Ya bazen de öyle diyorum çok pinpiriklenmemek gerek ama utanadabilirim.Tüy dokucu sakın kullanma asırı kimyasal kokusu bile ağır. Jiletle gitsin iki üç tüyden bişi olmaz doktor neler görmüştür
Geçen öyle yaptım üç gün yandı. Kanattım bir de. Lazer epilasyona giderken de beceremiyordum zaten ben.Hic tüy dökücü kullanmadım bana cok zrarliymis gibi geliyor bilmiyorum da benim de senle aynı az bisi var ayna yardimiyla tras deneyeblrsn ben öyle yapiorm
Canım ben kadar çirkini görmedim benbaşka hamileleri görüyorum çok güzeller benim yüzüm soluk karnımın tamamına yayılan tüyler korkmasam ağda yaptıracam karnıma öyle rahatsız oluyorum eşim bile karnımı severken utanıyorum oda bunlar çözümü olan şeyler bak sevin karnın çatlamadı diyor Doğumdan sonra güzelleşelim inş benim bu görüntülerden canım sıkılıyor.
Gercektende basak burcu uysaldir herkesle iyi anlasir bak benimde akrep burcuna karsi bi sempatim hep olmustur ozellikleride iyidirbenimde cumartesi son kontrol tam kesin gun verilecek ayy cok heyecanli
Hakkında hayırlısı olsun canım ne zamandır bebek böyle ters. Birde dönme ihtimali yokmu hala son ana kadar belki döner yaBen de şimdi Türkiye'den tanıdığım bir kadın doğum uzmanıyla telefonda konuştum. dublin'de tanışmıştık şans eseri sonra tr ye döndü o. Doktor hanım direk sezeryan önerdi gerek yok risk almaya diye. Tabiki sezeryanin iyilesme süreci daha zordur dedi, bir de biz sadece eşim ve ben varız burda. Aileler gelemedi vizeler kapalı pandemiden dolayı. Ama masajla döndürme yuzdee elli başarı oranı varmış. Bebeğin makat gelişinde de vardır bir hikmet dedi sebebi oluyormuş genelde. Elle döndürmeye çalışıp huzursuz etmeye gerek yok dedi bana. Hak verdim
Burada da zorlamiyorlar, 5dk süren bir masaj yapıyorlar, elle hafif baskı yaparak poposuna ve başına. Bebek de kendini itiyormus o sıra döneceği varsa. Bana da bir kas gevşetici yapıyorlarmış rahim rahatlasın diye. O sırada ultrasonda bebeğe bakıyorlar kalp ritmini dinliyorlar. 1000 vakadan 1nde risk olusabiliyormus o durumda acil sezeryana alıyorlar. Onun dışında bebek dönmek istemezse zorlamıyor bırakıyorlarmis. Acı yok ama konforlu bir süreç değil dedi ebeler burdaki. Yani azcik rahatsız hissedeceksin kendini dediler.
Ben sanırım yaptirmayacsgim. Cumaya gün almıştım ama yarın iptal edeceğim. 39. Haftaya sezeryan günü versinler daha iyi
Biraz erken fark ettin canım neredeyse doğum geldi Allah seni şen etsin ☺☺Kizlar ben ne farkettm ben sat 5 subat sanıyordum simdi sohbet geçmişime baktim whatsaptan 8 subatmis aslinda hatta pepappe de 8 sunat girmişim sonra neden her sorana 5.subat dedim acaba? Uf sinirim bozuldu cumartesi olması cok iyiymiş cunku kontrollere hep cumartesi gittik isten dolayi ve tam 37 +0 32 +0 larda raporlarını alabilirmisim. Izne normalden 3 gun erken ayrilicam.
Bir de doğum günümde sezaryen ihtimalim ortadan kalkıyor boyle olunca cunku 38 + 2 oluyor. Hayir madem uygulamayı kullandkn neden bakmiyon satina. Te allam ya. Kafam karıştı muhtemeln 5-8 arasi is seyahatindeydim. O yuzden 8 i 5 yaptım.
