2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Vaktinde gelsin canim şuan benimde hafif sancim var ve sınır bozucu .37 .haftaya bisey kalmamış sürekli istirahat et inş zamanında doğar

Olabikir demiri gunde 2 tane içiyordum doktor 1 e dusur demisti ben unutmuşum kestim biraz rahatladim Bende magnezyum ilacına başladım ishal yapti

Gunaydin kızlar
Bir geceyi daha bitiriyoruz çok şükür
Yine zor geçiyor karin kaslarım çok ağrıyor
Kabuslar gördüm bu gece de
Kabus görüyor musunuz
4.aylarda çok görüyordum. Beni kaçırıp ameliyat sedyesine bağlayıp bebeğimi alıyorlardır bi keresinde de sokakda biri beni dövüyordu karnıma karnıma hep bebekle ilgili görürdüm artık görmüyorum kabus. Sadece yüzünü görüyorum ağlamasını doğum anını

Canım alerji falan mı oldun acaba? Yanma varsa kızarıklıkta normaldir, doktoruna yaz bi olmazsa. Eczaneden bi damla alırsınız olmadı.
[/QUOTE]

şu an daha iyiyim canım sağ olasın. çalışıyorum hala pc ekranını filan kararttım. gözlerimi yıkadım birkaç kere. 1 haftaya randevum var sorarım olmadı.

Gunaydin kızlar
Kabus görüyor musunuz
Günaydinn
Bende sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum hep olumsuz kocam aldatıyor isten kovuluyorum bebekle ilgili vs biran önce bu hormonlardan kurtulmak istiyorum

günaydın kızlar,
yine parça pincik bol ağrılı bir uyku. bir ara ağrıdan sırt üstü yatmışım panikle uyandım hemen bebeği yokluyorum. bana zaman çok zor geçiyor nedense yaa. hayırlısı

valla canım hayat çok garip, ben de deli gibi normal doğum istiyorum ama işte pleasanta konumundan dolayı çok riskli aklım hala normal doğumda, asla sezaryen fikri kafama girmiyor. Doktorun vardır bir bildiği bence ona bırak kendini. ben ilkinde rresmen zorla normal doğurdum ama değdi. kolay olmamasına rağmen iyileşme süreci o kadar güzel ve doğal ki. ne süt derdin var ameliyat. sezeryan tecrübe etmediğim için korkutuyor beni. ama günün sonunda Allah'ın bizi bu fıtratta yarattığını ve vücutlarımızın bir sorun olmadıkça buna uygun olduğunu bilip rahatlayabilirsin. bir de en önemlisi bitip geçiyor ya. biteceğini biliyorsun yani o sancıları çekerken
bence de normal yap canım ya.vucüdun uygunsa doktorun ok'se büyük nimet. ayrıca o gün gelince inan utanmıyorsun bir an önce bebeğine kavuşmak istiyorsun. ben çok utangacım normalde, beni doğuma aldılar, ben sordum ıkınayım mı diye
Kızlar otururken sürekli karnı taş gibi olup kasılan var mı? Düzenli aralıklarla değil beraberinde ağrımda yok ama karnımın taş gibi kasılmasından yoruldum artık 2 haftadır böyle
benim heppp öyle ya hele yatarken filan batıyor resmen zor kalkıp oturuyorum.
Gunaydin kızlar
Kabus görüyor musunuz

canım 5'te uyandım geri yattım 7 ye kadar bir kabus görmüşüm sorma. ohoooo, koca bir uçak düşüyor onlarca ölü filan Allah korusun felaketti resmen zor ayıldım. kaslarım benim de fena, sağa yatınca sırtım, sola yatınca kalçam aşırı ağrıyor. sırt üstü de yasak. off bitsin diyorum her gece. uyku rahatlama değil, bitsin dediğimiz bir süreç oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…