2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ne güzel mesajlar okuyoruz sezeryanı bana en cazip hale getiren şey tarihin belli olması hazırlıklı gidebilmek falan. Bakalım bizim nasıl sonuçlanacak bu güzel sürecimiz.

Bu arada ateşölçer bir türlü karar verip alamıyorum. Temassızların önerilmediğini yüzde atmış doğruluk payı olduğunu okudum. Koltukaltı da zor oluyormuş. Ben aslında fonksiyonlu bir ateşölçer alıp hem ortam hem ateş hem sıvı sıcaklığını ölçsün istiyordum. Napıcam bilemedim sizlerin tercihi ne yönde oldu ?

Evet canım ben hüma ya gidiyorum dr um gönül erkan sen hangi hastaneye gidiyorsun

Kızlar kontrolden çıktım az önce ama şoktayım 4-5 haftadır baş geliş pozisyonda olan bebek makat gelişe dönmüş sezaryenden vazgeçip normal doğuma karar vermiştik geçen hafta ama bu hafta böyle birşey çıkınca doktor mecburi sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi tekrar dönmezse tarih seç dedi

Çok cesaretlisin canım ben olsam korkardım göbek bağı vs koparsa yada plesenta ayrılırsa diye başka bir grupta bir arkadaş var başına gelmişti de senin yapan kişi de uzman tabiki de yine de insan tedirgin oluyor artik bu 2 denemeden sonrada bebek sezaryenle gelmek istediğine göre gönül rahatlığı ile bekle sezaryen gününü elinden geleni yaptın

Evet canım cok yiyemedim ama süt ve cevize ağırlık verdim artık onlar sayesinde mi yok bu haftalarda böyle mi alıyor bilmem doğumdan 1 hafta önce yine gideceğim zaten dr lar da 2500 gr i geçince normal kabul ediyorlar
Ah nasıl seviniyorum günüm belli oldu diye bende artik şafak saymaya başlarım islerimi güçlerimi ona göre ayarlarım bugün son 17
Annenin dediği gibi ufak bebek hızlı buyur derler inşallah bizlerde bol bol emzirir büyütürüz

Valla çok tepem attı aslında tam sezeryan kağıdını imzaliyordum ama doktor kendisi de makat gelişiydim ben zamanında annem denemiş donmemisim falan diye anlatırken cesaret geldi işte. Ya tutarsa dedim. Sabah da 3 kişide denemiş ikisi dönmüş biri dönmemiş. Öyle değişik bir deneyim oldu :) daha da kilimi kipirtstmicam sezeryan gününü beklicem sessiz sakin, bunaldım çok cunku

Al benden de aynisi :) ben bir de elle dondurmeyi denedim bugün doktorla dönüyor sonra geri yerine gidiyor bir tuhaf. Strese falanda girmedi kalp atışları normaldi süreç boyunca ve sonrasinda. Asıl benim kalp atışları aldı başını gitti o sıra. Doktor sakin ol falan dedi.

Kızlar nabersiniz
Kontorl den geldik biz. 36hafta5günlük bugun... Oğlus 3kilo 33gr olmus 50cm çıktı boyu...
29ekim i not aldı Dr dogum için ama hastene personeli tam ise o gün olacak... Değilse 30ekim ddi..

2 arkadaşım sezeryanla doğum yaptı ve 40 i çıkar çıkmaz hamile kalmışlar kızlarının araları 11 er ay oldu yaş bile yok üst üste doğum normalde de olsa biraz annenin vücudunu toplaması yeniden depolarını yenilemesi açısından iyi ama artık sezaryenler çok güzel yapılıyor dikişle ilgili hiç bir sorun olmuyor
Ama kalsiyum depoları vitamin depoları doğum yapmış kadında haliyle azalıyor normal yada sezaryen farketmez şöyle bir 9 12 ay en az beklemek ikisindede iyi olur

Annenin kemikler dişler mahvolmustur.. Zamanla daha belli olur. Kalıcı kilolar... Allah yardım etsin ben iki bebek arası sık hamile kalanlara çok üzülüyorum i.
Arada en az sezeryan için 2yıl.bebeklerin psikolojileri için ise 4yıl olması lazım...

Bence yeniden eski pozisyonunu alır yaa, doğuma sancısıyla bile dönebilir dedikleri gerçekten doğruymuş, yerleri var hala demek ki, benim korkun dönerken dönerken kordona dolanmasınlar.

kesinlikle hem cocuğa hem anneye haksızlık. basıma gelmesinden cok korkarım. hatta arkadaslarıma da basına gelenlere hem uzulup hem de sitem etmistim. ben en az 4 yas koymak isterim araya hatta 5 6 ama yasım 30 nolcak bilmem. ama daisyyy nin yası itibariyle dusunmesi normal yine de 1 yıl iyi olur anne icin.

Valla canım hiç öyle degiller epey oldu çocuklar büyüdüler annelerde demekki vücut olarak altından kalkacak yapıdalarmış sapasaglamlar çocuklarda güzel yetişti herkes 2 3 4 yaş sendromlarıyla simarikliklarla vs ugrasirken onlar kenetlenip büyüdüler çok tatlılar

Kızlar ya benim moralim çok bozuk. Biz uzun zamandır evden calisiyroz. Eşim de evde. Eşim çok bunaldım, yazlığa gidelim diyip duruyor yazlık 1.30 satar uzaklıkta. Ben gitmek istemiyorum hem soguk hem artık iyice ağırlaşmış gibi hissediyorum. Oki üç haftadır reddediyrim gitmeyelim diye. Bir de agrilarim var. Bugün diyor ki ben gideyim mi birkaç gün çok bunaldım evde diyor. Sen bilirsin dedim bende ama aşırı moralim bozuldu beni tek başıma bırakıp gidecek olmasına. Bi de bu şehirde de tekim kimsem yok aileden. Ani bisey olsa diye korkuyorum. Ama eşime de söylemekten sıkıldım bu sefer benim haftasonu bunaltıyor. Ne yapacağımı bilemedim.

Evet bende oğlanı yollayıp gidicem hastaneye sonra babası alacak onu okuldan dr da çok az 5 dk girmelerine izin verecekler

Eşim ve annem geceye kadar yanimda durmalarına izin var gece yalnizca biri kalacak sabah da çıkıcaz işleri güçleri dersleri ödevleri herşeyi ayarlayıp gitmem lazım herşey kontrolüm altında olmalı ki ipin ucunu kaçırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…