- 21 Nisan 2020
- 345
- 607
- 33
Hipp combiotic aldım canım.Mama markası ne aldınız
Sana uzan kalkma diyecemde insan yapamiyor biliyorsunuz gecen ayda benim yanimdalardi gerci benim kayinvalidem o haliyle yardimci olmaya calisti görümcem aksama kadar totosunu devirip yatiyordu allah yardimcin olsun kendini cok yormamaya calis nediyimsagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
benim haberim ise bize gelince oldu..
81 yaşında kadın..kim kime bakacak acaba?
ben şimdi dinleneyim mi ona 3 öğün yemek mi düşüneyim..
tansiyon hastasi olmasi cabasi..takip etmek durumundayım.
ben dinlenmek hazirliklarimi yapmak için işten çıktım ama evde yaşlı bakımı yapacağım iyi mi?
işin kötü yani 33 haftaligim ama gören 6 haftaya kalmaz sen doğurursun diyor. karnim asagida epey ve 33 haftaya nazaran daha büyük..zaten cok cabuk yoruluyorum..dinlen sürekli diyorlar.
Eee madem öyle yaşlı kadını sıkılıyor diye niye bana getiriyorsunuz hayır biz evde düğün dernek yapmıyoruz ki..Her seye karismasida cabaai
İnsanlar niye bu kadar düşüncesiz, güler yüzlü olmanın handikapini yasiyorum resmen..esimim ailesine karsi saygida kusur etmem yüzüm her daim güleç ama ne zaman gidecek diye gün sayacağım artik..
sinirlerim bozuldu, içimi dökmek istedim :/
Bende dogum icin memlekete geldim biz 10 gun kalacagiz allah yardim eder sen kac gun dusunuyorsun kalmayi insan ne kadar rahat olsada evini istiyor ozluyorKizLaR ben annemde kalcam doğumdan sonra
İlk çocuğun olacak annem yardimci olacak
Acaba kacgunde alisir evime gecerim
Esim cok durmami istemiyor
ben anenmin evinde asiri rahatım kimse yokBende dogum icin memlekete geldim biz 10 gun kalacagiz allah yardim eder sen kac gun dusunuyorsun kalmayi insan ne kadar rahat olsada evini istiyor ozluyor
Canim şahsi fikrim herkesin kendi evi en rahatı. Bi de çocuk doğar doğmaz babadan o kadar uzun süre ayrı kalmamalı bence. Hem baba çocuğa hem de çocuk babaya alışsın. Evde belki tek başına zor olur ama alisirsin zamanla.illa doğumdan sonra orda kalacaksa bence max 1 hafta yeter.KizLaR ben annemde kalcam doğumdan sonra
İlk çocuğun olacak annem yardimci olacak
Acaba kacgunde alisir evime gecerim
Esim cok durmami istemiyor
hmm anenmde cok rahatim iyice beni alsitirir diye dusundumCanim şahsi fikrim herkesin kendi evi en rahatı. Bi de çocuk doğar doğmaz babadan o kadar uzun süre ayrı kalmamalı bence. Hem baba çocuğa hem de çocuk babaya alışsın. Evde belki tek başına zor olur ama alisirsin zamanla.illa doğumdan sonra orda kalacaksa bence max 1 hafta yeter.
Eminmisin canim bilmedigimden soruyorum ev halki simdiden derdine dustu daha dogrusu kayinvalidemlerİlla okutmak zorunda değilsiniz
Annemin evide rahat ama gorumce gormim omrumce olayi var bendeben anenmin evinde asiri rahatım kimse yok
Babam annem ben olacağım
Ama esim ben siiz ozlerim cocugumu gormek isterim cok durma diyor
Bende bilemedim bana.kalsa az bebek toparlansin 40i ciksin derdim ama esim bu fikre sicak bakmıyor
Çok çok haklısın ama stres yapma canım son günlerin tadını çıkar duyma kapat kulaklarını tamam evet bile deme .Bebeğine konsantre olben annemin yaninda bacaklarimi uzatamiyorum ki kaldiki kv
o üşüyor camlari kapatıyor bana ates basıyor bunaliyorum..
ev içinde şort askılı ile dolasiyordum onu yapamayacağım..
her seye yorum yapiyor, beni düşünüyor güya corap giy, ustune bisey al usutursun, dogumdan sonra anlarsın, ben o yemegi boyle yapardim, sen bunu kullanmiyor musun, yatagin üzerine bunu ser toz olmasin, sabah geç kalma kizim gün ölmesin ben 8 de kalkarim..
epey bi kafam şişecek..
Sanki Rabbim doğum öncesi imtihan ediyor beni..
doğuma yakın hayir duasını alırım belki..ama vallahi yalandan yüzümde tebessum.
coook zamansiz geldi çok. :/
biz 3kiziz ablam asagida oturyirAnnemin evide rahat ama gorumce gormim omrumce olayi var bendeo yuzden kendi evime donmek isterim biran once her ne kadar ilk bebegim olsada
Ben hep yan yatırm nst de hemşire yan yat diyoEvde sırt üstü yatmıyorum normalde ama ikidir nst de sırt üstü yatıyorum önceki sezaryen yerim çok acıyor o şekilde.nst de sırt ustü yatmak şartmı dr a söylicem bidakine izin verirse sola yatcam.
Herşeyi usulüne göre yaptığım gibi tabiki de kulağına ismi ezanla okunacak. Kayınpederim okuyacak ağzı maskeli olurEminmisin canim bilmedigimden soruyorum ev halki simdiden derdine dustu daha dogrusu kayinvalidemler
Benim hala öyle en fazla 5 aylık gibi karnım gerçi kilo da almadım pek benim hamile old ayaklarımdan anlıyorlar gobehimden önce ayaklarimin şişi dikkat çekiyorBenim de 8. Aya kadar hic karnim çıkmadı nerdeyse. Bol da giyinince beli olmuyodu 7. Ayda bile. Simdi çarpışan araba gibiyimkontrolde diğer 36 haftaliklara baktim nohut gibiler ya. Hatta isteki hocalardan biri hic bahsi geçmeyince farketmemisti bile hamile olduğumu. Ic karnımız genis demek ki.
Oo hayırlı olsun canım kaç haftalık olmuş oluyorsun. Benim 2-9 kasım arası dedi ama gün seçemedim. 2 kasım da 38+1 oluyorum 9 kasım da 39+1 .Bizde gününü belirleyenler kervanına katıldık, 2 kasım olacak inşallah. Her şey yolunda şükür.
Oo hayırlı olsun canım kaç haftalık olmuş oluyorsun. Benim 2-9 kasım arası dedi ama gün seçemedim. 2 kasım da 38+1 oluyorum 9 kasım da 39+1 .
9 u geç olur bekleyemem henüz karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?