Canım magnezyum u arttır,birde sodayı ihmal etme ..Kızlar günaydın
Benher gece bacak ağrısı çekiyorum çok kötü birşey. Sabah biraz evde yürüyorum geçiyor ama yatarsam ağrıyor.
bende de çok uykusuzluk var sanırım gece kaliteli uyuyamadığım için.
Evet söylemeyi unuttum sorun olmaz ondan dolayı dedi. Bide ben sezeryan isteyince bir önemi kalmadıcnım seyi sordun mu hymenektomiyi sorcaktın normal doğuma engel teskıl eder mı dıye. ben sordum da muyenede anlarım demisti muayeneyi de 38 de yapcam dedi.
senin ilk cocuktu demi nasıl karar verdin ya ben veremıyom hala kararEvet söylemeyi unuttum sorun olmaz ondan dolayı dedi. Bide ben sezeryan isteyince bir önemi kalmadı
Maşallah maşallah hadi bakalım hayırla gelsin senin hamilelik bitti sayılır artık38 haftalığız artık doğum olursa da olsun gözüyle bakıyorum sezeryan için tarih planladık ama önceden gelirse yapcak bişey yok
Normal doğum düşün eğer bir engel yoksa. Keşke ben de o konumda olabilsem.senin ilk cocuktu demi nasıl karar verdin ya ben veremıyom hala karar
Hayırlısı böyleymiş canım olsun sen normal istedin ama kısmet nasipDetaylı ultrason dan şimdi ciktim. Hala makat geliş. 2900 Gr olmus. 37+1. Suyu normal, plesantasinin yeri de iyi. Sebepsiz dönmüyor dedi detaylı ultrasondaki doktor. Şimdi başka doktora yönlendirdi sezeryan günü için.
Canim aynı doktor ve aynı cihazla mi ölçüm yapıldı? Öyleyse bence artı olması bile kötü birşey değil. Doktorun ne dedi ?Kızlar birsey danışmak istiyorum on alti gunde bebeğin sadece 90 gram almasi normal midir
Canim asprin kullanıyordum bikraktirdi doktor erkenden valla korktum ama kanim mi pihtilasiyor ki dun gittim.bugun perinatoloji bir görsün kan akisini dediCanim aynı doktor ve aynı cihazla mi ölçüm yapıldı? Öyleyse bence artı olması bile kötü birşey değil. Doktorun ne dedi ?
Bana kramp girdi ggecebacak ağrım oldu,hemen 3 e çıkardı magnesit i ,,geçirdi o daYok arttırmam çünkü doktorum onunla ilgisi olmadığını söyledi. Soda dokunuyor bana içersem yanarım.
korkuyorum ya ikisinden de ama sankı normalde bir seylerin ters gıtme ıhtımalı allah korusuı daha cokmus gibi geliyor uf uf zten normal dıyorum soranlara ama korkuyorum da. ya keske senın de donse artık cunku yalnız olcaksınız senin icin gercektne iyi olurdu. ama moralini bozma benım cok yakın arkadasım sezaryen doğurdu ve ne ağrısı ne acısı ne hareket kıstılılığı hic bi sıkıntısı olmadı tek basına baktı buyuttu. hemen ayaklandı.Normal doğum düşün eğer bir engel yoksa. Keşke ben de o konumda olabilsem.
Ben de ikisinden de korkuyorum ama en çok sezeryandan korkuyorum ben.korkuyorum ya ikisinden de ama sankı normalde bir seylerin ters gıtme ıhtımalı allah korusuı daha cokmus gibi geliyor uf uf zten normal dıyorum soranlara ama korkuyorum da. ya keske senın de donse artık cunku yalnız olcaksınız senin icin gercektne iyi olurdu. ama moralini bozma benım cok yakın arkadasım sezaryen doğurdu ve ne ağrısı ne acısı ne hareket kıstılılığı hic bi sıkıntısı olmadı tek basına baktı buyuttu. hemen ayaklandı.
Ters gitme olasılığı hepsinde var. Normal doğum, elle dondurme ya da sezeryan. Sezeryandan ben ameliyat olduğu için korkuyorum bir de tekrsr cocuk istiyorsan aradan zaman geçmesi lazım diyorlar. 37, yaşıma girdim ben eğer tekrar cocuk isteyeceksek çok ara vermeyi düşünmüyordum herşey yolunda gitseydi. O yüzden normal doğsun belki bir sene sonra tekrsr çocuk yaparız demistim. Bir de işte annemin doğumlari kolay olunca hep o kalmış aklimda. Bilinçaltıma işlemiş pozitif deneyim olarakkorkuyorum ya ikisinden de ama sankı normalde bir seylerin ters gıtme ıhtımalı allah korusuı daha cokmus gibi geliyor uf uf zten normal dıyorum soranlara ama korkuyorum da. ya keske senın de donse artık cunku yalnız olcaksınız senin icin gercektne iyi olurdu. ama moralini bozma benım cok yakın arkadasım sezaryen doğurdu ve ne ağrısı ne acısı ne hareket kıstılılığı hic bi sıkıntısı olmadı tek basına baktı buyuttu. hemen ayaklandı.
Degil canim haftalik 200 gr la 300 gr arasi normalmis doktorunla konustunmuKızlar birsey danışmak istiyorum on alti gunde bebeğin sadece 90 gram almasi normal midir
Hadi gozunaydin kuzum o zsmana kadar 3 kiloyu coktan gecer sen bide endise ediyordun bak minnoşun ne guzel buyumuş kilo almis annesiBende dr dan çıktım
Bebeğim 2550 gr boyu 49 cm
2 kasım doğum tarihi daha fazla beklemeyelim dedi
Aaaa gerçekten aynı gün doğum yapçaz, gel aynı hastanede yapalım kızlara resim atarızBende dr dan çıktım
Bebeğim 2550 gr boyu 49 cm
2 kasım doğum tarihi daha fazla beklemeyelim dedi
2. yi yakın dusunuyorsan iyi olurmus gercekten normal ama napalım hayır bundadr.Ters gitme olasılığı hepsinde var. Normal doğum, elle dondurme ya da sezeryan. Sezeryandan ben ameliyat olduğu için korkuyorum bir de tekrsr cocuk istiyorsan aradan zaman geçmesi lazım diyorlar. 37, yaşıma girdim ben eğer tekrar cocuk isteyeceksek çok ara vermeyi düşünmüyordum herşey yolunda gitseydi. O yüzden normal doğsun belki bir sene sonra tekrsr çocuk yaparız demistim. Bir de işte annemin doğumlari kolay olunca hep o kalmış aklimda. Bilinçaltıma işlemiş pozitif deneyim olarak
ayy aynı sehırde msnz super oluuur :)Aaaa gerçekten aynı gün doğum yapçaz, gel aynı hastanede yapalım kızlara resim atarız
Boyu kilosu da çok iyi bence, sen boşuna takılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?