Evet 45tim hamile olmadan once. Senelerdir aynı kilodaydim. Şimdi gobek, göğüs ve üst bacaktan aldım kilo.Ne kadar az kaçla başlamıştın 45 mi canım
Neden sezaryen canm . Bende egılıp kalkamıyorum sıkıntılı süreç allah yardımcımız olsunn37.haftamdayim Allahim yatamiyorum gob3gim sanki ikiz dogurqcak kadar buyuk gegirtilerim ogurtulerim geri geldi 17 gun sonraya sezeryan verdi o kadar uzun geliyor ki geceler iskence gibi gecmiyor 4 saat uyku bile lutuf sizinde boyle mi 5 yastikla dahi yatamiyorum
Aynı sekildeyim37.haftamdayim Allahim yatamiyorum gob3gim sanki ikiz dogurqcak kadar buyuk gegirtilerim ogurtulerim geri geldi 17 gun sonraya sezeryan verdi o kadar uzun geliyor ki geceler iskence gibi gecmiyor 4 saat uyku bile lutuf sizinde boyle mi 5 yastikla dahi yatamiyorum
Aaa benim de bugün midem ilk defa hiç yanmadı ki normalde mide yanmam çok fazlaydı birden geçti bugün.Evet aşagıda duruyor eger mide yanmaları da hafiflerse doğum çok yakın oluyormaşşalah
Bana düşmüş gibi gelmedi. Sanki normal yukarda.Benimkine düsmüs diyip duruyo görümceler falan ama sanki çokta değil
Benimde ne hikmetse cayır cayır yanardı bir kaç gündür durmuş zaten göbüşümde baya aşagda ama benim önceden aşagdaydı zatenAaa benim de bugün midem ilk defa hiç yanmadı ki normalde mide yanmam çok fazlaydı birden geçti bugün.
Bana da yukarda geldi ama ben anlamiyomBenimkine düsmüs diyip duruyo görümceler falan ama sanki çokta değil
Gobegın dustugunu hıc anlamıyorum bende ya bazıları bı bakısta anlıyo ozellıkle yaslılar falanBen de anlamiyom bana da dun yardimcim inmis dedi ondan önce esimin halasi da inmis dedi ama bence inik değil
Ay benim göbeğim hep asagidaydi ki doktor bile şaşırıyordu. Şimdi hepten asagi inecek diye korkuyorumGobegın dustugunu hıc anlamıyorum bende ya bazıları bı bakısta anlıyo ozellıkle yaslılar falan
58 mi58 kiloyum
Ben sendrn biraz öndeyim sikayetler ayni mide yanmam geri geldi gece 100 kere kalkiyorum en son sabah 4 de yatakta oturuyordum oylece uykum var ama uyuyamıyorum artik son haftalar ama tekneleri o ayaklari karnimin ustunde elledigimde o kadar hoşuma gidiyorki konusuyorum konusuyorum biri gorse disardan bu kadin napiyor der37.haftamdayim Allahim yatamiyorum gob3gim sanki ikiz dogurqcak kadar buyuk gegirtilerim ogurtulerim geri geldi 17 gun sonraya sezeryan verdi o kadar uzun geliyor ki geceler iskence gibi gecmiyor 4 saat uyku bile lutuf sizinde boyle mi 5 yastikla dahi yatamiyorum
valla benim dogum yakin ama ne hikmetse mide yanmalari geri geldi oyle boyle degil ve minigim asagi indigi halde bende dikkat ettigim halde cok fena yanmam var canimEvet aşagıda duruyor eger mide yanmaları da hafiflerse doğum çok yakın oluyormaşşalah
Bende varım canım ya kasimın son haftası sezeryan olursun dedi dr banadaBende ekim annelerini cok merak ediyorm ama doğurmayan kalmadı gibierken bitirdiler seromoniyi. Kasımı ben kapatcam gibi hissediyorum of zaman geçmiyor artık ya.
Kiz seninki nakadar kucuk hep boylemiydi ic karnin buyuk heraldeBen de anlamiyom bana da dun yardimcim inmis dedi ondan önce esimin halasi da inmis dedi ama bence inik değil
Evt ya hep diyodum ya benkmki sizden küçük diye burdaKiz seninki nakadar kucuk hep boylemiydi ic karnin buyuk heralde
Ben yine uykusuz.Ya göbek aşagiya inince noluyor benimki asagidamiki bende anlamadımDaha iner zaten ama benimkinden daha çok inmiş.
ben kafasını çok aşağıda hissediyorum ona rağmen dimdik daha. sabah akşam bakıyorum aynaya indi mi diye.
Kafa 4 hafta onde canim iri bebek bacaklarda uzun o yuzden normal dogmaz dedi donmedi de dahaNeden sezaryen canm . Bende egılıp kalkamıyorum sıkıntılı süreç allah yardımcımız olsunn
Erkek bebısmı ablamında oyleydı kafası kocaman dogmustu zeki olcak derlerKafa 4 hafta onde canim iri bebek bacaklarda uzun o yuzden normal dogmaz dedi donmedi de daha
Memorialdeki kadın doğum uzmanları çok iyi şu anda, bizim şehir hastanesinden doktorlarımız çoğu da, hepsi de karşısındaki hastasını dinleyen anlayışlı hekimler. Cemal beyde şahanedir. Senin günün belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?