2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Demet hanım tecrübeli bir doktor, ama gerçekten iletişime kapalı ve gelenekselden vazgeçmiyor pek. Daha yeniliğe açık ve iletişimi rahat bir insan olsa hiç değiştirmezdim. Bir kez soru sorunca ikinciyi cevaplamiyor. Erciyeste doğum için 3000 fiyat verdiler. Memorial de de her doktorun ücreti farklıymış, fulya hanım için 4000 doğum ücreti verdiler, biz de şaşırdık biraz. Hatta sonra şaka ile karışık şekilde, kontrol için bize hiç para kazandırmadiniz en azından doğumdan kazanmış olalım diye cazip fiyat verdik dediler

Kizlar bende cok heyecanliyim ilk bebegim pazartesi cati muayanem var nasil
Oluyor canimiz yaniyor mu☺
Ben biraz erken haftada olmak zorunda kaldım, tedirgindim ama canım acımadı. Öyle zor bir şey değil ki.. alttan ultrasonla bakildiysa bilirsin, ondan daha kolay geçti hatta

Çok iyi fiyat almışsınız canım ben pandemi nin başladığı zamanlar aramıştım hastaneler kapalıyken muayene ve sezaryen ücretlerini sormak için muayeneye de ameliyata da çok söylemişlerdi
Ama neyse kısmet artık seninde çok iyi olmuş içine sinmiş hepimiz de hayırla yapalım doğumları

Amin canım inşallah

Günaydın.Kızlar ben 10 gündür kilo almıyorum.son tartildigidan 3 gr falan eksigim.normalde haftada 1-2kilo aliyordum.iştahımda azalmadiki tam tersi deli gibi yiyorum.birde afedersiniz tuvaletimi yaparken sanki büyük tuvaletim varmis gibi ama yok göbek aşagiya indi diyorsunuz bunla ilgili olabilirmiki.

Aman canım vaktinde gelsinler inşallah, send euroma kendini dinlen.

Bu arada Ülkü hanım da benim doktorum Hüseyin beyin eşi, çok eskiden bizim hastanede çalışıyordu o da, çok tatlıdır çok severim.
Günaydın kizlar çok az kalmış size
İnşallah kolay doğumlar olur 3 sıra senin o zaman _seastar_
Canım aklımda sen vardın napıosun diye, nasılsın?

Dün gece uykum kaçtı yine azıcık ekim annelerini dolandım, amaaaan bunlar yine günlerimiz mi ne

Emme sorunu olmuş hep annelerde, süt derdi Doğum zor mu desen hiç biri doğumu dert etmiyor şu an da, o yüzden winter is coming doğumda bişi gerçekten yok

İyiyim canım bol yatislar son hazirliklarimi yaptım .oturduk bekliyoruz kızımı . Ne zaman gelirse o kadar çok ilaç verdiler ki 40 bulacak gibi şaka bı yana heycanliyim . Magnezyum kullanıyorsan ekstra şişlik yapıyor canım . Benimde heryerim şiş .

Çok durmasın vakti gelince gelsin kuzucuk yaa magnezyum kullanmıyorum ama tüm gebeliklerböyle oluyor artık normal diyorum bende.

Ben de ekim annelerini okudukça moralim bozuldu napayim emmezse sağar sağar veririm ya

hiç öyle düşünüp kötüyü çağırma canım, emecekler önce az gibi gelse de bol bol sütümüz olacak bizim de, yeter ki bizi yetersiz hissettirmesinler, moralimizi bozmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…