2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kontrole giden arkadaslar iyi hberlerle gelsinler ins _seastar_ sen şafak saydikca ben heyecanlanıyorum Mazerrr çatım uygunsa normal olcak gibi kzum ama hic yuruyemedim zornolcak muhtemelen doğum napalm kismet allah nasi nasip ederse artik. Catim da uygundur 100 cm kalcam vardi 110 falan olmustur simdi bu kalcayla ben normal doğurmazsam kimse normal doğurmaz heralde

Günaydın minnoş anneleri
Bu aralar ben çok uyuyorum hiç enerjim yok. Uykum kaliteli değil ama resmen yataktan çıkasım gelmiyor hiç
Kabuslar dışında çocukluğumda gördüğüm yada ismen bilip tanımadığım birçok insan rüyama giriyor hep toplu bir olay görüyorum cenaze düğün yemek gibi

Kontrolü olan arkadaslar hayırlı haberler alsınlar inşallah. Kontrol sonuçlarından birbirimizi haberdar edelim, bu zamana kadar çok rahat sakindim ama vakit yaklaştıkça ve neyin bizi beklediğini bilmeyince insan kaygilaniyor.
İnşallah benim miniğim 2 hafta daha bekleyebilir, sonrasına kalacağını çok öngörmüyorum zaten dedi doktor. En azından prematüre olmayacak bir haftada doğsa diye dua ediyorum

Am
Vaktinde gelsin canim şuan benimde hafif sancim var ve sınır bozucu .37 .haftaya bisey kalmamış sürekli istirahat et inş zamanında doğar
Amin canım brnkm insallah. Sancini kendin hissediyor musun yoksa nst de mi görünüyor? Bir de açılma durumu var mı? Bugün kontrolün varmış, insallah güzel haberlerle donersin, günlerimiz yakınmış birbirine

evet hakları ödenmez ah şu son haftaları da selametle atlatsaydık mide yapmaları batmalar kabuslar benimde artık karnım gerim gerim geriliyor

38 olalım inşallah en azindan canım

Ay ne güzel ben de tam 36+0 sen güzel buyutmussun bebegi benimki daha çok minnak
Yumurta ,su,muz
Ay ne güzel ben de tam 36+0 sen güzel buyutmussun bebegi benimki daha çok minnak
Minik değildir emin ol,anne babaya benzer her cocuk gelişimleri farklı.. saglikli olsun da ..bu arada en çok yumurta,muz,avokado,ceviz,ayran süt yedim ictim.. bu ara çok nerdeyse hergun ...

Kızlar günaydın
Ben her gece bacak ağrısı çekiyorum çok kötü birşey. Sabah biraz evde yürüyorum geçiyor ama yatarsam ağrıyor.
bende de çok uykusuzluk var sanırım gece kaliteli uyuyamadığım için.

Detaylı ultrason dan şimdi ciktim. Hala makat geliş. 2900 Gr olmus. 37+1. Suyu normal, plesantasinin yeri de iyi. Sebepsiz dönmüyor dedi detaylı ultrasondaki doktor. Şimdi başka doktora yönlendirdi sezeryan günü için.

38 haftalığız artık doğum olursa da olsun gözüyle bakıyorum sezeryan için tarih planladık ama önceden gelirse yapcak bişey yok
cnım seyi sordun mu hymenektomiyi sorcaktın normal doğuma engel teskıl eder mı dıye. ben sordum da muyenede anlarım demisti muayeneyi de 38 de yapcam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…