2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet seni bırakıp gidebilmeyi düşünmesi bile üzücü tehlikeli Allah korusun daha durumun ciddiyetini anlayamıyor bence gerçekten çok sıkılmıştır sakin böyle bir durumda aranızı bozacak birşey yapmayın şu an karnim burnumda olduğu halde bana bile doğum yapmak şaka gibi geliyor bence yalnız kalmak istersen onu iki gün yolla ben yalnız kalmayı çok severim ama yalnız kalmayı sevmem dersen sende git yavaş yavaş yorulmadan gidersiniz 1 buçuk saat çok değil ben bazen şehir içinde ordan oraya gidecek yerler oldu mu 30 40 dk araba kullanıyorum
Ama kavga felan etmek küsmek yok lütfen senin ve bebegin için kendini germe kırılma erkekler bebek doğduktan sonra baba olur derler bilirsin ya

Haklısın.. kavga etmek istemiyorum bende o yuzdennbisey demedim ama işte düşüncesiz olmasına kızıyorum.

Bana doktor döndürmeye çalışırız falan da demedi dönmezse sezaryen dedi 28-30ekim arası bir tarih dedi ama benim kafam allak bullak olunca hiç tarihi falan da söylemedim
Şimdiye kadar baş aşağı durup aona gelmişken dönmesi şok etti beni
Bence yeniden eski pozisyonunu alır yaa, doğuma sancısıyla bile dönebilir dedikleri gerçekten doğruymuş, yerleri var hala demek ki, benim korkun dönerken dönerken kordona dolanmasınlar.
Şaşkınlıktan doktora hiç birşey soramadım Allah korusun sürekli dönüp durursa kordon başımıza bela olabilir

Korkma bence benimki doktor kontrolünde iki kez döndürüldü sonra eski haline geldi, kordonuna birşey olmadı. Zaten artık çok sık randevumuz var, bebek hareketlerinde bir degisiklik olursa zaten hemen gideceğiz hastaneye.

İleri ki yaslarda annede sıkıntılar cıkmaya baslıyor.. Çocuklar içinde inan dısarıdan görüldüğü gbi değil.. Biz de kardesimle 1buck yas var aramızda hep ikiz sanarladı.. Ama annem cok yıpranmış o zaman ikiniz bir arada büyüdünüz ama bana zor oldu dedi bşr de ben çok kısnakçlık yapsrmısm.. Psikolojik olarak yıoranmısm kardesm de.. İleri ki yaslarda bilinçaltımız bize gösteriyor. Özellikle calısan ailelerde daha sıkıntı.. Anne özlemi var cocuklar da bir de kıskanclık oluyo.. İi düşünmek lazım..
Enine boyuna günümüz sartlarını. Eskiisi gbi değil şartlar..
Valla yazsam simdi dolar buralar
Allah hayırlısını versin diyeyim kısaca...
Benim kzıımla bebiş arasında 4yas 1ay olacak.. Ben bunu bile çok düşündüm öyle karar verdim.
Bundan sornası Allah isteyene versin
Ben artık yeyim içeyim süsleneym kocamla gezeyim arkadaslar la eğleneyim moduna gecmek istiyorm
Sağlıklı olsunlar rabbim bunları hayurlısı ile büyütmeyi nasip etsin. Dileyene dilediğini hayırlısı ile versin amin

Doğum şekilinin nasıl olacağının üstünde durmuyorum yeterki sağlıkla doğsun sağ salim kavuşalım dönmezse de sezaryen olurum diyorum ama tek korkum kordonunu boynuna dolar veya başka sıkıntı çıkar falan pndan korktum açıkçası neyseki dediğin gibi kontrollerimiz artık daha sık oluyor da bir problemde hemen müdehale edilebilir olması

Kızlar ıdrarda protein kacagı var dedı
Cnm sıkıldı kanverdım yarın cıkcak
Idrarda lokosıt cktı
Bu albınızm hastalığına neden oluyormuş
Inşallah birşey çıkmaz cnm sıkıldı

Demekki bebiş halinden memnun istemiyor donmeyiyalniz sezeryan tarihi bana gec gibi geldi yine doktorun daha iyi bilir
demekki seninkide normal istemiyor canim isin esprisi bi yana belki doner belli olmaz
Kızlar nabersiniz
Kontorl den geldik biz. 36hafta5günlük bugun... Oğlus 3kilo 33gr olmus 50cm çıktı boyu...
29ekim i not aldı Dr dogum için ama hastene personeli tam ise o gün olacak... Değilse 30ekim ddi..
ooo sonunda 29 ekimi almissin canim hayirli oksun seninde geri sayim basladi

Sen cok kusuyordun acaba ondan kaynaklimi sirun cikmaz insallah hayirlisiyla yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
aynen birde bende demir eksiklgii var
Vitamin eksikligi mi sebbeb olduki
Herşeyi iyi dedi simdi birsey cikardi
Anlamadim

Evet.. Dr hastane ile görüşücek haftaya kesin belli oalcak ya da 30u..

Ben büyük ihtimalle hastaneye getirmem çocukları, sabah 6da gitmem gerekiyormuş hastaneye, duruma bakalım ya kv bize gelecek ya da biz çocukları ona bırakıp gideceğiz, off kızım illa babamla okula gideceğim diyor, yoksa kvler bırakır onu ama, neyse düzenleri bozulmasın diye yaptıklarımıza bak ah analık işte. Ertesi güne inşallah bizi de bırakırlar da çıkarız evimize sağ salim bizde.

Ödevler de ayrıca dert oldu bize, dur bakalım biraz kendi sorumluluğunu alsın istiyorum.

Herşeyde illaki bir hayır vardır canım eğer tekrar dönmezse hayırlısı böyleymiş diyeceğim

Krunkli canım 2-3 haftadır ısrar ediyor diyosun gerçekten çok bunalmış olabilir eşin, seni yalnız bırakmasındansa bence sende dinlene dinlene git eşinle. Orada çok iş yapman gerekecek mi? Yoksa biraz değişiklik iyi gelir sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…