2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla ben hiç istifra etmedim çok aman aman kilo almadım hiç bir yerim şişmedi hala alyanslarımı takabiliyorum. Baş dönmesi fenalaşma hiç olmadı çok güzel hamileliğim dedim taakii tetanoz aşıları ve geçen hafta fetal taşikardi sebebiyle hastanede yatmam dışında ama yinede iyiyim çok şükür. Dediğin gibi hamilelikte çok zorlanmadım ama doğum paikolojisi çok farklıymış. Benim zaten tedavisiz bebeğim maalesef olmuyor ileri derece pcosluyum. İkinciyi bende düşünmüyorum sanırım büyük konuşmıyım

Bir ara kredileri falan düşürdüler ya yine öyle bi atak yaparlar herhalde, siz terasın keyfini çıkarmışsınız ne güzel millet ordan da bi gelir olsun derdindeyse napcan

dur daha bitmedi ki özleyelim ben en çok 5-7 arasını severim sonrası ağrılar sızılar işte eğilip kalkamama ödem vs.

Sağlıkla bi doğsunlar bakalım da inşallah adını da hallederiz o gün gelince
P Pelinimben gerçekten 3-5 günün bile çok farkı oluyor, sen 39 sonrasına gün almaya bak, ben bekleyebilsem İnan 11-11i isterdim, hastane kalabalık olsa da odaya kimse gelemeyeceği için sorun olmaz.

Ben de aynı durumdayım canım tarih netleştikten sonra iyice durgunlaştım bir garip oldum önceleri biran önce doğsun derdim şimdide ben hazır değilim diyorum karışık duygular içerisindeyim evdekiler erken lohusa deprrsyonuna girdin galiba diyorlar
Böyle birşey var mı bilmiyorum ama

Benim şans eseri tedavisiz oldu. Aslında PGT olacaktim yazin ama hamile kaliverdim. Süreç de güzel ilerledi. Ben de son ayıma kadar zorlanmadım. Şimdi koca bir göbek ne oturabiliyorum ya yatabiliyorum. Korkudan tetanoz falan da yaptırmadım ben öyle de tuhaf biriyim ya su hastane konularında. Golgemden korkucam nerdeyse bu yaşta. Neyseki doktor da rahatlattı biraz tamam çok önemli değil asi diye. İnşallah bebegimi severken bu yaşadıklarıma güler geçerim

Alla alla bılmıyorum odaları gezdik esimle geçen hafta hatta esımın kuzenide orda dogum yapmıstı sordk mısaıfrler ıcın ayrı bölme vardı diye kadın onlar suıt yada kıng odalarımızdır dedi. O degil suit odalar bile guzel defıldı senınn özel saglık sigortan var mı

İnşAllah kuzum bi kucağımıza alalım hep bugünleri gülerek hatırlayalım inşAllah

Hayır canım yok özel sağlık sigortam

Bir de ne kadar acıbadem de dogum +doktor parası cnm merak ettm

Bir de ne kadar acıbadem de dogum +doktor parası cnm merak ettm
11.500-15.000 arası doktor ücreti içinde. Ama bu personel yakını indirimli fiyatı. Ben acıbademde birinci derece personel yakınıyım. Normal ücretler bunun %30 yada 40 fazlası diye biliyorum. Birde benim doktorum prof. O yüzden onun ücretide bi tık daha yüksek hastanede

Benim ilk doğumumda annem de kayınvalidem de evdeydi ama biz bilmiyoruz unutmuşuz moduna girdi ikisi de ben de büyük bi kuzenim var ona sordum çoğu şeyi sonra alıştım bilmediğim şeyler internetten baka baka öğrendim

şu an kızım dışarda oynamaya çok alışık o yüzden ona özel dedesi gelecek annem de yemek işlerne yardımcı olurum ben unutmuşum yenidoğan nasıl oluyodu diyo. Kayınvalidem de bikaç sefer gelir muhtemelen sonra o da pek gelmez.

