Cümlemizden kuzum ❤ anı haraket te yapma kuzum doktor bana mesela kızdı senncok hızlı haraket.ediyorsun aniden kalkma yavaşça kalk bende alıştırmaya çalışıyorum kendimi yavasliga
Bir de randevu var 30 mart 'ta zaman geçmiyor sanki çok heyecanlıyım tam 7.hafta oluo sat a gore bebeği gorebilirmiyim kalbini duyarmiyim heyecandan duramiom
Kesin hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın. Korkma. Büyük oğlum 6+1’ken hem bebeği gördük hem kalp atışını duyabildik. 7’de hayli hayli duyarsın ve görürsün.
Kesin hem bebeği görürsün hem kalp atışını duyarsın. Korkma. Büyük oğlum 6+1’ken hem bebeği gördük hem kalp atışını duyabildik. 7’de hayli hayli duyarsın ve görürsün.
Sorma... 2 gün önce kestirtti. Ben de en az 2 yaşına kadar emzirmek istedim. Emzirme danışmanıma sordum, başka doktora sordum hepsi emzirebilirsin dedi ama doktorum hemen kesmen lazım diyor. Düşük riskini yükseltiyor diyor. Bende zaten PKOS var, proklatinini daha çok yükseltip tehlikeyi tetikler diyor. Çok üzülerek, ağlayarak 2 gündür kestim maalesef
Canım göğüğlerle oynamak düşük riskini artırır... Bi hormon salgılanıyomuş hatta beraberlik esnasında bile çok fazla göğüsle haşır neşir olmayın diyo bazı doktorlar bu sebepten hatta ben okuyunca kanama varsa etkileyebilir diye düşündüm seni ama doktor daha iyisini bilir sonuçta diye sustum,, bu arada sürekli emziren var tabi sıkıntı yaşamadan ama onların risk durumuna göre zaten karar verirler sanırım
Kuzu şuan gitmene gerek yok zaten gitsen en Fazla minnacık kesesini görcen ben diom keşke az geç gitseydim daha ii olcakti kese.daha büyümüş olurdu birde belki bebisi görme şansım olurdu bukadar erken gitmesem
Ama o konuda haklısın kim getirdiyse .....
Ya benim tedirginliğim değer nasıl yükseldi mi düştü mü. Ya dış gebelikse diye.
Doktora gitmesem de kan verirdim sağlık ocağına. Şimdi ona da gidemiyorum. 1 hafta oldu en son kan verdim. 318 di.
Sonrasından haberim yok
Ya benim tedirginliğim değer nasıl yükseldi mi düştü mü. Ya dış gebelikse diye.
Doktora gitmesem de kan verirdim sağlık ocağına. Şimdi ona da gidemiyorum. 1 hafta oldu en son kan verdim. 318 di.
Sonrasından haberim yok
Kuzum o artmıştır güzelce merak etme olumsuz düşünme ❤ dış gebelikte lekeleme oluyormuş bazı belirtileri var bende hiç birşey yok gayet sağlıklı gebelik insallah canım endişe etme hiç ❤
Ben gidicektim sağlık ocağına ama.randevu yok kapatılmış sanırım sağlık ocağı yada doktor izinli yakınsa bir git ver kan için rahat etsin kuzum
Insallah Kuzum ❤
Kuzum bazen geçte duyurabiliyormuş erken duyanda var çok takılma tamammi 8. Haftaya kadar zamanı var çünkü inşallah hepimiz duyariz o pit pit kalplerini ❤
Bende tam 7+0 da gidicem 30 mart bebisi görürüm inşallah kalbinide duymak nasip olur inşallah ❤
Insallah Kuzum ❤
Kuzum bazen geçte duyurabiliyormuş erken duyanda var çok takılma tamammi 8. Haftaya kadar zamanı var çünkü inşallah hepimiz duyariz o pit pit kalplerini ❤
Bende tam 7+0 da gidicem 30 mart bebisi görürüm inşallah kalbinide duymak nasip olur inşallah ❤
İnşallah canım geçen hafta keseyi gördük bu hafta kalp atışı duymak için çağırdı doktorum umarım olumsuz bir durumla karşılaşmayız beni çok kötü etkiler
Canım göğüğlerle oynamak düşük riskini artırır... Bi hormon salgılanıyomuş hatta beraberlik esnasında bile çok fazla göğüsle haşır neşir olmayın diyo bazı doktorlar bu sebepten hatta ben okuyunca kanama varsa etkileyebilir diye düşündüm seni ama doktor daha iyisini bilir sonuçta diye sustum,, bu arada sürekli emziren var tabi sıkıntı yaşamadan ama onların risk durumuna göre zaten karar verirler sanırım
Süt üreten hormon prolaktin, doktor bende riskli gördü demek ki, başka bi arkadaşımda aynı doktor emzirebilirsin demişti çünkü. Büyük oğlum için çokkk üzüldüm, düşündükçe dayanamıyorum ama başımıza geldi işte böyle bi şey..
kizlar neler yapiyirsunuz .. benim iki oglanda evde her turlu aktiviteyi yapiyiruzbide kizimiz gelirse tam takim insallah.. bu gidişle direk cibsiyet ogrenmeye gidebilecegiz zaten
Herkesten bir şey duyuyorum inan. Hangisi doğru kafam karışıyor.Et e dokunma mikrop kaparsın diyen oldu ciğer yeme bebekte iz çıkar diyen oldu maydonoz yeme hurma yeme düşük yaptırıyor diyen oldu hurafe mi doğru mu diye düşünüyorum sürekli
Maydanoz ödem söktürücü olduğu için demet demet yemiyoruz tabiki canım salatada tüketmenin zararı olmaz demişti doktor bana. Hurmada doğum öncesi öneriliyor son haftalarda çatı açılmasına faydası oluyor.
Kuzum bende o sadece akşam oluo iştahsızlık bulantı yememe sabah öğle bisi yok gayet yiyom kahvaltı özellikle güzel yapiom sigarada eski tadi vermio ki ben surekli icen biriydim şimdiöyle aramiom olursa içerim olmazsa içmem bugün hiç icmemeyi denicem 1 fırt bile olsa bakalım basarabilicekmiyim
Ben buradaki zeytin hariç hiçbir kahvaltılığı sevemedim tatları hiç güzel değil bide hamile olunca kutularını bile göresim yok kendi pişirdiklerimide yiyemiyorum tiksiniyorum. Çok açım ama yemek yiyemiyorum resmen bütün gün çubuk krakerle geziyorum. Var mı bi öneriniz