- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Vaktinde gelsin canim şuan benimde hafif sancim var ve sınır bozucu .37 .haftaya bisey kalmamış sürekli istirahat et inş zamanında doğarİyi geceler arkadaşlar. Dün doktor ultrason muayenesinde kasılma fark etti, nst istedi ve sancı çıktı biraz. Sonra 35 hafta olmasına rağmen hem sancı cikimca hem de bebek konum olarak çok aşağıda olunca alttan muayene yaptı. 2 cm açıklık var şu an dedi. Takip et ve sancı hissettiginde gel dedi. Yani erken doğum her an da olabilir biraz gecike de bilir dedi. Hatta iki doz ciğer geliştirici iğne yaptı. 2 cm açıklık ile doğumu hemen beklemeli miyimyoksa en azından 37. Haftaya kadar beklemek mümkün olur mu acaba.. şu an istirahat, günde iki kez progestan verdi. Dün geceden baslayan hafif adet sancısı gibi sancım vardı ama şu an yok çok şükür
Kaçıncı hafta kontrolünüz cnmSabah olsa da kontrole gitsem
Ben de. Sabah kontrolum var. Bebek çok hareketli. Hafiften de midem bulanıyor. Ekşiyor midem. Yeni bir demir ilacina başladım ondan almıştım o yaptı bence. Sonlara geldik artık, yavaş yavaş artar şikayetler. Sabah bir git bakalimSabah olsa da kontrole gitsem
35+5 canimKaçıncı hafta kontrolünüz cnm
Olabikir demiri gunde 2 tane içiyordum doktor 1 e dusur demisti ben unutmuşum kestim biraz rahatladim Bende magnezyum ilacına başladım ishal yaptiBen de. Sabah kontrolum var. Bebek çok hareketli. Hafiften de midem bulanıyor. Ekşiyor midem. Yeni bir demir ilacina başladım ondan almıştım o yaptı bence. Sonlara geldik artık, yavaş yavaş artar şikayetler. Sabah bir git bakalim
4.aylarda çok görüyordum. Beni kaçırıp ameliyat sedyesine bağlayıp bebeğimi alıyorlardır bi keresinde de sokakda biri beni dövüyordu karnıma karnıma hep bebekle ilgili görürdüm artık görmüyorum kabus. Sadece yüzünü görüyorum ağlamasını doğum anınıGunaydin kızlar
Bir geceyi daha bitiriyoruz çok şükür
Yine zor geçiyor karin kaslarım çok ağrıyor
Kabuslar gördüm bu gece de
Kabus görüyor musunuz
Maşallah cnm hayırlı haberlerle gelin35+5 canim
cidden zormuş bu işler yaa, daha sadece belirledim akşam eşim gelsin fotoğrafçım da okeylerse alıcam sonra kuaför kızları zaptederek çekimhala vakit varken vaz mı geçsem, gözümde büyüyor yaaa, bi daha da bebek istemiyorum, Allah bunlara sağlık versin, o yüzden son bir hatıra kalsın diyorum ama of yani.
Beni de yeteneksizlere ekle, 2 ay bitti evdeyim tek parça bişi bile yapmadım
canım bebeğin duruş pozisyonundan, doktorun nereden nereye ölçtüğüne bağlı bir sürü sebep olabilir, mesela hep aynı doktora gitsen o zamana bir öncekine göre kıyas yaparsın ama iki doktor arası kıyas şu an için senin için doğru değil bence.
Özeldeki Doktoruma bu durumu anlat, evham yaptırmış diyecektir büyük ihtimalle.
sakın kilo vs kafana takma, aynı şekilde sende @aria09 kilo hiç bir zaman için tutmuyor zaten doğumla, o yüzden sağlıklıca gelsinler diye dua edicez napalım.
Canım alerji falan mı oldun acaba? Yanma varsa kızarıklıkta normaldir, doktoruna yaz bi olmazsa. Eczaneden bi damla alırsınız olmadı.
GünaydinnGunaydin kızlar
Kabus görüyor musunuz
valla canım hayat çok garip, ben de deli gibi normal doğum istiyorum ama işte pleasanta konumundan dolayı çok riskliKızlar bılmıyorum ama ben en basta normal dogum diye milletten gaza geldım. Sımdı korku basladı bende . O acıya dayanabılırmiyim diye . Dünde doktorumla konustum korktugumu ıste epidural falan istermmderim normal için ısrar etmem falan.. dktorumda normal dogumcu ısrarla birşey olmaz diyo epidural da ıstemıyor . Hiçbir mudahele yapmayalım diyo cıldırcamBaşedebılırmiyim bılmıyorum girdik bi alamete allah yardımcımız olsunn ya en kolay sekılde atlatabılırımm ıns neyşe karsılasıcam nasıl bi agrı dayanabılırmıyım cocuk saglıklı cıkarmı yırtıgım olurmu kafamda deli sorular
bence de normal yap canım ya.vucüdun uygunsa doktorun ok'se büyük nimet. ayrıca o gün gelince inan utanmıyorsun bir an önce bebeğine kavuşmak istiyorsun. ben çok utangacım normalde, beni doğuma aldılar, ben sordum ıkınayım mı diyeTam olarak aynı durumdayız su an benimki de normal olsun diyo surekli cok güveniyorum ama ben insallah olmaz. Yalniz cok utanirim catalda naparım bilmem epizyoyu som ana.birak desem ya yırtık olursa diye korkuyorm. Hoca ısrar etmiyor istersen doğum gününde alirkm ama bence normal yapmalısın diyo surekli. Aslinda seviniyorum boyle.direk keselim alalimci drlardan hazetmiyorum pek. Sonucta sezaryen buyuk bir operasyon eğer bebek de ben de uygunsak neden normal olmasin ki ama ya günlerce surerse sancim uf kafalar karisik.
benim heppp öyle ya hele yatarken filan batıyor resmen zor kalkıp oturuyorum.Kızlar otururken sürekli karnı taş gibi olup kasılan var mı? Düzenli aralıklarla değil beraberinde ağrımda yok ama karnımın taş gibi kasılmasından yoruldum artık 2 haftadır böyle
Gunaydin kızlar
Kabus görüyor musunuz
Valla benimde dün aklıma geldi yazmiyor hicG gunesli gunler nerelerde kızlar yazmıyor mu bu ara hiç görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?