Bizde de ya babası okur yada aile büyüğü varsa o kulağına okur ismini koyar. Kızımda babası okudu eşimin babası 40ı çıktıktan sonra geldi görmeye.
Bittikten sonra o hormonlar çorba yapıyo insanı ben özlüyodum hamileliği de

Hımm yakın oldugun ıcın uygun vermısler gerçi altunızade acıbadem de 12.5-15.000 dedi bana . Saglık sıgortam yok sanırm doktorumun anlastıgı yer ondan. Normal dogum mu dusunuyosun pekı doktorun ne diyor haftalarımızda aynı senle sanırım

kızlar 29 ekim doğum gunu istiyosunuz ama hep tatil olcak buyudukten sonra iyi olur da okulda acaba arkadasları unutursa uzulur mu diye dusunuyorum simdi niye oyle dusundum bilmem de dunyaya yeni minik akrepler salacağız bussuru ben basak olsun diye aralıkta uğtasmıstım baya olmadı basaklarla hep iyi analsmısımdır hep tertipli duzenli olmaları cok hosuma gider. annem akrep ben akrep ergenlıkte cok tartısmıstık. simdi aynı seyleri ben yasayacam galiba.

daisyyy ben 1 ay değil 1 yıl sonraya gıtmek istiyorum ya ilk 1 yıl cok zor gececek gibi gelıyor hatta sbah kznıme aynı cumleyı kurdum. 1 yıl hemen gecse diye o da 10. 5 aylık bir balkabağı annesi o da 2 yıl hemen gecse olur aslında 2 yas sendromundan kurtulurum ben dıyor cok zor bir surecin daha basında bile değiliz. ben dun yine ağlaya ağlaya uyuakalmısım. doğum korkum var o ayrı. bir sekilde yapılır dr uma guvenıyorum ama sonrası. ben daha hic kucuk bebis kucaklamadım bile biblo gibiler cok hassaslar ya bir seyi yanlıs yaparsam ya emmezse ya su ya bu diye sureklı icim icimi yıyor. sankı bundan sonra hep mtsuz olcakmısım gibi geliyor telefonumun arka planında bir fotoğraf var annem ve ben bi kac aylıkken o fotodan guc alıyorum yoksa sankı bana sorsan bebekelr hep ağlıyor gibi. bu foto olmasa iyiden depresyona girerdim heralde. annemi kırptım ama o da guluyor fotoda. demek ki o kadar da zor değil diyorum bakıp bakıp.

Muhtemelen unutuluyor beyin sadece doğum sancısını kaydetmiyormus ya yoksa kimse 2.yi düşünmezdi heralde

Şimdi merdivenci zile bastı suyunu hep 10 lt şişeye koyarız önceden bende evde olmadigim için. Her seferinde kirli suyu dökebilir misin diyor hayır dedim daha önce kanamam oluyir 1 ekmek bile taşımıyorum dedim ben yine sordu tabi bide karnıma bakıyor ben 2 tane doğurdum hiç öyle nazlanmadim dikkat etmedim diyor .Neyse normal doğum olacak dimi dedi hayır dedim neden ki en güzeli normal doğum ben 2 tane doğurdum çok rahattı dedi.Sizin vücut yapınızla alakalı bir durum o yüzden rahat etmişsinizdir dedim bana başladı akıl vermeye normal söyle rahat ablam sezeryan oldu şunlar başına geldi yok beli soyle oldu Çok zordu başladı anlatmaya hasbinallah dedim içimden.Bi de ayyy sezeryan mi diyor ne varki dedim bazı insanlar Neden bu kadar dengesiz

Cok guzelmis canim adiyla saglikli yasasin Sila prenses

Bugun bende hic yatamadim aklima kotu kotu seyler getirdim kendime kizdim kalktigimda bu sefer hem bacagim hemde kuruk sokumum agriyo topallaya topallaya yuruyorum
Neden ağrıyor canım kuyruk sokumunda daha önceden sorun var mıydı yoksa hamilelik mi tetikledi .Omun ağrısı zor oluyormuş

Maşallah sağlıkla gelmiş annesi biz epey uğraştık ara ara yazıyorum bazen ağladığım da dayanamıyorum diye isyan ediyorum sonra diyorum kendine gel yıllarca neler çektin benimki insanoğlu nün nankörlüğü işte Kenarda 3 embriyom var onlarada kıyamam atmaya belki bir kaç yıl geçince unuturum
Doğumumuz ağrısız acısız geçecek biz güçlü varlıklarız tabi ki anne oluyoruz azıcık ağrımız olabilir ama yanımızda mis kokulu evladımız olacak

ne kadar haddini bilmez insan var allam komedi gibi ya. cat kapatsaydın suratına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…