2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim esim 3 erkek kardeş eşim de dahil hepsi özel tarihde doğmuşlar 23 nisan 19 mayis gibi bende o yüzden istiyorum. Kayınpederim i bu konuda tebrik etmek lazım nasıl denk getirmiş bilemiyorum.
Ne tatlı bebekmissin ne güzel gülmüşsün öyle

tsekkr ederm kzum :) ins bebislerımız de hep boyle guler ya bana komsulardan sureklı ağlama sesi gelıyor. moral bozucu.

Şuanlık normal doğum gözüküyor kontrolüm yarın bakalım ne dicek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah ben 34+3 günlüğüm

Şimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye

Bence direk sezeryan de canim hic riske atma kendinide bebeginide

Riske atma canım ben de hamile kalmadan önce rahim de enfeksiyon çıktı detaylı baktırmadım
Normal doğum için dr smear almam lazım dedi bebeğe geçer dedi küvöze girebilir dedi
Smearin de ufak da olsa erken doğuma neden olabilir dedi
Riske atmıcam sezeryan olucam

Kızlar merhaba. Ben yarın doktora gideceğim muhtemelen çatı muayenesi olacağım. O bölgem epilasyon yaptırdığım için temiz ama yine az biraz bişeyler var tüy dökücü krem kullansam olur mu ki jileti beceremiyorum çünkü kanatıyorum.

Canım ben bebeğin strese girmesini göze alamazdım bir de bebek strese girer olumsuz bir durum olur da doğum yapılması gerekir mi acaba

Şuanlık normal doğum gözüküyor kontrolüm yarın bakalım ne dicek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah ben 34+3 üm bugün

Senin yerinde olsam direk sezeryan derim ki benim kanamalardan ve rahim darlığından dolayı sezeryan tavsiye ettiler istersen normal doğum deneriz belki herşey normal ilerleyebilir deselerde hiç ikiletmedim. Hiç riske atmaya gerek yok ikiside doğum belki istenmeyen bi durum olacak Allah korusun sende strese girme bebeğinde gününü al sakince bekle derim ben

Canım merak etme hep öyle ağlamıyorlar, gözünü açmaya başlıyor etrafı izlemeye başlıyor falan insanın içi gidiyor sonra resimlere bakıyorsun pek çirkinmiş nasıl sevmişim ben diyosun oysa ki kokusuyla bakışıyla dünyanın en güzel duyguları

Öff ne izin verdin o kadar konuşmasına ki, ben olsam oldu diyim kapatırdım suratına
Selam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edin doktor muane edecek simdi

Canım korkma, her sancı doğum olacak diye bir şey yok. Haber ver yine bize.

Ben olsam risk almazdım, öyle sakinleştiricilerle falan masaj yapacaklar ve bence o öyle çokta basit hareketler olmayacaktır, sen gününü al o güne kadar bi bakmışsın dönmüşte sancın gelmiş belli mi olur?
Ben hassas ciltler için olanını aldım, denemedim henüz doğum yapacağım gün kullanırım dedim, önce küçük bi yere uygulayıp bişi olacak mı diye kontrol ederim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…