EvetGercektende basak burcu uysaldir herkesle iyi anlasir bak benimde akrep burcuna karsi bi sempatim hep olmustur ozellikleride iyidirbenimde cumartesi son kontrol tam kesin gun verilecek ayy cok heyecanli
Bende okunsun istiyorum bi büyüğümüz olmayacagı için eşim kendim okurum ismini dediHerşeyi usulüne göre yaptığım gibi tabiki de kulağına ismi ezanla okunacak. Kayınpederim okuyacak ağzı maskeli olur
esim 10gün kalmazCanım 10 gün babalık izni var senle kalsın oda sonra gitsin bi 10 gün daha kal sen sonra eşin alabiliyorsa yıllık izin alsın bi hafta da öle idare edip bi ayı tamamlayıp git madem evine annen alıştırır bebeğe iyice. Annemin orda iyi bi doktor imkanım olsa gidip orda doğum yapıp bi ay kalmak bende isterdim
Dualarımız seninle canım benimde bebeğimin kalp atışı yüksekti 5 gün hastanede yattım korkma dedi doktorlar doğsada sıkıntısı yok dedi haftamız hemen hemen aynı hiç üzülme canımYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Canım bencede riske atma sıradan bir masaj değilmiş yani sana sakinleştirici verilmesi çocuğun strese girme ihtimalleri varmış hiç riske girme sezeryanla alınsınŞimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Dualarımız seninle canım sen içini ferah tut moralini bozma bebiş etkilenir bu durumda çok şükür şuan hastanedesin her durumda müdahale edebilirler. Nasıl hissedip hastaneye gittinYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Eşin kalmazsa sende biraz toparlanınca git bence canım çok ayrı kalma bebeğe de alışsın.esim 10gün kalmaz
Öğretmen o yillik izni yazin
Ben kalmak istiyorum ama bakalim
Riske atma önemli olan bebisin ıyi olması...Şimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Moralin sıfır olmasın canim bak Senin takviminin altında bile yazıyor Belki ilaçlarla doğumu engellerler Dualarımız seninle Allah seni ve bebeğini korusunYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Allah yardımcınız olsun inşallah sorun olmadan atlatırsınızYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Hımm evet ben yanlıs gormusum seni 35. Haftadasın hakkımızda hayırlısııŞuanlık normal doğum gözüküyor kontrolüm yarın bakalım ne dicek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah ben 34+3 günlüğüm
Canım noldukı birden stres yapma sakın . Eğer bebek için içerisi rısklıyse cıkarsınlar hiç uzulme sen bakıp büyütürsün beslersın rabbim yardımcınız olsun dualarımız senınleYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Risk varmıymıs pekı dondurme sırasında ?? En ufak risk varsa bile bencede sezeryan ol gitsin bebeği içerde yorup strese sokmaya gerek yok senınde paıkolojın onemli . Ben de de ufak bir sorun olursa sezeryan dicem dogumdan sonra annenın psıkolojısı de onemli. Temiz temiz sorunsuz alsınlar risksiz benceŞimdi doktordan çıktım 36+4 um bebek hala donmemis.iki seçenek verdi ya 39.haftada sezeryan günü verelim ya da bu cuma masajla elle döndürmeye çalışalım dedi. Bundan sonra dönmez dediler. Masajla döndürme sırasında bana hafif bir sakinleştirici vereceklermis, bebeğin kalp atışı izleyecek ultrasonda eğer bebek strese girerse hemen birakacaklarmis. Değer mi bunu denemeye bilmiyorum sırf normalm dogum olsun diye. Yaşım zaten 37 oldu bu bebek şans eseri geldi. Direk sezeryan mi desem acaba hastaneye
Tüy dokucu sakın kullanma asırı kimyasal kokusu bile ağır. Jiletle gitsin iki üç tüyden bişi olmaz doktor neler görmüştürKızlar merhaba. Ben yarın doktora gideceğim muhtemelen çatı muayenesi olacağım. O bölgem epilasyon yaptırdığım için temiz ama yine az biraz bişeyler var tüy dökücü krem kullansam olur mu ki jileti beceremiyorum çünkü kanatıyorum.
Vanim insallah bisey olmaz benimkide gecwn gun cok yuksek cikti kalp atislari bisey olmadi dualarimiz seninleSelam kizlar doktordayim ve sancım çıktı galiba doguracagim dua edindoktor muane edecek simdi
Canim bende korka korka kullandim cok tutmadim ciltte bisey olmadiKızlar merhaba. Ben yarın doktora gideceğim muhtemelen çatı muayenesi olacağım. O bölgem epilasyon yaptırdığım için temiz ama yine az biraz bişeyler var tüy dökücü krem kullansam olur mu ki jileti beceremiyorum çünkü kanatıyorum.
Hic tüy dökücü kullanmadım bana cok zrarliymis gibi geliyor bilmiyorum da benim de senle aynı az bisi var ayna yardimiyla tras deneyeblrsn ben öyle yapiormKızlar merhaba. Ben yarın doktora gideceğim muhtemelen çatı muayenesi olacağım. O bölgem epilasyon yaptırdığım için temiz ama yine az biraz bişeyler var tüy dökücü krem kullansam olur mu ki jileti beceremiyorum çünkü kanatıyorum.
Sorma canim ya ikisi bi arada hic olmuyo bacagim agriyinca uzaniyodum gecoyodu simdi uzanamiyorum bile hamilelikten dolayi heraldeNeden ağrıyor canım kuyruk sokumunda daha önceden sorun var mıydı yoksa hamilelik mi tetikledi .Omun ağrısı zor oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?