Demekki bebiş halinden memnun istemiyor donmeyiyalniz sezeryan tarihi bana gec gibi geldi yine doktorun daha iyi bilir
Evet bana da öyle geldi haftaya tekrar konusucam.niue o kadar bekliyoruz her gün zor geçiyor zaten
demekki seninkide normal istemiyor canim isin esprisi bi yana belki doner belli olmaz
ooo sonunda 29 ekimi almissin canim hayirli oksun seninde geri sayim basladi
Ben çok kustuğumda idrarda protein çıkmıştı canım sonra bol sıvı alıp beslenince geçmiştiKızlar ıdrarda protein kacagı var dedı
Cnm sıkıldı kanverdım yarın cıkcak
Idrarda lokosıt cktı
Bu albınızm hastalığına neden oluyormuş
Inşallah birşey çıkmaz cnm sıkıldı
Amin amin canım inşallah benimde canim süslenip giyinip kocamla gezmek istiyorİleri ki yaslarda annede sıkıntılar cıkmaya baslıyor.. Çocuklar içinde inan dısarıdan görüldüğü gbi değil.. Biz de kardesimle 1buck yas var aramızda hep ikiz sanarladı.. Ama annem cok yıpranmış o zaman ikiniz bir arada büyüdünüz ama bana zor oldu dedi bşr de ben çok kısnakçlık yapsrmısm.. Psikolojik olarak yıoranmısm kardesm de.. İleri ki yaslarda bilinçaltımız bize gösteriyor. Özellikle calısan ailelerde daha sıkıntı.. Anne özlemi var cocuklar da bir de kıskanclık oluyo.. İi düşünmek lazım..
Enine boyuna günümüz sartlarını. Eskiisi gbi değil şartlar..
Valla yazsam simdi dolar buralar
Allah hayırlısını versin diyeyim kısaca...
Benim kzıımla bebiş arasında 4yas 1ay olacak.. Ben bunu bile çok düşündüm öyle karar verdim.
Bundan sornası Allah isteyene versin
Ben artık yeyim içeyim süsleneym kocamla gezeyim arkadaslar la eğleneyim moduna gecmek istiyorm
Sağlıklı olsunlar rabbim bunları hayurlısı ile büyütmeyi nasip etsin. Dileyene dilediğini hayırlısı ile versin amin
Kendime yeni geldim kızlar geldim doktordan.
35+5 3170 gr 51 cm olmuş makat pozisyonu yüzü yine kapalı içe dönük halde duruyor .Nts sancim çıkmadı. Ama trafikte saatlerce kalınca arabada çok fazla istifra ettim elim ayagim uyuştu allahtan poşet vardı. Muayeneye girdiğimde uyuşmuş haldeydim aklimdaki hicbir soruyu sormadım not defterime sorularımı yazdığım halde bide.Haftaya tekrar çağırdı doğum tarihi o zaman netleşecekmis.
Ben hiç boşluk bırakmak istemiyorum canım o bir gün bile okullarının olmadığı güne denk getirmek istedim dr riske atamam dedi annem yanimda olduktan sonra eşim onları bırakır alir ayarlar ödevleri de haftasonundan ayarlarız yazdan beri ben ders calistiriyorum onları kışın ilgilenemedigimde kalakalmasinlar diye konularda çok ilerlettim o günde okuldan sonra bi 5 dk girecekler hızla sonra babaları alıp babanneye götürecek sabah yine okula sonra ben çıkıcam sonra 5 gün tatilleri o günlerde yeni hayata adaptasyonBen büyük ihtimalle hastaneye getirmem çocukları, sabah 6da gitmem gerekiyormuş hastaneye, duruma bakalım ya kv bize gelecek ya da biz çocukları ona bırakıp gideceğiz, off kızım illa babamla okula gideceğim diyor, yoksa kvler bırakır onu ama, neyse düzenleri bozulmasın diye yaptıklarımıza bak ah analık işte. Ertesi güne inşallah bizi de bırakırlar da çıkarız evimize sağ salim bizde.
Ödevler de ayrıca dert oldu bize, dur bakalım biraz kendi sorumluluğunu alsın istiyorum.
Ayy inşallah yaa, sağlıkla gelsin o günlerBen hiç boşluk bırakmak istemiyorum canım o bir gün bile okullarının olmadığı güne denk getirmek istedim dr riske atamam dedi annem yanimda olduktan sonra eşim onları bırakır alir ayarlar ödevleri de haftasonundan ayarlarız yazdan beri ben ders calistiriyorum onları kışın ilgilenemedigimde kalakalmasinlar diye konularda çok ilerlettim o günde okuldan sonra bi 5 dk girecekler hızla sonra babaları alıp babanneye götürecek sabah yine okula sonra ben çıkıcam sonra 5 gün tatilleri o günlerde yeni hayata adaptasyon
sağlıkla gelsin inşllahkızlar bende kontrolden çıktım şimdi. 36+5 bugün 49cm 3080gr çıktı. yalnız rahim ağzında kısalma var. kafayı baya aşağı almış. yarın nst ye giricem. sancı vs çıkmazsa sıkıntı yok çıkarsa erkene alacağız sanırım tarihi. normalde 26sı idi. ayakta çok durma dinlen dedi.
