Ben şuan 35+1 haftalıgım bebek 2.400 grm olmuş geçen haftadan bu yana iyi olmuş böyle giderse inşanlah 3.buçuk kilo doğarKaç geldi kilosu bebegin canım benimde azdı ya o yüzden soruyorum yani bakalım kaç gelecek bnmde yarın senin 1 haftada güzel almış önümüzdeki haftalarda da aynı alırsa çok iyi olur 3 kg bulur
Maşallah canım 31+1 de misin daha senBen şuan 31+1 haftalıgım bebek 2.400 grm olmuş geçen haftadan bu yana iyi olmuş böyle giderse inşanlah 3.buçuk kilo doğar
Yalnış yazmışımMaşallah canım 31+1 de misin daha sen
35+1 haftalıgım bugünMaşallah canım 31+1 de misin daha sen
İnş iyidir senin kuzucukta canımBende sabah gideceğim 1 hafta önce 35 haftalıkken 2250 civarı ölçmüştü farklı hast farklı bir dr a gideceğim hala pek büyümüş hissetmiyorum karnımı nedense arkadaşlarım da büyüyor diyorlar her gördüklerinde sen alışıyorsun ondan diyorlar bakalım kaç gelecek
Ben bu sabah son gün ultrason ölçümleri ve doğumdan sonraki ölçümleri paylaşılan bir konu okudum 1 kg a kadar farklı çıkanlar var canım ki 400 gr fark hep diyorlar olabilir diye kimine 4 kg demişler 2900 doğmuş kimine 3 demişler 3900 doğmuş çok da güvenilir değil aslında
O yüzden bende hem merak ediyorum hemde çok belirleyici gelmiyor usg kapalı kutu artık bi kaç haftaya sürpriz bakalım ne çıkacak
35+1 de 2400 gr çok iyi maşallah güzel bakmışsın canımYalnış yazmışımkafa gitti gece gece
Ya ben şu son haftalarda doktorların verdiği strese inanamıyorum. Şu halimize bakın bir durduk durduk son haftalarda neler duyuyoruz Allah yardımcımız olsun. Önemli olan saglıklı doğmaları biz onları emzirir emzirir kilo aldırırız endişe yok kızlarİnş iyidir senin kuzucukta canımBence karnımız büyüyor sen farketmiyosundur. sürekli giydiğim kıyafetlerden anlıyorum ben.
Ya o kadar olabiliyor mu farklılıkkiloya takılmayacam diyorum ama çok Farklı şeyler söylüyor iki doktor. Dur bakalım sana yarın ne diyecekler Farklı bir doktor görecek inş iyi olur
MaşallahSelam hepinize nasılsınız bebişler nasılbenim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Doktor nasıl anlıyor pekı kızlar ultrasondamı bakıyorCanim benimde 3.gebeligim kalcama bacagima agrilar giriyo ne sagima ne soluma yatabiliyorum belimede kuyruk sokumumda 3 gun agri vardi dr sordum normal dedi icinizde kac kilo tasiyosunuz hamileligin son donemlerinde olabiliyo dedi
Canim biraz bekle akinti hala devam ediyosa bi dr git belli olur zaten
Benim ilk oğluma 3.300 gr dedilerdi 3250 doğdu nerdeyse tam ikinci oğluma 3100 dediler 2850 doğdu 250 gr eksik ama öyle şeyler okudum ki bugün eksik denilip fazla doğan fazla denilip eksik doğanİnş iyidir senin kuzucukta canımBence karnımız büyüyor sen farketmiyosundur. sürekli giydiğim kıyafetlerden anlıyorum ben.
Ya o kadar olabiliyor mu farklılıkkiloya takılmayacam diyorum ama çok Farklı şeyler söylüyor iki doktor. Dur bakalım sana yarın ne diyecekler Farklı bir doktor görecek inş iyi olur
Bende çok dikkat ettim beslenmeye faydasıda oldu ama önceden asla süt ceviz yogurt yumurta asla yemezdim bunlar çok önemliymiş aslında35+1 de 2400 gr çok iyi maşallah güzel bakmışsın canım
Bende güzel beslendim bu hafta süt ceviz üzüm et güzel yedim sol tarafıma yattım hep kan akışı daha güzel olur bebeğe dediler bi an evvel sabah olsun istiyorum
Benimde karin kaslarimda yanma oluyor içten içten oluyor derilerim değilde kaslarım açılıyor heralde inşallah kolay toplanır sonrasindaGöbek büyürken yada çatlarken acıyor mu benim derim baya acıyor kremliyorum ama içerden geriliyor gibi acıyor ya
Aynen kuzum bugün çok stres oldum karın agrısıyla kıvranırken bide bunları duymak hiç enerjim kalmadı bugün. neye karar vereceni şaşırıyor insanYa ben şu son haftalarda doktorların verdiği strese inanamıyorum. Şu halimize bakın bir durduk durduk son haftalarda neler duyuyoruz Allah yardımcımız olsun. Önemli olan saglıklı doğmaları biz onları emzirir emzirir kilo aldırırız endişe yok kızlar
Ablama da endokrinde sürekli şekeri takipli olmasına rağmen doktorun biri suyun çok fazla bebeği hemen almak lazım 4 kilo obez doğacak deyip sezeryan yaptı çocuk 3100 doğdu. Normal bile doğururmuşBenim ilk oğluma 3.300 gr dedilerdi 3250 doğdu nerdeyse tam ikinci oğluma 3100 dediler 2850 doğdu 250 gr eksik ama öyle şeyler okudum ki bugün eksik denilip fazla doğan fazla denilip eksik doğan
Ekim annelerini takip ediyorsan onlarda da var 3 bin küsur kilo söyleniyor bebekler 2800 2700 lerde doğanlar var ben 3 kilo olsa diye istiyorum ama yeter ki sağlıklı olsun bişekilde buyurler de diyorum
Sanki yırtılıyor gibi bunun içinde yapacak hiç bişey yok galiba çözümü doğurmakBenimde karin kaslarimda yanma oluyor içten içten oluyor derilerim değilde kaslarım açılıyor heralde inşallah kolay toplanır sonrasinda
Eczanelerde bi ped gibi bisey varmış su gelince farklı renkte oluyormuş tam bilmiyorum sadece duyum ama öyle bakarlar heraldeDoktor nasıl anlıyor pekı kızlar ultrasondamı bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?