2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de 30 mart randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmio sat neydi sizin benim 14 şubat acaba bende kalp atışı duyarmıyım doktorum duyarız dedi ama bilemedim.

Bende aynı durumdayım kahvaltılıklarla aram iyi ama onun dışında yemeklerden tiksindim. Kendimde pişirsem başkasıda pişirse yemek istemiyorum. Abur cubur tarzı şeylerde canım istemiyor. Kraker denedim bulantıma iyi gelmedi.

İnşallah canım zor oluyo helede sabahları
Benimde bu hafta kesildi sabahları muhakkak olurdu Bi yandan kötü olsamda biyandan iye işaret diye seviniyordum ama bu hafta yok acaba neden kesildi diye endişe ediyorum randevu çarşamba günü bakalım 8+2 olucam ozamana 6+3 de kalp atışı duymadık inş artık duyarım sağlıkla ilerler işte artık hep doğana kadar böyle gidecek neden neden neden??? Kapalı kutuda görmeyince endişe ediyor insan

İnşallah canım geçen hafta keseyi gördük bu hafta kalp atışı duymak için çağırdı doktorum umarım olumsuz bir durumla karşılaşmayız beni çok kötü etkiler
Amin kuzum insallah sen keseyi nezaman gördün kuzum kaç + kaçtın banada 10 gün sonra gel dedi ama ben 13 gün sonra gidim dedim az daha gec olsun
Insallah Kuzum güzel haberlerle gelelim insallah

Çok şükür aşırı bulantım yok hiç kusmadım ama dolapta ne varsa hiçbirini görmek istemiyorum. Türkiyedeki gibi olsa kahvaltıyı güzel yaparım hatta nasıl canım çekiyor süzme peynir falan ama burada yok. Peynir kaşar falan var ama tatları hiç alakası yok ve kötü. Kahvaltı kültürü yok zaten isveçlilerde ahh ahhh anamın yanında olaydım ne güzel bakardı bana

Ben kan vermeye gidicem ama korkuyorum hastaneye gitmeye halbuki ömrüm hastanede geçti

Kuzum ben kizimdada yedim kusmadım tiksinmedim şuan bundada yok rahatım çok şükür sadece istahim normalden 1 tik az
Bilmiyorumki kuzum ama çubuk krakerle olcak iş deil yemeğe zorla kendini dışarıdan alma sakın kendin yapıp yemeye çalış sevdiğin şeyleri pişir

En sevdiğim yemeği yaptım 2 gün önce ama nasıl yaptım bide bana sor ondan bile tiksindim 2 kaşık zor aldım herşey çok iğrenç kokuyor.

Malesef çocuklara yemek bile zor yapıyorum bu sabah öğürerek uyandım bulantılarım başladı tam 6 hafta oldum başladı o feci bulantılar

Benim de 30 mart randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmio sat neydi sizin benim 14 şubat acaba bende kalp atışı duyarmıyım doktorum duyarız dedi ama bilemedim.
Benim 10 şubattı kuzum sat doktor daha erken çağırdı ama ben 3 gün geç gitmek istedim 30u dedim
Hemde heyacan kuzum zaman geçmiyor bilmiyorum kuzum duyubilirsinde insallah ❤ duymaya bilirsinde kuzum erken gitmiş olursan ama.bebegi görürsün bence ❤ bana 10 gün sonra gel dedi cuma gibi yani ama ben dedim gibi pazartesi gidicem 3 gun gec tam 7 hafta oluo duyarim insallah ozaman kalbi

Amin kuzum insallah sen keseyi nezaman gördün kuzum kaç + kaçtın banada 10 gün sonra gel dedi ama ben 13 gün sonra gidim dedim az daha gec olsun
Insallah Kuzum güzel haberlerle gelelim insallah
Canım benim kese ve yolk kesesi 5+4 te görüldü. Ama ondan 2 gün önce başka bi doktorda keseyi görmüştü. Benim geç döllenme oldu şuan 8 haftalık olması gerekirken 1 hafta geriden gidiyor.

Malesef çocuklara yemek bile zor yapıyorum bu sabah öğürerek uyandım bulantılarım başladı tam 6 hafta oldum başladı o feci bulantılar
Allah kolaylık versin canım çok bilirim ilk gebeliğimde 9 ay kustum hatta sezeryan olurken bile maalesef inşallah senin okadar sürmez

En sevdiğim yemeği yaptım 2 gün önce ama nasıl yaptım bide bana sor ondan bile tiksindim 2 kaşık zor aldım herşey çok iğrenç kokuyor.
Bukadar hassasiyet zor kuzum ya cok sukur bende yok herseyi yiyorum hatta suan canim tayli istiyor dun tatli yapmıştım kahve yapip yicembiraz cok yiyemesemde beni kesicek kadar yiyorum ama kahvalti cidden cok saglam yapiyorum sabah asiri ac oluyorum ogleden sonra azalio istek
Sen kendini biraz zorlasan kuzum alışırsın yersin belki

Canım benim kese ve yolk kesesi 5+4 te görüldü. Ama ondan 2 gün önce başka bi doktorda keseyi görmüştü. Benim geç döllenme oldu şuan 8 haftalık olması gerekirken 1 hafta geriden gidiyor.
Kuzum bende 5+1 de gördüm keseyi 6mm falandı boyutu minnak yani karından gördü ultrasona gore 4+3 doktor beta ile uyumlu haftasiylada uyumlu tam olmasi gerektigi gibi dedi ben simdi 10 gun sonra gitsem sat a gore 6+4 oluyo kalp duyarmiyimki kuzum gitsem yoksa 7+0 da mi gitsem doktor 10 gün sonra gel dedi yani 6+4 te
Geriden sıkıntı deil kuzum yetişir büyüdükçe

Benim bulantılarım kusturacak kadar ya da öğürten cinsten şiddetli değil. Ama gün içinde herhangi bir anda gelip bir süre devam ediyor. Çok yağlı şeyler hamurişleri ve abur cuburlar bulantımı arttırıyor.

Allah kolaylık versin canım çok bilirim ilk gebeliğimde 9 ay kustum hatta sezeryan olurken bile maalesef inşallah senin okadar sürmez
Benim bundan önceki 2 hamileliğinde böyleydi burnumdan gelirdi artık öyle bi kusardımki çok kötü dedim heralde bunda olmayacak malesef bundada böyle

Benim bundan önceki 2 hamileliğinde böyleydi burnumdan gelirdi artık öyle bi kusardımki çok kötü dedim heralde bunda olmayacak malesef bundada böyle
Belki bu sefer ki geçicidir canım. Zencefil önermişti doktor bana bidene belki sana faydası olur

Kızlar dikkat edin çok yemeyin hamileyiz diye daha bebeğin öyle besin ihtiyacı yok çok küçük daha kendimiz kilo alırız yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…