2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence de hiç risk almaya gerek yok dönerse kendi döner belli olmaz dönmezse de sağlıklı gelmesi önemli olan
2cm açıklığın var ciğer gelistiri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar kızlar nts çok sancı çıkıyor
İnşallah müdahaleler işe yarar Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Demek ki fark edilmiyor canım rahmin kısalması. Sen hiç stres yapma dua et kulaklığı tak müzik dinle durdururlar sancini. Ahhh bu bebekler hepsi nazlı

Çok geçmiş olsun. İnsallah sağlıcakla kucağına
canım çok geçmiş olsun insallah sağlıcakla gelir bebeğin Allah yardımcın olsun

2cm açıklığın var ciğer gelistiri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar kızlar nts çok sancı çıkıyor
Canım sen nasılsın? Ağrın sızın çok mu?

Suçlama sakın kendini nerden bileceğiz neyin ne olduğunu, kanama dayanamadığınız bir ağrı olmadığı müddetçe evde bekliyoruz hepimizde işte hiç korkma, dualarımız seninle ve bebeğinle, gelirse de risk yok kalırsa da daha ne olsun

Canım ben verdim halıları yıkamaya , baza mutfak dolabı yorgan yastık Yıkama işi bitti şükür banyo camlar portmanto avizeler kaldı.. en sona da silip süpürme ... bi yandan da çalışmaya devam ediyorum .. askında bir an önce her işimi bitirsem de rahat rahat uzansam dinlensem istiyorum

Ay maşallah çalışmaya devam edenlere hayranım gerçekten, ben şimdi evde evi az toplarken bile nefes nefese kalır oldum yaaa, Allah sizlere güç versin.

Limon11 canım geçmiş olsun inşallah durdururlar sancini da birkaç hafta.daha bekler bebek benimde bugün sancim çok biraz.yoruldum dinlenince geçmesini umut ediyorum ama sen böyle olunca.korktum

29 ekim i düşünme bence canım ... çocuk okula başladığı zaman doğum günleri atlanıyor hep ... bide 29 ekim in gölgesinde kalıyor bence doğum günü ..

Canım 2 kilo üstü kuvezde kalmıyor çok dr dedi ki bana kalsa bile 10 gün kalır ,benim hep erken dogum riskim vardı.o yüzden lütfen sakin kalmaya çalış,heyecanlanma çok önemli demişti.
Sakinim aslında ama durduramıyor kar sanciyi işin tuhafı bel dışında agrimda yok
Artık saldım kuzum doğarsa doğar stres yaptikca daha kötü oluyorum. Başım çatlıyor . Sanciyi durduramiyorlar
Limon11 canım geçmiş olsun inşallah durdururlar sancini da birkaç hafta.daha bekler bebek benimde bugün sancim çok biraz.yoruldum dinlenince geçmesini umut ediyorum ama sen böyle olunca.korktum
Canım durduramiyorlar . Ağrım yok aslında

29 ekim i düşünme bence canım ... çocuk okula başladığı zaman doğum günleri atlanıyor hep ... bide 29 ekim in gölgesinde kalıyor bence doğum günü ..
Evet canım zaten erken ya 38+2 yada 39+1 olacak büyük ihtimal doktorumla kararlastiracagim. Bir kaç yazı okudum 38.haftaya her ne kadar zamanın da deselerde beyin ve akciğer gelişimi tam tamamlanmamış oluyormuş emme refleksi geç geliyormuş sezeryan olacaksa 39 .hafta ideal diyorlar. Iyice sabırsızlandım ben günler durdu sanki

hakkında hayırlısı olsun canım benim. elbette onda da vardır bir hayır. sağl salim kavulursun inşallah bebişine

Burada 39.haftadan önce sezeryan günü vermiyorlar. Planlı sezeryandan bahsediyorum tabiki. Bugün bana da seçenek sunarlarken masajdan korkuyorsan direk 39.haftana sezeryan günü verelim demişlerdi. Sanki geç bir hafta gibi gelmişti bana ama demekki o zaman tam zamani

zaten normal olan 38+lar.yani 38tamamlanmış 39a girilmiş oluyor. çoğu sezeryan da bu haftalarda planlanıyor. çoğunlukla bakıldığında 40a giden normal süreç de az gibi. ben 40tan sonra kaka yeme olayından falan tırsardım sanırımbir de plesenta yaşlanması falan oluyor. daha çok heyecan yapardım normali beklesem sankineyse benim zorunlu sezeryan nasılsa fazla kafa yormim

pylz seninde bugün kontrolun vardı. Makat gelisiydi diye hatırlıyorum, ne oldu durumun?

Ulkemizde 37.haftadan itibaren normal diyorlar ama yurt dışında öyle değilmiş Bana da geç bir tarih geldi beklersem risk artarmış gibi .Cuma günü gelsin de detaylı görüşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…