- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Benim esim 3 erkek kardeş eşim de dahil hepsi özel tarihde doğmuşlar 23 nisan 19 mayis gibi bende o yüzden istiyorum. Kayınpederim i bu konuda tebrik etmek lazım nasıl denk getirmiş bilemiyorum.kızlar 29 ekim doğum gunu istiyosunuz ama hep tatil olcak buyudukten sonra iyi olur da okulda acaba arkadasları unutursa uzulur mu diye dusunuyorum simdi niye oyle dusundum bilmem dedunyaya yeni minik akrepler salacağız bussuru ben basak olsun diye aralıkta uğtasmıstım baya olmadı basaklarla hep iyi analsmısımdır hep tertipli duzenli olmaları cok hosuma gider. annem akrep ben akrep ergenlıkte cok tartısmıstık. simdi aynı seyleri ben yasayacam galiba.
daisyyy ben 1 ay değil 1 yıl sonraya gıtmek istiyorum ya ilk 1 yıl cok zor gececek gibi gelıyor hatta sbah kznıme aynı cumleyı kurdum. 1 yıl hemen gecse diye o da 10. 5 aylık bir balkabağı annesi o da 2 yıl hemen gecse olur aslında 2 yas sendromundan kurtulurum ben dıyor cok zor bir surecin daha basında bile değiliz. ben dun yine ağlaya ağlaya uyuakalmısım. doğum korkum var o ayrı. bir sekilde yapılır dr uma guvenıyorum ama sonrası. ben daha hic kucuk bebis kucaklamadım bile biblo gibiler cok hassaslar ya bir seyi yanlıs yaparsam ya emmezse ya su ya bu diye sureklı icim icimi yıyor. sankı bundan sonra hep mtsuz olcakmısım gibi geliyor telefonumun arka planında bir fotoğraf var annem ve ben bi kac aylıkken o fotodan guc alıyorum yoksa sankı bana sorsan bebekelr hep ağlıyor gibi. bu foto olmasa iyiden depresyona girerdim heralde. annemi kırptım ama o da guluyor fotoda. demek ki o kadar da zor değil diyorum bakıp bakıp.
Eki Görüntüle 2703579
tsekkr ederm kzum :) ins bebislerımız de hep boyle guler ya bana komsulardan sureklı ağlama sesi gelıyor. moral bozucu.Benim esim 3 erkek kardeş eşim de dahil hepsi özel tarihde doğmuşlar 23 nisan 19 mayis gibi bende o yüzden istiyorum. Kayınpederim i bu konuda tebrik etmek lazım nasıl denk getirmiş bilemiyorum.
Ne tatlı bebekmissin ne güzel gülmüşsün öyle
yok yok doğurmazsın her sancı doğumla sonuclanmaz bence. dualarmz seninle hakkınızda ne hayrlıysa o olsun.Selam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
Gerçekten mi Allah yardımcın olsun canım zaman bulursan haberdar edersin biziSelam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
haber ver bizede. inş doğurmazsın.Selam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
Sakin ol bence daha doğurmazsın kuzum bizede yaz Allah yardimcin olsunSelam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
Şuanlık normal doğum gözüküyor kontrolüm yarın bakalım ne dicek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah ben 34+3 günlüğümHımm yakın oldugun ıcın uygun vermısler gerçi altunızade acıbadem de 12.5-15.000 dedi bana . Saglık sıgortam yok sanırm doktorumun anlastıgı yer ondan. Normal dogum mu dusunuyosun pekı doktorun ne diyor haftalarımızda aynı senle sanırım
Bence direk sezeryan de canim hic riske atma kendinide bebeginideŞimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Riske atma canım ben de hamile kalmadan önce rahim de enfeksiyon çıktı detaylı baktırmadımŞimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Bana da alt kat karşı bina arka tarafda biri sustu biri başladı son 2 aydirtsekkr ederm kzum :) ins bebislerımız de hep boyle guler ya bana komsulardan sureklı ağlama sesi gelıyor. moral bozucu.
