- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Çok kilo almadım henüz ödemimde hiç olmadı bi yerimde çok şükürAy nasıl görüyorsan artık kendinibence gayet güzelsindir sen normalde böyle olmadığın için kötü hissediyorsun kendini, doğum sonrası anne güzelliği gelecek bak demiştin dersin, şimdi hormonlardan burnumuz kaşımız gözümüz iptal, ödemde var, geçecek bunlar, takılma sen.
Kız kocam Başak neresi uysalmükemmeliyetçi bişi beğenmez, 5 adım sonrasını düşünür
Hiç erkek akrep tanıdığım yok ama benim yaa, akrep çocukları nasıl oluyor acaba, benim çocuklar Aslan, balık, akrep oldular, iyi ki sezaryen hakkı 3 bilemedin 4, 7 hayvan Burcu da doğururdum heralde bu gidişle
Durdururlar inş canım sen sakin ol oda etkiler2cm açıklığın var ciğer gelistiri yapıldı durdurmaya çalışıyorlar kızlar nts çok sancı çıkıyor
40 i beklesem elim kalbimde gezerdim heralde .Ben zorunlu sezeryan tarihine karar veremiyorum ya 38+2 yada 39+1 eşimle ortak karar alamıyoruz okuduğum yazılarda sezeryan için hep 39 .haftayı bekleyin yazıyorzaten normal olan 38+lar.yani 38tamamlanmış 39a girilmiş oluyor. çoğu sezeryan da bu haftalarda planlanıyor. çoğunlukla bakıldığında 40a giden normal süreç de az gibi. ben 40tan sonra kaka yeme olayından falan tırsardım sanırımbir de plesenta yaşlanması falan oluyor. daha çok heyecan yapardım normali beklesem sanki neyse benim zorunlu sezeryan nasılsa fazla kafa yormim
Yolunda giden bir sıkıntısı olmayan hamileliklerde 37 hafta çok erken canımUlkemizde 37.haftadan itibaren normal diyorlar ama yurt dışında öyle değilmiş Bana da geç bir tarih geldi beklersem risk artarmış gibi .Cuma günü gelsin de detaylı görüşeyim
39+ lardan canım 38 dolduğunda 39 a girmiş oluyor ama 39 haftalık olmuş olmuyor38+ lar 39 sayılıyor mu yoksa makalede 39+ lardan mı bahsediyor
Saol canımMaşallah kuşunuzakaç haftalıksınız ve bebişiniz kaçıncı haftada döndü bizimkisi dönmedi hala tembel kızım normal doğum çok istiyorum ben sezeryandan daha çok ürküyorum sırtıma iğne vurulması falan
Yok 37.haftadan itibaren gelişimini tamamlamış kabul ediyorlar sezeryan tarihine gün vermiyorlar canım.Yolunda giden bir sıkıntısı olmayan hamileliklerde 37 hafta çok erken canım
Ben ülkemizde 37 den itibaren sezaryene normal diyen dr daha görmedim
38 bitip 39 içinde 2 sezaryen oldum ikisi de sancı başlayınca mecburen oldu yoksa dr lar dolu dolu 39 hafta beklemek istiyor
3. Hamilelik ve 3. Sezaryen olduğu halde şimdi yinede bana 39 beklemeye çalışalım diyor dr istediğimiz güne denk gelsin diye erkenden sezaryan olmamali
Bende hayranım valla hiç bişe yapamıyorum hemen çarpıntım oluyor. Şimdi az yoruldum nabzım 125 olmus fena sallanıyorum korkmaya başladım bileAy maşallah çalışmaya devam edenlere hayranım gerçekten, ben şimdi evde evi az toplarken bile nefes nefese kalır oldum yaaa, Allah sizlere güç versin.
Aman dikkat et canım yorma kendini. Bu saatten sonra asıl dikkat edelim de doğsam mı acaba demesin minnoşlar, gününe kadar beklesinler.Bende hayranım valla hiç bişe yapamıyorum hemen çarpıntım oluyor. Şimdi az yoruldum nabzım 125 olmus fena sallanıyorum korkmaya başladım bile
Aynı fikirdeyimArkadaşlar neden bir sıkıntınız yoksa erken den sezeryan olmayı düşünüyorsunuz anlayamadım bebek anne karnım da ne kadar durursa o kadar iyidir benim ilk doğumum 39+4 da sezeryan olmuştu bunda da 38+3oluyor bana kalsa daha beklemekten yanayım ama doktorum riske atamam dediği için kabul ettim bence sıkıntınız yoksa bekleyin
Markası ne çayın canım? Ben sanki doğum öncesi sütüm gelirse ağız boşa gidecekmiş gibi hissediyorum yaa, psikolojik mi bilmemKızlar, süt yapan caylar aldım gebelikte de doğumdan önce içip sütü bol bol gelen anneler olmusçok okumustum kızımda ama tabi doğumdan nice sorna okumustum. Ne zaman içmeye başlayalım bir fikriniz var mı ya da bu kk de denk gelen okuyan, Baska yerlerde okuyan paylaşın bakalım bilgilerinizi
Dipnot:Evet anne sütüne en iyi gelen bol su içmek.. Biliyorum ama bu çayların faydasını görenlerde çok...
Bende Dr ile kpnsutum bana ya 29ekim ya 3kasım ddi...Arkadaşlar neden bir sıkıntınız yoksa erken den sezeryan olmayı düşünüyorsunuz anlayamadım bebek anne karnım da ne kadar durursa o kadar iyidir benim ilk doğumum 39+4 da sezeryan olmuştu bunda da 38+3oluyor bana kalsa daha beklemekten yanayım ama doktorum riske atamam dediği için kabul ettim bence sıkıntınız yoksa bekleyin
Canim cok.gecmis olsun hemen almazlar bebegi buyuk ihtimalle tedaviye baslar ondam sonra karar verilirYatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Hemen gelmiyormus canım..Markası ne çayın canım? Ben sanki doğum öncesi sütüm gelirse ağız boşa gidecekmiş gibi hissediyorum yaa, psikolojik mi bilmem
Hemen gelmiyormus canım..
Doğum anında sezeryan da olsa normalde olsa ondan sonra gelme süresini kısaltıyormış...
Yoksa öncesinde getirmiyor sütü.. Bende işte doğum sonrası süt hemen insin diye çok istiyorum beklemeden maama vermeden hemen emzireym diye. Kızımda acemiliğime denk gelmişti.
Aynen işlerde kalsın umursamıcam artık zamanında gelsinler inş kuzucuklar daAman dikkat et canım yorma kendini. Bu saatten sonra asıl dikkat edelim de doğsam mı acaba demesin minnoşlar, gününe kadar beklesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?