Doğum günüm 2 kasim ben sezaryen mi yapsam diyodum sırf denk getirmek için ama dr um normal istiyor yani karar vermemistik daha ya nerden aklima geldi de baktımBiraz erken fark ettin canım neredeyse doğum geldi Allah seni şen etsin ☺☺doğum günün ne zaman o gün mü doğum olacaktı
Bebek hep makat gelisiydi. Tabiki 40.haftaya kadar dönme ihtimali var ama yüzde iki üç dedi doktor. Artık yeril daraldığı ve büyüdüğü için. Bir de doğuma yaklaştıkça suyu azalirmis. O yüzden %95 I 36.haftaya kadar döner geri kalan %5i 37.hafta ve ya son haftada. Elle masaj ise 37.hafta yapılıyor. Hem bebek aşırı büyük olmazmış hem de bir risk olursa sezeryan olabilecek buyuklukteymis gelişimini tamamladığı icinHakkında hayırlısı olsun canım ne zamandır bebek böyle ters. Birde dönme ihtimali yokmu hala son ana kadar belki döner ya
Yaa progesteronla falan durduramazlar mi acaba. Ins durdururlar ya niye böyle.oldu ki? Neyse hayir bundaymış diyelm2cm açıklığın var ciğer gelistiri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar kızlar nts çok sancı çıkıyor
Doktor çok açıklayıcı bilgi vermiş sende zaten olmasi gerekeni karar vermişsin canım hakkından hayırlısı olsun. Gün tarih aldığında beni de etiketler misin bi türlü karar veremedim 38 mi 39 mu diyeBen de şimdi Türkiye'den tanıdığım bir kadın doğum uzmanıyla telefonda konuştum. dublin'de tanışmıştık şans eseri sonra tr ye döndü o. Doktor hanım direk sezeryan önerdi gerek yok risk almaya diye. Tabiki sezeryanin iyilesme süreci daha zordur dedi, bir de biz sadece eşim ve ben varız burda. Aileler gelemedi vizeler kapalı pandemiden dolayı. Ama masajla döndürme yuzdee elli başarı oranı varmış. Bebeğin makat gelişinde de vardır bir hikmet dedi sebebi oluyormuş genelde. Elle döndürmeye çalışıp huzursuz etmeye gerek yok dedi bana. Hak verdim
Burada da zorlamiyorlar, 5dk süren bir masaj yapıyorlar, elle hafif baskı yaparak poposuna ve başına. Bebek de kendini itiyormus o sıra döneceği varsa. Bana da bir kas gevşetici yapıyorlarmış rahim rahatlasın diye. O sırada ultrasonda bebeğe bakıyorlar kalp ritmini dinliyorlar. 1000 vakadan 1nde risk olusabiliyormus o durumda acil sezeryana alıyorlar. Onun dışında bebek dönmek istemezse zorlamıyor bırakıyorlarmis. Acı yok ama konforlu bir süreç değil dedi ebeler burdaki. Yani azcik rahatsız hissedeceksin kendini dediler.
Ben sanırım yaptirmayacsgim. Cumaya gün almıştım ama yarın iptal edeceğim. 39. Haftaya sezeryan günü versinler daha iyi
Bebek nasıl kuzum kilosu gelişimi .inşallah durur Allah yardımcın olsun2cm açıklığın var ciğer gelistiri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar kızlar nts çok sancı çıkıyor
Belki normal gelir annesi doğum günü hediyesi olarakDoğum günüm 2 kasim ben sezaryen mi yapsam diyodum sırf denk getirmek için ama dr um normal istiyor yani karar vermemistik daha ya nerden aklima geldi de baktım
Durdurmaya çalışıyorlar çok kötü oldum . Alttan muane de canım çok yandıYaa progesteronla falan durduramazlar mi acaba. Ins durdururlar ya niye böyle.oldu ki? Neyse hayir bundaymış diyelm
2400 grm kuzum.gelisimi normal . Ama ben iyi değilim benim hafif dediğim sancı doğum sancısı çıktı .Bebek nasıl kuzum kilosu gelişimi .inşallah durur Allah yardımcın olsun
Canım kaç haftaliksın tam ,tedbirini almış dr merak etme..2cm açıklığın var ciğer gelistiri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar kızlar nts çok sancı çıkıyor
34 olduk canım bugünCanım kaç haftaliksın tam ,tedbirini almış dr merak etme..
Hayırlısı olsun. Bu bebeler ne zaman nasıl isterlerse öyle geliyorlar. Biz panikledigimizle kaliyoruz burda. Sağlıklı doğsun da. Ben de babası da bir haftadır konuşuyoruz makat pozisyonundaki bebegimize dön diyoruz yok eşim yağ ile karnımı ovuyor bebeğin kafasını saat yönünde sola çevirmeye çalışarak yine yok, ben kedi pozisyonunda kalmaktan dizlerim acıdı yine yok yine yok. Evde emeklemekten yürümez oldum o derece :) senin de süreç sağlıklı ilerlesinde ne zaman nasıl gelecekse öyle gelsin minnoş. Doktorun eminim süreci en iyi şekilde yönetir. Hele Türkiye'de risk almıyorlar hiç, en doğrusunu yapacaklarindan eminim.Kızlar sağolun hepiniz . Ama benim gibi yapmayın bugün randevu olmasa ağrı diye umursamayacaktim . Alt karnım a akşamdan beri ağrı giriyor du ama adet sancısı bile denemez belimdede vardı arasıra . Meğer rahim açılmaya baslamis fark etmemiştim .
Maşallah kuşunuzaBende sabah nst girdim hafif sancım çıktı ama sorun yok dedi. O kadar hareketliydi bizim minnoş hanım nst bağlanan yerleri tekmeledi sesinden yanımda nst bağlanan hamilenin bebişinin sesi duyulmadı kadın 40 hafta olmus panikledi bayağı ses duyulmayınca bişe mi oldu diye hemşire bu kızın sesinden duyamıyoruz dediben çıkınca başladı
Bu gittiğim doktor durumunun gayet iyi olduğunu geriden gelmediğini söyledi tam haftasıyla uyumlu 2697 gr boyu 49 cm dedi normal düşünüyor musun dedi olabilecekse düşünüyorum dedim. Kafası dönmüş normale uygun dedi çatı muayenesi yaptı henüz açılmam yok normal doğuma engel bi durum yok gayet uygun herşey dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?