2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Iyi aksamlar kizlar kontrolden geldim 35 haftalik bizim kiz 2500 kilo 48 cm herseyi cok iyi dedi yanliz bizim kiz kofte dudakli cok komikti ultrasonda nstye girmedim bebek hareketlerini sordu dedim cok hareketli ozaman haftaya cumartesi nobetciyim bekliyorum dedi ozaman giricem nstye kilosu cok guzel dedi eklemeyi unutmusum 2 hafta ince 2095 di kilosu simdi 2500 400 gr almis asyacik

Son düzenleme:
Happy mom da salavat zinciri yaptım 100.000 salavat olucak çnşallah şuan 85.000 oldu katılmak isteyen annemiz var mı mevlit kandiline kadar

Canim masallahin var ben hastane izin verirse cocuklar birlikte olmak istiyolar 2 gunde okullari aksasin bisey olmaz buyugumun okulu acilmadi kucugum 2 gun gidiyo zaten bidaha bu ani yasayamayacaklar zaten diye dusunuyorum

Keske gitmese yaninda kimsede yokmus biz hic sikilmiyoruz voronadan dolayi bide hamilelik eve kapattik kendimizi iste ne yaparsin erkek milleti ay keske bebisleri onlar dogursa becerebilirlermi bilmiyorum dogurduktan sonrada naz niyazlari cekilmez olurdu heralde

Kizlar bugun biricik gorumcem aradi ama eminim esim aratti ama k.p rahatsizdi onu dr goturdu dedim aa evet dedi sonra a oyleymismi dedi kendini ele verdi bende guldum daha eve gelmedi esim tlf kayitlarina bakacam Rabbim bizleri kimseye muhtac etmesin yeter

Canim masallahin var ben hastane izin verirse cocuklar birlikte olmak istiyolar 2 gunde okullari aksasin bisey olmaz buyugumun okulu acilmadi kucugum 2 gun gidiyo zaten bidaha bu ani yasayamayacaklar zaten diye dusunuyorum
Hastane izin vermiyor izin verse zaten okul bir kaç saat çıkıp yanimda kalmalarına okul engel olmuyor ama hastane izin vermiyor bugün rica ettim 5 10 dk çok kısa girip çıkacaklar

Ah insallah canım senin ne kadar olmuştu
35+1 2.400 grm ama benimki normal doğum olck artık kaçıncı haftada doğarsa sürpriz ilk çocuğum 37+4 haftalık doğdu 3.680 grmdı bu biraz minnak kaldı umarım benimkide 3 kiloyu bulur doğana kadar

Banada dun yardimci kadin geldi cok sukur hersey bitti evim miss gibi olmus eşim goruntulu arayip heryeri gosterdiyalniz temizlikci diyorki ev baya kirlenmis ee temiz olsa seni niye cagirayim dedim allahim akil fikir versin kendi yardimcim sehir disindaydi buda guvenilir diye cagirdim ama iyi temizlemis biraz dili uzun
Benim böyle bir karnım yokki ☹ çok aşagda ve minnak
Benimkide asagi indi ve küçüldü anlamadim

Hastane izin vermiyor izin verse zaten okul bir kaç saat çıkıp yanimda kalmalarına okul engel olmuyor ama hastane izin vermiyor bugün rica ettim 5 10 dk çok kısa girip çıkacaklar
Ertesi gun birlikte olurlar insallah sen ozeldemi olacaktin bakalim bizim hasta ne diyecek banada 3.sezeryan cok bekletmeyelim sikinti olmasin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…