- 12 Aralık 2014
- 227
- 227
- 103
- 32
Demet hanım tecrübeli bir doktor, ama gerçekten iletişime kapalı ve gelenekselden vazgeçmiyor pek. Daha yeniliğe açık ve iletişimi rahat bir insan olsa hiç değiştirmezdim. Bir kez soru sorunca ikinciyi cevaplamiyor. Erciyeste doğum için 3000 fiyat verdiler. Memorial de de her doktorun ücreti farklıymış, fulya hanım için 4000 doğum ücreti verdiler, biz de şaşırdık biraz. Hatta sonra şaka ile karışık şekilde, kontrol için bize hiç para kazandırmadiniz en azından doğumdan kazanmış olalım diye cazip fiyat verdik dedilerDemet hanıma ilk oğlumda gitmiştim ciddidir fazla da konuşmaz ama beni normal doğuma zorlamıştı benimde fobim var asla yapamam diye onda da hüma ya gitmiştim sonra 2. Yi de 3. Yu de humaya karar verdik gönül hanım da çok iyi baştan beri yıldızımız barışık dr olarak da çok iyi zaten şehir hastanesine de ben eş zamanlı gittim hüma ya da
Fulya hanımı hep duyuyorum ama memorial de doğum çok pahalı diye eledim bana 9200 tl demişlerdi sen ne kadara anlaştın canım hüma 2500 3500 arası değişiyor dr una göre
Ben biraz erken haftada olmak zorunda kaldım, tedirgindim ama canım acımadı. Öyle zor bir şey değil ki.. alttan ultrasonla bakildiysa bilirsin, ondan daha kolay geçti hattaKizlar bende cok heyecanliyim ilk bebegim pazartesi cati muayanem var nasil
Oluyor canimiz yaniyor mu☺
Çok iyi fiyat almışsınız canım ben pandemi nin başladığı zamanlar aramıştım hastaneler kapalıyken muayene ve sezaryen ücretlerini sormak için muayeneye de ameliyata da çok söylemişlerdiDemet hanım tecrübeli bir doktor, ama gerçekten iletişime kapalı ve gelenekselden vazgeçmiyor pek. Daha yeniliğe açık ve iletişimi rahat bir insan olsa hiç değiştirmezdim. Bir kez soru sorunca ikinciyi cevaplamiyor. Erciyeste doğum için 3000 fiyat verdiler. Memorial de de her doktorun ücreti farklıymış, fulya hanım için 4000 doğum ücreti verdiler, biz de şaşırdık biraz. Hatta sonra şaka ile karışık şekilde, kontrol için bize hiç para kazandırmadiniz en azından doğumdan kazanmış olalım diye cazip fiyat verdik dediler
Çok heyecanlı . Benım de carsamba kontrolüm var bakalım ne dıcek. Asagılar baskı yapıyor sanırım acımaya başladıSon 16 kızlar benim bu arada kızlar
Amin canım inşallahÇok iyi fiyat almışsınız canım ben pandemi nin başladığı zamanlar aramıştım hastaneler kapalıyken muayene ve sezaryen ücretlerini sormak için muayeneye de ameliyata da çok söylemişlerdi
Ama neyse kısmet artık seninde çok iyi olmuş içine sinmiş hepimiz de hayırla yapalım doğumları
Aman canım vaktinde gelsinler inşallah, send euroma kendini dinlen.Cemal bey, ülkü hanım ve bir erkek doktor daha var ssvd ciymis şu an çok tercih ediliyor. Fulya hanım i da bir arkadaşım ve onunla çalışmış bir hemşire hanım tavsiye etti, mizaç olarak uyum sağlarsınız diye, sevdim de hakikaten. Kendi günüm 18 Kasım ama perşembe günü en son muayenede hem nst de sancı hem de 2 cm açıklık gördü fulya hanım, biraz tedirgin oldu ciğer gelistiriciyi falan yapalım tedbir amaçlı dedi. Zaten demet hanim da bebek çok aşağıda erken doğum bekleyebiliriz diyordu çok sik. İşte kendini kontrol et ani bir durumda hemen gel dedi. İnşallah en azından 2 hafta daha bekler diye dua ediyorum. Henüz çok küçük. İstirahat ediyorum şu an
Canım aklımda sen vardın napıosun diye, nasılsın?
İyiyim canım bol yatislar son hazirliklarimi yaptım .oturduk bekliyoruz kızımı . Ne zaman gelirseAman canım vaktinde gelsinler inşallah, send euroma kendini dinlen.
Bu arada Ülkü hanım da benim doktorum Hüseyin beyin eşi, çok eskiden bizim hastanede çalışıyordu o da, çok tatlıdır çok severim.
Canım aklımda sen vardın napıosun diye, nasılsın?
İyiyim canım bol yatislar son hazirliklarimi yaptım .oturduk bekliyoruz kızımı . Ne zaman gelirseo kadar çok ilaç verdiler ki 40 bulacak gibi şaka bı yana heycanliyim . Magnezyum kullanıyorsan ekstra şişlik yapıyor canım . Benimde heryerim şiş .
Ben de ekim annelerini okudukça moralim bozuldu napayim emmezse sağar sağar veririm ya
Doğumu yakın olanlar uykuya düşermiş, vücut dinlenmeye alıyor sanki kendini, seninde öyle mi olacak acabaGünaydın kızlar
Uykucu ben hala uyanamıyorum benimde çok uyuma sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?