Eşim de o embriyolara kıyamam diyor ama nasıl olacak ki bunda bile bakıma muhtaçtım çocukla zor oldu mu senin
Dualarımız seninle, hiç korkma canım, bol bol dua et, moralini yüksek tut ki her şey güzel olsun, bazı şeyler kader kısmetYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Pozitif ol gülümse. Herşey olması gerektiği gibi oluyordur mutlaka. Dualarımız seninle.Yatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Allah yardımcınız olsun cnm dikkat et kendineYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
insallah hayrlsyla her sey iyi olacak merak etme. sakin olmaya clıs ki kalp atısı daha fazla etkilenmesin bildiğin duaları oku. biz de senin icin ve bebisinnn icin dua ediyorz.Yatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Benim de son kontrolde 180lerdeydi bebeğin kalp atışı, seninkinin kaç? Bu durumu neye bağladı doktor?Yatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Moralini yüksek tut canım gerekli müdahalelerle herşey yoluna girecektir inşaallah sen sakin kal ki hem tansiyonun hem de bebeğin kalp atışı daha da yükselmesinYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Oh masallah canim artik az kaldi gun sayiyoruz bende suan 36+6 bi sikinti olmazsa 39 da alirim dedi bakalim sende aklina oyle seyler getirme gununde gelsinler insallahSelam canım nasılsın nasıl gidiyor senin
34 oldum heralde 38 de alır ama nedense içinden bir ses daha erken alacak diyor insülin diyet idrar yolu enfeksiyonu uğraşıyoruz işte bugünümüze şükür tabi çoğu gitti azı kaldı
benim de kendi ailem harici yardımcım yok. annem destek oldu ilkinde. bunda da yakınına taşındım. destek önemli tabi.Eşim de o embriyolara kıyamam diyor ama nasıl olacak ki bunda bile bakıma muhtaçtım çocukla zor oldu mu senin
Suan kac haftaliksin bencede hemen dogum yaptirmaz serum verirler ama haftan dolduysa riskede atmayabilirYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
stres yapma. kalp atış hızı düşürülebiliyor ilaçlarla ama tansiyonun kaç ki? streste olduğundan yükslemiş olabilir. moralini bozmamaya çalışYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Valla kuzum ben oglak abim oglak birbirimizi yeriz annem basak arkadas cevremdede var basak cok iyi anlaşırız annemlede cok iyiyiz sadece anlasamadigimiz konu basakta oglakta cok inat olurkızlar 29 ekim doğum gunu istiyosunuz ama hep tatil olcak buyudukten sonra iyi olur da okulda acaba arkadasları unutursa uzulur mu diye dusunuyorum simdi niye oyle dusundum bilmem dedunyaya yeni minik akrepler salacağız bussuru ben basak olsun diye aralıkta uğtasmıstım baya olmadı basaklarla hep iyi analsmısımdır hep tertipli duzenli olmaları cok hosuma gider. annem akrep ben akrep ergenlıkte cok tartısmıstık. simdi aynı seyleri ben yasayacam galiba.
daisyyy ben 1 ay değil 1 yıl sonraya gıtmek istiyorum ya ilk 1 yıl cok zor gececek gibi gelıyor hatta sbah kznıme aynı cumleyı kurdum. 1 yıl hemen gecse diye o da 10. 5 aylık bir balkabağı annesi o da 2 yıl hemen gecse olur aslında 2 yas sendromundan kurtulurum ben dıyor cok zor bir surecin daha basında bile değiliz. ben dun yine ağlaya ağlaya uyuakalmısım. doğum korkum var o ayrı. bir sekilde yapılır dr uma guvenıyorum ama sonrası. ben daha hic kucuk bebis kucaklamadım bile biblo gibiler cok hassaslar ya bir seyi yanlıs yaparsam ya emmezse ya su ya bu diye sureklı icim icimi yıyor. sankı bundan sonra hep mtsuz olcakmısım gibi geliyor telefonumun arka planında bir fotoğraf var annem ve ben bi kac aylıkken o fotodan guc alıyorum yoksa sankı bana sorsan bebekelr hep ağlıyor gibi. bu foto olmasa iyiden depresyona girerdim heralde. annemi kırptım ama o da guluyor fotoda. demek ki o kadar da zor değil diyorum bakıp bakıp.
Eki Görüntüle 2703579
Benim kızımda başak burcu...Valla kuzum ben oglak abim oglak birbirimizi yeriz annem basak arkadas cevremdede var basak cok iyi anlaşırız annemlede cok iyiyiz sadece anlasamadigimiz konu basakta oglakta cok inat olurgercekten basaklar cok duzenli annemde simetri hastaligi var duvarda saat yamuk duramaz disardaki terlikler yanyana duracak koltuk ortusu hafif yamukmu duruyor yok duzgun duracak evinde hersey simetriktir
İkiside aslında belden uyuşturmalı. Epiduralde omurilik zarının çevresine yapılıyor spinalda zar geçilerek yapılıyor anestezi galiba spinalde uyuşma çok çabuk oluyor ağrı kesiciye çok ihtiyaç olmuyormus ama 8 saat ayaklarını hissedemediklerini söylüyolar. Epiduralde daha çabuk ayağa kaldırıyorlar ağrın olursa ilaç vermeye devam edebiliyolar.Spinal ve epidural arasındakı fark nedir kızlar
Canım ben kadar çirkini görmedim benTek cirkinlesen sen değilsin canım için rahat olsun bende kız annesiyim cirkinlestim baya ya
Gercektende basak burcu uysaldir herkesle iyi anlasir bak benimde akrep burcuna karsi bi sempatim hep olmustur ozellikleride iyidirBenim kızımda başak burcu...Cok düzenli hemde bu yasında ve çok uysal anlayıslı bir cocuk. Ben akrebim.. Bu bebeğimi de akrep istedim ona göre ayarladım rabbim nasip etti.. Üzerine bir de erkek akrep olunca daha çok iyi oldu rabbim utandırmasın
29ekim su an benim tarih.. Bu cuma kesin netleştiririm inşaallah
Canım 10 gün babalık izni var senle kalsın oda sonra gitsin bi 10 gün daha kal sen sonra eşin alabiliyorsa yıllık izin alsın bi hafta da öle idare edip bi ayı tamamlayıp git madem evine annen alıştırır bebeğe iyice. Annemin orda iyi bi doktor imkanım olsa gidip orda doğum yapıp bi ay kalmak bende isterdimben anenmin evinde asiri rahatım kimse yok
Babam annem ben olacağım
Ama esim ben siiz ozlerim cocugumu gormek isterim cok durma diyor
Bende bilemedim bana.kalsa az bebek toparlansin 40i ciksin derdim ama esim bu fikre sicak bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?