Canım ben bebeğin strese girmesini göze alamazdım bir de bebek strese girer olumsuz bir durum olur da doğum yapılması gerekir mi acabaŞimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Şuanlık normal doğum gözüküyor kontrolüm yarın bakalım ne dicek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah ben 34+3 üm bugünHımm yakın oldugun ıcın uygun vermısler gerçi altunızade acıbadem de 12.5-15.000 dedi bana . Saglık sıgortam yok sanırm doktorumun anlastıgı yer ondan. Normal dogum mu dusunuyosun pekı doktorun ne diyor haftalarımızda aynı senle sanırım
Selam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
Senin yerinde olsam direk sezeryan derim ki benim kanamalardan ve rahim darlığından dolayı sezeryan tavsiye ettiler istersen normal doğum deneriz belki herşey normal ilerleyebilir deselerde hiç ikiletmedim. Hiç riske atmaya gerek yok ikiside doğum belki istenmeyen bi durum olacak Allah korusun sende strese girme bebeğinde gününü al sakince bekle derim benŞimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
kızlar 29 ekim doğum gunu istiyosunuz ama hep tatil olcak buyudukten sonra iyi olur da okulda acaba arkadasları unutursa uzulur mu diye dusunuyorum simdi niye oyle dusundum bilmem dedunyaya yeni minik akrepler salacağız bussuru ben basak olsun diye aralıkta uğtasmıstım baya olmadı basaklarla hep iyi analsmısımdır hep tertipli duzenli olmaları cok hosuma gider. annem akrep ben akrep ergenlıkte cok tartısmıstık. simdi aynı seyleri ben yasayacam galiba.
daisyyy ben 1 ay değil 1 yıl sonraya gıtmek istiyorum ya ilk 1 yıl cok zor gececek gibi gelıyor hatta sbah kznıme aynı cumleyı kurdum. 1 yıl hemen gecse diye o da 10. 5 aylık bir balkabağı annesi o da 2 yıl hemen gecse olur aslında 2 yas sendromundan kurtulurum ben dıyor cok zor bir surecin daha basında bile değiliz. ben dun yine ağlaya ağlaya uyuakalmısım. doğum korkum var o ayrı. bir sekilde yapılır dr uma guvenıyorum ama sonrası. ben daha hic kucuk bebis kucaklamadım bile biblo gibiler cok hassaslar ya bir seyi yanlıs yaparsam ya emmezse ya su ya bu diye sureklı icim icimi yıyor. sankı bundan sonra hep mtsuz olcakmısım gibi geliyor telefonumun arka planında bir fotoğraf var annem ve ben bi kac aylıkken o fotodan guc alıyorum yoksa sankı bana sorsan bebekelr hep ağlıyor gibi. bu foto olmasa iyiden depresyona girerdim heralde. annemi kırptım ama o da guluyor fotoda. demek ki o kadar da zor değil diyorum bakıp bakıp.
Eki Görüntüle 2703579
Şimdi merdivenci zile bastı suyunu hep 10 lt şişeye koyarız önceden bende evde olmadigim için. Her seferinde kirli suyu dökebilir misin diyor hayır dedim daha önce kanamam oluyir 1 ekmek bile taşımıyorum dedim ben yine sordu tabi bide karnıma bakıyor ben 2 tane doğurdum hiç öyle nazlanmadim dikkat etmedim diyor .Neyse normal doğum olacak dimi dedi hayır dedim neden ki en güzeli normal doğum ben 2 tane doğurdum çok rahattı dedi.Sizin vücut yapınızla alakalı bir durum o yüzden rahat etmişsinizdir dedim bana başladı akıl vermeye normal söyle rahat ablam sezeryan oldu şunlar başına geldi yok beli soyle oldu Çok zordu başladı anlatmaya hasbinallah dedim içimden.Bi de ayyy sezeryan mi diyor ne varki dedim bazı insanlar Neden bu kadar dengesiz
Selam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
Şimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Ben hassas ciltler için olanını aldım, denemedim henüz doğum yapacağım gün kullanırım dedim, önce küçük bi yere uygulayıp bişi olacak mı diye kontrol ederim ama.Kızlar merhaba. Ben yarın doktora gideceğim muhtemelen çatı muayenesi olacağım. O bölgem epilasyon yaptırdığım için temiz ama yine az biraz bişeyler var tüy dökücü krem kullansam olur mu ki jileti beceremiyorum çünkü kanatıyorum.
Eşim de o embriyolara kıyamam diyor ama nasıl olacak ki bunda bile bakıma muhtaçtım çocukla zor oldu mu seninP Pelinimben inan 2-3 sene sonra herşeyi unutp baştan başlıyorsun. o bebeklik hallerini özlem başlıyor inanki. ben 3.5 sene üzerine dondurulmuş transferini yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?