı kusmali aşırı yorulmali bir surec geçirmedim ama psikolojik korkuyu üzerimden atamıyorum. Olsa da bitse şöyle bir ay sonrasına isinlanmak mümkün olsa diyorum.Aynı korku bendede var dün eşim dalga geçti hatta benle baya payladım onuda kaç tane doğurdun da biliosun dedim oda bende senle vahvahlarsam iyice korkarsın dedi haklı die sustum. Normal doğumda sancıdan korkuyorum sezeryanda anesteziden ben çünkü anesteziyi kolay kolay atamıyorum üstümden
Allah Allah arkadaşım suit oda tutmadı biliyorum suit oda karşı odaydı ve evet ekstra para isteniyordu standart odada kaldılar diye biliyodum 4000 hastaneye ödediler 9000 doktor aldı dışardan doktor geldi. Bilemedim şimdi. Belki ben yanlış biliyorumdur. Benim doktorum prof. Dr. Ercan baştu ben 30. Haftadan sonra başladım kendisine daha önce amerikan hast. Ayşe seyhan ataya gidiodum doğum çok pahalı diye acıbademe geçtim ama doktorum çok iyi Allah için çok memnun kaldımakademi1994 yok gittim ben hastaenye standart odalar kucucuk senın dedıgın suıt oda yada kıng odadır ekstra gecelık 3000₺ alıyorlar kingler ıcın! Otel odası gibi halı fleks var yerlerde heryer kahverengi içim karardı ama dktorum orda yapıyor bılemedım gerçi oda girmıcek baskası gırcek artık akısına bıraktım senın doktorunun ısmı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?