2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok kilo almadım henüz ödemimde hiç olmadı bi yerimde çok şükür ama tüylere sinir oluyorum çok utanıyorum karnımdan yanaklarımda belli belirsiz çil oldu. Doğum sonrası dökülecekler ümidiyle bekliyorum annelik güzelliği gelir inş

40 i beklesem elim kalbimde gezerdim heralde .Ben zorunlu sezeryan tarihine karar veremiyorum ya 38+2 yada 39+1 eşimle ortak karar alamıyoruz okuduğum yazılarda sezeryan için hep 39 .haftayı bekleyin yazıyor

Ulkemizde 37.haftadan itibaren normal diyorlar ama yurt dışında öyle değilmiş Bana da geç bir tarih geldi beklersem risk artarmış gibi .Cuma günü gelsin de detaylı görüşeyim
Yolunda giden bir sıkıntısı olmayan hamileliklerde 37 hafta çok erken canım
Ben ülkemizde 37 den itibaren sezaryene normal diyen dr daha görmedim
38 bitip 39 içinde 2 sezaryen oldum ikisi de sancı başlayınca mecburen oldu yoksa dr lar dolu dolu 39 hafta beklemek istiyor
3. Hamilelik ve 3. Sezaryen olduğu halde şimdi yinede bana 39 beklemeye çalışalım diyor dr istediğimiz güne denk gelsin diye erkenden sezaryan olmamali

Saol canım Şuan 36+1 haftalık. Tam olarak ne zaman döndü bilmiyorum 27. Haftada gittiğimde dönmemişti sonra 31+5 te gitmiştim doktora dönmüş dedi o zaman ben taşınmıştım ev topla yerleştir derken çok hareketliydim bebekte çok hareketliydi ondan dönmüş olabileceğini düşünüyorum.
ben normalden de sezeryandan da korkuyorum

Yok 37.haftadan itibaren gelişimini tamamlamış kabul ediyorlar sezeryan tarihine gün vermiyorlar canım.
O zaman benim için en iyisi 39+1 oluyor

Ay maşallah çalışmaya devam edenlere hayranım gerçekten, ben şimdi evde evi az toplarken bile nefes nefese kalır oldum yaaa, Allah sizlere güç versin.
Bende hayranım valla hiç bişe yapamıyorum hemen çarpıntım oluyor. Şimdi az yoruldum nabzım 125 olmus fena sallanıyorum korkmaya başladım bile

Arkadaşlar neden bir sıkıntınız yoksa erken den sezeryan olmayı düşünüyorsunuz anlayamadım bebek anne karnım da ne kadar durursa o kadar iyidir benim ilk doğumum 39+4 da sezeryan olmuştu bunda da 38+3oluyor bana kalsa daha beklemekten yanayım ama doktorum riske atamam dediği için kabul ettim bence sıkıntınız yoksa bekleyin

Bende hayranım valla hiç bişe yapamıyorum hemen çarpıntım oluyor. Şimdi az yoruldum nabzım 125 olmus fena sallanıyorum korkmaya başladım bile
Aman dikkat et canım yorma kendini. Bu saatten sonra asıl dikkat edelim de doğsam mı acaba demesin minnoşlar, gününe kadar beklesinler.

Kızlar, süt yapan caylar aldım gebelikte de doğumdan önce içip sütü bol bol gelen anneler olmus çok okumustum kızımda ama tabi doğumdan nice sorna okumustum. Ne zaman içmeye başlayalım bir fikriniz var mı ya da bu kk de denk gelen okuyan, Baska yerlerde okuyan paylaşın bakalım bilgilerinizi
Dipnot:Evet anne sütüne en iyi gelen bol su içmek.. Biliyorum ama bu çayların faydasını görenlerde çok...

Aynı fikirdeyim

Markası ne çayın canım? Ben sanki doğum öncesi sütüm gelirse ağız boşa gidecekmiş gibi hissediyorum yaa, psikolojik mi bilmem

Bende Dr ile kpnsutum bana ya 29ekim ya 3kasım ddi...
29ekim de 38hafta5günlük olacak
3kasımda ise 39hafta 2günlük olacak...
....
Kızımı mecburi 38hafta0günlük doğurdum bunda beklemek istiyorum.
Dr de miadını doldurmus oluyor 29ekim günü dedi...
Bekleme in anlamı yok dedi. Bu iki tarihten birisini seçmem lazım.
Bu cuma kesin netleşicek kontrolüm var...

Yatisimi yaptilar kızlar bebeğin kalp atışı yüksek tansiyonum sınırda . Rahim azim 17 cm kalmış . Dua edin bana ya . Moralim sıfır .bebeğin kalp atışı yüksek cikti diye
Canim cok.gecmis olsun hemen almazlar bebegi buyuk ihtimalle tedaviye baslar ondam sonra karar verilir

Markası ne çayın canım? Ben sanki doğum öncesi sütüm gelirse ağız boşa gidecekmiş gibi hissediyorum yaa, psikolojik mi bilmem
Hemen gelmiyormus canım..
Doğum anında sezeryan da olsa normalde olsa ondan sonra gelme süresini kısaltıyormış...
Yoksa öncesinde getirmiyor sütü.. Bende işte doğum sonrası süt hemen insin diye çok istiyorum beklemeden maama vermeden hemen emzireym diye. Kızımda acemiliğime denk gelmişti.

Aa o zaman süpermiş desene. Ben nedense hemen sütümüz gelecek gibi düşündüm marka olarak ne aldın sen? Bence doğumdan bir kaç gün önce başlanabilir sanki? Bi araştırmak lazım sanki doğumdan 1-2 gün önce masaj falan da öneriyorlardı göğüslere.

P Pelinimben canım benim fikrim şu ki anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi. Hele ki ilk sezaryenlerde. Çünkü ikinci üçüncü sezaryende karın büyüdükçe rüptür yani dikiş yerinin ve rahmin zarar görme ihtimali olduğu için bazı doktorlar 38de alıyorlar. Haklılar çünkü riske atmak istemiyorlar. Ama ilk sezaryen için ben senin yerinde olsam 39.haftayı kesinlikle beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…