2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gercektende basak burcu uysaldir herkesle iyi anlasir bak benimde akrep burcuna karsi bi sempatim hep olmustur ozellikleride iyidir benimde cumartesi son kontrol tam kesin gun verilecek ayy cok heyecanli
Evet kızımın yükseleni akrep... Oğlum akrep ben akrep eşim balık
Allah ona yardım etsin
29ekim demişti Dr bir de 3kaısm ben 3kasım ı secmistm daha cok duracak karnımda diye ama so ra 29ekim cezbetti bakalım cuma karar vereceğiz..
Sizde hayırlı haberlerle gelin inşallah

esim 10gün kalmaz
Öğretmen o yillik izni yazin
Ben kalmak istiyorum ama bakalim

Yatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Dualarımız seninle canım benimde bebeğimin kalp atışı yüksekti 5 gün hastanede yattım korkma dedi doktorlar doğsada sıkıntısı yok dedi haftamız hemen hemen aynı hiç üzülme canım

Kızlarr size bir sayfa önericem ben kızıma isimli fil yaptırdım sonra magnetlerimide ona yaptırıyorum sonra lohusa tacı ve bebek bandı beğendim attım kadına onuda yaparım dedi. Fiyat olarak uyguna yaptı Allah için birde her aşamayı haber veriyor çok ilgili bir satıcı ihtiyacınız varsa tavsiye ederim. İsmi instagramda hos_tasarimlar_dunyasi profil resminde batu diye isimlik var

Eklentiler

• A7F2CD5D-0642-4A6D-9C00-C9AB3427C1F0.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 6F5C8772-4041-4679-8C1C-9C58664EBE0F.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 43
  • D9C243DA-4EC1-4EDB-B2E6-05F8B3207F3C.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 2214BE94-83A8-4DCF-9404-5BF16C8D75FD.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 38
  • F8CABAC1-BCE2-4726-95B1-757AF917923E.webp
    35 KB · Görüntüleme: 42
Canım bencede riske atma sıradan bir masaj değilmiş yani sana sakinleştirici verilmesi çocuğun strese girme ihtimalleri varmış hiç riske girme sezeryanla alınsın

Yatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Dualarımız seninle canım sen içini ferah tut moralini bozma bebiş etkilenir bu durumda çok şükür şuan hastanedesin her durumda müdahale edebilirler. Nasıl hissedip hastaneye gittin

Riske atma önemli olan bebisin ıyi olması...

Moralin sıfır olmasın canim bak Senin takviminin altında bile yazıyor Belki ilaçlarla doğumu engellerler Dualarımız seninle Allah seni ve bebeğini korusun

Canım noldukı birden stres yapma sakın . Eğer bebek için içerisi rısklıyse cıkarsınlar hiç uzulme sen bakıp büyütürsün beslersın rabbim yardımcınız olsun dualarımız senınle

Risk varmıymıs pekı dondurme sırasında ?? En ufak risk varsa bile bencede sezeryan ol gitsin bebeği içerde yorup strese sokmaya gerek yok senınde paıkolojın onemli . Ben de de ufak bir sorun olursa sezeryan dicem dogumdan sonra annenın psıkolojısı de onemli. Temiz temiz sorunsuz alsınlar risksiz bence

Tüy dokucu sakın kullanma asırı kimyasal kokusu bile ağır. Jiletle gitsin iki üç tüyden bişi olmaz doktor neler görmüştür

Selam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edin doktor muane edecek simdi
Vanim insallah bisey olmaz benimkide gecwn gun cok yuksek cikti kalp atislari bisey olmadi dualarimiz seninle
Canim bende korka korka kullandim cok tutmadim ciltte bisey olmadi

Hic tüy dökücü kullanmadım bana cok zrarliymis gibi geliyor bilmiyorum da benim de senle aynı az bisi var ayna yardimiyla tras deneyeblrsn ben öyle yapiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…