Doğumlarda 7. Gün dikiş kontrolüne gittiğimde 8 8.5 kg arası gitmişti benim 15 güne de geri kalanlar ve 1 ay sonraya daha fazlası gitmis başlangıç kilomun altına düşmüştüm çok emziriyordum
Iyi bari çaktırmıyoruz ama korktuk bizde burdan panikledik benim oğlumda karnımı kaburgalarımı legen kemiğimi neremi buldu deşiyor resmen suyu patlatacak diye korkuyorum
Iyi bari çaktırmıyoruz ama korktuk bizde burdan panikledik benim oğlumda karnımı kaburgalarımı legen kemiğimi neremi buldu deşiyor resmen suyu patlatacak diye korkuyorum
Daha iner zaten ama benimkinden daha çok inmiş.
ben kafasını çok aşağıda hissediyorum ona rağmen dimdik daha. sabah akşam bakıyorum aynaya indi mi diye.
37.haftamdayim Allahim yatamiyorum gob3gim sanki ikiz dogurqcak kadar buyuk gegirtilerim ogurtulerim geri geldi 17 gun sonraya sezeryan verdi o kadar uzun geliyor ki geceler iskence gibi gecmiyor 4 saat uyku bile lutuf sizinde boyle mi 5 yastikla dahi yatamiyorum
Kızlar doktora gittim bugün aklıma takıldı suyum mu geldi yoksa baska bısımıydı diye . Suyum gelmemıs bebısın suyu baya var dedi bıldıgınn altına yapmıssın dedi ya ama bı kadında gelmıs hocam sabah kalktım yatal döşek batmıştı kesın suyum geldi demiş. Baktık hiçbirşeyi yoktu altına yapmıs geceleyin dedi gebesınız normal diyo