2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tüy dokucu sakın kullanma asırı kimyasal kokusu bile ağır. Jiletle gitsin iki üç tüyden bişi olmaz doktor neler görmüştür
Ya bazen de öyle diyorum çok pinpiriklenmemek gerek ama utanadabilirim. Hep aklımda çünkü üç beş tüy var onu da almamış olmayayım dedim ne bileyim. Saçma aslında.
Hic tüy dökücü kullanmadım bana cok zrarliymis gibi geliyor bilmiyorum da benim de senle aynı az bisi var ayna yardimiyla tras deneyeblrsn ben öyle yapiorm
Geçen öyle yaptım üç gün yandı. Kanattım bir de. Lazer epilasyona giderken de beceremiyordum zaten ben.

Ay nasıl görüyorsan artık kendini bence gayet güzelsindir sen normalde böyle olmadığın için kötü hissediyorsun kendini, doğum sonrası anne güzelliği gelecek bak demiştin dersin, şimdi hormonlardan burnumuz kaşımız gözümüz iptal, ödemde var, geçecek bunlar, takılma sen.

Gercektende basak burcu uysaldir herkesle iyi anlasir bak benimde akrep burcuna karsi bi sempatim hep olmustur ozellikleride iyidir benimde cumartesi son kontrol tam kesin gun verilecek ayy cok heyecanli

Kız kocam Başak neresi uysal mükemmeliyetçi bişi beğenmez, 5 adım sonrasını düşünür

Hiç erkek akrep tanıdığım yok ama benim yaa, akrep çocukları nasıl oluyor acaba, benim çocuklar Aslan, balık, akrep oldular, iyi ki sezaryen hakkı 3 bilemedin 4, 7 hayvan Burcu da doğururdum heralde bu gidişle

Ben de şimdi Türkiye'den tanıdığım bir kadın doğum uzmanıyla telefonda konuştum. dublin'de tanışmıştık şans eseri sonra tr ye döndü o. Doktor hanım direk sezeryan önerdi gerek yok risk almaya diye. Tabiki sezeryanin iyilesme süreci daha zordur dedi, bir de biz sadece eşim ve ben varız burda. Aileler gelemedi vizeler kapalı pandemiden dolayı. Ama masajla döndürme yuzdee elli başarı oranı varmış. Bebeğin makat gelişinde de vardır bir hikmet dedi sebebi oluyormuş genelde. Elle döndürmeye çalışıp huzursuz etmeye gerek yok dedi bana. Hak verdim
Burada da zorlamiyorlar, 5dk süren bir masaj yapıyorlar, elle hafif baskı yaparak poposuna ve başına. Bebek de kendini itiyormus o sıra döneceği varsa. Bana da bir kas gevşetici yapıyorlarmış rahim rahatlasın diye. O sırada ultrasonda bebeğe bakıyorlar kalp ritmini dinliyorlar. 1000 vakadan 1nde risk olusabiliyormus o durumda acil sezeryana alıyorlar. Onun dışında bebek dönmek istemezse zorlamıyor bırakıyorlarmis. Acı yok ama konforlu bir süreç değil dedi ebeler burdaki. Yani azcik rahatsız hissedeceksin kendini dediler.
Ben sanırım yaptirmayacsgim. Cumaya gün almıştım ama yarın iptal edeceğim. 39. Haftaya sezeryan günü versinler daha iyi

Hakkında hayırlısı olsun canım ne zamandır bebek böyle ters. Birde dönme ihtimali yokmu hala son ana kadar belki döner ya

Kizlar ben ne farkettm ben sat 5 subat sanıyordum simdi sohbet geçmişime baktim whatsaptan 8 subatmis aslinda hatta pepappe de 8 sunat girmişim sonra neden her sorana 5.subat dedim acaba? Uf sinirim bozuldu cumartesi olması cok iyiymiş cunku kontrollere hep cumartesi gittik isten dolayi ve tam 37 +0 32 +0 larda raporlarını alabilirmisim. Izne normalden 3 gun erken ayrilicam.

Bir de doğum günümde sezaryen ihtimalim ortadan kalkıyor boyle olunca cunku 38 + 2 oluyor. Hayir madem uygulamayı kullandkn neden bakmiyon satina. Te allam ya. Kafam karıştı muhtemeln 5-8 arasi is seyahatindeydim. O yuzden 8 i 5 yaptım.

Biraz erken fark ettin canım neredeyse doğum geldi Allah seni şen etsin ☺☺doğum günün ne zaman o gün mü doğum olacaktı

Hakkında hayırlısı olsun canım ne zamandır bebek böyle ters. Birde dönme ihtimali yokmu hala son ana kadar belki döner ya
Bebek hep makat gelisiydi. Tabiki 40.haftaya kadar dönme ihtimali var ama yüzde iki üç dedi doktor. Artık yeril daraldığı ve büyüdüğü için. Bir de doğuma yaklaştıkça suyu azalirmis. O yüzden %95 I 36.haftaya kadar döner geri kalan %5i 37.hafta ve ya son haftada. Elle masaj ise 37.hafta yapılıyor. Hem bebek aşırı büyük olmazmış hem de bir risk olursa sezeryan olabilecek buyuklukteymis gelişimini tamamladığı icin

Doktor çok açıklayıcı bilgi vermiş sende zaten olmasi gerekeni karar vermişsin canım hakkından hayırlısı olsun. Gün tarih aldığında beni de etiketler misin bi türlü karar veremedim 38 mi 39 mu diye

Yaa progesteronla falan durduramazlar mi acaba. Ins durdururlar ya niye böyle.oldu ki? Neyse hayir bundaymış diyelm
Durdurmaya çalışıyorlar çok kötü oldum . Alttan muane de canım çok yandı
Bebek nasıl kuzum kilosu gelişimi .inşallah durur Allah yardımcın olsun
2400 grm kuzum.gelisimi normal . Ama ben iyi değilim benim hafif dediğim sancı doğum sancısı çıktı .

Kızlar sağolun hepiniz . Ama benim gibi yapmayın bugün randevu olmasa ağrı diye umursamayacaktim . Alt karnım a akşamdan beri ağrı giriyor du ama adet sancısı bile denemez belimdede vardı arasıra . Meğer rahim açılmaya baslamis fark etmemiştim .

Hayırlısı olsun. Bu bebeler ne zaman nasıl isterlerse öyle geliyorlar. Biz panikledigimizle kaliyoruz burda. Sağlıklı doğsun da. Ben de babası da bir haftadır konuşuyoruz makat pozisyonundaki bebegimize dön diyoruz yok eşim yağ ile karnımı ovuyor bebeğin kafasını saat yönünde sola çevirmeye çalışarak yine yok, ben kedi pozisyonunda kalmaktan dizlerim acıdı yine yok yine yok. Evde emeklemekten yürümez oldum o derece :) senin de süreç sağlıklı ilerlesinde ne zaman nasıl gelecekse öyle gelsin minnoş. Doktorun eminim süreci en iyi şekilde yönetir. Hele Türkiye'de risk almıyorlar hiç, en doğrusunu yapacaklarindan eminim.

Maşallah kuşunuza kaç haftalıksınız ve bebişiniz kaçıncı haftada döndü bizimkisi dönmedi hala tembel kızım normal doğum çok istiyorum ben sezeryandan daha çok ürküyorum sırtıma iğne vurulması falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…