2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
o zaman bırak gitsin açıkça da söyle bak bir aklın bende olsun ne olur ne olmaz gitmemen lazım ama sen gidicem diyorsun bu durumda diyecek birseyim yok de sancim olabilir halim yok gidesim de gelmiyor de bi durum olursa vs diye iyice altını çiz bırak rahatlasın bi nefes alsin gelsin hem annesi varmış görür gelir

Aaa ben boş sandım, yok o zaman ne işin var. Eşine açıkla durumu, yine de beni yalnız 9 aylık hamile halimle bırakıp gitmek istiyorsanda tutmayım ben seni de yazarken bile trip atasım geldi. O da seni deniyor herhalde ısrarla of tamam diyip gideceksin.

bende öyle söyledim. Onu da anlıyorum ama su an kedisi ve çocuğumun sağlığı huzuru çok daha önemli. Ben kendim bile çok bunalmama rağmen evden çıkmaya korkuyorum. Ona da açıkladım gitmek istersen senin tercihin dedim büyük ihtimalle beni deneyip beni de götürmek istiyor ama ben gidemicem

Aynen canım muhtemelen benim dayanamayıp gitmemi bekliyor ama gerçekten hiç gidesim de yok halim de. Zaten yaklaşık 5 ay yazlıktaydık. Daha 3 hafta önce geldik. Evi yeni temizledim daha çocuğun eşyalarını ütüleyeceğim. Benimde burda bi sürü işim var ama işte

Kızlar ben bugün kıpırdayamıyorum. Kasıklarımda hareket hissediyorum ama ağrım falan yok yani. Panik oldum

Evet canım ben hüma ya gidiyorum dr um gönül erkan sen hangi hastaneye gidiyorsun
Huma da çalışan ebe velimiz vardı, gönül hanımı çok tavsiye etmişti. Ben bu haftaya kadar Erciyes Kartal'da demet hanıma gitmiştim. Bu hafta itibariyle Memorial de fulya hanım var, çok tavsiye ettiler, gerçekten de çok tatlı iletişime açık birisi ve normal doğum destekçisi. Doğum için de fiyat aldık kısmet olursa orada yapacağım

Demekki dönesi yok annesi yapcak birşey yokHayırlısı buymus.

Oy maşallah tosuncuk yaa

Bende ekim annelerini cok merak ediyorm ama doğurmayan kalmadı gibierken bitirdiler seromoniyi. Kasımı ben kapatcam gibi hissediyorum of zaman geçmiyor artık ya.

Memorialdeki kadın doğum uzmanları çok iyi şu anda, bizim şehir hastanesinden doktorlarımız çoğu da, hepsi de karşısındaki hastasını dinleyen anlayışlı hekimler. Cemal beyde şahanedir. Senin günün belli oldu mu?

Peki eve geri geldinmi yatışmı yaptılar canım.bende pazartesi gitcem sancım falan cikarda yatıs yaparlarsa diye korkuyorum.inşallah zamanında sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Evet yatış yapmamı istediler fakat biz istemedik hem korona şartları hemde hiç beklemediğim için hazırlıksız yakalandım. Şimdi her şeyim hazırherhangi bir ağrı yaşadığımda gitmem gerektiği sylendi bnce yatışın şu şartlarda bir gereği yok. İnş canım hepimiz sağlıcakla hayırlısıyla alalım yumurcakları kucaklarımıza

yarın halledicem bende artık eksik kalanları koycam

Demet hanıma ilk oğlumda gitmiştim ciddidir fazla da konuşmaz ama beni normal doğuma zorlamıştı benimde fobim var asla yapamam diye onda da hüma ya gitmiştim sonra 2. Yi de 3. Yu de humaya karar verdik gönül hanım da çok iyi baştan beri yıldızımız barışık dr olarak da çok iyi zaten şehir hastanesine de ben eş zamanlı gittim hüma ya da
Fulya hanımı hep duyuyorum ama memorial de doğum çok pahalı diye eledim bana 9200 tl demişlerdi sen ne kadara anlaştın canım hüma 2500 3500 arası değişiyor dr una göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…