Banada dun yardimci kadin geldi cok sukur hersey bitti evim miss gibi olmus eşim goruntulu arayip heryeri gosterdiyalniz temizlikci diyorki ev baya kirlenmis ee temiz olsa seni niye cagirayim dedim allahim akil fikir versin kendi yardimcim sehir disindaydi buda guvenilir diye cagirdim ama iyi temizlemis biraz dili uzun
Nil peri senin daha çok inmiş daisy seninde inmiş ama çok değil benim o resimdeki gibi daha yukarda kendim karnıma küçük diyordum sizinkiler daha küçük sanki yarında ben camın önünde çekilir atarim kızlar hepimiz yapalım bunu göbüsleri karsilastiralim
Nil peri senin daha çok inmiş daisy seninde inmiş ama çok değil benim o resimdeki gibi daha yukarda kendim karnıma küçük diyordum sizinkiler daha küçük sanki yarında ben camın önünde çekilir atarim kızlar hepimiz yapalım bunu göbüsleri karsilastiralim
Çok hafifte mi hissetmedin? Ben de bugün doktordan eve gelince az hissetmiştim şimdi coştu. Bir de şunu farkettim yemekten sonra hareketli oluyorlar ve ya sıcak su torbası yapıp bacak arana ya da popona koyunca uzanır vaziyete hemen hareketleniyorlar. İstersen bir fene, endişelenme. Eğer bir kaç saat daha hissetmezsen hiç acile gidersin
Biraz salla karnını dr sallaiyor usg de ya oyle cikolata ye soluna yat surekli sivazla karnını yone.hareket etmezse hemen acilen giris yaptır icin rahat etsin