2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kaç geldi kilosu bebegin canım benimde azdı ya o yüzden soruyorum yani bakalım kaç gelecek bnmde yarın senin 1 haftada güzel almış önümüzdeki haftalarda da aynı alırsa çok iyi olur 3 kg bulur
Ben şuan 35+1 haftalıgım bebek 2.400 grm olmuş geçen haftadan bu yana iyi olmuş böyle giderse inşanlah 3.buçuk kilo doğar

Son düzenleme:
İnş iyidir senin kuzucukta canım Bence karnımız büyüyor sen farketmiyosundur. sürekli giydiğim kıyafetlerden anlıyorum ben.
Ya o kadar olabiliyor mu farklılık kiloya takılmayacam diyorum ama çok Farklı şeyler söylüyor iki doktor. Dur bakalım sana yarın ne diyecekler Farklı bir doktor görecek inş iyi olur

Ya ben şu son haftalarda doktorların verdiği strese inanamıyorum. Şu halimize bakın bir durduk durduk son haftalarda neler duyuyoruz Allah yardımcımız olsun. Önemli olan saglıklı doğmaları biz onları emzirir emzirir kilo aldırırız endişe yok kızlar

Selam hepinize nasılsınız bebişler nasıl benim kızım hala küvezde ama 1 kilo 100 gram olduk bugün çok şükürler olsun yavaş yavaş büyüyoruz cumartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
Maşallah kuzucuga toparlıyor hergün çok şükür inş güzelce büyür evinize gelirsiniz

Doktor nasıl anlıyor pekı kızlar ultrasondamı bakıyor

Göbek büyürken yada çatlarken acıyor mu benim derim baya acıyor kremliyorum ama içerden geriliyor gibi acıyor ya

Benim ilk oğluma 3.300 gr dedilerdi 3250 doğdu nerdeyse tam ikinci oğluma 3100 dediler 2850 doğdu 250 gr eksik ama öyle şeyler okudum ki bugün eksik denilip fazla doğan fazla denilip eksik doğan
Ekim annelerini takip ediyorsan onlarda da var 3 bin küsur kilo söyleniyor bebekler 2800 2700 lerde doğanlar var ben 3 kilo olsa diye istiyorum ama yeter ki sağlıklı olsun bişekilde buyurler de diyorum

Bende çok dikkat ettim beslenmeye faydasıda oldu ama önceden asla süt ceviz yogurt yumurta asla yemezdim bunlar çok önemliymiş aslında
Birde doktorum güldü dedi ki bir haftada nasıl baktın bakalım bebişe inşanlah güzel haberlerle gelirsin sende yarın

Aynen kuzum bugün çok stres oldum karın agrısıyla kıvranırken bide bunları duymak hiç enerjim kalmadı bugün. neye karar vereceni şaşırıyor insan
sağlıklı doğsunlar sağlıklı büyüsünler inş

Ablama da endokrinde sürekli şekeri takipli olmasına rağmen doktorun biri suyun çok fazla bebeği hemen almak lazım 4 kilo obez doğacak deyip sezeryan yaptı çocuk 3100 doğdu. Normal bile doğururmuş
Sağlıklı olsunlsrda zayıflık önemli değil büyür dediğin gibi

İyi geceler arkadaşlar. Dün doktor ultrason muayenesinde kasılma fark etti, nst istedi ve sancı çıktı biraz. Sonra 35 hafta olmasına rağmen hem sancı cikimca hem de bebek konum olarak çok aşağıda olunca alttan muayene yaptı. 2 cm açıklık var şu an dedi. Takip et ve sancı hissettiginde gel dedi. Yani erken doğum her an da olabilir biraz gecike de bilir dedi. Hatta iki doz ciğer geliştirici iğne yaptı. 2 cm açıklık ile doğumu hemen beklemeli miyim yoksa en azından 37. Haftaya kadar beklemek mümkün olur mu acaba.. şu an istirahat, günde iki kez progestan verdi. Dün geceden baslayan hafif adet sancısı gibi sancım vardı ama şu an yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…