Hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza inşallahBizde gününü belirleyenler kervanına katıldık, 2 kasım olacak inşallah. Her şey yolunda şükür.
canım ben iilk bebişte kayınvalidedeydim. 10 gün o bizde kaldı sonra ben onda. ailecek kaldık ama eşimin de benim de yaşı küçüktü. ben anneliğe çok adapteydim ama eşim çok zor alıştı bebeğe. şimdi ki aklım olsa kendi kendime bakar eşimi de ortak ederdim. babalığı çok geç kavradı. şimdi 7 yaşında oğlumuz var bu sefer hastanede de sen kalacaksın her şeyi sen yapacaksın diyorumbiz 3kiziz ablam asagida oturyir
Kardeşim baska ilde
Ben asiir rahat olrudum annemde
Obeni rahatlatirdi ama iste off esim istemiyor
hmm esim okulu var o 1saat uzaklikta biryerdeDasmeer ilk bebişte bende annemde kalmıştım ama eşim uğrayabilirse sabahta yoksa her akşam yatmaya kadar geliyordu, ilk günler bebişte bende adapte olana kadar annemde kaldık, 2. De annem bize geldi malum evde 1 çocuk daha olunca onda daha çabuk adapte olduk, ilk 3-4 gün yattı bizde, sonra sabah gelip akşam gitti.
bence sen şimdilik 1 hafta gibi düşün, ilk günlerden sonra asıl bi de 1 aylık olunca gaz derdi başlıyor işte o zaman eli ayağına dolanıyor insanın.
hmm ben kaynannda mumkun degil kalmam da annem iyidicanım ben iilk bebişte kayınvalidedeydim. 10 gün o bizde kaldı sonra ben onda. ailecek kaldık ama eşimin de benim de yaşı küçüktü. ben anneliğe çok adapteydim ama eşim çok zor alıştı bebeğe. şimdi ki aklım olsa kendi kendime bakar eşimi de ortak ederdim. babalığı çok geç kavradı. şimdi 7 yaşında oğlumuz var bu sefer hastanede de sen kalacaksın her şeyi sen yapacaksın diyorumbaştan alışsın. zaten kayınvalidem ameliyat oldu acil omzundan tam doğumdan önceye denk geldi. ben bir başınayım yani, mecbur bakacağız yardımsız.
Bende annemde cok rahatim ablamda sehir disindan gelecek onlar bakacaklar ama işte gorumce falanda gelecek ben onunla konusmuyorum mecburi suan esim rahatsizlanmisti o bahaneyle benle konustu o yuzden evikinistiyorum yoksa ben anneme geleli 10 gun oldu herseyimi onume getiriyor 68 yasinda olmasina rahmen bin sukur benlede dönmek istiyor ama gelse dönus zor olacak esim beni birakamaz alacak kimse yok virusten dolayida otobusle adla gonderemeyiz ki tek basina yine gondermeyiz o yuzden annemi getiremeyecem yanimda yoksa cok yardimi oluyorbiz 3kiziz ablam asagida oturyir
Kardeşim baska ilde
Ben asiir rahat olrudum annemde
Obeni rahatlatirdi ama iste off esim istemiyor
bende cok istiyorum ama işte virusten dolayida tanidik hocada olsa ben biraz korkuyorum kayinvalidemde uzaktan okuturuz dedi oyle olurmu onuda arastirmak lazim tanidik hoca varmis bilemiyorumHerşeyi usulüne göre yaptığım gibi tabiki de kulağına ismi ezanla okunacak. Kayınpederim okuyacak ağzı maskeli olur
Canim alıştırır elbette ama senin de bebekle tek başına alışma sürecin uzar bu şekilde .hmm anenmde cok rahatim iyice beni alsitirir diye dusundum
Ama esimde bn ozlerim deyip duruyor
35 sat tarihi baz aliniyor benimde oyle cunkuKızlar birşey soracam simdi 35 haftaliksiniz ama ultrasonda 34 diyelim.simdi 35 mı 34 mi oluyoruz
Seninle ben sonlara kalcaz gibi ya nasıl geçicekse bu zamanPüüf zaman geçmiyor en son ben doğurcam galiba
Benim hiç yukarı çıkmadıkorkulcak bişey değil bence
Benimde göbüş cok büyük ya kendimde minyon zayıftım ama göbüş sanki ikiz yarın doguracamSenin de göbüş küçük mü benimki çok küçük ya bazen diyorum oyuncak kadar doğuck herhaldevar mı benim gibi küçük göbüşlü hanımlar
Kesinlikle buna katiliyorum birazda bu taraftan dusunuyorum eskiden millet tek basina dogum yaparmis annelerimizin yaninda kimse kalmazmis kucuk kardesleri var diye kendi kendilerine bakarmis bence dogduktan sonra allah tarafindan bi guc geliyor sanki 40 yillik anneymissin gibi biliyor ogreniyorsun hemen benimde ilk etraftan hep bunlari duyuyorum hic korkma diyorlar.ki ben yeni dogan bebek hayatimda bir defa kucagima aldim aman bi yeri kirilir diye korkardimCanim alıştırır elbette ama senin de bebekle tek başına alışma sürecin uzar bu şekilde .
