2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Neden sezaryen canm . Bende egılıp kalkamıyorum sıkıntılı süreç allah yardımcımız olsunn

Aynı sekildeyim

Aaa benim de bugün midem ilk defa hiç yanmadı ki normalde mide yanmam çok fazlaydı birden geçti bugün.
Benimde ne hikmetse cayır cayır yanardı bir kaç gündür durmuş zaten göbüşümde baya aşagda ama benim önceden aşagdaydı zaten

58 mibenim bekarlik kilom
Ben sendrn biraz öndeyim sikayetler ayni mide yanmam geri geldi gece 100 kere kalkiyorum en son sabah 4 de yatakta oturuyordum oylece uykum var ama uyuyamıyorum artik son haftalar ama tekneleri o ayaklari karnimin ustunde elledigimde o kadar hoşuma gidiyorki konusuyorum konusuyorum biri gorse disardan bu kadin napiyor der
Evet aşagıda duruyor eger mide yanmaları da hafiflerse doğum çok yakın oluyor maşşalah
valla benim dogum yakin ama ne hikmetse mide yanmalari geri geldi oyle boyle degil ve minigim asagi indigi halde bende dikkat ettigim halde cok fena yanmam var canim

Bende ekim annelerini cok merak ediyorm ama doğurmayan kalmadı gibierken bitirdiler seromoniyi. Kasımı ben kapatcam gibi hissediyorum of zaman geçmiyor artık ya.
Bende varım canım ya kasimın son haftası sezeryan olursun dedi dr banada

Daha iner zaten ama benimkinden daha çok inmiş.
ben kafasını çok aşağıda hissediyorum ona rağmen dimdik daha. sabah akşam bakıyorum aynaya indi mi diye.
Ben yine uykusuz.Ya göbek aşagiya inince noluyor benimki asagidamiki bende anlamadım

Günaydın kızlar,
Ay gece uyurken tuvalete kalkacaksam resmen vinç gerekiyor bana. Karnım taş gibi gülle gibi oluyor uyandığımda zor yürüyorum tuvalete. Şimdi de kalktım köründe.

Günaydın bayanlar benim göbekte baya aşağıya indi zaten hareketleri de aşağı indi dün saglik ocağında ki hemşire de söyledi temkinli ol iyice aşağı inmiş dedi bakalim saat 9 da kontrol ve nst var doktorumuz neler dicek ve bugün anestesi doktoru ile de gorusecegiz

Cemal bey, ülkü hanım ve bir erkek doktor daha var ssvd ciymis şu an çok tercih ediliyor. Fulya hanım i da bir arkadaşım ve onunla çalışmış bir hemşire hanım tavsiye etti, mizaç olarak uyum sağlarsınız diye, sevdim de hakikaten. Kendi günüm 18 Kasım ama perşembe günü en son muayenede hem nst de sancı hem de 2 cm açıklık gördü fulya hanım, biraz tedirgin oldu ciğer gelistiriciyi falan yapalım tedbir amaçlı dedi. Zaten demet hanim da bebek çok aşağıda erken doğum bekleyebiliriz diyordu çok sik. İşte kendini kontrol et ani bir durumda hemen gel dedi. İnşallah en azından 2 hafta daha bekler diye dua ediyorum. Henüz çok küçük. İstirahat ediyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…