2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
KizLaR ben annemde kalcam doğumdan sonra
İlk çocuğun olacak annem yardimci olacak
Acaba kacgunde alisir evime gecerim
Esim cok durmami istemiyor

Sana uzan kalkma diyecemde insan yapamiyor biliyorsunuz gecen ayda benim yanimdalardi gerci benim kayinvalidem o haliyle yardimci olmaya calisti görümcem aksama kadar totosunu devirip yatiyordu allah yardimcin olsun kendini cok yormamaya calis nediyim

Bende dogum icin memlekete geldim biz 10 gun kalacagiz allah yardim eder sen kac gun dusunuyorsun kalmayi insan ne kadar rahat olsada evini istiyor ozluyor

Bende dogum icin memlekete geldim biz 10 gun kalacagiz allah yardim eder sen kac gun dusunuyorsun kalmayi insan ne kadar rahat olsada evini istiyor ozluyor
ben anenmin evinde asiri rahatım kimse yok
Babam annem ben olacağım
Ama esim ben siiz ozlerim cocugumu gormek isterim cok durma diyor
Bende bilemedim bana.kalsa az bebek toparlansin 40i ciksin derdim ama esim bu fikre sicak bakmıyor

Canim şahsi fikrim herkesin kendi evi en rahatı. Bi de çocuk doğar doğmaz babadan o kadar uzun süre ayrı kalmamalı bence. Hem baba çocuğa hem de çocuk babaya alışsın. Evde belki tek başına zor olur ama alisirsin zamanla.illa doğumdan sonra orda kalacaksa bence max 1 hafta yeter.

hmm anenmde cok rahatim iyice beni alsitirir diye dusundum
Ama esimde bn ozlerim deyip duruyor

ben anenmin evinde asiri rahatım kimse yok
Babam annem ben olacağım
Ama esim ben siiz ozlerim cocugumu gormek isterim cok durma diyor
Bende bilemedim bana.kalsa az bebek toparlansin 40i ciksin derdim ama esim bu fikre sicak bakmıyor
Annemin evide rahat ama gorumce gormim omrumce olayi var bende o yuzden kendi evime donmek isterim biran once her ne kadar ilk bebegim olsada

Çok çok haklısın ama stres yapma canım son günlerin tadını çıkar duyma kapat kulaklarını tamam evet bile deme .Bebeğine konsantre ol

Annemin evide rahat ama gorumce gormim omrumce olayi var bende o yuzden kendi evime donmek isterim biran once her ne kadar ilk bebegim olsada
biz 3kiziz ablam asagida oturyir
Kardeşim baska ilde
Ben asiir rahat olrudum annemde
Obeni rahatlatirdi ama iste off esim istemiyor

Evde sırt üstü yatmıyorum normalde ama ikidir nst de sırt üstü yatıyorum önceki sezaryen yerim çok acıyor o şekilde.nst de sırt ustü yatmak şartmı dr a söylicem bidakine izin verirse sola yatcam.
Ben hep yan yatırm nst de hemşire yan yat diyo

Benim hala öyle en fazla 5 aylık gibi karnım gerçi kilo da almadım pek benim hamile old ayaklarımdan anlıyorlar gobehimden önce ayaklarimin şişi dikkat çekiyor

Ben eşimle birlikte bakacağım bebişime. Sağlık problemim olmadığı sürece bu bebiş benim ve ben tabiki kendi evimde annesi olarak ona bakabilirim. Ben pek işlerime kimseyi karıştırmayı sevmem de Her iki annem de anca görmeye gelsinler daha fazlasına hiç gerek yok bence.

Günaydın kızlar bu gece 1 kez wc uyandım geçen geceden pitkin haldeydim. Burada arkadaşın dediği gibi yemek öncesi sonrası su içmedim dün yatarken migdem yanmaya başladı ekmek sadece çiğnedim su içmedim güzel uyumuşum. Camı hiç örtmuyorum üstüm açık ve atletle yatıyorum halen. Eşimde yorganla benim ayak kısmıma kafasını koyuyor hem virüsten dolayı nefesini vermemek için hem ben çok horladigim için ☺Burun ucuma viks iyi geldi tikaniklik olmadı inş bu gece de uyurum

Bizde gününü belirleyenler kervanına katıldık, 2 kasım olacak inşallah. Her şey yolunda şükür.
Oo hayırlı olsun canım kaç haftalık olmuş oluyorsun. Benim 2-9 kasım arası dedi ama gün seçemedim. 2 kasım da 38+1 oluyorum 9 kasım da 39+1 .
9 u geç olur bekleyemem henüz karar vermedim

Dasmeer ilk bebişte bende annemde kalmıştım ama eşim uğrayabilirse sabahta yoksa her akşam yatmaya kadar geliyordu, ilk günler bebişte bende adapte olana kadar annemde kaldık, 2. De annem bize geldi malum evde 1 çocuk daha olunca onda daha çabuk adapte olduk, ilk 3-4 gün yattı bizde, sonra sabah gelip akşam gitti.

bence sen şimdilik 1 hafta gibi düşün, ilk günlerden sonra asıl bi de 1 aylık olunca gaz derdi başlıyor işte o zaman eli ayağına dolanıyor insanın.

Oo hayırlı olsun canım kaç haftalık olmuş oluyorsun. Benim 2-9 kasım arası dedi ama gün seçemedim. 2 kasım da 38+1 oluyorum 9 kasım da 39+1 .
9 u geç olur bekleyemem henüz karar vermedim

2-6sı arası ne zaman dersen yapalım dedi, 2si 39+0 oluyorum bende, yerinde olsam 11-11i beklerim doğmuyor bu bebişler 39da korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…