Amin canım inşallah, hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım kucağımızaHayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza inşallah
Canım sen bilirsin ama lohusalık döneminde eşlerle ara zaten limonimsi oluyorhmm esim okulu var o 1saat uzaklikta biryerde
Annemde cok rahat edemyir
Kendi evini istiyor haliyle
Bende 40im cikana kadar kalayim istiyordum ama mümkün degil gibi
Ya biz okadae ayri kaldikki hamileligim kotuydu bneimya kaxaydir zaten ayriyiz
Ben cogunluugu annemde gecirdim hep
Hastaneye yakin hem kusmamdan dolayı
İyice aramiz açılacak gibi bilemedim
Canim sat a göre kaçsan öylesin. Ultrason da geri çıkabiliyorlar, 35 olursun.Kızlar birşey soracam simdi 35 haftaliksiniz ama ultrasonda 34 diyelim.simdi 35 mı 34 mi oluyoruz
Aynen öyle oluyor canim ,sanki yıllardır anneymissin gibi. Benim ilkinde annem de kv de geldi evime.Kesinlikle buna katiliyorum birazda bu taraftan dusunuyorum eskiden millet tek basina dogum yaparmis annelerimizin yaninda kimse kalmazmis kucuk kardesleri var diye kendi kendilerine bakarmis bence dogduktan sonra allah tarafindan bi guc geliyor sanki 40 yillik anneymissin gibi biliyor ogreniyorsun hemen benimde ilk etraftan hep bunlari duyuyorum hic korkma diyorlar.ki ben yeni dogan bebek hayatimda bir defa kucagima aldim aman bi yeri kirilir diye korkardim
Canım benim esim okumustu... Sizde öyle yapabilirsiniz illa neden hoca gelsin ya da hocaya gidesiniz ki?!Eminmisin canim bilmedigimden soruyorum ev halki simdiden derdine dustu daha dogrusu kayinvalidemler
Tamam canım sagol35 sat tarihi baz aliniyor benimde oyle cunku
Tamam canım sagolCanim sat a göre kaçsan öylesin. Ultrason da geri çıkabiliyorlar, 35 olursun.
Aslında 29 ekimi soracağım 37+4 oluyorum ama sormama da gerek var mı bilmiyorum çünkü verdiği tarih aralığı 2-9 kasım erkende olmasın çok 39 karada kalmak istemiyorum canım ya günler geçmiyor sanki.11 .11 bende düşündüm de o gün hastane aşırı yoğun olur yengem 12.12 doğurmuştu özel hast old halde mahşer yeri gibiydi ☺2-6sı arası ne zaman dersen yapalım dedi, 2si 39+0 oluyorum bende, yerinde olsam 11-11i beklerimdoğmuyor bu bebişler 39da korkma
İnstagram ribellacollection sayfanın adı kuzum 20 günde yapıyor.Çok güzell olmus canım nerde yaptırdın acaba
Allah Allah academic hospital neden izin vermiyor acaba. Gerçi onlar pandemi yokkende oda süslemesinde herşeye karışıyordu duvarlar falan zarar görmesin diye ama odaları çok iyi bir senin bebekle kaldığın büyük banyolu odan var birde misafir ağırladığın televizyonlu oda. Ama bnm doktorum acıbademde ve hastane annemin evine yürüyerek 3 dakika bende annemdeyim burayı tercih ettim.Acıbademdemi izin veriyor ya benım akademic hospital gittim konusmaya hıcbırseye ızın yok gibi konustu kadın sınırlerımı bozdu baska yerdemi dogursam ne yapsam doktorumda rahatsızlandı baskası bakıcakmıs ekim ayında yok doktorum şansıma yaaynen yapınca çeker atarım ama daha pleksi sıparişi vermedm
Hayır canım yapışkanlı değil. Duvara asıyorsun. Ama çok ağır birşey değil istersen çift taraflı bantla yapıştırabilirsin. İnstagram ribellacollection diye bir sayfadan aldıknerden aldın cok hos
Bırde yapıskanlımı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?