2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Kızlar ıdrarda protein kacagı var dedı
Cnm sıkıldı kanverdım yarın cıkcak
Idrarda lokosıt cktı
Bu albınızm hastalığına neden oluyormuş
Inşallah birşey çıkmaz cnm sıkıldı
Ben çok kustuğumda idrarda protein çıkmıştı canım sonra bol sıvı alıp beslenince geçmişti

kızlar bende kontrolden çıktım şimdi. 36+5 bugün 49cm 3080gr çıktı. yalnız rahim ağzında kısalma var. kafayı baya aşağı almış. yarın nst ye giricem. sancı vs çıkmazsa sıkıntı yok çıkarsa erkene alacağız sanırım tarihi. normalde 26sı idi. ayakta çok durma dinlen dedi.

Amin amin canım inşallah benimde canim süslenip giyinip kocamla gezmek istiyor
Öbür konuda da haklisin herkesin bir hikâyesi var genel geçer birşey söylemek pek mümkün olmuyor anneler her türlü yoruluyor bi tane doğudan da yorgun 4 tane doğuran da yorgun

Maşallah canım, şimdi bile çok iyi, sen de iyiymissin. Darısı sağlıkla dogmalarina inşallah

Ben hiç boşluk bırakmak istemiyorum canım o bir gün bile okullarının olmadığı güne denk getirmek istedim dr riske atamam dedi annem yanimda olduktan sonra eşim onları bırakır alir ayarlar ödevleri de haftasonundan ayarlarız yazdan beri ben ders calistiriyorum onları kışın ilgilenemedigimde kalakalmasinlar diye konularda çok ilerlettim o günde okuldan sonra bi 5 dk girecekler hızla sonra babaları alıp babanneye götürecek sabah yine okula sonra ben çıkıcam sonra 5 gün tatilleri o günlerde yeni hayata adaptasyon

Ayy inşallah yaa, sağlıkla gelsin o günler

Kızlar benim malum sürpriz bebek olduğundan bi türlü alışamadım, hatta neredeyse kabullenemedim bile.

Geçen nette sezaryen videosuna denk geldim, çok güzel huzurlu bi videoydu, bebişte nasıl tatlı bembeyaz bi bebekti

Biraz içimde Özlem oluştu şükür ki, yoksa ben hiç bebeği istemeyeceğim sanıyordum ya. İnşallah geçmez bu özlemde, bende hemen alışırım her şeye.

sağlıkla gelsin inşllah

Ayy inşallah yaa, sağlıkla gelsin o günler
Yoruldum ya kurban bayramından beri iyi yatmışım ben üstten evi toplayıp süpürüp bırakıyordum şimdi hergun bir oda bir oda temizlik yerleşik yapıyorum iyice elimi çekmişim güzel temizlik oluyor batmış evler karışmış hep

Ohh ellerine sağlık tertemiz eve gelecek minnoşlar.

Canım bende çok istedim ama hiç alışamadım biliyor musun bende de yetememe korkusu oluştu çocuklar eşim pervane oluyor herkes yolunu gözlüyor bana yardımcı olmaya çalışıyorlar ama hamilelik psikolojisi midir nedir bende öyle duygular oluyor senin bir de cinsiyet farklı daha değişik olacak ne güzel sezaryen videosunu nasıl izliyorsun canım ben asla izleyemem zaten fobim var

Pazara 37 doluyor senin zaten kilo da 3000 i geçmiş maşallah. inşallah sancin felan çıkmaz da durur 1 hafta daha zaten surda 10 gün kalmış

Yaa aynı duyguları hisseden biri daha olduğunu duymak bile rahatlattı beni yaa hormonlardan herhalde, doğum yapınca sahipleniriz inşallah.

Ya hani kesiyi vs göstermeyen bebek doğup anneye verildiği doğum çekimleri oluyor ya, öyle bir videoydu, sıkıntı olmuyor aksine mutlu bile etti beni.

kalsa fena olmaz birden hazırlıklarımı bi an önce yapmam gerektiğini anladım
Kız evet siz bana diyordunuz geçe bırakma diye bugün son 17 kalınca panikler gibi oldum benim dr da şimdilik iyi ama 3. Bebek olduğu için sancin kasilman kanaman vs erken olabilir öyle bir durumda hemen gel dedi ay hemen eve geldim işleri bitiriyorum

Hmm evet bende tesadüf görmüştüm ameliyatı değilde bebek çıkınca anneye getirip yapıştırdılar yüzüne nasi sarıldı annesine ben tabi hüngür hüngür ağladım yine de bütün güzel videolar yanyana gelse korkularım geçmiyor

Ya kayınvalidem orda 3 kat tuvalet için, in çık ben perisan oluyorum özellikle de geceleri uyumayınca bana zor oluyor. Ben bu dönemde kendi annemgile bile gidemedim rahat edemiyorum diye. Bi de kv psikolojik olarak beni yıpratıyor biraz da o yüzden gitmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…