Yoruldum ya kurban bayramından beri iyi yatmışım ben üstten evi toplayıp süpürüp bırakıyordum şimdi hergun bir oda bir oda temizlik yerleşik yapıyorum iyice elimi çekmişim güzel temizlik oluyor batmış evler karışmış hepAyy inşallah yaa, sağlıkla gelsin o günler
Ohh ellerine sağlık tertemiz eve gelecek minnoşlar.Yoruldum ya kurban bayramından beri iyi yatmışım ben üstten evi toplayıp süpürüp bırakıyordum şimdi hergun bir oda bir oda temizlik yerleşik yapıyorum iyice elimi çekmişim güzel temizlik oluyor batmış evler karışmış hep
Canım bende çok istedim ama hiç alışamadım biliyor musun bende de yetememe korkusu oluştu çocuklar eşim pervane oluyor herkes yolunu gözlüyor bana yardımcı olmaya çalışıyorlar ama hamilelik psikolojisi midir nedir bende öyle duygular oluyor senin bir de cinsiyet farklı daha değişik olacak ne güzel sezaryen videosunu nasıl izliyorsun canım ben asla izleyemem zaten fobim varKızlar benim malum sürpriz bebek olduğundan bi türlü alışamadım, hatta neredeyse kabullenemedim bile.
Geçen nette sezaryen videosuna denk geldim, çok güzel huzurlu bi videoydu, bebişte nasıl tatlı bembeyaz bi bebekti
Biraz içimde Özlem oluştu şükür ki, yoksa ben hiç bebeği istemeyeceğim sanıyordum ya. İnşallah geçmez bu özlemde, bende hemen alışırım her şeye.
Pazara 37 doluyor senin zaten kilo da 3000 i geçmiş maşallah. inşallah sancin felan çıkmaz da durur 1 hafta daha zaten surda 10 gün kalmışkızlar bende kontrolden çıktım şimdi. 36+5 bugün 49cm 3080gr çıktı. yalnız rahim ağzında kısalma var. kafayı baya aşağı almış. yarın nst ye giricem. sancı vs çıkmazsa sıkıntı yok çıkarsa erkene alacağız sanırım tarihi. normalde 26sı idi. ayakta çok durma dinlen dedi.
kalsa fena olmaz birden hazırlıklarımı bi an önce yapmam gerektiğini anladımPazara 37 doluyor senin zaten kilo da 3000 i geçmiş maşallah. inşallah sancin felan çıkmaz da durur 1 hafta daha zaten surda 10 gün kalmış
Canım bende çok istedim ama hiç alışamadım biliyor musun bende de yetememe korkusu oluştu çocuklar eşim pervane oluyor herkes yolunu gözlüyor bana yardımcı olmaya çalışıyorlar ama hamilelik psikolojisi midir nedir bende öyle duygular oluyor senin bir de cinsiyet farklı daha değişik olacak ne güzel sezaryen videosunu nasıl izliyorsun canım ben asla izleyemem zaten fobim var
Zaten bizim grup biraz burda biraz orda yani ekim annelerinde dolanıp duruyor iki grubumuz oldu Ben son anda kasım annesi olacağımAy kasim anneleri deil ekim annesi olcaz cogumuz
Kız evet siz bana diyordunuz geçe bırakma diye bugün son 17 kalınca panikler gibi oldum benim dr da şimdilik iyi ama 3. Bebek olduğu için sancin kasilman kanaman vs erken olabilir öyle bir durumda hemen gel dedi ay hemen eve geldim işleri bitiriyorumkalsa fena olmaz birden hazırlıklarımı bi an önce yapmam gerektiğini anladım
Hmm evet bende tesadüf görmüştüm ameliyatı değilde bebek çıkınca anneye getirip yapıştırdılar yüzüne nasi sarıldı annesine ben tabi hüngür hüngür ağladım yine de bütün güzel videolar yanyana gelse korkularım geçmiyorYaa aynı duyguları hisseden biri daha olduğunu duymak bile rahatlattı beni yaahormonlardan herhalde, doğum yapınca sahipleniriz inşallah.
Ya hani kesiyi vs göstermeyen bebek doğup anneye verildiği doğum çekimleri oluyor ya, öyle bir videoydu, sıkıntı olmuyor aksine mutlu bile etti beni.
Ya kayınvalidem orda 3 kat tuvalet için, in çık ben perisan oluyorum özellikle de geceleri uyumayınca bana zor oluyor. Ben bu dönemde kendi annemgile bile gidemedim rahat edemiyorum diye. Bi de kv psikolojik olarak beni yıpratıyor biraz da o yüzden gitmek istemiyorum.Krunkli canım 2-3 haftadır ısrar ediyor diyosun gerçekten çok bunalmış olabilir eşin, seni yalnız bırakmasındansa bence sende dinlene dinlene git eşinle. Orada çok iş yapman gerekecek mi? Yoksa biraz değişiklik iyi gelir sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?